Bravo!
Kakva podvojena ličnost, bolest ba...
Bravo!
Zijo77 wrote: ↑07/03/2020 18:50 Pitam se da li si iz Zapadne Hercegovine ili RS-a. Ne bih se začudio ni da si Bošnjak. Namnožilo se kod nas takvih ubleha. Šta si ono rekao: Brzo bi imali desetine hiljada mladih Bošnjaka kojima bi na pakistanska prezimena dodavali "ić". Mogao bi ti kao primjer drugima prvo ponuditi svoju sestru ili mamu ako je mlada, a i svoje nekretnine!![]()
![]()
sto napadaju ovi iz dEjaspore veceras na svim podforumima ,valjda otanjile plate pa se ne izlazi subotom
Istrošili se za zuba i servisa u domovini pa prst u guyici.bitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:36sto napadaju ovi iz dEjaspore veceras na svim podforumima ,valjda otanjile plate pa se ne izlazi subotom![]()
šta će radit polirat kokarde?
Cak i da imas firmu, da i jesi jedan takav bosanski privrednik, javi kako je proslo zaposljavanje ljudi koji su presli hiljade kilometara do te tvoje prcije, da bi im ti dao 250 eura, a za to im uzeo zivot i ubijao ih na svakom koraku, dok im krades regres da bi kupio sebi suzuki vitaru.King Theoden wrote: ↑07/03/2020 21:09Ja sam ti državljanin svijeta.neko_sa_strane wrote: ↑07/03/2020 21:02 Nadam se da ćeš u slučaju apokaliptičnog rješenja kakvo predlažeš ti ostati u BiH i da se nećeš ispaliti vani osim ako ti već sada ne živiš van BiH.
Trenutno imam prijavljen boravak u bih, njemačkoj(EU) i turskoj.
Ali, ako biste mi prepustili koordinaciju tog problema, spreman sam ugasiti firme i u potpunosti se posvetiti istom.
Ne mašu svi. Mnogo je čestitog, vrijednog naroda.
Oni koji mašu, mašu gdje mogu.
U turskoj ih nisam vidio da mašu, nego su zasukali rukave i rade. Zahvalni su na svakom poslu koji im ponudiš.
Lično planiram uposliti 10-ak sirijaca.
Bas tako, ljudino sa rješenjima firmama i boravišnim dozvolama. Uspjeh je kad izađeš iz kantona a tata naspe gorive za cvaju. Ali sve što to te čini sretnim možeš iznijeti nama sirotinji.
Oteli im migranti plate, ubise im satnicebitanga_sa_otesa wrote: ↑07/03/2020 21:36sto napadaju ovi iz dEjaspore veceras na svim podforumima ,valjda otanjile plate pa se ne izlazi subotom![]()
upravu si ya forumske fasiste, od goreg oca od gore matere, primitivni ljudi, nisu makli iy svoje selendre, od skole imaju bukvar *neotvoren, i nista vise, ali nemoj se spustati na njihov nivo vrijedanja i primitiviyma, samo argumenti i nista viseKing Theoden wrote: ↑07/03/2020 12:38 Naumpade mi onaj vic u kojem haso stoji pred akvarijumom i otvara usta...
Da, djelomično ste u pravu.
Ako si slabić, bićeš integrisan u neko bangladeško-afganistansko-sirijsko društvo.
Ako si sposoban, bićeš taj koji će dosljake integrisati u svoje društvo.
Ipak si ti taj koji kontroliše prosvjetu i policiju, a ne oni.
Dovoljno sam napisao na temu koga bismo uzeli.
Uostalom, kakva je razlika između tebe i izbjeglica osim što ti donekle vladaš našim jezikom?!
Polupismen, primitivan i, sudeći po forumskim upisima, teži delikvent.
Nađi onog migranta lijepog ko lutka pa ga odvedi kućiaerodinamika wrote: ↑07/03/2020 21:54upravu si ya forumske fasiste, od goreg oca od gore matere, primitivni ljudi, nisu makli iy svoje selendre, od skole imaju bukvar *neotvoren, i nista vise, ali nemoj se spustati na njihov nivo vrijedanja i primitiviyma, samo argumenti i nista viseKing Theoden wrote: ↑07/03/2020 12:38 Naumpade mi onaj vic u kojem haso stoji pred akvarijumom i otvara usta...
Da, djelomično ste u pravu.
Ako si slabić, bićeš integrisan u neko bangladeško-afganistansko-sirijsko društvo.
Ako si sposoban, bićeš taj koji će dosljake integrisati u svoje društvo.
Ipak si ti taj koji kontroliše prosvjetu i policiju, a ne oni.
Dovoljno sam napisao na temu koga bismo uzeli.
Uostalom, kakva je razlika između tebe i izbjeglica osim što ti donekle vladaš našim jezikom?!
Polupismen, primitivan i, sudeći po forumskim upisima, teži delikvent.![]()
Vjeruj da uživam u njihovim postovima. Svaki put se ismijem.aerodinamika wrote: ↑07/03/2020 21:54 nemoj se spustati na njihov nivo vrijedanja i primitiviyma, samo argumenti i nista vise
U stvari trolašKing Theoden wrote: ↑07/03/2020 22:44Vjeruj da uživam u njihovim postovima. Svaki put se ismijem.aerodinamika wrote: ↑07/03/2020 21:54 nemoj se spustati na njihov nivo vrijedanja i primitiviyma, samo argumenti i nista vise
Nego, kad je riječ o migrantima, imam jednu zanimljivu statistiku iz njemačke...
Njemački BKA kaže da je u 2019. godini zabilježen 261. pokušaj ubistva.
Od tih 261. slučaj, samo je u jednom slučaju migrant optužen za pokušaj ubistva (teža tučnjava)
Isto tako, sirijci, pakistanci i ovi iz bangladeša gotovo nikako nisu među onima koji su optuženi za delikte vezane za opojne droge.
Djevojko, ne znaš razliku između trolanja, zachatavanja i spamanja.
Med Momire, medaerodinamika wrote: ↑07/03/2020 22:37 vjerovatno se ya njega pobrinula neka od gradanki, ili forumasica koja ga je spomenula,
uostalom, yasto ljubomora kod naseg covjeka prema ljudima koji nemaju nista osim kofera punog snova i nade u bolje sutra
da nije ybpog toga sto im migranti sa maramicama kupe trebe a oni ne mogu ni sa autima![]()
Crpi te ideje u TurskojKing Theoden wrote: ↑07/03/2020 22:54Djevojko, ne znaš razliku između trolanja, zachatavanja i spamanja.
Uostalom, napisao sam nešto o mogućem rješenju izbjegličke krize.
Dakle, crpljenje evropskih fondova i integracija izbjeglica u bh društvo.
Smatram pogrešnim dosadašnju praksu trpanja izbjeglica u sabirne centre.
Rekoh, King TrollKing Theoden wrote: ↑07/03/2020 22:54Djevojko, ne znaš razliku između trolanja, zachatavanja i spamanja.
Uostalom, napisao sam nešto o mogućem rješenju izbjegličke krize.
Dakle, crpljenje evropskih fondova i integracija izbjeglica u bh društvo.
Smatram pogrešnim dosadašnju praksu trpanja izbjeglica u sabirne centre.
ok are you seriouscrpljenje evropskih fondova i integracija izbjeglica u bh društvo