Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Benq
#99051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@shape of despair posalji Telemachu podatke sa tim opisom problema i rijesice se.
-
photo&video
#99052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Isto problem sa Eon boxom, dok se upali treba sigurno 1 minuta, ovo se desava random. Nekada je sve super, ali puno češće štopa, gledas jedan kanal imas titlove sa drugih kanala...
Bitno da sam popio ban mjesec dana zato sto izrazim svoje misljenje na ovoj temi
Bitno da sam popio ban mjesec dana zato sto izrazim svoje misljenje na ovoj temi
- shape of despair
-
Jim Smorrison
#99054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemam problem sa sporošću EON boxa i uglavnom mi se sviđa, jedino što se povremeno sam restarta jer zaglavi.
Mogu živjeti s tim ali ipak je malo prečesto, volio bih da toga nema. Skoro da nema dana da se to ne desi.
Mogu živjeti s tim ali ipak je malo prečesto, volio bih da toga nema. Skoro da nema dana da se to ne desi.
- diablobih
#99055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa promijene ti. Ne pomiris se sa tim.shape of despair wrote: ↑22/04/2020 10:29Mogu se ja javiti Telemachu ali nešto imam osjećaj da je do boxa, kao kad kupiš nov TV a njemu treba 3 sec. da prebaci kanal,pomiriš se i bude ti lakše
- Benq
#99056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Razumijem o cemu pricas, ne trebas se mirit sa tim stvarima, nego im posalji PP da se to rijesi.shape of despair wrote: ↑22/04/2020 10:29 Mogu se ja javiti Telemachu ali nešto imam osjećaj da je do boxa, kao kad kupiš nov TV a njemu treba 3 sec. da prebaci kanal,pomiriš se i bude ti lakše
- Telemach
#99057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo@shape of despair,shape of despair wrote: ↑22/04/2020 10:29Mogu se ja javiti Telemachu ali nešto imam osjećaj da je do boxa, kao kad kupiš nov TV a njemu treba 3 sec. da prebaci kanal,pomiriš se i bude ti lakše
Povodom navedenih poteškoća ćete biti kontaktirani uskoro. Ljubazno Vas molimo za samo malo strpljenja. Izvršit ćemo provjere i potruditi se da uslugu koristite i uživate u istoj neometano
- Telemach
#99058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo@Jim Smorrison,Jim Smorrison wrote: ↑22/04/2020 10:38 Nemam problem sa sporošću EON boxa i uglavnom mi se sviđa, jedino što se povremeno sam restarta jer zaglavi.
Zamolit ćemo da dostavite podatke u pp kako bismo na najbrži način pristupili provjeri navedenog.
Zahvaljujemo se što koroistite naše usluge
- Telemach
#99059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo@photo&video ,photo&video wrote: ↑22/04/2020 10:24 Isto problem sa Eon boxom, dok se upali treba sigurno 1 minuta, ovo se desava random. Nekada je sve super, ali puno češće štopa, gledas jedan kanal imas titlove sa drugih kanala...
Bitno da sam popio ban mjesec dana zato sto izrazim svoje misljenje na ovoj temi![]()
Podaci su proslijeđeni kolegama. Potrudit ćemo se u najkraćem roku izvršiti provjere
Ugodan ostatak dana želimo.
- odmor
#99060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa radio je kanal i prije samo sto su prije se vrtile slike dzamija sirom svijeta i iso prijenos radio signala. Ako sad bude tv stanica u punom smislu te rijeci, onda zasigurno da ce se gledat, kao sto se gleda i kanal 5 i igman.TESLA_EDISON wrote: ↑21/04/2020 09:45Tematski kanal, ne razumijem šta ti smeta. Ima svoju publiku. Imaš daljinski i promjeniš. Ni ja ne gledam Laudato pa ne pišem da mi smeta.
Sve pohvale.
- odmor
#99061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja na ovoj temi nisam bas cuo da se raja zali na D3 resiver, izuzetak je onaj D3 mini.
S druge strane EON box jedni napadaju, drugi brane, ali sve u svemu ima materijala da se u njeg sumnja.
Ja imam paker eon trio light i dobio sam D3 resiver, da bih dobio EON box moram platit 80KM za nesto sto nece biti u mom vlasnistvu, a uz to nisam siguran da li cu biti u taboru ovih sto ga napadaju ili ovih sto ga brane.
Sve u svemu, 80KM je 100kg brasna i koja flasa ulja
S druge strane EON box jedni napadaju, drugi brane, ali sve u svemu ima materijala da se u njeg sumnja.
Ja imam paker eon trio light i dobio sam D3 resiver, da bih dobio EON box moram platit 80KM za nesto sto nece biti u mom vlasnistvu, a uz to nisam siguran da li cu biti u taboru ovih sto ga napadaju ili ovih sto ga brane.
Sve u svemu, 80KM je 100kg brasna i koja flasa ulja
- crnivrag
#99062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a54134/podrska/vije ... Tuzle.htmlIzmjene u rasporedu kanala Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije za korisnike iz Tuzle
Obavještavamo vas da je 21.4.2020. godine urađena izmjena u rasporedu kanala Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije za korisnike na teritoriji Tuzle. Izmjenu možete pogledati ovdje: https://telemach.ba/Binary/20767/Raspored_kanala.pdf. Takođe, kanali Pink Music, Animal Planet i MTV Adria nisu više dio Osnovnog TV paketa analogne programske sheme.
Za više informacija pozovite 1360.
- drug_profi
#99063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
D3 V2,0 ne dam ni za kakav paket. Lijepo sam hard namontirao, dupli tjuner, snimam sta zelim, gledam kad zelim, premotavam reklame. Ostavim stvari koje pozelim opet poslije pogledati. Za mene idealna varijanta.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#99064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
drug_profi wrote: ↑22/04/2020 14:18 D3 V2,0 ne dam ni za kakav paket. Lijepo sam hard namontirao, dupli tjuner, snimam sta zelim, gledam kad zelim, premotavam reklame. Ostavim stvari koje pozelim opet poslije pogledati. Za mene idealna varijanta.
Cam modul + eon app na smart tv
Još bolja varijanta...meni.
- crnivrag
#99065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
S tim da tu imaš jedan mali problemčić.
Erotske kanale možeš gledati putem modula, ali ih ne možeš vraćati unazad jer EON smart app ne prikazuje erotske kanale.
Na taj način gubiš i erotski Zauder folder koji također nije dostupan u okviru EON smart aplikacije, kao i SK 4K kanal koji je moguće gledati samo putem EON box-a
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#99066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Erotske vračat nazad nema potrebecrnivrag wrote: ↑22/04/2020 15:26S tim da tu imaš jedan mali problemčić.
Erotske kanale možeš gledati putem modula, ali ih ne možeš vraćati unazad jer EON smart app ne prikazuje erotske kanale.
Na taj način gubiš i erotski Zauder folder koji također nije dostupan u okviru EON smart aplikacije, kao i SK 4K kanal koji je moguće gledati samo putem EON box-a![]()
A SK 4K svakako niste ni vi zadovoljni slikom, koji ga možete pratiti...
Meni je ovako super...nema boxova, kutija, daljinaca...manje kablova...
- Telemach
#99067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo@odmor,odmor wrote: ↑22/04/2020 13:47 Ja na ovoj temi nisam bas cuo da se raja zali na D3 resiver, izuzetak je onaj D3 mini.
Sve u svemu, 80KM je 100kg brasna i koja flasa ulja![]()
Trudimo se korisnicima obezbijediti najkvalitetniji i najbogatiji sadržaj u kojem možete uvijek uživati
Zahvaljujemo se što koristite naše usluge!
- Telemach
#99068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo@drug_profi,drug_profi wrote: ↑22/04/2020 14:18 D3 V2,0 ne dam ni za kakav paket. Lijepo sam hard namontirao, dupli tjuner, snimam sta zelim, gledam kad zelim, premotavam reklame. Ostavim stvari koje pozelim opet poslije pogledati. Za mene idealna varijanta.
Uvijek nam je drago čuti pozitivne komentare
Ugodan ostatak dana želimo.
Last edited by Telemach on 22/04/2020 17:11, edited 1 time in total.
- crnivrag
#99069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fun Fact:
Kompanija Telemach je nastala udruživanjem 15 kablovskih i internet operatera, te širenjem kapaciteta mreže postojećih operatera, danas svoje usluge pruža u cijeloj Federaciji BiH i to na sljedećim područjima:
Kompanija Telemach je nastala udruživanjem 15 kablovskih i internet operatera, te širenjem kapaciteta mreže postojećih operatera, danas svoje usluge pruža u cijeloj Federaciji BiH i to na sljedećim područjima:
Spoiler
Show
Područje bivših kompanija BH Cabel Net i Global Net:
Sarajevo - Novi Grad
Sarajevo - Stari Grad
Sarajevo - Centar
Sarajevo - Novo Sarajevo
Ilidža
Vogošća
Ilijaš
Hadžići
Breza
Konjic
Kiseljak
Trnovo
Područje bivše kompanije Elob:
Alipašino - Faze A, B, C
Švrakino Selo
Koševsko brdo
Otoka
Marijin Dvor
Velešići
Područje bivših kompanija HS, HKB-NET i M&H Company:
Sarajevo - sve opštine
Visoko
Kakanj
Travnik
Olovo
Područje bivše kompanije ASK:
Ilidža
Lužani
Pejton
Sokolović Kolonija
Hrasnica
Područje bivše kompanije Monet:
Mostar
Područje bivše kompanije Velnet:
Podgorani
Omanovića Avlija
Potoci
Livač
Vrapčići
Carina
Mazoljice
Opine
Gnojnice
Blagaj
Malo Polje Mostar
Čapljina
Područje bivše kompanije Vi-Net:
Visoko
Kakanj
Arnautovići
Mulići
Gračanica
Ćatići
Kraljevska Sutjeska
Moštra
Područje bivše kompanije VKT-Net:
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf - Uskoplje
Područje bivše kompanije Telekabel:
Zenica
Područje bivše kompanije BHB:
Tuzla
Lukavac
Brčko
Kladanj
Velika Kladuša
Šički Brod i Lipnica
Mrkonjić Grad
Prokosovići
Gračanica
Liješnica
Klokotnica
Malešići
Novi Šeher
Sanski Most
Husino
Novi Travnik
Jajce
Područje bivše kompanije Art Net:
Busovača
Fojnica
Jablanica
Kakanj
Kiseljak
Kozarska Dubica
Kreševo
Nova Bila
Prozor Rama
Travnik
Vareš
Vitez
Područje bivše kompanije Global Internet:
Novi Travnik
Vitez
Busovača
Nova bila
Stara bila
Travnik
Turbe
Bugojno
Donji Vakuf
Kupres
Livno
Tomislavgrad
Sarajevo - Novi Grad
Sarajevo - Stari Grad
Sarajevo - Centar
Sarajevo - Novo Sarajevo
Ilidža
Vogošća
Ilijaš
Hadžići
Breza
Konjic
Kiseljak
Trnovo
Područje bivše kompanije Elob:
Alipašino - Faze A, B, C
Švrakino Selo
Koševsko brdo
Otoka
Marijin Dvor
Velešići
Područje bivših kompanija HS, HKB-NET i M&H Company:
Sarajevo - sve opštine
Visoko
Kakanj
Travnik
Olovo
Područje bivše kompanije ASK:
Ilidža
Lužani
Pejton
Sokolović Kolonija
Hrasnica
Područje bivše kompanije Monet:
Mostar
Područje bivše kompanije Velnet:
Podgorani
Omanovića Avlija
Potoci
Livač
Vrapčići
Carina
Mazoljice
Opine
Gnojnice
Blagaj
Malo Polje Mostar
Čapljina
Područje bivše kompanije Vi-Net:
Visoko
Kakanj
Arnautovići
Mulići
Gračanica
Ćatići
Kraljevska Sutjeska
Moštra
Područje bivše kompanije VKT-Net:
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf - Uskoplje
Područje bivše kompanije Telekabel:
Zenica
Područje bivše kompanije BHB:
Tuzla
Lukavac
Brčko
Kladanj
Velika Kladuša
Šički Brod i Lipnica
Mrkonjić Grad
Prokosovići
Gračanica
Liješnica
Klokotnica
Malešići
Novi Šeher
Sanski Most
Husino
Novi Travnik
Jajce
Područje bivše kompanije Art Net:
Busovača
Fojnica
Jablanica
Kakanj
Kiseljak
Kozarska Dubica
Kreševo
Nova Bila
Prozor Rama
Travnik
Vareš
Vitez
Područje bivše kompanije Global Internet:
Novi Travnik
Vitez
Busovača
Nova bila
Stara bila
Travnik
Turbe
Bugojno
Donji Vakuf
Kupres
Livno
Tomislavgrad
Last edited by crnivrag on 22/04/2020 17:12, edited 2 times in total.
- Telemach
#99070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo@anex ,anex wrote: ↑22/04/2020 15:25drug_profi wrote: ↑22/04/2020 14:18 D3 V2,0 ne dam ni za kakav paket. Lijepo sam hard namontirao, dupli tjuner, snimam sta zelim, gledam kad zelim, premotavam reklame. Ostavim stvari koje pozelim opet poslije pogledati. Za mene idealna varijanta.
Cam modul + eon app na smart tv
Još bolja varijanta...meni.
Pronaći najbolju varijantu i uživati u njoj je neprocjenjivo
Uživajte i dalje
- O'zone
- Globalni moderator
- Telemach
- O'zone
- Globalni moderator
#99073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- semirsar
#99074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nije sve u veseloj svesci i inim kanalima, ali ipak ih mere gledatcrnivrag wrote: ↑22/04/2020 15:26S tim da tu imaš jedan mali problemčić.
Na taj način gubiš i erotski Zauder folder koji također nije dostupan u okviru EON smart aplikacije, kao i SK 4K kanal koji je moguće gledati samo putem EON box-a![]()
tebi da nestane veselih kanala bi bilo gore nego sve korone ovog svijeta
SK 4K ionako nije ni za qrac, tako da, nemoj vise bogati.
- fusion_ba
#99075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kao da neko u 2020. gleda te stvari na TV