Ono muška tema.
Skoro sam kupio odličnu brusilicu, Bleck And Decker ... nemam pojma kad i za šta će mi služiti, ali j... muško bez brusilice, isto k'o muško bez gedora.
Eto. Navalite.

Da ne bude da nas muške ništa ne privlači osim ženskih atributa.

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
I ja se divim ženama koje ZNAJU da voze ... štagod, rolšule, biciklo, šlepera ...hakunfuc wrote:Privlači me kad umije da vozi, pa kad popijem koju pivu viška, da serbez mogu sjesti u auto da me vozi kući
I ja, al' ako vozi k'o Michelle Mouton (a ona je slucajno Audija vozilaRamzess Veliki wrote:I ja se divim ženama koje ZNAJU da voze ... štagod, rolšule, biciklo, šlepera ...hakunfuc wrote:Privlači me kad umije da vozi, pa kad popijem koju pivu viška, da serbez mogu sjesti u auto da me vozi kući
na dobrinji C5 je jedan dama vozila hondu prelude 2,2 vti-s crvene boje, ja tada bio klinac od nekih 19god, da sam bio imalo pametan zenio bih je, kazu da je srecu nasla negdje preko bare, nije bala nesto napredna ali za volanom,. uhhhh sta smo samo guma, goriva mjenjaca polomili jurcajuci, steta bila od mene starija nekih 6-7god.[/quote]sema911s wrote:
todd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
mali 2015godina je , osmanlije su davno otisle sa ovih prostoraaatodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
... ali nisu sve lavore ponijeli ...sema911s wrote:mali 2015godina je , osmanlije su davno otisle sa ovih prostoraaatodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
sema911s wrote:mali 2015godina je , osmanlije su davno otisle sa ovih prostoraaatodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
Ramzess Veliki wrote:... ali nisu sve lavore ponijeli ...sema911s wrote:mali 2015godina je , osmanlije su davno otisle sa ovih prostoraaatodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
a što se toliko uzbuđuješ oko toga?SaraFina wrote:sema911s wrote:mali 2015godina je , osmanlije su davno otisle sa ovih prostoraaatodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
Tooooo Semaaaaa nek' si mu rekao da ne moram ja!
a ako ne proba jel voda tamantodd_smith wrote:kada uzme sama od sebe da prileti sa lavorom i ibrikom da mi noge opere, a da joj ja ne moram pogledom to reci
Uh gledaj ove, k'o da radi u EuroasfaltuRamzess Veliki wrote: