Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#78251 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Sad kao šok zbog Guardianovog pogleda na klix,a zaboravlja se kada se ovdje poturalo kako Guardian ima podvoljak i da je stavljao
smrznuti grašak na oči!Aaaa? :lol: :lol: :lol:

Ali kako samo odradi Miću i popiša se na tzv opoziciju! :thumbup: :kiss:
Image
invincible1921

#78252 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

Sokolov wrote: 27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.

Muslimani 15 godina blokiraju Mostar rušenjem odluke Ustavnog suda kao i Federaciju sada nakon odluke po apelaciji Bože Ljubića. Okupirali su i 2 puta dom naroda uz pomoć visokog predstavnika i 3 puta nam izabrali Komšića.

Dodik nikada nije rušio institucije ali mislim da je vrijeme za to, ne vidim zašto bi jedna strana orgijala i gazila institucije a ostali šutjeli.
Kome vama ? Ko ste to vi ?

Sta je vas cilj ?
seoBIH

#78253 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seoBIH »

Pusti budalu, tipka iz Žepča.
invincible1921

#78254 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

seoBIH wrote: 27/02/2020 01:18 Pusti budalu, tipka iz Žepča.
Al sta kaze mi im izabrali komsica :lol: :lol: :lol: eo meni vecinom polupismena i uhljebljivacka banda bira SDA 20 godina,,,pa sta cu ja sad :lol: :lol:
Sokolov

#78255 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sokolov »

invincible1921 wrote: 27/02/2020 01:18
Sokolov wrote: 27/02/2020 01:13 Kao građanin Hrvatske nepovezan s BiH želim dati podršku gospodinu Dodiku.

Muslimani 15 godina blokiraju Mostar rušenjem odluke Ustavnog suda kao i Federaciju sada nakon odluke po apelaciji Bože Ljubića. Okupirali su i 2 puta dom naroda uz pomoć visokog predstavnika i 3 puta nam izabrali Komšića.

Dodik nikada nije rušio institucije ali mislim da je vrijeme za to, ne vidim zašto bi jedna strana orgijala i gazila institucije a ostali šutjeli.

Sta je vas cilj ?
Pričam o suživotu, jedna je strana rušila institucije BiH.
Sokolov

#78256 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Sokolov »

seoBIH wrote: 27/02/2020 01:18 Pusti budalu, tipka iz Žepča.
imam ip
invincible1921

#78257 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

Sokolov wrote: 27/02/2020 01:29

Sta je vas cilj ?
Hajmo redom, sta smo srusili biranjem komsica ? Koju instituciju ?
Palmalma

#78258 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Palmalma »

"Sta ces mi ti pricati, sta? Sa sinom si slamu polijevao vodom i prodavao po Nevesinju…. i ti da meni nesto pricas". :D
moa

#78259 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

invincible1921 wrote: 27/02/2020 01:30
Sokolov wrote: 27/02/2020 01:29

Sta je vas cilj ?
Hajmo redom, sta smo srusili biranjem komsica ? Koju instituciju ?
Pusti bolan ove europejce, ima ih u BiH koliko je bilo srba u Hrvatskoj 92 pa su ih potamamili i protjerali i sad se ono nadje nesto pametovat. Zna se kako je u demokratskim drzavama, vecina odlucuje.
Sto se tice NSRS, Dodik je svojim potpisom za plan reformi totalno obezvrijedio NS manjeg BiH entiteta. Ono sto je zanimljivo niko ne prica o skolstvu, zdravstvu, investicijama itd.. Dodik treba dati zlatnog ljiljana.

Edit: onako cisto informativno UZP je dokazan u Hagu, pa prvo trazite halala pa onda mozemo pricati o daljem USTROJU zemlje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#78260 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

prljavi Hare wrote: 27/02/2020 01:17 Sad kao šok zbog Guardianovog pogleda na klix,a zaboravlja se kada se ovdje poturalo kako Guardian ima podvoljak i da je stavljao
smrznuti grašak na oči!Aaaa? :lol: :lol: :lol:

Ali kako samo odradi Miću i popiša se na tzv opoziciju! :thumbup: :kiss:
Image
Kad je i kad PreCjednik poslao specijalce da upadnu na ovaj zloglasni klix i naprave pretres 8-)
"Znate gdje sam vidio u kakvom mi ambijentu živimo i zašto s njima ne treba ništa raditi. Dogovorili smo zaključke i idemo da u svoje klubove to usaglasimo. Nismo se ni vratili za 15 minuta, Klix.ba je to objavio. Klix.ba, onaj isti Klix.ba koji je prikazao one rekreativce kako trče kroz Sarajevo, kako je Sarajevo slobodno. A iz Sarajeva je istjerano 150.000 Srba. To je taj Klix.ba. :lol: Ali ja nisam htio da govorim o tome jer sam htio da obezbijedim jedinstvo. Ali oni misle da ako ja šutim da su oni u pravu. Hoćete li da vam kažem ko je poslao? Mislite da ne znam. Provjerio sam, lako je to utvrditi. Dakle ovdje sjede najodgovorniji političari u vlasti i opoziciji, napravi se pauza od 15 minuta i oni neprijateljskom mediju šalju šta mi radimo. Neprijateljskom mediju za RS. E to su ti ljudi i to je njihov moral, a nama drže moralne pridike kako se ponašati", izjavio je Dodik za govornicom NSRS-a.
Klix.ba je znači taj zloglasni medij koji je učestvovao u istjerivanju Srba iz Sarajeva :oops: :lol: :lol: :mrgreen:

Odradi njih PreCjednik redom, od onog što je vozio biciklo u gaćama prije rata do Trivićke koja nije dorasla PreCjedniku :mrgreen:
"Pogledaj ga kako izgleda, zarumenio se pobjesnio. Pričaš o brvnu, haj ti na brvno. Nemoj mi dobacivati :lol: ... Kako vam više ne dosadi da stalno pričate o kriminalu. Izmišljate, vi ste majstor laži...", bile su, samo neke od Dodikovih riječi upućene Staniću.
:lol: :lol: :lol:
Jesmo li zajedno sjedili? Jesi li tražio pare da uđeš u SNSD? Meni često ljudi kažu: Onaj Miladin Stanić vozio se prije rata na biciklu u gaćama :mrgreen: , a vidite gdje je sada", izjavio je Dodik,
L E G E N D A R N O :thumbup: :mrgreen:

Jednom riječju - PreCjednik 8-)
daddy-kool

#78261 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Muslimani 15 godina blokiraju Mostar rušenjem odluke Ustavnog suda kao i Federaciju sada nakon odluke po apelaciji Bože Ljubića. Okupirali su i 2 puta dom naroda uz pomoć visokog predstavnika i 3 puta nam izabrali Komšića. :lol:

:thumbup:

Na dobrom si mjestu, iako je forum na neprijateljskom sajtu ova tema obiluje dobrim ljudima, fanovima i štovaocima Guardiana. Svi smo mi isfrustrirani sa muslimanima i njihovim nepoštovanjem odluka ustavnog suda, narušavanjem izvornog Dejtonskog sporazuma, njihovim šurovanjem sa strancima. Nadamo da će preCednik uspjeti u svojoj namjeri, ne da ruši institucije nego da stvara pravnu državu. Dosta je bilo islamističkog orgijanja, recimo ne građanskoj državi!
daddy-kool

#78262 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

A i ovaj klix.ba, jeste li vi zaboravili kako je kad šumska policija upadne u prostorije? Samo se igrajte i šurujte sa opozicijom pa ćete vidjeti dokle ćete dogurati. Umjesto da vidite svjetlo kao šumska digital i ostali slobodni mediji, ili recimo Mićo Mićić kome je trebalo malo vremena. :lol: :lol:
Last edited by daddy-kool on 27/02/2020 08:21, edited 1 time in total.
daddy-kool

#78263 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Tomahawk11 wrote: 27/02/2020 08:10 Klix.ba je znači taj zloglasni medij koji je učestvovao u istjerivanju Srba iz Sarajeva :oops: :lol: :lol: :mrgreen:

Odradi njih PreCjednik redom, od onog što je vozio biciklo u gaćama prije rata do Trivićke koja nije dorasla PreCjedniku :mrgreen:
"Pogledaj ga kako izgleda, zarumenio se pobjesnio. Pričaš o brvnu, haj ti na brvno. Nemoj mi dobacivati... Kako vam više ne dosadi da stalno pričate o kriminalu. Izmišljate, vi ste majstor laži...", bile su, samo neke od Dodikovih riječi upućene Staniću.
Jesmo li zajedno sjedili? Jesi li tražio pare da uđeš u SNSD? Meni često ljudi kažu: Onaj Miladin Stanić vozio se prije rata na biciklu u gaćama, a vidite gdje je sada", izjavio je Dodik,
L E G E N D A R N O :thumbup: :mrgreen:

Jednom riječju - PreCjednik 8-)

Uvijek je odlična predstava kada preCednik pere opoziciju.
E nek im se Guardian nagovorio. :lol: :lol:
kritikos

#78264 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kritikos »

Preporučavam KLIX-u da bojkotuje sve izjave Dodika, reakcije političara na Dodikovo maslo, da jednostavno bude nemoguće bilo šta naći pod prezimenom Dodik i bilo šta u vezi Dodika. To bi bio najbolji odgovor na njegovu opružbu.
Bojkotom i ukidanjem besplatne promocije Dodika na KLiX-u bi bio ogroman šamar za njega i njegovu popularnost u FBiH i popularnost onih koji direktno hajruju od njegovog neosnovanog polotičkog divljanja i glume. Ukinite mu medijsku pažnju, time mu ukidate njegovu političku hranu.
KLIX smogni snage i donesi takvu odluku, uljepšajte svima živote bojkotom Dodika i svega oko Dodika. Neka ne bude Dodika na KLIX-u.
Tomahawk11
Globalni moderator

#78265 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

daddy-kool wrote: 27/02/2020 08:17 A i ovaj klix.ba, jeste li vi zaboravili kako je kad šumska policija upadne u prostorije? Samo se igrajte i šurujte sa opozicijom pa ćete vidjeti dokle ćete dogurati. Umjesto da vidite svjetlo kao šumska digital i ostali slobodni mediji, ili recimo Mićo Mićić kome je trebalo malo vremena. :lol: :lol:
Malo po malo dolaze tobe svi bitniji Srbi.
Prvo je onaj Obren skonto neke stvari i napustio stranputicu kojom je išao, sad Mićo...jer zna da je uz PreCjednika sky the limit 8-)
jazzer

#78266 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Kaze kralj sinoc ''vama sam u Bileci izgradio kolektor iako ne znam sta ce vam'' :lol:
Labirint

#78267 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Labirint »

kritikos wrote: 27/02/2020 08:22 Preporučavam KLIX-u da bojkotuje sve izjave Dodika, reakcije političara na Dodikovo maslo, da jednostavno bude nemoguće bilo šta naći pod prezimenom Dodik i bilo šta u vezi Dodika. To bi bio najbolji odgovor na njegovu opružbu.
Bojkotom i ukidanjem besplatne promocije Dodika na KLiX-u bi bio ogroman šamar za njega i njegovu popularnost u FBiH i popularnost onih koji direktno hajruju od njegovog neosnovanog polotičkog divljanja i glume. Ukinite mu medijsku pažnju, time mu ukidate njegovu političku hranu.
KLIX smogni snage i donesi takvu odluku, uljepšajte svima živote bojkotom Dodika i svega oko Dodika. Neka ne bude Dodika na KLIX-u.
Ali predsjednicu Željka da ostave :evil:
muha_sa

#78268 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

kritikos wrote: 27/02/2020 08:22 Preporučavam KLIX-u da bojkotuje sve izjave Dodika, reakcije političara na Dodikovo maslo, da jednostavno bude nemoguće bilo šta naći pod prezimenom Dodik i bilo šta u vezi Dodika. To bi bio najbolji odgovor na njegovu opružbu.
Ni slucajno :-) za 10 dana bi se uspavali i zaboravili šta su nam od 92.do 95. radili i s kim imamo posla i dan danas
elk

#78269 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by elk »

Nisu budale da prestanu pisati o dodiku i nece. Milioni klikova i komentara donose fine suske. Jebe se klixu i za nas i za bosnu i za dodika. Portal koji je svojim pisanjem pojacao tenzije za jos barem 20 posto.
Ovo za korona virus obaska. Nevjerovatna kolicina laznih vijesti i senzacionalizma zadnjih dana. Dajem sve za klik. Ukratko, klix portal nije neprijateljski za rs. vec za bih i ono malo zdravog razuma sto je ovdje ostalo.
muha_sa

#78270 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

elk wrote: 27/02/2020 08:41 Nisu budale da prestanu pisati o dodiku i nece. Milioni klikova i komentara donose fine suske. Jebe se klixu i za nas i za bosnu i za dodika. Portal koji je svojim pisanjem pojacao tenzije za jos barem 20 posto.
Ovo za korona virus obaska. Nevjerovatna kolicina laznih vijesti i senzacionalizma zadnjih dana. Dajem sve za klik. Ukratko, klix portal nije neprijateljski za rs. vec za bih i ono malo zdravog razuma sto je ovdje ostalo.
Da ne čitaš ne bi znao u kakvom okruženju živiš u 21. vijeku
Abate Fetel

#78271 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abate Fetel »

elk wrote: 27/02/2020 08:41 Ukratko, klix portal nije neprijateljski za rs. vec za bih i ono malo zdravog razuma sto je ovdje ostalo.
Kad nema zakona o GDPR i kad nema zakona o internet poslovanju u opšte, nema zakona o ba domenu gdje jasno mora da bude vildljivo ime i prezime vlasnika domena itd.

https://xiphos.hr/gdpr-prilagodba/
escobar__

#78272 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by escobar__ »

Kao građanin Bosne stvarno me boli kurac šta ti ili tvoji katotalibani s juga Bosne mislite i kome dajete podršku.

Radije se pozabavi manifestacijama fašizma i nacizma koje tradicionalno organizujete u svojim pripizdinama, a čega se stidi sav normalan i progresivan svijet. U dva-tri dana ste spaljivali gejeve i onu književnicu koja vam se ne uklapa u svjetonazor. Rani Srednji vijek, takvih bi se postupaka postidjeli i oni što su spaljivali vještice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#78273 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Au, mašio sam ovo da muslimani 15 godina blokiraju Mostar :mrgreen:
Ovo je neki novopečeni herc što se dokopao Hrvatske.
Vidi se da ko i poglavar mu štuje PreCjednika :thumbup:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#78274 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jazzer wrote: 27/02/2020 08:26 Kaze kralj sinoc ''vama sam u Bileci izgradio kolektor iako ne znam sta ce vam'' :lol:

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Odgledao sam sve Guardianove duele od sinoć sa pripadnicima tzv opozicije.Šta reći?Legenda! :thumbup: :kiss:
muha_sa

#78275 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote: 27/02/2020 09:06 Au, mašio sam ovo da muslimani 15 godina blokiraju Mostar :mrgreen:
Ovo je neki novopečeni herc što se dokopao Hrvatske.
Vidi se da ko i poglavar mu štuje PreCjednika :thumbup:
:-)
Veliko M
Locked