Riddle wrote: ↑05/03/2020 11:35
shape of despair wrote: ↑05/03/2020 11:14
Januar 12 do januar 30, virusna upala pluća, 7 dana intravenozno antibiotik, pa 7 dana tablete dvije vrste, dušu sam ispovraćao(šlajm) na kraju jedno 5 dana. Plućno odjeljenje puno bilo, svi govorili da se nešto krije od javnosti koliko ima zapravo zaraženih virusom.
Od temperature koja je trajala 10 dana sam vise počeo plakat, nicim se ne moze skinut,zena kaze sta ti je, reko ne mogu vise. I sad neko dode i sere o prenapuhanoj koroni, kolko vidim većina se izliječila, pa u vrtiću kod malaca zna se desiti da ih nema 70% zbog bolesti pa opet sve normalno radi, ne zatvara se, ne odgađaju se letovi i kakve sve ne budalaštine
Moj stari je u tom periodu imao isti slucaj, na bolovanju bio 3 sedmice. Znam da je govorio da je TylolHot beskorisno smece.
Iskreno da izvineš, šupak me je bolio od Voltaren čepića, Brufen me nije preznojavao, a recimo na stetoskopu se ništa nije čilo, samo se snimkom otkrivalo i tako je bilo kod svih zaraženih, samo snimak.
Al haj, da ne kvarimo temu. Znači, vjerovatno više ljudi umre od kardiovaskularnih bolesti uzrokovanih što sam se recimo ja, godinama prežderavao hranom napucanom antibioticima, paštetama i salamama, pušio ko ćiro, jeo čips i pio kolu...
Imal ko da danas nema šećer, priča mi mali rođak kod njega u 8. razredu neko fasaovao šećer, pa opet čujem za drugi slučaj od sestre za isto newko djete.
Pa to je porazno, to je stvarni problem, umiremo iznenada u dobi od 50-55, kažu samo ga pokosilo, i niko ništa, koga dupe boli.
Al korona, koja pokosi starije i svakako bolesne što bi bilo za očekivati da uradi i obična gripa je globalna prijetnja NO1.