Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
allem_77 wrote: ↑21/03/2020 05:49
Nisam sinoć uspio odgledati od početka CD. Da li je neko upratio o čijem je trošku išao gost - Fejzić na putovanja po svijetu?
Da li ga je plaćala država, ZZO, farmaceutske kompanije ili neko četvrti?
Čudno mi što nije htio odgovoriti na neka pitanja.
Ako su ga plaćale farmaceutske kuće, meni tu odmah nešto smrdi.
Rekao je da su to medjunarodni projekti finansirani od strane raznih organizacija.
Nasmijo.me na kraju. Zasto koristiti jone kad imamo domestos....
Joni," ja to ne znam,nisam upoznat" .
mayab wrote: ↑21/03/2020 08:17
Treba mu na FB stranu postaviti link ovog foruma, i naša zapažanja,
možda pogledaju njegovi suradnici,
i možda mu šta i dopre do mozga !
Ne treba mu link foruma jer sve to on i njegovi saradnici znaju. Zbog toga su na svom Youtube kanalu ukinuli komentare. Konkretno za video od Osmanagica u kojem je 99% komentara bila osuda na njegovo papansko umetanje ljudima u rijec.
Meni je najgore bilo kad se onaj doktor javio iz italije i dao do sada najbolje i najinteresantnije informacije a on ga prekida i pokusava da ga navede da kaze da samo stari umiru od virusa. Najsmjesnije je sto i on spada u stare osobe i sto je isto ugrozen ali se on ne smatra starim.
animus wrote: ↑21/03/2020 14:41
Meni je najgore bilo kad se onaj doktor javio iz italije i dao do sada najbolje i najinteresantnije informacije a on ga prekida i pokusava da ga navede da kaze da samo stari umiru od virusa. Najsmjesnije je sto i on spada u stare osobe i sto je isto ugrozen ali se on ne smatra starim.
Ee sad bi te napo najveci sin Sandzaka i rekao pa 57 je ispod 60 godina!
bunk wrote: ↑21/03/2020 08:31
Joni," ja to ne znam,nisam upoznat" .
To čuđenje za ione, i za hiljadu drugih stvari, takvo neznanje običnih stvari koje se uče u osnovnoj, moja ti, jesi čula imaju ti neki joni, taj ton i način komunikacije, kao dvije kone na minderu,
Sramotno i ponižavajuće prema gostima.
nekome wrote: ↑21/03/2020 19:02
Ovaj sef FCUZa je u cetvrtak navecer na FTVu rekao da ako baka hoda sa unucem na ulici odvojeni od drugih nije virusna opasnost...
Evo sad kaze, nije testiran ali to je ok jer nema lijeka nema vakcine.
Vakcina i da postoji, ne pomaze ako se zarazis prije vakcine. A treba se testirati ocigledno da bi znao da se sklonis.
Koji balvan jebem mu pleme glavato seljacko primitivno
Ono se naslo komentarisat mjere Njemacke
Niko iz staba mu nije testiran a nema dje nisu i s kim nisu bili moroni retardirani ccc
Prije par dana radoncic kaze da su satori za nase ljude a i negdje je bila vijest da stranci ne mogu uci u drzavu. A satori su kao fear faktor da odabiju nase da se vracaju, sada kao nisu satori za nase vec za strance. Isto tako pocetkom sedmice bila vijest da se samo pasosom moze uci u drzavu a sad ovaj kaze kako imamo specijalni dogovor sa HR.
ebo lud zbunjenog
Moj je zakljucak da se drzim izolacije jer slabo sta od ovih.