FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#11401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Pa sto se nije zalila na uslove kad je plandovala i uzivala bez epidemije? Sad se nasla zaliti i prepadati. I to bez razloga. Mrtvac je mrtvac. Nit moze kihnuti na tebe nit se zakasljati. Mozda prne i ispusti izmet ili nesto. Ali to znas kako ide. A kao patolog sigurno je uvijek imala i masku i mantil i vizir. Kako je mogla znati sta ce je zateci kad je otvarala druge prije covida? Mjere opreza je uvijek morala poduzimati i sad nasla kenjat nema vakum nema kameru nema ovo nema ono. Ba ljudi svugdje u svijetu koriste jednu te istu masku po sedam dana radeci 100% u okruzenju covida sa stotinama kasljaca i duvacha i pljuvaca okolo njih gdje ih moraju primiti, poleci dati lijek, respirator..... a ona ne moze mrtvog covjeka kontrolisati i izrezati. Ma bjeri tamo, kukavicka posla, samo bi da uziva, a kad belaj dodje onda se nesto buni i nece. Noga. Fahro karina si, ali si u dosta stvari zadnjih pr sedmica u pravu.
redhat

#11402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by redhat »

pinkman wrote: 11/04/2020 22:03
redhat wrote: 11/04/2020 21:52
pustopoljina wrote: 11/04/2020 20:27 Ne pravi patolog salu. On u njoj radi.
Tačno, i zna sigurno bolje doktorica patolog sa 25 godina iskustva rada u raznim salama šta joj treba i kakva sala treba da bude što je sinoć i rekla a na šta ti pišeš da pametuje - žena sigurno zna bolje i od tebe i od mene. Ona je ta struka za koju će se sala praviti, ti čisto sumnjam da si autoritet na tom polju ili da si ta struka - jer da jesi ne bi davala paušalne ocjene i time umanjivala svoju struku.
Senad je takav kakvog ga većina hoće, to je sistem spojenih posuda isto ko što su političari odraz društva koje ih iznova bira. Kao novinar je nula, kao zabavljač je nebitno kakav je jer ne vodi subotom popodne već dnevnik.
To sto ona hoce su zelje, a realnost je drugo. Evo ovdje sa Al Jazeere klip gdje govori predstavnik WHO: https://www.youtube.com/watch?v=U79vPYCQNE8

Covjek lijepo kaze da je potrebna standardna oprema i da se obdukcije mogu raditi.

Sigurno bi bilo lijepo imati specijalnu opremu, ali trenutne okolnosti to ne dozvoljavaju. Ne ide mi u glavu da su u Zenici mogli operisati zarazenog pacijenta, a da se ne moze obaviti obdukcija.
Znaš šta, nije majka Muju ružila što se kockao već što se vadio - pa i nemoj. Predstavnik WHO govori o opremi i uslovima u kojima se rade obdukcije uz pretpostavku da su zadovoljeni svi standardi te iste WHO i jedan od standarda je upravo da postoje oprema i uslovi za rad visokorizičnih autopsija - što mi nemamo i o tome je gospođa sinoć vrlo potanko govorila.
Hoćemol se složiti da da neko ko radi zadnjih 25 godina u određenim prostorijama i određenoj opremi a išao je 10 godina u školu da stekne to zvanje zna na zadanu temu više od tebe koja tu i tamo pogledaš pokoji video i nije ti mrsko formirati beton čvrsto mišljenje na osnovu par poluinformacija iz treće ruke?
Pitanje je hipotetsko i ne moraš odgovoriti.......
karanana

#11403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Pa sto onda svi ne odustanu jer siguran sam da apsolutno niko nema uslove?
redhat

#11404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by redhat »

karanana wrote: 11/04/2020 22:06 Pa sto se nije zalila na uslove kad je plandovala i uzivala bez epidemije? Sad se nasla zaliti i prepadati. I to bez razloga. Mrtvac je mrtvac. Nit moze kihnuti na tebe nit se zakasljati. Mozda prne i ispusti izmet ili nesto. Ali to znas kako ide. A kao patolog sigurno je uvijek imala i masku i mantil i vizir. Kako je mogla znati sta ce je zateci kad je otvarala druge prije covida? Mjere opreza je uvijek morala poduzimati i sad nasla kenjat nema vakum nema kameru nema ovo nema ono. Ba ljudi svugdje u svijetu koriste jednu te istu masku po sedam dana radeci 100% u okruzenju covida sa stotinama kasljaca i duvacha i pljuvaca okolo njih gdje ih moraju primiti, poleci dati lijek, respirator..... a ona ne moze mrtvog covjeka kontrolisati i izrezati. Ma bjeri tamo, kukavicka posla, samo bi da uziva, a kad belaj dodje onda se nesto buni i nece. Noga. Fahro karina si, ali si u dosta stvari zadnjih pr sedmica u pravu.
Mene doktorica ne zanima, ali me fascinira plitkost s kojom ljudi prate sve ovo. Radi se o do sada nepoznatom virusu i ne zna se uopšte kako reaguje i koliki mu je stvarni poluživot i koliko se raspada. Pričamo o virusu koji na plastici ostane 12 dana živ a da ne ostane na ljudskom lešu živ i aktivan, jel misliš da ljudska ćelija u trenutku smrti isto umre? Misliš li da se leševi teško zarazenih pokojnika onako reda radi spaljuju ili se fola radi kopaju na veće dubine u metalne a nekad i metalne plus betonske jame polivene krečom? Mislim čemu to ako sve i svaki virus umre u trenutku smrti pokojnika? Ne umre druže, tijelo se raspada mjesecima a nekad i godinama u ovisnosti od niza faktora. I o kakvom uživanju i plandovanju mi prićamo, da li ti uopšte znaš šta patolog radi i da li si uopšte gledao sinočnji prilog u kome je žena fino objasnila i šta radi i kako? Radi patologiju ćelijskih uzoraka kod živih i kod mrtvih, znači analize biopsija tkiva i analize maignih oboljenja kod živih i autopsije i obdukcije kod mrtvih. Čuj uživanje i plandovanje u zemlji u kojoj portir ne može da se izbori da mu dadnu bolju stolicu za sjest ona je trebala na vakat da se žali. Jesil ti kad od šefa tražio da ti nešto dadne i reci mi kako je zahtjev prošao?
I da dobro si rekao, Fahro je karina, karina koja na politički jeftin način skuplja poene najavama da će oduzimati diplome i licence. Profa likovnog ne zna da ih nije on ni davao niti ih može ukidati, ima zakonska procedura i za jedno i za drugo.
Kejn

#11405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kejn »

Nekad zna biti tenkre ali mu za ovu matineju danas skidam kapu. Malo novinara može 3 i po sata držati javni prenos. Jedan je Senad.
pustopoljina

#11406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pustopoljina »

Tačno, i zna sigurno bolje doktorica patolog sa 25 godina iskustva rada u raznim salama šta joj treba i kakva sala treba da bude što je sinoć i rekla a na šta ti pišeš da pametuje - žena sigurno zna bolje i od tebe i od mene. Ona je ta struka za koju će se sala praviti, ti čisto sumnjam da si autoritet na tom polju ili da si ta struka - jer da jesi ne bi davala paušalne ocjene i time umanjivala svoju struku.
Senad je takav kakvog ga većina hoće, to je sistem spojenih posuda isto ko što su političari odraz društva koje ih iznova bira. Kao novinar je nula, kao zabavljač je nebitno kakav je jer ne vodi subotom popodne već dnevnik.
Ma kako hoces.
Evo jos pausalnog: " ne naduravala se ja s tobom".
bosanska senzacija

#11407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bosanska senzacija »

Kejn wrote: 11/04/2020 22:28 Nekad zna biti tenkre ali mu za ovu matineju danas skidam kapu. Malo novinara može 3 i po sata držati javni prenos. Jedan je Senad.
Petkom i subotom u prime timeu Hadžifejzović je nedodirljiv, a sekunde marketinga ni malo jeftine.
redhat

#11408 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by redhat »

Kejn wrote: 11/04/2020 22:28 Nekad zna biti tenkre ali mu za ovu matineju danas skidam kapu. Malo novinara može 3 i po sata držati javni prenos. Jedan je Senad.
Pa matineja od tri sata mu nije plus već minus. Niko pažnju niti može niti treba da drži više od pola sata do eventualno sat, sve drugo je ponavljanje ili lov u mutnom pa tako i sa senadom. Svaki dnevnik sam mu pratio otkako je počela korona i u svakom dnevniku svakog gosta je pitao ista pitanje i ponovio ih makar tri puta. Šta je korona? Otkud odjednom? Jel kineski ili američki virus? Jel prirodni ili vještački? Jel teorija zavjere? Bill Gates? Novi svjetski poredak? Ta pitanja je svakom gostu u zadnja dva mjeseca postavio barem tri puta uz prstohvat "imena, imena" i "sexanje" i "hajvančić".
Čak su pojedini gosti koji su očito gledali ranije emisije u trenutku kad krene da ih pita o teoriji zavjere ga i prekidali - ne nije teorija zavjere.
Pa Fidel Castrol je držao petosatne govore, jel mu to plus i jel veliki govornik?
Novinar treba da je jasan, pripremljen, koncizan u pitanju, aktuelan. Jedan Aco Stanoković u 50 minuta emisije pretrese i gosta i sve teme koje su s gostom povezane. Ili Zukić u pressingu ako ćemo lokalno gledati.
pinkman

#11409 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pinkman »

redhat wrote: 11/04/2020 22:12
pinkman wrote: 11/04/2020 22:03

To sto ona hoce su zelje, a realnost je drugo. Evo ovdje sa Al Jazeere klip gdje govori predstavnik WHO: https://www.youtube.com/watch?v=U79vPYCQNE8

Covjek lijepo kaze da je potrebna standardna oprema i da se obdukcije mogu raditi.

Sigurno bi bilo lijepo imati specijalnu opremu, ali trenutne okolnosti to ne dozvoljavaju. Ne ide mi u glavu da su u Zenici mogli operisati zarazenog pacijenta, a da se ne moze obaviti obdukcija.
Znaš šta, nije majka Muju ružila što se kockao već što se vadio - pa i nemoj. Predstavnik WHO govori o opremi i uslovima u kojima se rade obdukcije uz pretpostavku da su zadovoljeni svi standardi te iste WHO i jedan od standarda je upravo da postoje oprema i uslovi za rad visokorizičnih autopsija - što mi nemamo i o tome je gospođa sinoć vrlo potanko govorila.
Hoćemol se složiti da da neko ko radi zadnjih 25 godina u određenim prostorijama i određenoj opremi a išao je 10 godina u školu da stekne to zvanje zna na zadanu temu više od tebe koja tu i tamo pogledaš pokoji video i nije ti mrsko formirati beton čvrsto mišljenje na osnovu par poluinformacija iz treće ruke?
Pitanje je hipotetsko i ne moraš odgovoriti.......
Ona sigurno zna bolje od mene u medicini, to svakako jer se ne bavim medicinom. Ali, otkud ti znas da li meni kao laiku ovu situaciju nije objasnjavao neko ko se bavi istim poslom (granom medicine), ko ima vise iskustva cak i od nje, te vise citata kao i doprinosa nauci nego sto to ima dr. Aleksandra Djuran: https://www.researchgate.net/profile/Aleksandra_Djuran

Ove obdukcije trebaju raditi specijalisti sudske medicine, pa bi svakako zanimljivije bilo cuti detaljnije njihovo objasnjenje jer su oni ti koji ce odnosno koji bi trebali raditi po naredbama pravosudnih institucija, a ne specijalisti patolozi.

U svakom slucaju, moje pitanje jeste zasto hirurg u Zenici moze operisati zarazenog pacijenta, te zasto Ljekarske komore KS i FBIH tvrde da se moze raditi obdukcija, a ova gospodja tvrdi da ne moze. To mene kao potencijalnog pacijenta zanima jer imamo sukob misljenja.

Takodjer, u ovom klipu gdje govori predstavnik WHO kaze se da bi jednostavno rjesenje bilo otvoriti prostore i prozraciti prostorije. Takodjer rekao je da osoblje treba imati duze rukavice koje su nepropusne, FFP3 maske, vizire, zastitu za lice, odijela i to je sve sto WHO preporucuje ovim okolnostima.

Ne zelim da vjerujem da bi WHO tako olako davao ovakve savjete - rukavica, maska, vizir, odijela i to je to.
pustopoljina

#11410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pustopoljina »

redhat wrote: 11/04/2020 22:23
karanana wrote: 11/04/2020 22:06 Pa sto se nije zalila na uslove kad je plandovala i uzivala bez epidemije? Sad se nasla zaliti i prepadati. I to bez razloga. Mrtvac je mrtvac. Nit moze kihnuti na tebe nit se zakasljati. Mozda prne i ispusti izmet ili nesto. Ali to znas kako ide. A kao patolog sigurno je uvijek imala i masku i mantil i vizir. Kako je mogla znati sta ce je zateci kad je otvarala druge prije covida? Mjere opreza je uvijek morala poduzimati i sad nasla kenjat nema vakum nema kameru nema ovo nema ono. Ba ljudi svugdje u svijetu koriste jednu te istu masku po sedam dana radeci 100% u okruzenju covida sa stotinama kasljaca i duvacha i pljuvaca okolo njih gdje ih moraju primiti, poleci dati lijek, respirator..... a ona ne moze mrtvog covjeka kontrolisati i izrezati. Ma bjeri tamo, kukavicka posla, samo bi da uziva, a kad belaj dodje onda se nesto buni i nece. Noga. Fahro karina si, ali si u dosta stvari zadnjih pr sedmica u pravu.
Mene doktorica ne zanima, ali me fascinira plitkost s kojom ljudi prate sve ovo. Radi se o do sada nepoznatom virusu i ne zna se uopšte kako reaguje i koliki mu je stvarni poluživot i koliko se raspada. Pričamo o virusu koji na plastici ostane 12 dana živ a da ne ostane na ljudskom lešu živ i aktivan, jel misliš da ljudska ćelija u trenutku smrti isto umre? Misliš li da se leševi teško zarazenih pokojnika onako reda radi spaljuju ili se fola radi kopaju na veće dubine u metalne a nekad i metalne plus betonske jame polivene krečom? Mislim čemu to ako sve i svaki virus umre u trenutku smrti pokojnika? Ne umre druže, tijelo se raspada mjesecima a nekad i godinama u ovisnosti od niza faktora. I o kakvom uživanju i plandovanju mi prićamo, da li ti uopšte znaš šta patolog radi i da li si uopšte gledao sinočnji prilog u kome je žena fino objasnila i šta radi i kako? Radi patologiju ćelijskih uzoraka kod živih i kod mrtvih, znači analize biopsija tkiva i analize maignih oboljenja kod živih i autopsije i obdukcije kod mrtvih. Čuj uživanje i plandovanje u zemlji u kojoj portir ne može da se izbori da mu dadnu bolju stolicu za sjest ona je trebala na vakat da se žali. Jesil ti kad od šefa tražio da ti nešto dadne i reci mi kako je zahtjev prošao?
I da dobro si rekao, Fahro je karina, karina koja na politički jeftin način skuplja poene najavama da će oduzimati diplome i licence. Profa likovnog ne zna da ih nije on ni davao niti ih može ukidati, ima zakonska procedura i za jedno i za drugo.
Ja mislim da tebe ne fascinira nikakva "plitkost" jer sam nemas pojma o cemu pricas osim sto doslovce ponavljas sta je ona rekla.
Mozda ti je zasmetalo sto je avaz proziva. Slazem se: neukusno, nepotrebno.
Razumijem i ako si gospodji rod ili pomozi bog. Jako cijenim ne samo ono sto je ona specijalizirala, nego citavu medicinsku struku. Ipak, zadrzavam pravo reci sta mislim i zadrzati za sebe zasto tako mislim.
redhat

#11411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by redhat »

bosanska senzacija wrote: 11/04/2020 22:35
Petkom i subotom u prime timeu Hadžifejzović je nedodirljiv, a sekunde marketinga ni malo jeftine.
Ne sporim, ali to je druga tema. Da je nedodirljiv nije jer očito njegov način nervira 80% ljudi na ovoj temi a da ne kažem da u zadnje vrijeme pravi početničke gafove i da je u protekle dvije sedmice dobio pofinih šamara od većine renomiranih gostiju. U cijenu minute ne ulazim a znam je iz prve ruke a ruku na srce i ne vidim nekih reklama sem dvije flašice sokića na stolu, čak je neku večer siktao na vlasnika marketinške agencije koja se prestala kod njeg oglašavati.
drag_gost

#11412 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

pustopoljina wrote: 11/04/2020 22:33
Ma kako hoces.
Evo jos pausalnog: " ne naduravala se ja s tobom".
Ovo sto @redhat pise je istina, naduravala se ti ili ne.
redhat

#11413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by redhat »

pustopoljina wrote: 11/04/2020 22:44
Ja mislim da tebe ne fascinira nikakva "plitkost" jer sam nemas pojma o cemu pricas osim sto doslovce ponavljas sta je ona rekla.
Mozda ti je zasmetalo sto je avaz proziva. Slazem se: neukusno, nepotrebno.
Razumijem i ako si gospodji rod ili pomozi bog. Jako cijenim ne samo ono sto je ona specijalizirala, nego citavu medicinsku struku. Ipak, zadrzavam pravo reci sta mislim i zadrzati za sebe zasto tako mislim.
Reče li ti da se nećeš naduravati? Šta bi s tom odlukom?
Nisam gospođi ni rod ni pomoz bog i nisam uopšte gospođu komentarisao što tebi izgleda promiče, komentarisao sam paušalnost komentara gdje svako sebi uzima za pravo da o svemu bolje zna od ljudi koji se time bave - tvoj komentar mi je bio interesantan jer si s nokta rekla da žena pametuje.
Ja sam te pitao jesi li te struke i odakle znaš da pametuje i ako nisi te struke kome ima više smisla vjerovati nekome ko potpisuje to što radi zadnjih 25 godina ili recimo nekome ko malo krati vrijeme na forumu.
Da ne odemo u širinu ja sam samo čekao kad ćeš stvari na ad hominem i lična podbadanja spustitiu, mene takav diskusrs ne interesuje niti me ti interesujes lično ali će mi ostati nepoznanica i dalje svi sve znate i kako treba i kako može a onda Vam/Nam Torabi dođe i prodaje blagosoiljanu vodu sa česme.
Poslušat ću tvoj savjet i neću se naduravati, poslušaj ga i ti
studiorum_tuzlaensis

#11414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studiorum_tuzlaensis »

Ko god nastavlja da gleda ovog medijskog prevrtanera je očigledni sadomazohista.

Moje mišljenje je da su njegova publika polupismene budale i besposličari.
Kikibombona

#11415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kikibombona »

argenteus wrote: 11/04/2020 20:06 vazda isti. neukusan, neprofesionalan, naporni serator...
mislio mahalati sa doktoricom. :oops:
seriozna zena, sva u struci i na zadatku, jos se nije nasmijesila na tv... bas ce senciju pricati o privatnom zivotu...
ali dzaba! nista on nece nauciti iz ovog blama.
Senad standardno raspolozen za mahalanje. Vise ga zanima privatni zivot nego problem koji potresa svijet.

Jebeni Balkan i mahalanje, bas pretjerujemo u tome...
luckylaka

#11416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

studiorum_tuzlaensis wrote: 11/04/2020 22:53 Ko god nastavlja da gleda ovog medijskog prevrtanera je očigledni sadomazohista.

Pa nije bas tako al eto.Nekada sam jedva cekao ovaj face a danas cu prije petkom ili subotom pogledati live cukaricki-vozdovac ili faizkand-regat tj.ligu tadzekistana nego ovga ublehasa
karanana

#11417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Pa ne znaju ni doktori po intenzivnim njegama sta je ovaj virus pa ne bjeze (vecina) od toga da prime pacijenta da ga pregledaju dodirnu polegnu dadnu mu lijek ili terapiju. Po p.s. bi ovi doktori trebali da imaju ona svemirska odjela sa onim izduvnim cijevima, sa svim hepwcima, ali nemaju. Imaju vizire imaju maske i mantile i rukavice kao i ova patologinja sto ima. Pa u cemu je razlika? Je li sugurnije radit sa mrtvim ili sa zivim covjekom kad je rizik od prenosa zaraze u pitanju?
Kikibombona

#11418 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kikibombona »

luckylaka wrote: 11/04/2020 23:06
studiorum_tuzlaensis wrote: 11/04/2020 22:53 Ko god nastavlja da gleda ovog medijskog prevrtanera je očigledni sadomazohista.

Pa nije bas tako al eto.Nekada sam jedva cekao ovaj face a danas cu prije petkom ili subotom pogledati live cukaricki-vozdovac ili faizkand-regat tj.ligu tadzekistana nego ovga ublehasa
Kada cemo imati jednog ovakvog novinara? :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=U-e80BQw83g

Sto se tice Senada, treba ga jos neko ovako otresti da prestane sa seljackim mahalanjima. Plavka ga je momacki odjebala. I neka je, bilo je vrijeme. Kao sto neko kaze zena je doktor nauka a ne ucesnica Farme.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote: 11/04/2020 19:07 Evo pomeno je. Spusti mu ga plava beogradska gospodja.
Vrlo neukusan komentar i spusti mu ga plavka. Sta je mislio da je duhovit i da ce se cybersexovat s njom nakon emisije zbog sexistickog komentara uzivo na tv-u.
Sta bi
Palmalma

#11420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Palmalma »

Senad je jedini koji se usudi govoriti o stvarnim problemima gradjana ovoga grada i sire. Drugo je manje vise sve zaleglo pod Bakirov kaput.
Kikibombona

#11421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kikibombona »

Palmalma wrote: 11/04/2020 23:12

Senad je jedini koji se usudi govoriti o stvarnim problemima gradjana ovoga grada i sire. Drugo je manje vise sve zaleglo pod Bakirov kaput.
To je tacno. Na tome svaka cast.

Samo eto, da manje mahala, da ne razvodnjava mahalskim pikanterijama bilo bi gledljivije.
karanana

#11422 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

_BataZiv_0809 wrote: 11/04/2020 23:12
karanana wrote: 11/04/2020 19:07 Evo pomeno je. Spusti mu ga plava beogradska gospodja.
Vrlo neukusan komentar i spusti mu ga plavka. Sta je mislio da je duhovit i da ce se cybersexovat s njom nakon emisije zbog sexistickog komentara uzivo na tv-u.
Sta bi
Bila su dva "ispada". Prvi odmah na pocetku, njegov komentar je bio nesto u fazonu da kad optimisticne vijesti daje zgodna zenska da je to jos bolje i ljepse cuti i vidjeti. Tako nesto. Mislim slazem se ali ja nisam pred kamerom ispred miliona ljudi. I onda njen odgovor na to.
Drugo je bilo na kraju kad je pokusao ne znam ni ja sta, nesto vezano za porijeklo, nacionalizam, cija je, odakle je, ko su joj mama i tata i jesu li zivi.....da se postidis slusajuci ga. Ja sam bogami mislio da ce plavka pritisnuti cancel na skypu. Dobro mu je mahmuzic rekao, opsjednut je vuchkom. Misli ako mozda vuchko to mozda umache da bi i on mogo sa svojim upadicama i karanana komentarima.
Last edited by karanana on 11/04/2020 23:25, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Pogledacu na yt. Je li to ona plavka iz Srbije doktorica
karanana

#11424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

_BataZiv_0809 wrote: 11/04/2020 23:25 Pogledacu na yt. Je li to ona plavka iz Srbije doktorica
Jeste. Eno je na temi najljepsa voditeljica. Sarajka nasa, bosanka i hercegovka.
redhat

#11425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by redhat »

Palmalma wrote: 11/04/2020 23:12

Ispravka, senad bi rado pod bakirov kaput ali bakiru on ne treba...jedan umjereni lajavac je čak i dobrodosao. Nije fol sve poklopiti, fol je glavne poklopiti a imati dezurnog lajavca koji zna koliko mu je dug lanac i koliko smije. Vuk sit ovce na broju, a kad zafali gostiju može se uvijek Fahro zovnuti, ili Komšić.
Ko misli da je situacija drugacija amater je veliki.
Locked