Kolega, imam repliku, i ispravku pogresnog navoda!
Svi trenutno zivi na cijeloj planeti su SIGURNI MRTVACI. Ukratko - svi cemo umrijeti, neko prije, neko kasnije. Jedina "stvar" u zivotu koja se zaista mora jeste - umrijeti.
Moderator: O'zone
Kolega, imam repliku, i ispravku pogresnog navoda!
Nitko nije rekao da im je išta pogoršalo to stanje, samo da ne znaju uzrok smrti, jer ne rade autopsije_tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 21:53a šta je pogoršalo njihovo stanje pa su na intenzivnoj njezi ?
GLedas ti ista na TV... Nista ja nisam izvukao, nego se referisem na sve experte koji upravo ovo tvrde. Malo vise citanja, gledanja i slusanja, tj informisanja, nikad nije na odmet..._tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 21:52 stari stručnjak nagađanja/gatanja
iz guzice izvuko da je 10 puta više zaraženih ?
Ja bih rado ispao levat, kao vecina ovdje... ali avaj... uskoro slijedi faza spoznaje, kada cemo se pomiriti s tim, da je virus pobijedio.Dozer wrote: ↑01/04/2020 21:55A bice sigurno tako. Davno rekoh vec - ovo sve nema neke pretjerane logike.GAU8 wrote: ↑01/04/2020 00:20
Onda smo ispali samo takvi levatibicakcic_solomon wrote: ↑01/04/2020 00:12 Šta ako u Italiji u Q1 bude isto, manje ili neznatno više mrtvih nego prethodnih godina?
čivjek srcani bolenikL3D3NA wrote: ↑01/04/2020 21:59Nitko nije rekao da im je išta pogoršalo to stanje, samo da ne znaju uzrok smrti, jer ne rade autopsije_tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 21:53a šta je pogoršalo njihovo stanje pa su na intenzivnoj njezi ?
elkom, znam da je ovo tebi super, viriš iz poduma i brojiš mrtve, praviš excel tablice, sve 5, ali neka te malo, udahniizdahni
![]()
daj link na "experta" koji kae da je 10 puta više zaraženih nego je statistika zvaničnaDozer wrote: ↑01/04/2020 22:00GLedas ti ista na TV... Nista ja nisam izvukao, nego se referisem na sve experte koji upravo ovo tvrde. Malo vise citanja, gledanja i slusanja, tj informisanja, nikad nije na odmet..._tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 21:52 stari stručnjak nagađanja/gatanja
iz guzice izvuko da je 10 puta više zaraženih ?
S tim virusom i njegovim mutacijama zivimo evo vec nekih 60 godina... I jos smo zivi, i tu smo. Mnoge je ubio tokom tih 60 godina. Bad luck, jbg...

ponovo, nemaju podatke od čega je umro, stoga ih svrstavaju pod isto, nema autopsije_tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 22:01čivjek srcani bolenikL3D3NA wrote: ↑01/04/2020 21:59Nitko nije rekao da im je išta pogoršalo to stanje, samo da ne znaju uzrok smrti, jer ne rade autopsije_tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 21:53
a šta je pogoršalo njihovo stanje pa su na intenzivnoj njezi ?
elkom, znam da je ovo tebi super, viriš iz poduma i brojiš mrtve, praviš excel tablice, sve 5, ali neka te malo, udahniizdahni
![]()
komotno može živit još 5-10 godina
fasovo virus, dobio upalu pluća, uglavnom završio na intenzivnoj i na respiratoru
od čega je umro?
od "kineske gripe" ili od srca ?
Nije tacno. Kad si zadnji put ispunila smrtni list? Moraju procijeniti da li bi zivio jos da nije dobio koronu. I pred zakonom stoje iza dokumenta koji potpisu. To sto ti ne znas ne znaci da se tako radi. A sad slobodno s genijalcima s Roditelj odlucuje i drugih imbecilnih stranica.L3D3NA wrote: ↑01/04/2020 22:10ponovo, nemaju podatke od čega je umro, stoga ih svrstavaju pod isto, nema autopsije_tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 22:01čivjek srcani bolenik
komotno može živit još 5-10 godina
fasovo virus, dobio upalu pluća, uglavnom završio na intenzivnoj i na respiratoru
od čega je umro?
od "kineske gripe" ili od srca ?
ali hajde ti nastavi svojim putem.
Prepuštam facama koje ti lajkaju postove, ima ih iz svakojakih struka, oni koji bacaju linkove sa provjerenih stranica, a onda u svoj svojoj inteligenciji, lajkaju tvoje postove, toliko inteligentni da ne vide da ti je ovo 6. akaunt![]()
pišemo se na novom acc,
mada ti je jednostavnije da zamoliš modse ili admine da te puste i odbanaju akaunt, umjesto da praviš nove iznova i iznova
Oops...
Tema ima skoro 700 stranica. Siguran sam da ces naci ponei link i na to. Padobranstvo, uz kloniranje, jeste lijep sport, ali treniraj ga s nekim drugim_tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 22:03 daj link na "experta" koji kae da je 10 puta više zaraženih nego je statistika zvanična
Tite ti idola
Pa zar se to ne procjenjuje od slucaja do slucaja? Ili za sve ista pravilaćiribiribela wrote: ↑01/04/2020 22:15 @daddy-kool je jos prosle sedmice tvrdio da je vec pusten test na antitijela za klinicku upotrebu, i do danas nije postavio izvor.
Nije mi jasna Bosna nikako. Moja sestra radi kao ljekar u jednom DZ, imala je kontakt sa jednim pozitivnim pacijentom, imala je zastitno odijelo, masku, rukavice i vizir, pacijent je isto nosio masku, poslali je u izolaciju dok se ne testira (i citavu njenu smjenu). Ko ce na kraju raditi u toj Bosni ako sve tako budu slali u izolacije?
Kod nas lokalni šerifi od nacelnika kao lideri lokalnih kriznih stabova ako se jedan pozitivan u selu ili neboderu pojavi zatvore cijelo selo ili zgradu hahahah zamisli idiotluka nigdje vidjenog pa ni kod Vucica dok Solak suti na to. Doduše u Vogosci epidemiolog KS ponistio takvu odluku jucer ali danas ista situacija u Kaknju i Brcko.ćiribiribela wrote: ↑01/04/2020 22:15 @daddy-kool je jos prosle sedmice tvrdio da je vec pusten test na antitijela za klinicku upotrebu, i do danas nije postavio izvor.
Nije mi jasna Bosna nikako. Moja sestra radi kao ljekar u jednom DZ, imala je kontakt sa jednim pozitivnim pacijentom, imala je zastitno odijelo, masku, rukavice i vizir, pacijent je isto nosio masku, poslali je u izolaciju dok se ne testira (i citavu njenu smjenu). Ko ce na kraju raditi u toj Bosni ako sve tako budu slali u izolacije?
Pa, sve ti je to po Sebijinom nalogu. Na sve nacine pokusava ljude drzati sto dalje od KCUS-a. Nece da prime ljude ni gips da im skinu, jbt... A eno, ipak, i tamo se pojavilo. Neka doktorica ili doktor ga donijeli.ćiribiribela wrote: ↑01/04/2020 22:15 @daddy-kool je jos prosle sedmice tvrdio da je vec pusten test na antitijela za klinicku upotrebu, i do danas nije postavio izvor.
Cekaj malo, kako znas za ovu kombinaciju? Jesi ti zdravstveni radnik ili si samo pokupio info negdje na netu?freelancerBIH wrote: ↑01/04/2020 21:14Quote da se vidi ovo!freelancerBIH wrote: ↑01/04/2020 20:56 https://youtu.be/m3J_1B7kJbk
Dijelite ovo dalje nece li i nasi mrgalji mozda vidjeti! Neki dan slusam kaze srednje teske pacijente lijece paracetamolom u bolnici... Pa koji k...c onda i idu u bolnicu ako ce im samo davat paracetamol kad su to mogli i kuci sami raditi?!
Azitromicin+cink+Hydroxi chloroquine je izgleda dobitna kombinacija!!!!!!![]()
Da kazu da su spremni, ali ne i da ce napraviti.. Ne vjerujem rusima ama bas nista! To je mraka najgora._tuta_bugarin wrote: ↑01/04/2020 21:14 Naučnici iz Rusije kažu da su spremni da za 30 dana naprave lijek za COVID-19
https://www.6yka.com/novosti/naucnici-i ... a-covid-19
Umjesto da se kliberiš kao iskompleksiranaa i nesigurna osoba i da potežeš za papanskim kvalifikacijama, pomozi mi da "istražim" stvar i da se uvjerim da si u pravu. Vrlo bih to volio.
O čem ti to?
https://www.helmholtz-hzi.de/en/news-ev ... -covid-19/ćiribiribela wrote: ↑01/04/2020 22:15 @daddy-kool je jos prosle sedmice tvrdio da je vec pusten test na antitijela za klinicku upotrebu, i do danas nije postavio izvor.
Ne znam na kojem su principu do sad radili, ali ona je imala zastitnu opremu i opet su je poslali u izolaciju. Nema apsolutno nikakvog smisla! Mislim, ako tako salju svakoga ko dodje u kontakt, ubrzo ce i oni traziti penzionere da se vrate na posao.