Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Er0l wrote: ↑14/03/2020 15:28
@telemach postupili ste pravo djetinjasto i bez imalo postovanja prema korisnicima. Mogu ja voliti ili ne federalnu TV, al ovo sto ste napravili vam ne ide na cast.
Almir_ wrote: ↑14/03/2020 12:59
Nije ovo posteno prema korisnicima,zamjenis poziciju FTV iz vama poznatih razloga.
Ono sto je napisano je suplja za javnost,al nije narod u BiH toliko glup i naivan.
Ili vratite FTV na njegovo mjesto radi starijih korisnika jer vi "brinete za svoje korisnike"ili prebacite i RTRS na njegovo mjesto 54.
Korektan prijedlog. Telemach reagujte.
Čisti bezobrazluk od strane Telemach-a. Pogotovo je ponižavajuće pokušaj obrazloženja, a u stvari korisnike tretiraju kao taoce svoje poslovne politike prema FTV. U sred Bosne i Hercegovine i Federacije BiH oni na najpovoljnija mjesta stavili srpske kanale. Gledanost i prodaja marketinškog oglašavanja direktno zavise od povoljnosti na mjestu u šemi programa.
Kao što rekoše, Telemach reagujte koliko je odmah ili pamtimo i vratimo kada isteknu ugovori.
Nećemo trpiti nikakvu podvalu i poniženja!
Od ovog poteza Telemach-a gori su mi ovi koji guraju glavu u pijesak i isture gu.icu, pa neka ih rokaju u nju kako stignu, što nadobudno dijele lekcije o mogućnosti programiranja svoje liste kanala. Svi znamo za tu mogućnost, ali ne želimo praviti se slijepi i priglupi da ne vidimo da strana kompanija koja posluje na domaćem tržištu nastoji ucjenjivati i umanjiti marketinški rejting i dobit domaćem javnom servisu kojeg plaćaju isti korisnici usluga Telemacha!
odmor wrote: ↑14/03/2020 22:50
I to je previse. Napravi spisak gradova u kojima Telemach posluje, pa prebroj koliko je iz Federacije BiH, a koliko je van Federacije BiH.
Ja pamtim 2014tu i one grozne poplave, FTV reprizira Vizu za budućnost, na Hayatu je ZMBT dok mrski RTRS prenosi stanje s terena i izvještavaju o poplavama.
Tu su za mene izgorili i jedni i drugi, a svakako svi ti kanali su propagandni tako da ih sve treba (da se ne daj Bože ne ugrozi naciJonalni vitalni interes) ne na 50 nego na 350 prebaciti a ove švedske akcione/dokumentarne na prva mjesta pa sport/film.
uopšte nije bitan kvalitet FTVa. mogao je biti bilo ko. pa i odvratni Pink. bitan je taj postupak uvrijeđene mlade jer je neko, zamislite, ponudio bolje uvjete. odavno pokušavaju nametnuti monopol, što im dobro ide pored Telecoma kojem je bitnije oprati milione preko Jale, nego generisati dobit.
bitno je što su počeli fušeriti, bitno je što zovu curice i nude pakete a da ni sami nisu načisto koliko se šta plaća.
bitno je što nude usluga vraćanja programa unazad a moraš moliti da ti donesu D3 uređaj i zamjene stari za novi.
bitno je što lažno nude do 7 dana unazad, a D3 ne dozvoljava više od 3 dana.
bitno je što ih se mora učiti vlastitim procedurama i što su se pretvorili u državnu birokratiju.
ako su gigant kakvim se predstavljaju, neka fino izvale pare i reemituju program, a ne primjenjuju sistem ucjenjivanja.
ako će me pljačkati i Arkan i Salkan, draže mi je da to radi Salkan. nešto će se i vratiti.
Jel me oci varaju ili vi ovde se bunite sto je kanal premjesten na drugi broj?Jel vi imate daljinski ili trcite 1000 kilometara da bi promjenili kanal pa vam zato smeta?Stariji ljudi ili bilo koji ljudi ako ne znaju u danasnjem dobu rukovat daljinskim isti im onda nije ni potreban.Gdje mi zivimo,uzas.
I to je previse. Napravi spisak gradova u kojima Telemach posluje, pa prebroj koliko je iz Federacije BiH, a koliko je van Federacije BiH.
I sta s tim?
Pa trebaju od prvih 15 biti svih 15 iz federacije, jer tu telemach i posluje. Nakon toga tek ubacit televizije iz ostali gradova i regije i drzava.
Chmoljo wrote: ↑14/03/2020 23:52
ako će me pljačkati i Arkan i Salkan, draže mi je da to radi Salkan. nešto će se i vratiti.
Da prostis kada se radi o pljacki svejedno je ko te pljacka njihov ili tvoj jer pljacka je pljacka, a nekako bi vise trebalo da te boli kad te pljacka tvoj
I sta s tim?
Pa trebaju od prvih 15 biti svih 15 iz federacije, jer tu telemach i posluje. Nakon toga tek ubacit televizije iz ostali gradova i regije i drzava.
Ili jednostavno da zamijene mjesto jednom od dva BHT1 kanala koji su jedan do drugog tj. da BHT1 SD pomjere na poziciju 53 i samim tim vrate FTV gdje je bio.
Da prostis kada se radi o pljacki svejedno je ko te pljacka njihov ili tvoj jer pljacka je pljacka, a nekako bi vise trebalo da te boli kad te pljacka tvoj
da ti ne kažem šta me boli kad me se pljačka.
ali mislim da me nisi shvatio, i kad dere sa cijenama, Telecomova dobit se ipak vraća kroz razne stvari u BiH. jasno je da je to tvornica para za SDA. niko nije glup. ali nemam ja ništa od toga što će united grupa klepiti sebi lovu. ta lova ode vani. ovako se barem nešto vrati.
Kakvim se glupostima u danasnjem vaktu ljudi zanimaju? Wtf
Zar ima neko da u moru kanala gleda FTV, RTRS i BHT?
TV Vogošća, Visoko i Valentino imaju bolji program
Ali, ako su mu ti programi toliko dragi, ima izbor da napravi svoju listu programa, neka u nju stavi ta 3 odrona od programa i svi sretni..
Last edited by Haris033 on 15/03/2020 09:41, edited 1 time in total.
da ti ne kažem šta me boli kad me se pljačka.
ali mislim da me nisi shvatio, i kad dere sa cijenama, Telecomova dobit se ipak vraća kroz razne stvari u BiH. jasno je da je to tvornica para za SDA. niko nije glup. ali nemam ja ništa od toga što će united grupa klepiti sebi lovu. ta lova ode vani. ovako se barem nešto vrati.
nadam se da sam sad jasniji.
Imam Boga mi veću brzinu, bolje kanale i jači support nego da sam kod konkurencije (o EON/UNIFI da ne pričam), tako da...a to da će se vratiti...vraćam i ja kroz sergije ali želim da ide tamo gdje JA hoću a ne za nečiju kriminalnu organizaciju maskiranu u pol. stranku.
Čovjek kada cita ove komentare rekao bi da je FTV neki premium program, koliko raja kuka ne vjerovatno. Ljudi molim vas ne kukajte za gluposti. Uskoro nam grad zatvaraju svi cemo biti izolovani o tom treba razmisljati.
vkmiro wrote: ↑14/03/2020 18:46
JBG, VRAG,ja kao penzioner ne vidim dobro ni na velikom ekranu a ne na mobitelu. Fazon je u tome da imam EonDuo Light paket i tom dobrostivom akcijom nisam dobio niti jedan kanal na D3 platformi jer kao lojalni predplatnik imam sve te kanale.
Ispadoše sad Pinkovi ko neki kvalitetni kanali koji se ne daju baš tek tako.
A i malo druga tema, pa valda kanali javnog servisa trebaju biti među prvima, bez obzira šta ko mislio o kvalitetu.Ipak firma djeluje u ovoj državi a i mi korisnici moramo plačati predplatu za te kanale.Neka telemah otkupi prava pa neka ih onda stavi na kraj liste, a mi da se oslobodimo predplate.
Pošto imaš EON Duo Light paket, u taj paket ulazi aktivacije Smart TV EON aplikacije, pa ako imaš Smart TV možeš putem njega besplatno aktivirati aplikaciju i pratiti sve Pink kanale koji nisu dostupni putem D3 resivera.
Što je javnog servisa tiče, regulatorna agencija za komunikacije je naložila da svi IPTV i kablovski operateri moraju u ponudi imati sva tri kanala javnog servisa (BHT1 SD, FTV i RTRS), ali nije naređeno na kojoj poziciji se ti kanali moraju nalaziti, samo je bitno da su dio ponude.
Sve ostale kanale (osim ova tri) operater može ili ne mora uvrstiti u programsku shemu, a to sve zavisi od toga koje kanale operater smatra atraktivnima za svoje korisnike, i za koje je spreman platiti prava na reemitovanje u okviru svoje programske (analogne ili digitalne) sheme.
E, jesi me edukovao, svaka čast. Angažuj se onda da hiljade penzionera u ovoj državi kupe smart televizore od minimalnih penzija pa da budemo svi sretni. Kada shvatiš da penzioner za minimalni paket daje više nego za struju, onda budi glasnogovornik Telemacha.
Nekada je pametnije šutiti.
vkmiro wrote: ↑15/03/2020 09:11
E, jesi me edukovao, svaka čast. Angažuj se onda da hiljade penzionera u ovoj državi kupe smart televizore od minimalnih penzija pa da budemo svi sretni. Kada shvatiš da penzioner za minimalni paket daje više nego za struju, onda budi glasnogovornik Telemacha.
Nekada je pametnije šutiti.
Napisao sam "ako imaš Smart TV", nisam ti nigdje sugerisao da isti nabaviš.
Ako si već penzioner, u Telemach ponudi postoji penzionerski paket, nisi morao uzimati EON Duo Light paket.
Koristim duo light paket... Instalirao sam EON aplikaciju, izabrao Telemach, ukucao user name i pass sa kojom se prijavljujem na "mojtelemach" stranicu i izbaci mi POGREŠNA EMAIL ADRESA ILI LOZINKA..