Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odaberem Gift Card koji mi odgovara (iznos i podurčje za koje uzimam - nećeš uzeti GB, a ti USA kreirao), platim PayPalom, Redeemujem Code koji dobiješ odmah na svom acc na PS4 i onda taj iznos imaš i raspolažeš s njim kao sa nekim svojim online novčanikom i kupuješ na Storeu šta ti volja, između ostalog i PS Plus.
probao na toj stranici uzeti paypal-om PS Plus card i blokirao mi acc.jer im djelujem sumnjivo?! napravio drugi acc i pokušao napraviti istu transakciju ali direktno karticom i ne prihvataju?!...jes me krenulo
Čuj to... Baš si Momir Peh
Ne možeš od bas direktno karticom.
Probaj na nekoj drugoj, npr. Pcgamesupply.
Imajte na umu da DiRT Rally 2.0 će vam doći sa jednim, dva ili nijednim DLCom.
Doduše ja nisam u tolikom oštećen jer imam sve moguće za igru od ranije.
Odaberem Gift Card koji mi odgovara (iznos i podurčje za koje uzimam - nećeš uzeti GB, a ti USA kreirao), platim PayPalom, Redeemujem Code koji dobiješ odmah na svom acc na PS4 i onda taj iznos imaš i raspolažeš s njim kao sa nekim svojim online novčanikom i kupuješ na Storeu šta ti volja, između ostalog i PS Plus.
probao na toj stranici uzeti paypal-om PS Plus card i blokirao mi acc.jer im djelujem sumnjivo?! napravio drugi acc i pokušao napraviti istu transakciju ali direktno karticom i ne prihvataju?!...jes me krenulo
Ako ti nece G2A.com onda ti je Offgamers.com najeftiniji. Samo prije kupovine gledaj na oznaku discount promo. Mrvicu je jeftinije.
Za sada sam uzeo gta v a horizon zero dawn dosla uz konzolu. Obje su na diskovima. Nekako mi sigurnije kad imam fizički igru. Izuzetno su igrive igrice na ps4, imao sam cipovan ps3 ali mi je tek na cetvorci to to. Moguce radi bolje grafike, a i zvucnik u kontroleru je super fazon
TMovac wrote: ↑02/04/2020 21:43
Jel ovo neka prvoaprilska sala? The last of us 2 odgodjen za 31 decembar 2020
Nije odgođena za 31 decembar, odgođena je do daljnjeg zbog logistike, ne mogu sad prodavati igru jer nema lanca dobavljača i distribucije potrebnih za to, a igra ko igra će biti gotova na vrijeme.
dadoka84 wrote: ↑02/04/2020 20:34
Za sada sam uzeo gta v a horizon zero dawn dosla uz konzolu. Obje su na diskovima. Nekako mi sigurnije kad imam fizički igru. Izuzetno su igrive igrice na ps4, imao sam cipovan ps3 ali mi je tek na cetvorci to to. Moguce radi bolje grafike, a i zvucnik u kontroleru je super fazon
Ako nisi kolekcionar, nije.
Sve što imaš na tvom acc imaš zauvijek.
Pa realno, gdje ćeš porediti trojku sa četvorkom
Tomahawk11 wrote: ↑03/04/2020 09:21
Uvijek jest. Što imaš na svom acc imaš dok to drže na store, kad ukinu i ti gubiš, a dešavalo se već. Da ne spominjemo mogućnost preprodaje, tu digitalno nema šta tražiti.
Uvijek jest. Što imaš na svom acc imaš dok to drže na store, kad ukinu i ti gubiš, a dešavalo se već. Da ne spominjemo mogućnost preprodaje, tu digitalno nema šta tražiti.
Čuj to
Mislim za ovo ukidanje...
Bezze ako je tako, jer i kad deinstaliraš igru kažu da je uvijek možeš ponovo instalirati.
Preprodaja svakako, mada se ja time ne bavim, uzmem igru da je ja igram i tjt.
Doduše dobra je opcija ovo sherovanje online, onda igra izađe jeftinije.
Šta je reć
Sinoc gledao na PSN store-u. Pise 31.12.2020. Nadam se da ce ipak ranije izaci. Zavrsio sam SOTR. Odlican je. Sinoc probao RE3 demo. Igra mi se svidja, ali sam izgleda previse smotan da je igram. Haman odmah zaginem. Koknem onu 2 ( zombie drot i onaj drugi ). Krenem dalje, i naredni na koji naidzem mi dohaka
Šta je reć
Sinoc gledao na PSN store-u. Pise 31.12.2020. Nadam se da ce ipak ranije izaci. Zavrsio sam SOTR. Odlican je. Sinoc probao RE3 demo. Igra mi se svidja, ali sam izgleda previse smotan da je igram. Haman odmah zaginem. Koknem onu 2 ( zombie drot i onaj drugi ). Krenem dalje, i naredni na koji naidzem mi dohaka
Nemoj se zamarati time da ih ubijas jer neces nikad imati dovoljno municije. U tim RE igrama ti je bitno proci kraj njih, ranis ih ili navuces negdje gdje je sire pa onda. Samo je bitno ne dat im da ti pridju a poprilicno su spori.
Čuj to
Mislim za ovo ukidanje...
Bezze ako je tako, jer i kad deinstaliraš igru kažu da je uvijek možeš ponovo instalirati.
Preprodaja svakako, mada se ja time ne bavim, uzmem igru da je ja igram i tjt.
Doduše dobra je opcija ovo sherovanje online, onda igra izađe jeftinije.
Rijetko se dešava ali eto desi se i to. Ko kupuje po pola a nekim to je skroz druga matematika
Ja sam na ps4 sve prodao što sam kupio, ne vidim smisao da držim igru. Ako mi se bude opet igrala kupit ću je ponovo, vjerovatno i jeftinije nego sam prodao i to je to.
Sony announced on Thursday that it has delayed Naughty Dog’s The Last of Us Part II “until further notice” because of the COVID-19 pandemic. The game had been previously scheduled to launch on May 29th.
febo_acm wrote: ↑03/04/2020 12:52
Uzeo ovaj card od 60$. Ne znam kud ću prije
Ko dijete među lizalima
Tako nekako
Zna li neko online mode na rdr2 da li je išta bolje nego prije pola godine? Ima li contenta kakvog za češće igranje?
Poboljsanje bi bilo jedino da se u misiju ide autom, kad se stigne tamo onda da se bude na konju Previse je dosadno kad moras stalno ici u misiju na konju a daleko i obavljati je i onda ako moras jos negdje ici a daleko..