Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach je omogućio online plaćanje računa bez provizije
Dragi korisnici ostanite bezbjedni kod kuće, jer imamo dobre vijesti za vas! Od sada sve Telemach, Total TV, HS, HKB-net i MH Company račune možete da plaćate online bez provizije.
Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa.
U isto vrijeme korisnici će na Moj Telemach portalu ili aplikaciji, moći da pristupe linku za online plaćanje.
Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.
Ukoliko vam je potrebna naša pomoć, možete pozvati naš kontakt centar na 1360 i 051 249 999 za Total TV korisnike, poslati mail na adresu [email protected] ili nas kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu telemach.ba i naši agenti će vam poslati link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.
Ako do sada to niste učinili, preporučujemo da umjesto štampanog računa pređete na e-račun. Aktivaciju e-računa možete izvršiti lako preko Moj Telemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na [email protected]
je li bas sigurno davati brojeve kartica i placati na ovaj način. ipak je bolje ići u banku i platiti
Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.
Ostanite kod kuće, budite bezbjedni i završite sve online. #ostanikodkuce
Od danas svoje račune možete plaćati online putem portala "Moj Telemach" bez provizije:
Zdravo @crnivrag,
Hvala što ste novosti online plaćanja i nove funkcije portala Moj Telemach, podijelili na temi. Radujemo se što smo uspjeli odgovariti na sugestije korisnika kako bi brzo i što je najvažnije u ovom trenutku, bezbjedno, bez izlaska iz kuće, izvršite online plaćanje,bez provizije.
Hercegoviina wrote: ↑23/04/2020 12:28
je li bas sigurno placati ovako i direktno telemachu davati broj kartice? ipak je bolje ici u banku
Zdravo Hercegoviina,
Plaćanje usluge na ovaj način je potpuno sigurno.
Komunikacija između banke i Vas se obavlja preko WS Pay platforme. Pay platforma-WS Pay servis komunicira direktno sa bankom, mi nemamo pristup niti uvid u podatke Vaše platne kartice.
Nakon uplate mi dobijamo potvrdu od WS Pay sistema da li je plaćanje izvršeno ili nije.
Ukoliko je Vama draže da nas posjetite u poslovnici ili uplatu želite izvršiti na drugi način, birate opciju koja Vama najviše odgovara.
diablobih wrote: ↑23/04/2020 12:14
Prvo neka bace neku pogodnost za e-racun
Zdravo @diablobih,
Zahvaljujemo se na sugestiji.
Ukoliko u narednom periodu bude novih akcijskih pogodnosti vezano za aktivaciju usluge e-račun, rado ćemo Vas informisati.
Last edited by Telemach on 23/04/2020 16:12, edited 1 time in total.
duffy_duck wrote: ↑23/04/2020 04:18
@telemach
Šta je konkretno novo u ovom azuriranju eon resivera jučer?
Htjedoh isto pitati, imal Đe changelog?
NIsam uspio testirati BOX poslije novog update-a, sinoć samo na sekund, i kao da je brži, budemo vijel odveć
Zdravo @shape of despair,
Novim update-om smo unaprijedili funkcionalnosti EON Smart Box-a i riješili prioritetne bug-ove na istom.
Zahvaljujemo se na javljanju.
duffy_duck wrote: ↑23/04/2020 04:18
@telemach
Šta je konkretno novo u ovom azuriranju eon resivera jučer?
Htjedoh isto pitati, imal Đe changelog?
NIsam uspio testirati BOX poslije novog update-a, sinoć samo na sekund, i kao da je brži, budemo vijel odveć
Zdravo @shape of despair,
Novim update-om smo unaprijedili funkcionalnosti EON Smart Box-a i riješili prioritetne bug-ove na istom.
i agree wrote: ↑23/04/2020 14:53
Jel ovo ne mogu sve kartice moze li paypalom?
Zdravo i agree,
U pitanju je Pay platforma-WSPay. Servis komunicira direktno s bankom.
Uplate možete vršiti ukoliko koristite Visa, Maestro, Master ili American Express kartice.
rida1976 wrote: ↑23/04/2020 18:21
Koja vam je to nova verzija EON-a? Moze li neko postaviti screenshot? Ja ne vidim nikakvu promjenu kod mene
@rida1976 ;
Između ostalog je povećana rezervisana memorija za EON aplikaciju sa 100MB na 200MB te je izvršen update GMS-a (Google Mobile Services) sa verzije 14.7.99 na 19.5.30 Ukoliko budete imali određene poteškoće pri korištenju usluge, zamolit ćemo da nam se odmah obratite kako bismo mogli reagovati
Zahvaljujemo se što koristite naše usluge!
Treba mi mala pomoć i savjeti oko Total TV-a.. Znam da nije mjesto za to, ali vidim da su te teme zastarile. Čisto ako može neko ko je upućen i ko se razumije da mi se javi u PP trebam par informacija, pa eto kome nije mrsko. Hvala.
Dembele100 wrote: ↑23/04/2020 20:16
Treba mi mala pomoć i savjeti oko Total TV-a.. Znam da nije mjesto za to, ali vidim da su te teme zastarile. Čisto ako može neko ko je upućen i ko se razumije da mi se javi u PP trebam par informacija, pa eto kome nije mrsko. Hvala.
@Dembele100,
Total TV je naša satelitska platforma sa najvećim brojem digitalnih kanala. Možete nam se slobodno obratiti u pp s upitima i rado ćemo na iste odgovoriti Također, podrška je dostupna 24/7.
Ugodan ostatak večeri!
rida1976 wrote: ↑23/04/2020 18:21
Koja vam je to nova verzija EON-a? Moze li neko postaviti screenshot? Ja ne vidim nikakvu promjenu kod mene
@rida1976 ;
Između ostalog je povećana rezervisana memorija za EON aplikaciju sa 100MB na 200MB te je izvršen update GMS-a (Google Mobile Services) sa verzije 14.7.99 na 19.5.30 Ukoliko budete imali određene poteškoće pri korištenju usluge, zamolit ćemo da nam se odmah obratite kako bismo mogli reagovati
Zahvaljujemo se što koristite naše usluge!
Cekamo "dark mode" u aplikaciji!!! Po noci izbi oci ovaj meni sa bijelom podlogom, a pogotovo kada se cita sazetak nekog filma.