smrznuti grašak na oči!Aaaa?
Ali kako samo odradi Miću i popiša se na tzv opoziciju!

Kome vama ? Ko ste to vi ?Sokolov wrote: ↑27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.
Muslimani 15 godina blokiraju Mostar rušenjem odluke Ustavnog suda kao i Federaciju sada nakon odluke po apelaciji Bože Ljubića. Okupirali su i 2 puta dom naroda uz pomoć visokog predstavnika i 3 puta nam izabrali Komšića.
Dodik nikada nije rušio institucije ali mislim da je vrijeme za to, ne vidim zašto bi jedna strana orgijala i gazila institucije a ostali šutjeli.
Pričam o suživotu, jedna je strana rušila institucije BiH.invincible1921 wrote: ↑27/02/2020 01:18Kome vama ? Ko ste to vi ?Sokolov wrote: ↑27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.
Muslimani 15 godina blokiraju Mostar rušenjem odluke Ustavnog suda kao i Federaciju sada nakon odluke po apelaciji Bože Ljubića. Okupirali su i 2 puta dom naroda uz pomoć visokog predstavnika i 3 puta nam izabrali Komšića.
Dodik nikada nije rušio institucije ali mislim da je vrijeme za to, ne vidim zašto bi jedna strana orgijala i gazila institucije a ostali šutjeli.
Sta je vas cilj ?
Hajmo redom, sta smo srusili biranjem komsica ? Koju instituciju ?Sokolov wrote: ↑27/02/2020 01:29Pričam o suživotu, jedna je strana rušila institucije BiH.invincible1921 wrote: ↑27/02/2020 01:18Kome vama ? Ko ste to vi ?Sokolov wrote: ↑27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.
Sta je vas cilj ?
Pusti bolan ove europejce, ima ih u BiH koliko je bilo srba u Hrvatskoj 92 pa su ih potamamili i protjerali i sad se ono nadje nesto pametovat. Zna se kako je u demokratskim drzavama, vecina odlucuje.invincible1921 wrote: ↑27/02/2020 01:30Hajmo redom, sta smo srusili biranjem komsica ? Koju instituciju ?
Kad je i kad PreCjednik poslao specijalce da upadnu na ovaj zloglasni klix i naprave pretresprljavi Hare wrote: ↑27/02/2020 01:17 Sad kao šok zbog Guardianovog pogleda na klix,a zaboravlja se kada se ovdje poturalo kako Guardian ima podvoljak i da je stavljao
smrznuti grašak na oči!Aaaa?![]()
![]()
![]()
Ali kako samo odradi Miću i popiša se na tzv opoziciju!![]()
![]()
![]()
Klix.ba je znači taj zloglasni medij koji je učestvovao u istjerivanju Srba iz Sarajeva"Znate gdje sam vidio u kakvom mi ambijentu živimo i zašto s njima ne treba ništa raditi. Dogovorili smo zaključke i idemo da u svoje klubove to usaglasimo. Nismo se ni vratili za 15 minuta, Klix.ba je to objavio. Klix.ba, onaj isti Klix.ba koji je prikazao one rekreativce kako trče kroz Sarajevo, kako je Sarajevo slobodno. A iz Sarajeva je istjerano 150.000 Srba. To je taj Klix.ba.Ali ja nisam htio da govorim o tome jer sam htio da obezbijedim jedinstvo. Ali oni misle da ako ja šutim da su oni u pravu. Hoćete li da vam kažem ko je poslao? Mislite da ne znam. Provjerio sam, lako je to utvrditi. Dakle ovdje sjede najodgovorniji političari u vlasti i opoziciji, napravi se pauza od 15 minuta i oni neprijateljskom mediju šalju šta mi radimo. Neprijateljskom mediju za RS. E to su ti ljudi i to je njihov moral, a nama drže moralne pridike kako se ponašati", izjavio je Dodik za govornicom NSRS-a.
"Pogledaj ga kako izgleda, zarumenio se pobjesnio. Pričaš o brvnu, haj ti na brvno. Nemoj mi dobacivati... Kako vam više ne dosadi da stalno pričate o kriminalu. Izmišljate, vi ste majstor laži...", bile su, samo neke od Dodikovih riječi upućene Staniću.
L E G E N D A R N OJesmo li zajedno sjedili? Jesi li tražio pare da uđeš u SNSD? Meni često ljudi kažu: Onaj Miladin Stanić vozio se prije rata na biciklu u gaćama, a vidite gdje je sada", izjavio je Dodik,
Sokolov wrote: ↑27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.
Muslimani 15 godina blokiraju Mostar rušenjem odluke Ustavnog suda kao i Federaciju sada nakon odluke po apelaciji Bože Ljubića. Okupirali su i 2 puta dom naroda uz pomoć visokog predstavnika i 3 puta nam izabrali Komšića.![]()
Tomahawk11 wrote: ↑27/02/2020 08:10 Klix.ba je znači taj zloglasni medij koji je učestvovao u istjerivanju Srba iz Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
Odradi njih PreCjednik redom, od onog što je vozio biciklo u gaćama prije rata do Trivićke koja nije dorasla PreCjedniku![]()
"Pogledaj ga kako izgleda, zarumenio se pobjesnio. Pričaš o brvnu, haj ti na brvno. Nemoj mi dobacivati... Kako vam više ne dosadi da stalno pričate o kriminalu. Izmišljate, vi ste majstor laži...", bile su, samo neke od Dodikovih riječi upućene Staniću.![]()
![]()
![]()
L E G E N D A R N OJesmo li zajedno sjedili? Jesi li tražio pare da uđeš u SNSD? Meni često ljudi kažu: Onaj Miladin Stanić vozio se prije rata na biciklu u gaćama, a vidite gdje je sada", izjavio je Dodik,![]()
![]()
Jednom riječju - PreCjednik![]()
Malo po malo dolaze tobe svi bitniji Srbi.daddy-kool wrote: ↑27/02/2020 08:17 A i ovaj klix.ba, jeste li vi zaboravili kako je kad šumska policija upadne u prostorije? Samo se igrajte i šurujte sa opozicijom pa ćete vidjeti dokle ćete dogurati. Umjesto da vidite svjetlo kao šumska digital i ostali slobodni mediji, ili recimo Mićo Mićić kome je trebalo malo vremena.![]()
![]()
Ali predsjednicu Željka da ostavekritikos wrote: ↑27/02/2020 08:22 Preporučavam KLIX-u da bojkotuje sve izjave Dodika, reakcije političara na Dodikovo maslo, da jednostavno bude nemoguće bilo šta naći pod prezimenom Dodik i bilo šta u vezi Dodika. To bi bio najbolji odgovor na njegovu opružbu.
Bojkotom i ukidanjem besplatne promocije Dodika na KLiX-u bi bio ogroman šamar za njega i njegovu popularnost u FBiH i popularnost onih koji direktno hajruju od njegovog neosnovanog polotičkog divljanja i glume. Ukinite mu medijsku pažnju, time mu ukidate njegovu političku hranu.
KLIX smogni snage i donesi takvu odluku, uljepšajte svima živote bojkotom Dodika i svega oko Dodika. Neka ne bude Dodika na KLIX-u.
Ni slucajnokritikos wrote: ↑27/02/2020 08:22 Preporučavam KLIX-u da bojkotuje sve izjave Dodika, reakcije političara na Dodikovo maslo, da jednostavno bude nemoguće bilo šta naći pod prezimenom Dodik i bilo šta u vezi Dodika. To bi bio najbolji odgovor na njegovu opružbu.
Bojkotom i ukidanjem besplatne promocije Dodika na KLiX-u bi bio ogroman šamar za njega i njegovu popularnost u FBiH i popularnost onih koji direktno hajruju od njegovog neosnovanog polotičkog divljanja i glume. Ukinite mu medijsku pažnju, time mu ukidate njegovu političku hranu.
KLIX smogni snage i donesi takvu odluku, uljepšajte svima živote bojkotom Dodika i svega oko Dodika. Neka ne bude Dodika na KLIX-u.
Da ne čitaš ne bi znao u kakvom okruženju živiš u 21. vijekuelk wrote: ↑27/02/2020 08:41 Nisu budale da prestanu pisati o dodiku i nece. Milioni klikova i komentara donose fine suske. Jebe se klixu i za nas i za bosnu i za dodika. Portal koji je svojim pisanjem pojacao tenzije za jos barem 20 posto.
Ovo za korona virus obaska. Nevjerovatna kolicina laznih vijesti i senzacionalizma zadnjih dana. Dajem sve za klik. Ukratko, klix portal nije neprijateljski za rs. vec za bih i ono malo zdravog razuma sto je ovdje ostalo.
Kad nema zakona o GDPR i kad nema zakona o internet poslovanju u opšte, nema zakona o ba domenu gdje jasno mora da bude vildljivo ime i prezime vlasnika domena itd.
Kao građanin Bosne stvarno me boli kurac šta ti ili tvoji katotalibani s juga Bosne mislite i kome dajete podršku.Sokolov wrote: ↑27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.
Tomahawk11 wrote: ↑27/02/2020 09:06 Au, mašio sam ovo da muslimani 15 godina blokiraju Mostar![]()
Ovo je neki novopečeni herc što se dokopao Hrvatske.
Vidi se da ko i poglavar mu štuje PreCjednika![]()