arnes_king wrote: ↑16/03/2020 10:06
A znaci kasnije dolazi vise vrsta zombija? Meni je cudno bilo sto su svi isti a i u davnim trailerima sam gledao kako lik okolinu koristi protiv njih nema sta nije bilo a to u igri jos nisam vidio. Za gorivo sam se i ustelio naletim sad uvijek, samo smara stalno sipanje ali municija mi je katastrofa kako je malo ima.
Kasnije imaš Breakera koji je baš zajeban (da vidiš kad naletiš na njih 5-6

), onda ima ona neka s bijelom kosom koja pušta zvuke koje ne možeš izdržati, pa imaš zaražene vukove, medvjede (i u planini grizlije), pume...ma ima svega.
Nisam ja još došao do otvorene borbe sa hordama, al kontam da će to biti baš belaj, gledao sam kako lik riješava hordu i baš se treba dobro izvježbati i pripremiti.
I sa gorivom imaš da updatuješ rezervoar, pa onda nitro, još kad naštimaš auspuh, gume, onda skontaš kako je bezze bio motor isprva
A tek oružje, onaj dobri snajper je spas u borbi sa onim ambush campovima. Još nabaciš prigušivač
Imaš i opciju da nadodaš na motor za dodatnu municiju.
A u principu kasnije ti nije problem nedostatak municije, a opet na što ja imam prigovor u odnosu na ostale igre apokaliptičnog karaktera, ovdje uvijek možeš kupiti dovoljno municije, a ima je i u policijskim autima koliko hoćeš ili u ovim ambush kampovima kad ih očistiš.