Hm, sreca je individualna i kako je ko dozivljava.Dangubic wrote: ↑03/03/2020 02:18 Nisu samo putavanja u pitanju, ne živim dole i provedem dobar dio zime u toplim krajevima,Afrika, Azija, Južna Amerika, Australija, Ne mislim samo na putovanje, recimo moji najveci problemi su kakvo je vrijeme sutra i da se neće proći kakva festa bez mene. Život je veoma lak i možeš sam da se ponašaš kao dijete. Zbog tih stvari sam sretan. Ljudi sa djecom su daleko ozbiljniji, povlače se i nemaju volje za dosta stvari. Sve se većinom svodi na sijela i roštilje kod kuće. Teme o kojima pričaju su različite upravo zbog obaveza i malog kruga u kojem se krecu. Dosta ljudi koji imaju djecu mi kažu, ti znaš da uživaš u životu. Ja jos nisam imao taj osjećaj da bi poželio život nekog od prijatelja koji imaju djecu naprotiv Sve to zavisi i od osobe naravno, nema pravila sta je dobro a sta ne.
Ozbiljnije izgledaju--imaju obavezu,brinuti se o malim stvorenjima.. koja su nemocna- do odredjene dobi.
Mogu roditelji, takodje posjecivati tople krajeve,ako im je do toga. Ne mora to biti Afrika-- moze i Neum, Turska, Grcka... ili neka druga destinacija.
Roditelji, djece koja idu uskolu, su u prilici upozati puno vishe 'potencionalnih prijatelja' nego osobe bez.
Ako zive vani ,ne znam kako je u BiH, non stop su na nekim takmicenjima, izletima... treninzima -ako se bave sportom...
Mislim da im zivot do 18 godine djece prodje -kao u 'bunilu'.. dosta frke, trauma, smijeha, placa....
`
Kao sto ti rece.. nema pravila..... samo je, kako je ko odabrao, u cemu ce uzivati.