Mah, da mi je imati i ovih 300 Mbps deklariranih paketom
Al u svakom slučaju dobro je, možemo očekivati i mi u budućnosti.
Btw ovaj upload je strašan, da je bar pola od ovoga
Moderator: Benq
Što bez ugovora. Ja kontam da pređem na Logosoft ili MojaTV godinu-dvije pa ako se ne pokaže dobra opcija, možda se vratim kao novi korisnik.
@Jim Smorrison,Jim Smorrison wrote: ↑28/02/2020 14:34Što bez ugovora. Ja kontam da pređem na Logosoft ili MojaTV godinu-dvije pa ako se ne pokaže dobra opcija, možda se vratim kao novi korisnik.
Ako mi se svidi, ostanem.
Imam kod rodbine MojaTV i ne izgleda loše, a prije par dana sam gledao Logosoft kod druga. Isto dobar. Svakako mi je haustor oblijepljen logosoftovim ponudama. Dobijao sam ponude za produženje ugovora od Telemacha ali nisam bio impresioniran. Nikako da se nakanim da se pozabavim ovom temom ali moraću nešto riješiti.
@aditon,
Vi znate da ja imam daleko manju brzinu interneta od deklarisane, a to jedino možete riješiti zamjenom CMTS-a na mojoj lokaciji. Tako da ti problemi nisu do mene. Ranije ste si odredili rok da to uradite do kraja 2019., a kada će i da li će se to ikada riješiti, vrlo je upitno. Dakle, ne tražim ovim putem nikakvu intervenciju, samo sam se nadovezao na prethodne postove u vezi internet brzine u Srbiji u odnosnu na BiH.
https://telemach.ba/a54036/podrska/vije ... martu.htmlŠta je novo u video klubu u martu?
Novu sezonu popularne krimi serije Ubice mog oca 4 sa 10 najnovijih epizoda, od 28. februara možete da gledate odjednom u Video klub katalogu Ubice mog oca 4. Centralni slučaj četvrte sezone počinje brutalnim silovanjem i ubistvom mlade studentkinje. U saradnji sa Dunjom, načelnicom seksualnih delikata, inspektori vrlo brzo dolaze do potencijalnog osumnjičenog ali novim napadom ispostavlja se da se radi o serijskom silovatelju i da drže pogrešnog čovjeka. Da se ne bi desilo novo ubistvo, počet će očajnička trka sa vremenom između policije i silovatelja. Glavne uloge tumače Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Branislav Tomašević a od nove sezone pridružuju im se Sloboda Mićalović, Voja Brajović, Boris Komnenić i Aleksandra Prijović.
Treći nastavak HBO svetskog hita Westworld o zabavnom parku u kojem se ostvaruju ljudske želje ma kako uzvišene ili izopačene, dostupan je od 16. marta u Video klub katalogu HBO OD. Serija je zasnovana na istoimenom filmu Michael Crichton iz 1973. godine i predstavlja mračnu odiseju o razvoju vještačke svjesti i evoluciji grijeha. Westworld istražuje svijet u kojem svaki ljudski apetit može biti zadovoljen. U glavnim ulogama su Evan Rachel Woodd, Jeffrey Right, Ed Harris, Tessa Thompson, a u trećoj sezoni im se pridružuju Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Veit, Scot Mescudi i drugi.
Uzbudljiva akcija sa Keanu Reevsom u ulozi legendarnog John Wicka dobila je svoj treći nastavak. Akcioni hit John Wick 3od 28. marta dostupan je u Video klub katologu Cinestar Premiere Plus. Legendarni plaćeni ubica u bjekstvu je iz dva razloga. Love ga jer je za njim raspisana potjernica od 14 miliona dolara i jer je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je „ne ubij u hotelu“. Uz to, žrtva je bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubice svijeta Wicku za petama.
Tako je i kod mene aditon kazu da ne moze dostici brzinu jer moraju nesto zamjeniti tj. CMTS.aditon wrote: ↑28/02/2020 15:31Vi znate da ja imam daleko manju brzinu interneta od deklarisane, a to jedino možete riješiti zamjenom CMTS-a na mojoj lokaciji. Tako da ti problemi nisu do mene. Ranije ste si odredili rok da to uradite do kraja 2019., a kada će i da li će se to ikada riješiti, vrlo je upitno. Dakle, ne tražim ovim putem nikakvu intervenciju, samo sam se nadovezao na prethodne postove u vezi internet brzine u Srbiji u odnosnu na BiH.
Pa bas iz tog razloga sto moras nekoga koristiti minimalno godinu, jer je takav obavezni ugovor. Ako ces birati izmedju ta 2, onda izaberi logosoft, ako hoces da se vratis na telemach nakon tog, izaberi bh telecom.Jim Smorrison wrote: ↑28/02/2020 14:34Što bez ugovora. Ja kontam da pređem na Logosoft ili MojaTV godinu-dvije pa ako se ne pokaže dobra opcija, možda se vratim kao novi korisnik.
Ako mi se svidi, ostanem.
Imam kod rodbine MojaTV i ne izgleda loše, a prije par dana sam gledao Logosoft kod druga. Isto dobar. Svakako mi je haustor oblijepljen logosoftovim ponudama. Dobijao sam ponude za produženje ugovora od Telemacha ali nisam bio impresioniran. Nikako da se nakanim da se pozabavim ovom temom ali moraću nešto riješiti.
Trebalo bi, to je ustaljena procedura sa serijama koje imaju premijeru na Novoj S.
https://telemach.ba/a54037/podrska/vije ... znika.htmlIzmjena radnog vremena tokom praznika
Obavještavamo vas da je ponedjeljak, 2.3. neradni dan za sve naše poslovnice. Svoje redovne aktivnosti poslovnice nastavljaju u utorak, 3.3. 2020. godine.
Svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan nezavisnosti!
Senke su bile 3 dana ranije ako se dobro sjecam. Petkom na EON-u, ponedjeljkom na Novoj S. Zato sam pomislio da ce danas ubaciti Ubice.
Kod se može unijeti na portalu pod TV uređajima ali samo za EON Trio/Duo pakete i stare Grande Duo/Trio Extra/Premium pakete.Del_Boy1 wrote: ↑28/02/2020 19:37 Da li mi neko može objasniti gdje treba upisati onaj kod na eon tv aplikaciji koji izbaci na smart tv. Piše da se unese negdje na svom telemach portalu, ali ja to nigdje ne mogu da nađem, vidim već aktivirane uređaje ali nigdje da upišem taj kod sa tv-a.
edit:
Sad sam shvatio da nemaju svi paketi mogućnost eon aplikacije na smart tv.
Ja se više ni ne trudim da bilo šta gledam na Novoj BH, sve što mi je zanimljivo gledam odmah premijerno na Novoj HR (tražim online streamove) ili na Novoj S.fusion_ba wrote: ↑28/02/2020 19:49 Senke su bile 3 dana ranije ako se dobro sjecam. Petkom na EON-u, ponedjeljkom na Novoj S. Zato sam pomislio da ce danas ubaciti Ubice.
Stvarno je jadno da Nova BH ne moze pustiti ove serije istovremeno ili makar sa dan zakasnjenja. Nova S sve bolja sa programom, a Nova BH sve losija.
Zdravo @Mraka,
U pitanju je Total TV extra paket, eon aplikacija radi na telefonu a nema mogućnost na smart tv.crnivrag wrote: ↑28/02/2020 19:52Kod se može unijeti na portalu pod TV uređajima ali samo za EON Trio/Duo pakete i stare Grande Duo/Trio Extra/Premium pakete.Del_Boy1 wrote: ↑28/02/2020 19:37 Da li mi neko može objasniti gdje treba upisati onaj kod na eon tv aplikaciji koji izbaci na smart tv. Piše da se unese negdje na svom telemach portalu, ali ja to nigdje ne mogu da nađem, vidim već aktivirane uređaje ali nigdje da upišem taj kod sa tv-a.
edit:
Sad sam shvatio da nemaju svi paketi mogućnost eon aplikacije na smart tv.
Nemojte tako. Zar ne znate da je Nova BH najgledanija televizija u BiH sa najatraktivnijim filmskim i serijskim programom?typeOnegative wrote: ↑28/02/2020 20:06 ma novabh seljacka televizija , sta reci kad su im zvezde granda glavna okosnica programa![]()
A piraterija? Direktna šteta telemachu.crnivrag wrote: ↑28/02/2020 19:54Ja se više ni ne trudim da bilo šta gledam na Novoj BH, sve što mi je zanimljivo gledam odmah premijerno na Novoj HR (tražim online streamove) ili na Novoj S.fusion_ba wrote: ↑28/02/2020 19:49 Senke su bile 3 dana ranije ako se dobro sjecam. Petkom na EON-u, ponedjeljkom na Novoj S. Zato sam pomislio da ce danas ubaciti Ubice.
Stvarno je jadno da Nova BH ne moze pustiti ove serije istovremeno ili makar sa dan zakasnjenja. Nova S sve bolja sa programom, a Nova BH sve losija.
Novu BH moraš čekati mjesecima da pusti određene emisije i serije.
To ne vazi za njegaseoBIH wrote: ↑29/02/2020 02:14A piraterija? Direktna šteta telemachu.crnivrag wrote: ↑28/02/2020 19:54Ja se više ni ne trudim da bilo šta gledam na Novoj BH, sve što mi je zanimljivo gledam odmah premijerno na Novoj HR (tražim online streamove) ili na Novoj S.fusion_ba wrote: ↑28/02/2020 19:49 Senke su bile 3 dana ranije ako se dobro sjecam. Petkom na EON-u, ponedjeljkom na Novoj S. Zato sam pomislio da ce danas ubaciti Ubice.
Novu BH moraš čekati mjesecima da pusti određene emisije i serije.