muki92 wrote: ↑26/02/2020 19:23
Može li pomoć?
Prije nekih 5 mjeseci uključio sam digitalnu TV - Osnovni paket. Uz to dva resivera za dva TV-a koje imamo stanu i mjesečna naknada iznosi 30 KM. Prilično sam uvjeren da sam do nedavno u programskoj šemi imao pored cca 10-tak SportKlubova imao i sva četiri ArenaSport kanala. Brat je primjetio da u zadnjih par dana nema tih Arena osim jedne ArenaSportBH. Ponudu kanala po paketima iz tog perioda kada sam uveo uslugu je nemoguće više pronaći na internetu. Da li je još neko upratio ovu situaciju?
Svaki novi korisnik digitalne TV dobija u prvih mjesec dana promotivno otključane sve pakete kanala, a nakon isteka tog perioda u paketu ostaju samo kanali na koje je korisnik pretplaćen.
U tvoj Osnovni digitalni TV paket idu ovi sportski kanali: Nova Sport HD, Sport Klub 1 HD, Sport Klub 2 HD, Sport Klub 3 HD, Sport Klub HD, Sport Klub 4K (samo za korisnike EON uređaja), Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Sport Klub 7, Sport Klub 8, Sport Klub 9, Sport Klub 10, Sport Klub Golf HD, Sport Klub eSports HD, Arena Sport 1 BiH SD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Fight Channel i Motorvision HD.
Arena Sport SD paket možeš zakupiti po cijeni od 4 KM mjesečno i taj paket uključuje još i kanale: Arena Sport 1 HR SD, Arena Sport 1 SR SD, Arena Sport 2 SD, Arena Sport 3 SD, Arena Sport 4 SD.
Također možeš zakupiti i Arena Sport HD paket po cijeli od 6 KM mjesečno, u koji ulaze kanali: Arena Sport 1 BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD.
U Proširenom digitalnom paketu (za 10 KM mjesečno) možeš pronaći još i ove sportske kanale: Extreme Sports i Trace Sport Stars HD.