Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci prakticno ovi su iskopirali scenario Zero Zero Zero cak je i tip broda isti
Vidi se da su autori serije dobro prostudirali kako se sverca kokain u EU.
elem sinoc zavrsio Zero Zero Zero, serija je dobra, solidna 7 ocjena od mene, prema kraju mi je ocigledno da je naruceno na metar 8 epizoda pa se ono sto je moglo stati u 5 ili 6 maks epizoda rasteglo finom kinematografijom i scenama kao iz Nat. Geo 4k dokumentaraca, takodje zamjerka na soundtrack prema kraju previse mi je vuklo Blade Runner i u seriji ovog tipa mi cinilo neprikiladnim, sam kraj zadovoljava ali dinamika i dramaturgija pri samom finisu serije i u zadnjoj epizodi je podbacila znacajno IMO.
Spoiler
Show
Dio u Meksiku je odlican, doslovno kao da gledas Sicario i Narcos, dio u Kalabriji je dobar ali dijelom lose razradjena prica i nedostaje detalja i razrade karaktera a s obzirom kako su protracili 2 sata u snimcima pejsaza Afrike moglo je to bolje protracili su dobre glumce koji su takvu pricu mogli iznijeti bez problema. Najnategnutija mi je treca prica o bratu i sestri i ostavlja slab utisak, jadva sam cekao da taj dio zavrse da se prebace na Meksiko ili Italiju pogotovio dio u Africi sa dzihadistima je "nonsensical" moras ugasiti mozak dok taj dio gledas. Mislim da su i autori bili svjesni toga pa su pokusali sa "timeline & time" skokovima da to poprave ali su samo napravili sve jos gorim po meni.
Treba mi preporuka za neku tursku seriju - po mogućnosti da nije 1001 noć ili Sulejman Veličanstveni
Nisam oduševljena sapunicama, ali mi treba zbog učenja jezika...
Lalena wrote: ↑27/03/2020 09:42
Treba mi preporuka za neku tursku seriju - po mogućnosti da nije 1001 noć ili Sulejman Veličanstveni
Neku noc pocela na RTL-u i iz dosade odgledam pilot i sad nastavio na netu je gledati. Nelosa serija, razbibriga u ove dane izolacije, a da nije neka naucna fantastika, preko kite mi vise i tih serija.
Poceo sam freuda, cak ga ni preporucujem, nakon prve 3 6/10. Razocaranje je u tome sto sam ocekivao nesto sasvim drugacije. Ocekivao sam biografiju i tako da kazem istinitu pricu o ocu psihoanalize. Jer ta njegova istinita prica siguran sam da je puna svega i svacega, posebno tih seksualnih stvari.
A sta smo u ovoj seriji dobili? Neku fantaziju sa nekakvih vjesticama i kultovima i dobili smo samo ime sigmud freud i par nekih stvari koje radi i koje vjerujem nisu ni bile dio njegovog rada u pravom zivotu. Dakle vrlo malo o onom sto znamo o pravom freudu i njegovim studijama i radu. Ja sam zaista ocekivao i radovao se nekoj autobiografskoj prici da vidimo kako je razvijena ta grana koju je on pokreno.
Ali eto pogledacu i ovo kad sam vec poceo ali nije za svakoga. Ne bi ni autobiografija bila, a ovo jos manje ja mislim.