Privatnik da plaća, a dobri FADIL NOVALIĆ i njegovi uhljebi da inkasiraju a privatnike ko jebe.MaksprotivMarksa wrote: ↑20/03/2020 17:24
Drzava da placa, dobri Ado da inkasira, a radnike ko jebe, ali nemoj tako, znam ja Adnana, dobar momak, ne bi nikad uradio, kakvi rezoni dede mi, sve neke dobrice, suze trebamo svi roniti za eksploatatorima koji opet svoju guzicu cuvaju preko radnika, sve ce oni ovo naplatiti, narednih 5 godina ce biti uzmi ili ostavi, sta je, bila je kriza![]()
Suze trebamo roniti za uhljebima koji opet svoju guzicu cuvaju preko privatnika, sve će oni ovo naplatiti od privatnika odmah ovaj mjesec i svaki sljedeći, privatnik imao prihoda ili ne. ...
Evo dobar prijedlog. Primjeniti u BiH.
MIROSLAV ŠKORO putem svog je Facebook profila objavio novu poruku vladi. Kaže da je dosta lažne solidarnosti.
"Evo, dok naši vrli zastupnici raspravljaju kako ćemo, imam ja prijedlog koji bi vrijedio za sve, uključujući njih, Vladu, predsjednike, bivše predsjednike, tajnike, uhljebe svih vrsta, kojekakve udruge i sve redom u državnoj upravi i državnim i javnim poduzećima i institucijama:
DOK NE PROĐE KRIZA, MINIMALAC ZA SVE!
Od toga treba izuzeti osjetljive socijalne skupine, trudnice i rodilje, kao i aktivne djelatnike u zdravstvu. Dosta je lažne solidarnosti koja se prelama preko leđa zaposlenih u privatnom sektoru. Toliko", poručio je Škoro.