Corona virus liked this.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Laplace
#26776 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- muha_sa
#26777 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
Naslovnica
#26778 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jes vidio što ženetina zakuha...
- muha_sa
#26779 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja konto sad ćeš me obradovat da ima plina za 0,85
-
Naslovnica
#26780 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

1.01 najjeftiniji
-
tempuser
#26781 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Savremena nauka jos nije objasnila patolosku potrebu prosjecnog be-ha vozaca da ubrza i zatvori prostor izmedju sebe i auta ispred, a kako bi sprijecio nkog da se ukljuci u saobracaj!
- muha_sa
#26782 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nikad mi to nece bit jasno i svaki dan se cudim glupanima
-
tempuser
#26783 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To da nam je dusa zabit se u zakrcenu raskrsnicu, samo da guzica prodje semafor i da nas boliqurac sto smo zacepili sve moguce pravce je davno elaborirana materija, ali ovo kad vozac drzi prilican razmak izmedju sebe i auta ispred i kad vidi da bi mu se neko mogao ukljuciti sastrane onda ga nagazi i zatvori prostor, e to je bas debilizam!
- drug_profi
#26784 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
Samo po gasu. Ko se zna ukljucit taj ce se ukljucit.
Al sad ozbiljno. Pustim ako ne moram stat. Oatavim prostor. Ako ga iskoristi dobro je. Ako ne, sta cu mu ja. Nek vjezba.
Mada ce u 2 od 3 slucaja taj da me natjera da pozalim sto sam ga pustio.
Al sad ozbiljno. Pustim ako ne moram stat. Oatavim prostor. Ako ga iskoristi dobro je. Ako ne, sta cu mu ja. Nek vjezba.
-
tempuser
#26785 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja imam neko svoje pravilo, ako sam jedini na cesti ili eventalno 1-2 auta iza mene ne pustam, za 5 sek ce se moci ukljuciti kako hoce, ali ako je kolona propustim jedan auto, nek onaj iza mene propusti drogog i tako polako.drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17 Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
Ovo o cemu ja pise je druga situacija, znaci izmedju 2 auta je dovoljan razmak da se neko ukljuci, niko ne mora ni kociti i stati da ga pusti, ali debil svejedno ubrza da zatvori taj prostor!
-
username_here
#26786 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma samo ono pravilo o pustanju jednog auta a i to ako je kolona, ako nije onda nema poente pustati. Svakako ce se ukljuciti iza tebe.
- JavierBosnia
#26787 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Raskrsnica Pofalici, jos ne mogu da se nacudim debilima sa 2-3 auta koja su blokirala glavnu cestu, a imali dosta praznog prostora da se ubace u traku pored koja moze isto tako ici pravo. Sta je sa tim ljudima koji k??
Jesu li nesposobni ili sta
- Laplace
#26788 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da. Ima još jedna situacija kad propustim vozilo: ako sam jedini u svojoj traci, a vidim da sa suprotne strane nadolazi saobraćaj i procijenim da se neće moći uključiti/isključiti ako ga ja ne pustim, propustim ga. Obično se to dešava kad se uključuje ispred mene skretanjem ulijevo.tempuser wrote: ↑26/02/2020 09:34Ja imam neko svoje pravilo, ako sam jedini na cesti ili eventalno 1-2 auta iza mene ne pustam, za 5 sek ce se moci ukljuciti kako hoce, ali ako je kolona propustim jedan auto, nek onaj iza mene propusti drogog i tako polako.drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17 Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
Ovo o cemu ja pise je druga situacija, znaci izmedju 2 auta je dovoljan razmak da se neko ukljuci, niko ne mora ni kociti i stati da ga pusti, ali debil svejedno ubrza da zatvori taj prostor!![]()
- Optimist
#26789 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako to obicno i kod mene biva. Ti ga propustis, on krene da se vuce ko slina po cesti.drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17 Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
Ono sto mi se jos cesto desava je da neko auto iz suprotnog smijera hoce skrenuti lijevo, ja usporim i blicnem 1x, nista se ne desava, blicnem ponovo i opet nista. I onda fino prodjem.
Nije mi jasno u sta bleje ti ljudi koji zele da skrenu pa ne vide da ih neko pusta?
-
Naslovnica
#26790 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja redovno pustim u Boljakovom na semaforu one iz suprotnog smjera koji skreću lijevo prema naselju.Optimist wrote: ↑26/02/2020 10:19Tako to obicno i kod mene biva. Ti ga propustis, on krene da se vuce ko slina po cesti.drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17 Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
Ono sto mi se jos cesto desava je da neko auto iz suprotnog smijera hoce skrenuti lijevo, ja usporim i blicnem 1x, nista se ne desava, blicnem ponovo i opet nista. I onda fino prodjem.
Nije mi jasno u sta bleje ti ljudi koji zele da skrenu pa ne vide da ih neko pusta?
-
tempuser
#26791 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedan je uzrok sto sto lijeva "prazna" traka zna zapeti zbog onih koji cekaju da skrenu lijevo u Kolodvorsku, a ovi sto blokiraju raskrsnicu kontaju da ce brze proci desnom.JavierBosnia wrote: ↑26/02/2020 09:56
Raskrsnica Pofalici, jos ne mogu da se nacudim debilima sa 2-3 auta koja su blokirala glavnu cestu, a imali dosta praznog prostora da se ubace u traku pored koja moze isto tako ici pravo. Sta je sa tim ljudima koji k??
Jesu li nesposobni ili sta
Drugi uzrok je sto su to oni koji u raskrsnicu ulaze iz desne trake iz pravca mosta i sto se ne mogu prestrojiti pa ostanu "visiti" u raksrsnici.
-
suit_up
#26792 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prekjučer stanem kod Energopetrola na raskrsnici gdje se skreće za Pretis da se čovjek uključi u suprotan smjer, tj. prema izlazu iz Vogošće, kad čovjek iza mene sa starom Audi 80-kom naglo pređe mene (a vidio je da sam stao da propustim čovjeka) i skrenu prema Pretisu, ovaj što se uključivao se baš prepao. Zamalo da udes ne napravim zbog propuštanja, tako to kod nas nažalost hoda.
- nepass1
#26793 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pustim kod importane da se ukljuci,haj i onako mi je crveno, on se poprijeci hoce prema zeljeznickoj. Par putatako i vise nikog ne pustamOptimist wrote: ↑26/02/2020 10:19Tako to obicno i kod mene biva. Ti ga propustis, on krene da se vuce ko slina po cesti.drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17 Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
- Travnički Noćni Šetač
#26794 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da...drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17
-
NediM17
#26795 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Taj semafor ukinuti i zabraniti to lijevo skretanje.Naslovnica wrote: ↑26/02/2020 10:24Ja redovno pustim u Boljakovom na semaforu one iz suprotnog smjera koji skreću lijevo prema naselju.Optimist wrote: ↑26/02/2020 10:19Tako to obicno i kod mene biva. Ti ga propustis, on krene da se vuce ko slina po cesti.drug_profi wrote: ↑26/02/2020 09:17 Marfijev zakon kaze da ce taj sto ga pustis da pocne da pegla i pusta sve sa bocnih cesta da se prikljuce. Cuke, mace...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#26796 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hajd mi objasni sta ga imas pustat kad si na magistralnoj cesti i ides pravo ?
imas pravo prvenstva i vozis,nek ceka svoju rupu pa nek se ubaci.ako je nesposoban ima tramvaj,taxi bicikl...zbog takvih su stalne guzve i kolapsi u saobracaju...
valjda si skontao pa neces vise to raditi...
- amar1994
#26797 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
od nedavno su tim seljacima stavljene zabrane ali i dalje motaju i prave guzvusuit_up wrote: ↑26/02/2020 10:34 Prekjučer stanem kod Energopetrola na raskrsnici gdje se skreće za Pretis da se čovjek uključi u suprotan smjer, tj. prema izlazu iz Vogošće, kad čovjek iza mene sa starom Audi 80-kom naglo pređe mene (a vidio je da sam stao da propustim čovjeka) i skrenu prema Pretisu, ovaj što se uključivao se baš prepao. Zamalo da udes ne napravim zbog propuštanja, tako to kod nas nažalost hoda.
-
suit_up
#26798 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa nisam naglo kočio da ga propustim, nego smo bili kolektivno usporili da auto ispred skrene prema Pretisu, a ja iskoristio priliku da pustim čovjeka.bitanga_sa_otesa wrote: ↑26/02/2020 11:14hajd mi objasni sta ga imas pustat kad si na magistralnoj cesti i ides pravo ?![]()
imas pravo prvenstva i vozis,nek ceka svoju rupu pa nek se ubaci.ako je nesposoban ima tramvaj,taxi bicikl...zbog takvih su stalne guzve i kolapsi u saobracaju...
valjda si skontao pa neces vise to raditi...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#26799 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nema to veze ,svako kolektivno usporavanje ili pojedinacno stajanje, bez potrebe, na magistralnoj cesti ometa tok saobracaja i stvara guzvu, jer jebes iza sebe 15 ili cak vise auta koja koce umjesto da se krecu.
sve neki dobri samarićani ,puštaĆi....
-
suit_up
#26800 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Šta se ba ljutišbitanga_sa_otesa wrote: ↑26/02/2020 11:28nema to veze ,svako kolektivno usporavanje ili pojedinacno stajanje, bez potrebe, na magistralnoj cesti ometa tok saobracaja i stvara guzvu, jer jebes iza sebe 15 ili cak vise auta koja koce umjesto da se krecu.
sve neki dobri samarićani ,puštaĆi....![]()
Iza bila dva auta (uključujući i taj Audi 80), pa valjda gledaš prvo kakvo je stanje iza tebe pa glumiš dobrotvora.