Zašto su dijasporke umišljene?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#351 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by _BataZiv_0809 »

Dobra prica :thumbup:

Amerikanke i Australke, po mom skromnom i ogranicenom iskustvu, imaju tu neku raskalasenost koja je kod nas rijetka cak i medju najvecim funjarama. Istocni blok takodjer dosta lagan na obaracu ako joj se svidis, ali nema te raskalasenosti.
nKrkan

#352 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by nKrkan »

Uglavnom da nastavim, na nekom tom svjesno - racionalnom nivou znao sam da nemam tu sta trazit , ne priliči mojim gabaritima da budem s takvim nekim (iako ne pravim izrugivanje od toga ,mozda je debela zbog neke bolesti i sl) , al ne znam koji mi đavo bi ,počnem ja sebi kao vagat , pa zasto ne ici do kraja ,ipak dolazi iz ponajbolje zapadno europske zemlje... i drzalo je to mene par dana , u međuvremenu ona par govori kako vec ima datum u martu dobar Tuzla Frankfurt Hahn hahaha kao trebas doc i sl...

I onda ja odrzim sastanak sa samim sobom --> , rekoh jedini benefit iz svega toga bi bio sto bih na kraju u svome posjedu ima radnu i boravisnu dozvolu , ali boravit ces tih 5 godina koliko ti treba zajednickog zivota sa osobom koju ne mozes gledat - a pri tome citav zivot se vodis onom , bolje gledat ono sto ne mozes imat , nego imat ono sto ne mozes gledat.

- onda SEPET , MORE negativnosti
Prvo cak sam dosao i do tog stadijuma gdje sam upoznao njene vrele roditelje, i vec u prvi zamah vidim kako govore ovdje nema para jer necemo mi radit bla bla.. ježim se na takvu priču , da smo se sastali jos dva puta pobili bi se
- išao bih protiv sebe, ili prirode covjeka , prvo javio sam se iz cistog interesa , ne sviđa mi nit bi mi se kad svidjela, pa onda ta stvar vuče jednu drugu, a to je eventualno podjebavanje sa strane "vidi u sta je se uvalio zbog papira" i slicni komentari ,prijatelja , porodice,a bilo je upita vec u tom kratkom periodu u stilu poslije par izlazaka " jel realno sta radis covjece nemoj se brukat" , vec mi je to počinjalo dizat tlak
I ima tu stvari me mogu ih se ni sjetit vise , ali najjace je bilo kad me u poruci pitala ",pa jesi li ti sa mnom samo radi papira" , pa u pičku materinu očito da jesam ,ali gdje ces me to pitat pa de malo pristojnosti... sastavim poruku od metar, iskalim dosta bijesa u njoj , taman mi i legne to kao naruceno ,dobar razlog da je odyebem..i stavim na ignore .kaze okej ... to je bilo prije mjesec , ja konto dobro je , fakat se 7 dana nije javljala...oooj kad pocese pozivi ccc , u 11, 12 , pola dva poruke tip jel spavas , da kozo pa svako normalan spava u ta doba kad treba na posao ujutro

I eto tako muku mučim jer ne mogu otkrit kako blokirat sim pozive , a broj ne smijem mijenjat zbog posla
moonca

#353 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by moonca »

:roll:

- na sta izgubih vrijeme.. :run:
pizarro

#354 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by pizarro »

znaci nista od luksemburga :lol:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#355 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Bobi »

@moonca jesi ti smuntala kakvog Bosanca do sad ?
moonca

#356 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by moonca »

:roll:

:lol:
Bobi
Forum administrator

#357 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Bobi »

moonca wrote: 01/03/2020 20:41 :roll:

Pa nisi debela :lol:
moonca

#358 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by moonca »

Bobi wrote: 01/03/2020 20:43
moonca wrote: 01/03/2020 20:41 :roll:

Pa nisi debela :lol:
..to mi je -mana.. :zzzz:
Bobi
Forum administrator

#359 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Bobi »

Eeeee nije bona, vidis da si ti bila u ovoj prici umjesto doticne..sta mislis kako bi se zavrsilo :D ?
L u c i f e r

#360 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by L u c i f e r »

hajde što su umišljene
ali zašto su opsjednute analnim seksom
moonca

#361 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by moonca »

Bobi wrote: 01/03/2020 20:55 Eeeee nije bona, vidis da si ti bila u ovoj prici umjesto doticne..sta mislis kako bi se zavrsilo :D ?
..Hm, nesto slicno znam da se desilo -- momak je bio sokiran - kad je vidio djevojku- punacku- no, sada su u braku... i znajuci i njega -fizicki- bila sam iznenadjena njegovim komentarom- no, ta djevojka/zena, je nosilac -kuce.. :)
Nadzorna_ploca

#362 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nadzorna_ploca »

L u c i f e r wrote: 01/03/2020 21:05 hajde što su umišljene
Zato sto nisu umisljenje. :oops:
L u c i f e r

#363 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by L u c i f e r »

Nadzorna_ploca wrote: 02/03/2020 06:35
L u c i f e r wrote: 01/03/2020 21:05 hajde što su umišljene
Sve je to okE
Al
Te klistiraj
Te podaperi
Te podmazi
Te polahko unilazi
Te tjeskoba
Te polahko rokaj
Te hašim smrdi kad ga izvadis
Te ga peri
Image
Nadzorna_ploca

#364 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Nadzorna_ploca »

L u c i f e r wrote: 02/03/2020 07:27
L6 u c i f e r wrote: 01/03/2020 21:05 hajde što su umišljene
Sve je to okE
Al
Te klistiraj
Te podaperi
Te podmazi
Te polahko unilazi
Te tjeskoba
Te polahko rokaj
Te ga peri
Image
Hazime imamo rjesenje: izjegavati! Puno je jednostavnije..
L u c i f e r

#365 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by L u c i f e r »

Nadzorna_ploca wrote: 02/03/2020 07:35
L u c i f e r wrote: 02/03/2020 07:27

Sve je to okE
Al
Te klistiraj
Te podaperi
Te podmazi
Te polahko unilazi
Te tjeskoba
Te polahko rokaj
Te ga peri
Image
Hazime imamo rjesenje: izjegavati! Puno je jednostavnije..
:eh:
Dangubic

#366 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Dangubic »

Cartmane wrote: 21/09/2015 16:33 Da, ima li neko odgovor na pitanje u naslovu? Zašto su toliko umišljene djevojke iz dijaspore? Iz razgovora s istim, kako u stvarnom zivotu, pa tako i po virtualnim bespucima, stekao sam takav dojam. Uvijek je bilo prisutno gledanje s visoka, arogancija, bahatost i opcenito zgrazavanje s svime sto ima veze s Bošnjacima i Bosnom i Hercegovinom. Cesta je mantra o superiornosti zemalja u kojima trenutno borave, tipa "U Austriji je Ovako", "U Njemackoj nije tako i "Nema toga kod nas u SveCkoj".

Vrijedi li uopce s takvim pokusati voditi dijalog, ili je bolje svoje vrijeme potrositi u fizicko, duhovno i poslovno usavrsavanje? Treba li se mozda cak preusmjeriti na djevojke drugih nacionalnosti? Mozda, komunicirajuci s djevojkama drugih nacionalnosti stekao sam dojam da su opustenije, otvorenije i da cijene svoje porijeklo. Potpuna suprotnost od nasih "gospodica". Izgubio sam svaku nadu sto se tice pronalaska normalne "nase" djevojke u dijaspori.
Naše žene su inače umisljene, nema veze sa diasporom kao i Ruskinje Poljakinje i ostali Slaveni. Uvjek oštra i ozbiljna faca kad ih vidiš na cesti.
moonca

#367 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by moonca »

:thumbup: -tacno.. ali, mislim da to nije umisljenost - radije - anksioznost :-)
512MB

#368 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by 512MB »

nKrkan wrote: 01/03/2020 20:20 Uglavnom da nastavim, na nekom tom svjesno - racionalnom nivou znao sam da nemam tu sta trazit , ne priliči mojim gabaritima da budem s takvim nekim (iako ne pravim izrugivanje od toga ,mozda je debela zbog neke bolesti i sl) , al ne znam koji mi đavo bi ,počnem ja sebi kao vagat , pa zasto ne ici do kraja ,ipak dolazi iz ponajbolje zapadno europske zemlje... i drzalo je to mene par dana , u međuvremenu ona par govori kako vec ima datum u martu dobar Tuzla Frankfurt Hahn hahaha kao trebas doc i sl...

I onda ja odrzim sastanak sa samim sobom --> , rekoh jedini benefit iz svega toga bi bio sto bih na kraju u svome posjedu ima radnu i boravisnu dozvolu , ali boravit ces tih 5 godina koliko ti treba zajednickog zivota sa osobom koju ne mozes gledat - a pri tome citav zivot se vodis onom , bolje gledat ono sto ne mozes imat , nego imat ono sto ne mozes gledat.

Prvo cak sam dosao i do tog stadijuma gdje sam upoznao njene vrele roditelje, i vec u prvi zamah vidim kako govore ovdje nema para jer necemo mi radit bla bla.. ježim se na takvu priču , da smo se sastali jos dva puta pobili bi se
- išao bih protiv sebe, ili prirode covjeka , prvo javio sam se iz cistog interesa , ne sviđa mi nit bi mi se kad svidjela, pa onda ta stvar vuče jednu drugu, a to je eventualno podjebavanje sa strane "vidi u sta je se uvalio zbog papira" i slicni komentari ,prijatelja , porodice,a bilo je upita vec u tom kratkom periodu u stilu poslije par izlazaka " jel realno sta radis covjece nemoj se brukat" , vec mi je to počinjalo dizat tlak
I ima tu stvari me mogu ih se ni sjetit vise , ali najjace je bilo kad me u poruci pitala ",pa jesi li ti sa mnom samo radi papira" , pa u pičku materinu očito da jesam ,ali gdje ces me to pitat pa de malo pristojnosti... sastavim poruku od metar, iskalim dosta bijesa u njoj , taman mi i legne to kao naruceno ,dobar razlog da je odyebem..i stavim na ignore .kaze okej ... to je bilo prije mjesec , ja konto dobro je , fakat se 7 dana nije javljala...oooj kad pocese pozivi ccc , u 11, 12 , pola dva poruke tip jel spavas , da kozo pa svako normalan spava u ta doba kad treba na posao ujutro

I eto tako muku mučim jer ne mogu otkrit kako blokirat sim pozive , a broj ne smijem mijenjat zbog posla
Nikad teb sreće ako slušaš mahalu :lol:
Dangubic

#369 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Dangubic »

moonca wrote: 04/03/2020 15:33 :thumbup: -tacno.. ali, mislim da to nije umisljenost - radije - anksioznost :-)
Moguće, živim vani i družim se vise sa strancima nego sa našom rajom, uvijek su mi naše žene smiješne, ako hoćeš da je zagrliš ili poljubiš kao prijatelj kad ih upoznaš i kreneš kući recimo da se oprostiš, prepadnu se kao da im hoće nešto biti, ama bas kao roboti ništa spontano i na ulici ih je veoma lako prepoznati, uvjek namrstene, kao ono ne prilazi mi i ne pitaj ništa. Ruskije,Poljakinje i ostali Slaveni se slično ponašaju.
vjesticanametli

#370 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by vjesticanametli »

:-) :lol: a ne mislis da malo vani s tim cmoketanjem pregone....ja ne volim bas ta grljenja i cmoketanja :D al nisam umisljena :-D
allem_77

#371 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by allem_77 »

Ja ne mislim da su dijasporke umišljene. Možda malo škrte, što je nedostatak po tvoj budžet ako se dugo zabavljaš. Ali ako je oženiš ta škrtost je vrlina.
StelaVrti

#372 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by StelaVrti »

da prikriju svoje kronične osjećaje mržnje prema sebi i nedostojnosti, oni stvaraju idealiziranu sliku o sebi
...Misle kako se svijet vrti oko njih, s gotovo zaluđenim osjećajem vlastite famoznosti, vjerujući kako su pametnije, talentiranije i privlačnije nego što zapravo jesu :lol:

Nema tu baš puno veze sa dijasporkama (mada su one žešće iskompleksirane), to ti je kao kad žaba digne nogu da se potkuje :D
Jadne, nesigurne, odbačene, iz tog razloga ponižavaju druge, da bi same sebe iščupale iz svog jada.
To se rješava sa dvije vaspitno popravne.
Ili ih se zaobiđe
Edin H.

#373 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Edin H. »

nKrkan wrote: 01/03/2020 17:10
meteorit135531 wrote: 19/11/2017 11:40

Ako si ruzna cura i ako te prosjecno musko ne moze gledati duze od 2 sekunde, i ako dolazis iz dijaspore, onda imas realne sanse da se neki BH pacenik sa biroa u tebe zaljubi i bude ti vjecni saputnik u zivotu.
Za sve ostalo , vrijedi gore navedeno pravilo. :kiss:
Ovo se meni meni osobno desilo u praksi , mada nisam prije vjerovao u ovakve upise.. ali sto se kaze ne znas dok ne probaš

Uglavnom , decembar prošli , ubijanje vremena po instagramu kad booom naletim na neku dijasporku , analiza slika , k'o simpatična je , mada mi je odmah bilo cudno sto samo lice slika , nigdje slike tijela, hajd i uz to ne mozes na slikama ocijenit koliko make upa tu ima... i sta cu par javljanja , serija lijepih riječi , i onda idu video razgovori... tu sam vec vidio da bih se mogao zaajeebaat.. al rekoh hajde da vidimo makar kako izgleda uzivo, ma nema se sta izgubit... i za novu godinu dođe , ja gore njoj cmok- cmok , jedva nekako sakrijem to stanje blage šokiranosti , cura em sto nije ista na slikama , em ima minimalno 20 kilograma vise nego ja (a i mene ima pofanj) ,odmah sam ja znao da je tu kraj... nakon NG kao ostat ce jos 6 dana , insistira da se nastavljamo viđat , a ja se komirao od posljedica te noci..
Pisem nastavak drugi put
Zmiu sharu i ne kompliciraj :D
Zizi505

#374 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Zizi505 »

nKrkan wrote: 01/03/2020 20:20 Uglavnom da nastavim, na nekom tom svjesno - racionalnom nivou znao sam da nemam tu sta trazit , ne priliči mojim gabaritima da budem s takvim nekim (iako ne pravim izrugivanje od toga ,mozda je debela zbog neke bolesti i sl) , al ne znam koji mi đavo bi ,počnem ja sebi kao vagat , pa zasto ne ici do kraja ,ipak dolazi iz ponajbolje zapadno europske zemlje... i drzalo je to mene par dana , u međuvremenu ona par govori kako vec ima datum u martu dobar Tuzla Frankfurt Hahn hahaha kao trebas doc i sl...

Baš ti pristaje taj nick :D
moonca

#375 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by moonca »

:zoka: :lol: -- dobar je...
Post Reply