...nema..ali ima ulja...
..meni puter uopste nije ukusan, kako ga godinama ne koristim...(probala nedavno )
Moderator: anex
...nema..ali ima ulja...

Sretni, siti i debeli.hadzinicasa wrote: ↑16/04/2020 13:26 Step 1:
jede mi se nesto slatko kremasto...
Step 2:
Step 3:
Step 4 (mozda je malo kreme da dodam jos slaga):
Step 5:
![]()

Simbol lova i lovstva uopšte nije puška, top i slične stvari...
U USA tako ide? Nisam znao... raspitaj se koliko placaju, koliko ide u budžet i kakva im oprema treba. Na kraju, pitaj ko i kako to sve odobrava i u kojoj kolicini...

ne vidim ti sliku ni na mob ni preko laptopa, a potrcala da zapikam koja sam
ja samo moram ovu frizuru a la shakira dat napravitihadzinicasa wrote: ↑16/04/2020 16:08ne vidim ti sliku ni na mob ni preko laptopa, a potrcala da zapikam koja sam
edit: kopirala url u browser - ova nagorena druga Zdesna. nedostaje samo piercing ali sredicu i to do ljeta. ostalo jesam![]()
![]()
![]()

ovo je super, da li je drveni ugalj i da li je prevelik da se stavi na balkon, ako jeste ima li neka slična zamjena za balkonMaraschino wrote: ↑16/04/2020 00:23exliberal-ex wrote: ↑16/04/2020 00:19ja sam gledao ove ali neznam kako ferceraju.
sta pravis unutra, jel komplikovano...jel samo slow cooker ili mozes i regularni rostilj da pravis ( ovaj mi izgleda kao samo slow cooker)
Moze sve![]()
Ma jasumirprimus wrote: ↑17/04/2020 11:09 ovo je standardni grasak s malo krompira.
za lonac omjeri su mescini drugojaciji...