Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nova_ja wrote:
To nije razlog da brises sve sto je istina i cinjenica nije pretenciozno, barem meni ne.
Pretenciozno je kad se ljudi hvale tudjim perjem, lažu o svojim uspjesima itd.
To što ti pričas je uspjeh, što bi bio skroman... i ne lupaj glavom, jeste bosanska ali...
Ne lupam, pokusavam stilski da prikazem koliko me neke stvari ovdje nerviraju.
Ali bar je plaza blizu i ima friske ribe na pijaci.
nova_ja wrote:
To nije razlog da brises sve sto je istina i cinjenica nije pretenciozno, barem meni ne.
Pretenciozno je kad se ljudi hvale tudjim perjem, lažu o svojim uspjesima itd.
To što ti pričas je uspjeh, što bi bio skroman... i ne lupaj glavom, jeste bosanska ali...
Ne lupam, pokusavam stilski da prikazem koliko me neke stvari ovdje nerviraju.
Ali bar je plaza blizu i ima friske ribe na pijaci.
Postavi nam nekad neke slike plaže da ne idemo Off topic, kod nas je već jesen
Možes i ribu al ne onu što radi u restoranu
nova_ja wrote:
Vidjela, al moram ovdje .... divnooo, plaže su bas predivne
Zadnji put kad smo bili na kupanju kolega izletio iz vode i zove i nas ... Joooj vidio sam ogromnu ribuuu ... garant ajkulaaaa ... vire joj ledja na tri mjesta u valovima ...
Malo provjerili i saznali da je rijec o kitopsini, krajem avgusta dolaze u ove vode u velikim brojevima.
Nema velikih morskih pasa ali ima malih ... i rekli su nam da ne gacamo oko stijena jer tu love koraljne zmije, ako je nagazis neces dozivjeti sljedeci svoj korak ...
Sad se drzimo brckanja u pjeskovitom plicaku, dalje od usca rijeka jer tamo ima i krokodila ...
nova_ja wrote:
Vidjela, al moram ovdje .... divnooo, plaže su bas predivne
Zadnji put kad smo bili na kupanju kolega izletio iz vode i zove i nas ... Joooj vidio sam ogromnu ribuuu ... garant ajkulaaaa ... vire joj ledja na tri mjesta u valovima ...
Malo provjerili i saznali da je rijec o kitopsini, krajem avgusta dolaze u ove vode u velikim brojevima.
Nema velikih morskih pasa ali ima malih ... i rekli su nam da ne gacamo oko stijena jer tu love koraljne zmije, ako je nagazis neces dozivjeti sljedeci svoj korak ...
Sad se drzimo brckanja u pjeskovitom plicaku, dalje od usca rijeka jer tamo ima i krokodila ...
Pa zakljucavate pp da vam ajkule ne udju
Znam da su sve te plaže opasne za kupanje, al lijepo ih je ovako vidjeti i sve te objekte koji su autohtoni, super slike
nova_ja wrote:
Znam da su sve te plaže opasne za kupanje, al lijepo ih je ovako vidjeti i sve te objekte koji su autohtoni, super slike
nova_ja wrote: