StelaVrti wrote: ↑14/03/2020 17:02
biglebovski wrote: ↑14/03/2020 12:30
Ekonomija ne smije da propadne, a upravo ti se to dešava, a zbog čega? Zato što je umrlo 5000 starih i bolesnih osoba širom svijeta. I kad će proći tih 10-15 dana više što ti i elkom najavljujete već odavno kada će ljudi umirati po ulicama?
Imaš li ti oca, mater, dedu, babu, nanu... idi se išamaraj, stid te i sram bilo...
Imam Stela, i oca i mati, njihovi roditelji su na žalost preselili ili su pokojni, umrli u dobi od 70 do 90 godina. Moji roditelji žive u drugom gradu gdje nema niti jedan registrovan slučaj ovog govneta od virusa. Jutros sam se ćuo sa njima, planirao sam im danas svratiti, dovesti unuka da bude za vikend kod njih, ali neću. Kupio sam mami 20KM dopune, kaže ima svega u frižideru, nema nikakve simptome i 99.99% je sigurna da će preživjeti. Kupila je, reče, malo pakovanje toalet papira, kaže "ne treba joj više jer ne sere tolko često i kvalitetno kolko ovi po forumima seru". Zahvalila se na bonu za telefon, pita kako posao, a ja da je ne prepadnem kažem ide nekako, iako mi je posao opao 90% otkako se otkriše ona tri mučenika iz zeničkog stacionara, jadni ljudi. Ne samo meni, nego svima osim Mlinu Nezić, Klasu i Violeti. Pita za posao jer je svjesna da ako ja propadnem, teško da može očekivati redovno i ovu crkavicu od penzije što sada prima i da će me kao i moju sestru morati viđati preko vibera kada odem trbuhom za kruhom zbog, kao što rekoh, 5000 umrlih starih i bolesnih ljudi širom svijeta.