Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
diablobih wrote: ↑31/03/2020 19:05
Pa morat ces ga otvoriti, ocistiti sve, promijeniti pastu.
Sutra mi stize termalna pasta pa cu je promijeniti a ventilator je skoro ociscen od prasine i opet je sve isto
To sto si povrsinski otvarao samo poklopac nista ne znaci. Tako sam i ja pa mislio da je cisto, medjutim kada sam mijenjao pastu skinem jos dalje do hladnjaka i bas se iznenadio sta sam sve nasao unutar hladnjaka i heatsinka.
Kod mene je tako slicno prije bilo i eto nakon zamjene paste i ciscenja detaljnog kao druga konzola.
Usput provjeri da li ti je delta ili nidec hladnjak, kod mene je nidec i kazu da je on tisi iako je prije mijenjanja paste bio usisivac. Nije ni cudo, kada sam vidio kako ne nanesena fabricka pasta pitam se kako je ikako radio.
Jučer mi je došao PS4 i kad sam pokušao aktivirati PS Plus vaučer traži mi broj debitne kartice. Kad ukucam podatke kartice ne prihvata njen broj. Pokušao i sa ženinom i ista situacija. Zvao banku kažu da je sve ok što se njih tiče. Napomene radi prilikom registrovanja sam kliknuo da sam iz Hrvatske jerbo nas nema na mapi, a sa karticom bez problema plaćam netflix. Ima li ko ideju gdje je zapelo i kako da odapne?
biggrin wrote: ↑01/04/2020 11:46
Može li "pomoć prijatelja"?
Jučer mi je došao PS4 i kad sam pokušao aktivirati PS Plus vaučer traži mi broj debitne kartice. Kad ukucam podatke kartice ne prihvata njen broj. Pokušao i sa ženinom i ista situacija. Zvao banku kažu da je sve ok što se njih tiče. Napomene radi prilikom registrovanja sam kliknuo da sam iz Hrvatske jerbo nas nema na mapi, a sa karticom bez problema plaćam netflix. Ima li ko ideju gdje je zapelo i kako da odapne?
Najjednostavnije rečeno:
Zapelo ti je sa Hrvatskom ( druga zemlja a naša kartica, a nas ne *ebe niko ni stručno)
Napravi US račun i kupuj dopune za PS store i za PS plus ( Dopune kupuješ naravno za US region)
Ja kupujem dopune na ovoj stranici i nikad nikakvih problema nisam imao ( Koristim paypal za plačanje na njihovoj stranici) https://www.pcgamesupply.com/
Kakav PS Plus vaučer?
Je li to došlo uz konzolu ili?
Ja PS Plus uzimam sa Storea i nije mi tražilo karticu.
Kakav PS Plus vaučer?
Je li to došlo uz konzolu ili?
Ja PS Plus uzimam sa Storea i nije mi tražilo karticu.
Vjerovatno je to onaj od 3 mjeseca gratis PS plus. I meni je sa konzolom došlo kada sam kupio.
Odaberem Gift Card koji mi odgovara (iznos i podurčje za koje uzimam - nećeš uzeti GB, a ti USA kreirao), platim PayPalom, Redeemujem Code koji dobiješ odmah na svom acc na PS4 i onda taj iznos imaš i raspolažeš s njim kao sa nekim svojim online novčanikom i kupuješ na Storeu šta ti volja, između ostalog i PS Plus.
PlusSA wrote: ↑01/04/2020 20:47
PES 2020 i NBA oko 40$ zajedno auuu do kad traje akcija?
PSN plus 14 dana ako uzmem jel na svom racunu mogu skinuti ove 2x besplatne igre free i da ih igram i poslje isteka ps plus perioda?
Do 28. traje popust (ako ti je USA store), uzmi u obzir da će se line-up igara refreshovat 15.04, pa će bit neke druge, a ove trenutne bi trebali vratit na cijenu bez popusta. (ako sam dobro skontao)
Možeš skinuti, a igraš ih sve dok ti traje ps plus period, kad istekne bude ukinuta opcija play, sve dok opet ne produžiš/kupiš preplatu.
Odaberem Gift Card koji mi odgovara (iznos i podurčje za koje uzimam - nećeš uzeti GB, a ti USA kreirao), platim PayPalom, Redeemujem Code koji dobiješ odmah na svom acc na PS4 i onda taj iznos imaš i raspolažeš s njim kao sa nekim svojim online novčanikom i kupuješ na Storeu šta ti volja, između ostalog i PS Plus.
probao na toj stranici uzeti paypal-om PS Plus card i blokirao mi acc.jer im djelujem sumnjivo?! napravio drugi acc i pokušao napraviti istu transakciju ali direktno karticom i ne prihvataju?!...jes me krenulo