Sumnjam, mada to ne znamo, ali znamo da bi u tom slučaju mogao zatvoriti i tv i vlastitu emisiju.redhat wrote: ↑12/04/2020 01:00
Ispravka, senad bi rado pod bakirov kaput ali bakiru on ne treba...jedan umjereni lajavac je čak i dobrodosao. Nije fol sve poklopiti, fol je glavne poklopiti a imati dezurnog lajavca koji zna koliko mu je dug lanac i koliko smije. Vuk sit ovce na broju, a kad zafali gostiju može se uvijek Fahro zovnuti, ili Komšić.
Ko misli da je situacija drugacija amater je veliki.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Palmalma
#11426 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- muha_sa
#11427 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Darija, naklon do poda
- Haris.ba
#11428 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko što su morali ostali zatvoriti?Palmalma wrote: ↑12/04/2020 01:19Sumnjam, mada to ne znamo, ali znamo da bi u tom slučaju mogao zatvoriti i tv i vlastitu emisiju.redhat wrote: ↑12/04/2020 01:00
Ispravka, senad bi rado pod bakirov kaput ali bakiru on ne treba...jedan umjereni lajavac je čak i dobrodosao. Nije fol sve poklopiti, fol je glavne poklopiti a imati dezurnog lajavca koji zna koliko mu je dug lanac i koliko smije. Vuk sit ovce na broju, a kad zafali gostiju može se uvijek Fahro zovnuti, ili Komšić.
Ko misli da je situacija drugacija amater je veliki.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11429 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
"Morala da napusti Sarajevo pred rat"
Senade picko jedna
@karanana hvala bruda
@karanana hvala bruda
- pustopoljina
#11430 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zato sto nisam vidjela post poslije. Je li ti stvarno mislis da je pstologija jedina struka gdje se radi sa kontsminirajucim supstancama?redhat wrote: ↑11/04/2020 22:53Reče li ti da se nećeš naduravati? Šta bi s tom odlukom?pustopoljina wrote: ↑11/04/2020 22:44Ja mislim da tebe ne fascinira nikakva "plitkost" jer sam nemas pojma o cemu pricas osim sto doslovce ponavljas sta je ona rekla.redhat wrote: ↑11/04/2020 22:23
Mene doktorica ne zanima, ali me fascinira plitkost s kojom ljudi prate sve ovo. Radi se o do sada nepoznatom virusu i ne zna se uopšte kako reaguje i koliki mu je stvarni poluživot i koliko se raspada. Pričamo o virusu koji na plastici ostane 12 dana živ a da ne ostane na ljudskom lešu živ i aktivan, jel misliš da ljudska ćelija u trenutku smrti isto umre? Misliš li da se leševi teško zarazenih pokojnika onako reda radi spaljuju ili se fola radi kopaju na veće dubine u metalne a nekad i metalne plus betonske jame polivene krečom? Mislim čemu to ako sve i svaki virus umre u trenutku smrti pokojnika? Ne umre druže, tijelo se raspada mjesecima a nekad i godinama u ovisnosti od niza faktora. I o kakvom uživanju i plandovanju mi prićamo, da li ti uopšte znaš šta patolog radi i da li si uopšte gledao sinočnji prilog u kome je žena fino objasnila i šta radi i kako? Radi patologiju ćelijskih uzoraka kod živih i kod mrtvih, znači analize biopsija tkiva i analize maignih oboljenja kod živih i autopsije i obdukcije kod mrtvih. Čuj uživanje i plandovanje u zemlji u kojoj portir ne može da se izbori da mu dadnu bolju stolicu za sjest ona je trebala na vakat da se žali. Jesil ti kad od šefa tražio da ti nešto dadne i reci mi kako je zahtjev prošao?
I da dobro si rekao, Fahro je karina, karina koja na politički jeftin način skuplja poene najavama da će oduzimati diplome i licence. Profa likovnog ne zna da ih nije on ni davao niti ih može ukidati, ima zakonska procedura i za jedno i za drugo.
Mozda ti je zasmetalo sto je avaz proziva. Slazem se: neukusno, nepotrebno.
Razumijem i ako si gospodji rod ili pomozi bog. Jako cijenim ne samo ono sto je ona specijalizirala, nego citavu medicinsku struku. Ipak, zadrzavam pravo reci sta mislim i zadrzati za sebe zasto tako mislim.
Nisam gospođi ni rod ni pomoz bog i nisam uopšte gospođu komentarisao što tebi izgleda promiče, komentarisao sam paušalnost komentara gdje svako sebi uzima za pravo da o svemu bolje zna od ljudi koji se time bave - tvoj komentar mi je bio interesantan jer si s nokta rekla da žena pametuje.
Ja sam te pitao jesi li te struke i odakle znaš da pametuje i ako nisi te struke kome ima više smisla vjerovati nekome ko potpisuje to što radi zadnjih 25 godina ili recimo nekome ko malo krati vrijeme na forumu.
Da ne odemo u širinu ja sam samo čekao kad ćeš stvari na ad hominem i lična podbadanja spustitiu, mene takav diskusrs ne interesuje niti me ti interesujes lično ali će mi ostati nepoznanica i dalje svi sve znate i kako treba i kako može a onda Vam/Nam Torabi dođe i prodaje blagosoiljanu vodu sa česme.
Poslušat ću tvoj savjet i neću se naduravati, poslušaj ga i ti
-
Palmalma
-
Palmalma
#11432 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije bitno da li je patologija jedina, bitno je da KCUS nema adekvatnu salu za autopsiju zaraznih tijela. Niko nije dužan raditi posao u kojem će sebe i kolege izložiti riziku ako nema adekvatne uslov za rad. A zašto nema, to pitaj Sultaniju ili stranku iz koje nam i Sultanija dolazi?pustopoljina wrote: ↑12/04/2020 07:52 Zato sto nisam vidjela post poslije. Je li ti stvarno mislis da je pstologija jedina struka gdje se radi sa kontsminirajucim supstancama?
- Haris.ba
#11433 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa zašto bi zatvorio kad bi našao pipu na vlasti. O tome pričam.
Nisu ti ti koje spominješ baš neki primjeri. Jedan propali političar, drugi jesu satrani od sudskog aparata preko tužbi za klevete - ali gdje su neki otišli iz tog projekta samo pratiti, treći ko biva antipod koji je postao veći avaz od avaza, četvrti ne znam kakav ti je primjer - i on ima političku zavjetrinu.
Da ne bude zabune o čemu pričam. Svi novinari imaju neku zaleđinu. Neću da kažem političku. Ali, možda mislim na to. Ili, da prevedem - moraš se na kraju nekome prodati.
-
Palmalma
#11434 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Novinari moraju imati zaledjinu, moraju od necega zivjeti. Nece od have! A najbolji sud o novinarima, koji su javne osobe, daju ljudi.Haris.ba wrote: ↑12/04/2020 08:51Pa zašto bi zatvorio kad bi našao pipu na vlasti. O tome pričam.
Nisu ti ti koje spominješ baš neki primjeri. Jedan propali političar, drugi jesu satrani od sudskog aparata preko tužbi za klevete - ali gdje su neki otišli iz tog projekta samo pratiti, treći ko biva antipod koji je postao veći avaz od avaza, četvrti ne znam kakav ti je primjer - i on ima političku zavjetrinu.
Da ne bude zabune o čemu pričam. Svi novinari imaju neku zaleđinu. Neću da kažem političku. Ali, možda mislim na to. Ili, da prevedem - moraš se na kraju nekome prodati.
Nema slucajno Senad ovdje postova kao cijela ostala tema o medijima zajedno. Jasno je!
- Banksy
#11435 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da ne moraš, kakav je to rezon...
edit, ne znam šta mu je odgovorila Darija, ali pozdravljam svakog ko ga pukne, iz sve snage. opaske su mu ne samo primitivne, već i ponižavajuće za gosta, na taj način degradira i gosta i njegovu profesiju svlačeći ga na svoj minder mahalskog kvazinovinarstva.
- Haris.ba
#11436 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U ozbiljnijim drzavama nema svirat kako hoces, a mi da pricamo o nezavisnosti.
Pratim malo rad Domagoja Margetica. Lik pise knjige, pise clanke, sam kamerom snima priloge. Moglo bi se reci ne zavisi ni od koga. Pise sta hoce. I vidimo sta i kako to placa.
A opet ne znam bi li smio reci da je nezavisan.
Pratim malo rad Domagoja Margetica. Lik pise knjige, pise clanke, sam kamerom snima priloge. Moglo bi se reci ne zavisi ni od koga. Pise sta hoce. I vidimo sta i kako to placa.
A opet ne znam bi li smio reci da je nezavisan.
- muha_sa
#11437 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
On konto da može sa njom ko sa nekom iz farme i ostalih pinkovih sranjaBanksy wrote: ↑12/04/2020 09:45Naravno da ne moraš, kakav je to rezon...
edit, ne znam šta mu je odgovorila Darija, ali pozdravljam svakog ko ga pukne, iz sve snage. opaske su mu ne samo primitivne, već i ponižavajuće za gosta, na taj način degradira i gosta i njegovu profesiju svlačeći ga na svoj minder mahalskog kvazinovinarstva.
Ako ti nije mrsko sjedi i pogledaj
- Banksy
#11438 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mrsko mi
al bih voljela čuti šta mu je odgovorila
herka
Ali odličan je bio dr. Harun Drljević, bar ono što sam čula.
Ali odličan je bio dr. Harun Drljević, bar ono što sam čula.
- muha_sa
- Banksy
#11440 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala ti, muha.
Kakva sramota, koja budala...
Nije ga pukla, bila je pristojna i pametna, baš kako treba.
Kakva sramota, koja budala...
Nije ga pukla, bila je pristojna i pametna, baš kako treba.
- muha_sa
-
Škobo Habu
#11442 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nismo mi tako pitomo i kultivisano društvo, pa da se zna jasna distinkcija između kvaliteta i kvantiteta. Kad bolje razmislim, nismo uopšte.
Kod nas je često kvalitet kvantitet i obratno.
Problem sa HadžiFejsom je u tome što je njegova televizija cirkuska šatra. I nije to problem njega, već oni koji pristanu da budu dio tog cirkusa.
Pogotovo javne ličnosti, koje ga pljuju sa disitance ili polu-distance, a sutra će ga zvati da im završi termin u CD, jer nam imaju dosta toga bitnog da priopće.
Halaša.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11443 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imena, hocu imena! 
-
redhat
#11444 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Osnovna karakteristika ljudi koji su solidno informisani a slabog znanja poput tebe u ovom slučaju je da u dijalogu u kojem lose stoje ukljucuju sto vise informacija, bombarduju drugu stranu različitim ponekad i nepovezanim informacijama da i za sebe obezbijedili čvršće uporište a drugu stranu razvodne. To tako barem sa mnom ne ide....tema nisu građevinski radovi na prostorijama u kojima se vrše rizične obdukcije, tema nije šta ti ili ja radimo u stvarnom životu izvan foruma, tema također nisu ni kontaminirajuće supstance....moja reakcija se odnosila na paušalno s nokta negiranje nečijeg znanja i iskustva i struke i rizika koja ta osoba nosi dok to nešto radi - ONA PAMETUJE. Taj i takav stav je rak rana u metastazi ovog društva.pustopoljina wrote: ↑12/04/2020 07:52Zato sto nisam vidjela post poslije. Je li ti stvarno mislis da je pstologija jedina struka gdje se radi sa kontsminirajucim supstancama?redhat wrote: ↑11/04/2020 22:53Reče li ti da se nećeš naduravati? Šta bi s tom odlukom?pustopoljina wrote: ↑11/04/2020 22:44
Ja mislim da tebe ne fascinira nikakva "plitkost" jer sam nemas pojma o cemu pricas osim sto doslovce ponavljas sta je ona rekla.
Mozda ti je zasmetalo sto je avaz proziva. Slazem se: neukusno, nepotrebno.
Razumijem i ako si gospodji rod ili pomozi bog. Jako cijenim ne samo ono sto je ona specijalizirala, nego citavu medicinsku struku. Ipak, zadrzavam pravo reci sta mislim i zadrzati za sebe zasto tako mislim.
Nisam gospođi ni rod ni pomoz bog i nisam uopšte gospođu komentarisao što tebi izgleda promiče, komentarisao sam paušalnost komentara gdje svako sebi uzima za pravo da o svemu bolje zna od ljudi koji se time bave - tvoj komentar mi je bio interesantan jer si s nokta rekla da žena pametuje.
Ja sam te pitao jesi li te struke i odakle znaš da pametuje i ako nisi te struke kome ima više smisla vjerovati nekome ko potpisuje to što radi zadnjih 25 godina ili recimo nekome ko malo krati vrijeme na forumu.
Da ne odemo u širinu ja sam samo čekao kad ćeš stvari na ad hominem i lična podbadanja spustitiu, mene takav diskusrs ne interesuje niti me ti interesujes lično ali će mi ostati nepoznanica i dalje svi sve znate i kako treba i kako može a onda Vam/Nam Torabi dođe i prodaje blagosoiljanu vodu sa česme.
Znači zaista učini sebi uslugu i odmori se, džaba se ukopavaš, nisi u pravu i ne možeš biti u pravu sa takvim stavom. Učini sebi uslugu i stani na loptu, biće ti lakše u životu.
Uzdravlje
Last edited by redhat on 12/04/2020 12:32, edited 1 time in total.
-
redhat
#11445 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo društvo nije niti pitomo niti kutivisano, da ne upotrijebim kakav teži termin a kao takvo je odraz ljudi koji u njemu žive u svakom segmentu.Škobo Habu wrote: ↑12/04/2020 11:13Nismo mi tako pitomo i kultivisano društvo, pa da se zna jasna distinkcija između kvaliteta i kvantiteta. Kad bolje razmislim, nismo uopšte.
Problem sa HadžiFejsom je u tome što je njegova televizija cirkuska šatra. I nije to problem njega, već oni koji pristanu da budu dio tog cirkusa.
Pogotovo javne ličnosti, koje ga pljuju sa disitance ili polu-distance, a sutra će ga zvati da im završi termin u CD, jer nam imaju dosta toga bitnog da priopće.
Halaša.
Isti ljudi koji otkidaju na Senada gledaju i kad je farma ili zadruga da ne propuste slučajno, da im ne promakne.
I senad je taman takav kakav treba da bude da bi plivao.
Nivo jednog Denisa Latina i Latinice, jednog Otvorenog na HRT1 svakim radnim danom, pojedinih emisija sa Goranom Milićem i najnovije Pressinga sa Zukićem je za Senada misaona imenica.
-
mishic
#11446 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovaj sindrom da su mnogi heroji i "heroji" od pozitivaca postali potpuni negativci, u Senadovom slučaju je "školski primjer".
Neshvatljivo je puno toga u Senadovom slučaju i mene ovo drastično podsjeća na Konakovića. To je ono kada neko umisli sebi
da je u svemu iznad svakoga, kada hoće da bude poklopac svakom loncu ili jednostavno kada ga ponnese ambicija pa izgubi
svaku vezu sa stvarnošću. Za Senada bih ja rekao da glumi nadministra za sva ministarstva na teritoriji bivše Juge ali sam onda
shvatio da se on tako postavlja i na globalnom nivou pa neznam jeli mu malo što glumi Trampa ili hoće da bude i više od toga.
Bude mi žao kada ovaj superexpert uzme maltretirati istinske experte držeći im lekcije iz njihove oblasti kao da su osnovnoškolci.
Neshvatljivo je puno toga u Senadovom slučaju i mene ovo drastično podsjeća na Konakovića. To je ono kada neko umisli sebi
da je u svemu iznad svakoga, kada hoće da bude poklopac svakom loncu ili jednostavno kada ga ponnese ambicija pa izgubi
svaku vezu sa stvarnošću. Za Senada bih ja rekao da glumi nadministra za sva ministarstva na teritoriji bivše Juge ali sam onda
shvatio da se on tako postavlja i na globalnom nivou pa neznam jeli mu malo što glumi Trampa ili hoće da bude i više od toga.
Bude mi žao kada ovaj superexpert uzme maltretirati istinske experte držeći im lekcije iz njihove oblasti kao da su osnovnoškolci.
-
Palmalma
#11447 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U prvom dijelu posta daš odličnu analizu ovoga društva , koje užasno liči na Sjevernu Koreju, a u drugom dijelu očekuješ da Senad i njegova TV budu na razini zadatka.Škobo Habu wrote: ↑12/04/2020 11:13Nismo mi tako pitomo i kultivisano društvo, pa da se zna jasna distinkcija između kvaliteta i kvantiteta. Kad bolje razmislim, nismo uopšte.
Halaša.
Ja mislim da je to nemoguće. Sve je odraz ovoga ambijenta, od parkinga do ortopedije, u kojem je Senad, kakav je - da je, jedino svijetlo novinarstva kojeg građani ove Sjeverne Koreje vole pogledati.
- pustopoljina
#11448 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti pausalno nisi u redu. Pocev od mog prvog posta, pa do kraja. Ti ces reci sta je pausalno i sta je s nokta? Zenino znanje nije negirano, ali si ti tu da meni to kazes. Vidis, ona pausalno moze reci sta je potrebno, ali ne i sta je nemoguce. A ti si se odlucio raspistoljiti sa pausalnim, metastazom...trebas se istresti, istresi se. To sto ti mislis da su svi kao ti, nije moj problem.redhat wrote: ↑12/04/2020 12:24Osnovna karakteristika ljudi koji su solidno informisani a slabog znanja poput tebe u ovom slučaju je da u dijalogu u kojem lose stoje ukljucuju sto vise informacija, bombarduju drugu stranu različitim ponekad i nepovezanim informacijama da i za sebe obezbijedili čvršće uporište a drugu stranu razvodne. To tako barem sa mnom ne ide....tema nisu građevinski radovi na prostorijama u kojima se vrše rizične obdukcije, tema nije šta ti ili ja radimo u stvarnom životu izvan foruma, tema također nisu ni kontaminirajuće supstance....moja reakcija se odnosila na paušalno s nokta negiranje nečijeg znanja i iskustva i struke i rizika koja ta osoba nosi dok to nešto radi - ONA PAMETUJE. Taj i takav stav je rak rana u metastazi ovog društva.pustopoljina wrote: ↑12/04/2020 07:52Zato sto nisam vidjela post poslije. Je li ti stvarno mislis da je pstologija jedina struka gdje se radi sa kontsminirajucim supstancama?redhat wrote: ↑11/04/2020 22:53
Reče li ti da se nećeš naduravati? Šta bi s tom odlukom?
Znači zaista učini sebi uslugu i odmori se, džaba se ukopavaš, nisi u pravu i ne možeš biti u pravu sa takvim stavom. Učini sebi uslugu i stani na loptu, biće ti lakše u životu.
Uzdravlje
-
redhat
#11449 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovde se samo jedna osoba istresa i ima problem a to nisam ja.....pustopoljina wrote: ↑12/04/2020 12:52 trebas se istresti, istresi se. To sto ti mislis da su svi kao ti, nije moj problem.
Što se mene tiče priča zavrsena
- karanana
#11450 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eto njoj je potrebno sve i svasta pa zato nece da radi dok drugim medicinarima nije potrebno nista, imaju sve, i zracne tunele i vakume i svemirska odjela....i rade sa stotinama zivih tuberana i prenosnika ove kuge.
Haha, pita onog psihijatra je li normalan.
Haha, pita onog psihijatra je li normalan.