upravo na to sam i ukazao - ne pada mi na pamet da kucam link slovo po slovo
a imao sam zelju pogledati metodologiju metode cisto jer su modeli uvijek zabavni.
ako tebi ne bude mrsko kucati slovo po slovo - postavi link i za nas ostale
Moderator: O'zone
upravo na to sam i ukazao - ne pada mi na pamet da kucam link slovo po slovo
Što je promašen?Haris.ba wrote: ↑23/03/2020 09:07Nije se problem sjetiti Neke. Treba. Ali promasen ti je udarac.Tomahawk11 wrote: ↑23/03/2020 08:59 Nek je Nikšić napisao kilometarski post da zaštiti direktora Džahida, lahko ćemo za koronu.
Ne moze ga Neka smijeniti, nije vise premijer.![]()
Udaraj gdje treba.
idemo - nije to problem - ako je model napravljen prije recimo 5 dana (nagadjanje jer nisam pogledao izvor - mrsko mi kucat
Niko ga ne napada kao dobrog direktora i ono što je on uradio za Konjic, regiju, odnosno BiH općenito.high_volume wrote: ↑23/03/2020 09:21Može Nailovoj materi pisati, ovog idiota treba krivično goniti. Da nije napravio skup ljudi u vrijeme vanrednog stanja i pojačanih mjera na zaštiti od biloške opasnosti, coronavirus u BiH bi bio pod potpunom kontrolom. Banja Luka se izborila i stavila zarazu pod kontrolu, Mostar takođe, ali poslije Konjica coronavirus se proširio na Konjic, Sarajevo, Novi Travnik, Bugojno, i ko zna gdje još... I sad ga treba štititi kao dobrog direktora. "Ma hajte molim vas"Tomahawk11 wrote: ↑23/03/2020 08:59 Nek je Nikšić napisao kilometarski post da zaštiti direktora Džahida, lahko ćemo za koronu.![]()
Premijer je svakako saučesnik u ovome pošto je i on bio na eventu.
Gledaj.muhafuca wrote: ↑23/03/2020 09:43 idemo - nije to problem - ako je model napravljen prije recimo 5 dana (nagadjanje jer nisam pogledao izvor - mrsko mi kucat
taj youtube link slovo po slov) prvu fazu nije tesko predvidjeti. Ne moras biti narocito strucan - ko god prati, mogao je predvidjeti,
otprilike, kratku progresiju prema situacijama iz drugih zemalja. No kako se odmicemo dalje od dana kreacije samog modela
moje predvidjanje je da cemo se sve vise odmicati od tacki koje su ovdje postavljene.
Jer se to skoro uvijek desava sa modelima - pa se cesto priskace i "metodi" "revizija originalnog modela usljed novonastale situacije,
novootkrivenih faktora, nepredvidjenih situacija .....itd"![]()
Delegat iz reda Srba u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Goran Broćeta tvrdi da u opštinama Drvar, Glamoč i Bosansko Grahovo nema brašna i da lokalni prodavci nemaju gdje da ga nabave.sumirprimus wrote: ↑23/03/2020 09:46 Nama treba pendrek a ne socijalne mjere trenutno.
I dalje se dio populacije a koji nije malen ponasa ignorantno i samim svojim ponasanjem produzava agoniju svima.
Prvo glava na ramenima pa ave ostalo.
Imacete priliku kaznit ih sve al na izborima a tad vecina zakaze dakle u prazno pricate .
Gledajte da ne izlazite bez potrebe i da budete rscionalni u namicanju namirnica. Bez javnih proslava okupljanja i rostiljanja.strpite se nije ovo dno.
mk ultra wrote: ↑23/03/2020 03:30Koliko od toga je ovdje zarazeno a koliko je dlslo zarazeno?
Ja mislim da je ovo vec odavno ovuda, i da je vec dobar dio nas ovo i prosao
sto jeli i tebe tvoja hranila po 5 dana uzastopice sa mrkvom#ßßsumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:07 Sreca pa me zena vec par godina priprema na obroke bez hljeba![]()
Sve suho i peceno bez problema. Kuhanje malo teze al potpodim fafaronkom i rakijicom ide ko nevrijeme![]()
Kako misliš od nekoliko hiljada?Nivelacija wrote: ↑23/03/2020 09:39 Vidimo da su gradjani odgovorili i vise nego odlicno zadnjih 5 dana barem u Sarajevu i Zenici sto vidim, zanima me jesu li pocele socijalne mjere pored brutalnih restrikcija. Mi nismo Australija i Kina da imamo milijarde za pomoc stanovništvu pa me zanima kako i sta ce isplaćivati od pocetka aprila. Svakom penzioneru na minimalnoj penziji povecati za 100 KM, i paket na kucnu adresu? Jesu li svjesni hajvani da ako ovako nastave bez socijalnih i ekonomskih mjera da ce posljedice biti 5 X teze od corona virusa.
Novalic kaze nesto 10% smanjenje plata, sprda se sa narodom, 70% je ono sto mora barem za mart i april sebi i svojima uskratiti jer svi oni imaju stek od nekoliko hiljada.
Isti sam--ne bih pecenje hljebom pokvario nema tih parasumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:07 Sreca pa me zena vec par godina priprema na obroke bez hljeba![]()
Sve suho i peceno bez problema. Kuhanje malo teze al potpodim fafaronkom i rakijicom ide ko nevrijeme![]()
bas sad na n24 o ovim kreditima.....oni su isto izgubljeni....sve je stalo..... bice jebeno i u njemackoj.....jesil ti bolje
moj moke , mrkvica rotkvica prasica zarica kad im pocne tepat koroniziro bi semO k3 wrote: ↑23/03/2020 10:10sto jeli i tebe tvoja hranila po 5 dana uzastopice sa mrkvom#ßßsumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:07 Sreca pa me zena vec par godina priprema na obroke bez hljeba![]()
![]()
ja sam moju pitao nakon petog dana mrkva dijete , koji joj je zasto u zadnjih 5 dana mrva a kada ce ona meni hladnosumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:13moj moke , mrkvica rotkvica prasica zarica kad im pocne tepat koroniziro bi semO k3 wrote: ↑23/03/2020 10:10sto jeli i tebe tvoja hranila po 5 dana uzastopice sa mrkvom#ßßsumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:07 Sreca pa me zena vec par godina priprema na obroke bez hljeba![]()
![]()
![]()
Kralju, ovo je tema o coronavirusu u BiH... Puk'o siKing Theoden wrote: ↑23/03/2020 10:12 Jučer se probudio ono što se kaže zdrav, ali se u toku dana vratio kašalj. Još uvijek kašljem, ali je dobro što izbacujem pomalo šlajma.
Update u vezi one radnice...
Najbolja prilika da se vidi o kakvom je javašluku riječ.
Jutros je nazvala svoju doktoricu.
Ova joj čak nije dopustila da do kraja ispriča slučaj neko joj rekla da DOĐE po Krankenschein koji će važiti sedam dana
Zamisli debilizma kazati osobi koja ima simptome korone da dođe po taj Schein.
Kad joj je ova kazala da valjda mora ostati kod kuće jer je rečeno iz Amta da ne izlazi, vrla doktorica je kazala da nekoga pošalje kako bi taj uzeo papir.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Radnica ponovo nazove Gesundheitsamt, ispriča šta je bilo, da podatke doktorice i ovi obećaju da će se posavjetovati sa istom i javiti joj šta i kako![]()
sumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:13moj moke , mrkvica rotkvica prasica zarica kad im pocne tepat koroniziro bi semO k3 wrote: ↑23/03/2020 10:10sto jeli i tebe tvoja hranila po 5 dana uzastopice sa mrkvom#ßßsumirprimus wrote: ↑23/03/2020 10:07 Sreca pa me zena vec par godina priprema na obroke bez hljeba![]()
![]()
![]()
To bi ona organizovana Njemačka?King Theoden wrote: ↑23/03/2020 10:12bas sad na n24 o ovim kreditima.....oni su isto izgubljeni....sve je stalo..... bice jebeno i u njemackoj.....jesil ti bolje
Ma šta znam. Jučer se probudio ono što se kaže zdrav, ali se u toku dana vratio kašalj. Još uvijek kašljem, ali je dobro što izbacujem pomalo šlajma.
Update u vezi one radnice...
Najbolja prilika da se vidi o kakvom je javašluku riječ.
Jutros je nazvala svoju doktoricu.
Ova joj čak nije dopustila da do kraja ispriča slučaj neko joj rekla da DOĐE po Krankenschein koji će važiti sedam dana
Zamisli debilizma kazati osobi koja ima simptome korone da dođe po taj Schein.
Kad joj je ova kazala da valjda mora ostati kod kuće jer je rečeno iz Amta da ne izlazi, vrla doktorica je kazala da nekoga pošalje kako bi taj uzeo papir.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Radnica ponovo nazove Gesundheitsamt, ispriča šta je bilo, da podatke doktorice i ovi obećaju da će se posavjetovati sa istom i javiti joj šta i kako![]()
Ako je u decembru bio u Italiji onda sam ubijeđen da je i u Bosni i Hercegovini bio prije nego su počela zvanična testiranja.asurbanipal wrote: ↑23/03/2020 10:08