Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
salik79 wrote: ↑08/04/2020 22:19
Ljudi medijski ispranog mozga, isprepadani, ustvari nisu svjesni da je zrak na Igmanu sterilniji, po tom pitanju, od bilo koje operacione sale na svijetu.
Zrak sterilan? Ne znam da li da placem ili da se smijem
Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑09/04/2020 10:41
Ne postoji komparacija pridjeva sterilan. Ili je sterilan ili nije, tacka.
Sterility Assurance Level cemo zanemariti?
Poznato mi je to, ali to nema veze sa komparacijom pridjeva.
rovac13 wrote: ↑08/04/2020 18:19
Citam javno dostupne podatke iz italije.
Jednostavno kucas pojmove demografija statistica popolazione morti marzo itd itd
Ali ne vjerujem da cete vi to citat. Koliko sam vidio na brzinu vas samo zanima bolest panika umrijecemo i slicno
Svake godine u italiji umre normalno preko 600 000 ljudi.
Samo u januaru oko 70 000 ljudi,svake godine.
Ove godine im umrlo malo manje,al su zato mediji napravili kao da cemo svi pomrijet
Sretno svima
ovo je što se kaže u sridu
Opet iste dezinformacije. Ovdje je sve objasnjeno.
Mozda hoce kod kineza drugi val jer ih je 1.3 milijarde i jer ih je dosta zbijeno u velike gradove... U Evropi se ovaj horor ne bi ni desio da je WHO ranije proglasila pandemiju i zabranila letove iz Kine...
Jel mislite sad da ce neko u EU tek tako pustit nekoga u svoju drzavu bez testiranja i karantene od minimalno 14 dana ?
P.S. Ovo je ujedno i savjet i poruka dijaspori BiH: ne dolazite u BiH ove godine - nema apsolutno nikakvog smisla uz ovakva desavanja dolaziti u Bosnu - zdravstvo nam je ionako na koljenima! Zato ostanite gdje jeste dok ne dodje vakcina !!!!
S obzirom koliko se kontam u te fancy pojave i pracenje IN stvari, meni su mogli pustiti Bachovu Fugu, prije bi je skontao nego nesto iz nekog "horora"... Na kraju krajeva, kakve li to veze ima i sa cim...?
dobro ne moras se hvaliti. moras pogledati film da bi ti bilo jasno.
Ma ne hvalim se, nego ne kontam sta se ima policija izvinjavati oko toga... Sta, neko se prepao da mu Fredi Kruger dolazi u obilazak u policijskom satu ? I opalilo ga srce ? Jel to neki blockbuster bio ?
freelancerBIH wrote: ↑09/04/2020 12:28
Jel mislite sad da ce neko u EU tek tako pustit nekoga u svoju drzavu bez testiranja i karantene od minimalno 14 dana ?
Ovo su dobre vijesti, izgleda da je nakon testova na antitijela sada jasnija slika smrtnosti od Covid-19.
The case fatality rate in relation to the total number of infected persons in the community of Gangelt is approx. 0.37 % with the preliminary data from this study.
daddy-kool wrote: ↑09/04/2020 14:50
Ovo su dobre vijesti, izgleda da je nakon testova na antitijela sada jasnija slika smrtnosti od Covid-19.
The case fatality rate in relation to the total number of infected persons in the community of Gangelt is approx. 0.37 % with the preliminary data from this study.
Sto bi znacilo da u BiH trenutno imamo 9500 zarazenih.