SDA-All about

stranacc

#44376 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

Kluz Franjo

Najvece razocarenje foruma.
Covjece alaj si ti nekad kvalitetno pisao...
Zadnjih x mjeseci gluho bilo..

Postao si najobicniji troolcina...

Yebem li ga sta je u pitanju?
Nedaj dostojanstvo , yebes i radno mjesto ako moras za nj' biti papak.

:kiss:
Nego a sta ako je Bakir zaista svima u vijecnici rekao da nema se legitimiteta i to snimio ..

Pa pred izbore to lijepo stave na TV a Bakir prica braco sta cemo?
Trenerka klima sa odobravanjem , i svi ostali

A ako je dino bio on beli veli tako je sefe , zivjela sebija...
:mrgreen: :shock:
kluz franjo

#44377 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

stranacc, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

Samo za kolege iz USA uz poruku: "Nemoj bit' stranacc!"
stranacc

#44378 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

kluz franjo wrote: 25/02/2020 02:55 stranacc, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

Samo za kolege iz USA uz poruku: "Nemoj bit' stranacc!"
Ma procitat ces ti to , pusti suplju
Izlogas se fino , jal dodjes drugim nickom ...i onda procitas..
To je najotrcaniji fazon na forumu...
Ko et ne citam te al da ti odgovorim...
Al da si prno u shishu , prno si
Levat na kvadrat :thumbup:

Tako mi boga ima vas koji zivite na ovom yebenom forumu...
Primate li vi platu za ovo.

Btw nisam te quote , samo sam te pomenuo...otkud ti potreba da reagujes na to ...ako vec ne citas.. koji levat :mrgreen:
Mene vasha gllupost privlaci...valjda sam i sam glup yebaji ga :skoljka:
kluz franjo

#44379 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

K' vragu i dođavola... Vidim da me citiraš, ali ne vidim i ne kontam u kom kontekstu.
Helem neise. Ja ti od srca želim puno sreće u USA. I tebi i tvojoj obitelji.
Ja se iskreno nadam, da si u privatnom i porodičnom okruženju pametniji i racionalniji, nego u procjeni društvenih prilika u BiH.
A ako si i u USA isti kao ovdje na forumu... Neka ti je Bog na pomoći.
stranacc

#44380 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

kluz franjo wrote: 25/02/2020 03:21 K' vragu i dođavola... Vidim da me citiraš, ali ne vidim i ne kontam u kom kontekstu.
Helem neise. Ja ti od srca želim puno sreće u USA. I tebi i tvojoj obitelji.
Ja se iskreno nadam, da si u privatnom i porodičnom okruženju pametniji i racionalniji, nego u procjeni društvenih prilika u BiH.
A ako si i u USA isti kao ovdje na forumu... Neka ti je Bog na pomoći.
Oooooooooooh
Nevinasce :kiss:
Pa kako znas kakav sam ovdje kad ne citash.?
Only in Bosnia :bih: :run:
Ne prosipaj se keve ti. :lol:
U pm pa gdje zivis ti kad si sad na forumu?
3:00 am i ti josh ordiniras po forumu...
Nc nc nc
bunk

#44381 Re: SDA-All about

Post by bunk »

kluz franjo wrote: 25/02/2020 02:22
bunk wrote: 24/02/2020 20:00
kluz franjo wrote: 24/02/2020 17:08
Kolega bunk,
Elvis iz Bakirovog kabineta ti je poručio, da nema ništa od onog obećanog radnog mjesta u termoelektrani bez dimnjaka, ako nastaviš tvrditi da Bakir laže.
Pa eto, ti vidi...
Ja sam te branio, samo da znaš.
Evo ga jedan... :mrgreen:
Franjo,mogao bi ti malo otkaciti od druga bunka.
Jer ja te rijetko prozivam a ti se zadas svaki puta da nesto dokazes.
Pogledaj sta je trenutni predsjedavajuci rekao na tu temu.Samo sam prenio to.
Svi su bili upoznati sa svime i niko se nije tada javio ili pokusao stopirati nego su cekali da prodje .
Nije mi jasno likovanje..
Prodali ste se svi za male pare..
Pa druže bunk, kako da te se otkačim? Eto, ti mi reci.
Ti meni dođeš k'o eksperimentalni primjerak... zamorče takoreći... Molim, samo u dijaloškom kontekstu.
I naravno da me ne možeš prozivati. Ne lažem i ne izmišljam. Hebiga.
Nego samo nastavi. Ja te podržavam. Šta te briga za Bakira i u njega mu Elvisa.
Ja vjerujem u tebe. Čestitosti mi tvoje i obraza mi "trenutno predsjedavajućeg".
Citas li ti svoj post prije nego objavis?
Cuj zamorce, tako su me tretirali i 92 u Tz ..isprobavali sta se desi kad na ljudsko bice ispalis granatu.iz tenka.
A onda su me dva puta u par dana na drugom mjestu testirali sa Mig- om ili koji su vec avioni dolijetali iz batajnice.
Eksperiment se nastavio sa minobacacima i par puta haubicom 155mm tokom naredne 3 godine.
Za one eksprimente sa hranom i cigarama necu pricati to nije bilo bombasticno da tako kazem.
Pa kontam da si vjerovatno skontao da sam pogodan za eksperimente na osnovu tog iskustva koje imam.
Aferim.
ketronsd1

#44382 Re: SDA-All about

Post by ketronsd1 »

bunk wrote: 25/02/2020 08:37

Svi su bili upoznati sa svime i niko se nije tada javio ili pokusao stopirati nego su cekali da prodje .
Ti meni dođeš k'o eksperimentalni primjerak... zamorče takoreći... Molim, samo u dijaloškom kontekstu.
Ja vjerujem u tebe. Čestitosti mi tvoje i obraza mi "trenutno predsjedavajućeg".
Cuj zamorce, tako su me tretirali i 92 u Tz ..isprobavali sta se desi kad na ljudsko bice ispalis granatu.iz tenka.
A onda su me dva puta u par dana na drugom mjestu testirali sa Mig- om ili koji su vec avioni dolijetali iz batajnice.
Eksperiment se nastavio sa minobacacima i par puta haubicom 155mm tokom naredne 3 godine.
Za one eksprimente sa hranom i cigarama necu pricati to nije bilo bombasticno da tako kazem.
Pa kontam da si vjerovatno skontao da sam pogodan za eksperimente na osnovu tog iskustva koje imam.
Aferim.
Ahaaa :lol: :lol:
drug_profi

#44383 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Gospon stranacc, vi ste izgleda mnogima uzaludno trosenje vremena.
Na srecu i ja sam vas stavio na ignore, tako da sam postedjen citanja vasih galimatijasa.
Vidim da ste me kvotali, sto nije zabranjeno, ali je uzaludno ako zelite moju reakciju.
Kamper

#44384 Re: SDA-All about

Post by Kamper »

:shock:
Jebote, avione dizali zbog njega.
:lol:
Styling

#44385 Re: SDA-All about

Post by Styling »

stranacc wrote: 25/02/2020 03:09

Tako mi boga ima vas koji zivite na ovom yebenom forumu...
Primate li vi platu za ovo.

Alaj volim ovaj rezim, plata ide a ja lezim. :lol: :lol:
JThomas

#44386 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

dobro, neumoljiva realnost po brojevima jeste da šaka ljudi iz dijaspore uopšte glasa u odnosu na ono koliko ih ima pravo, i da nema nipošto neki presudan uticaj. forumski trolovi nisu tu ogledalo stvarnih procesa.
JThomas

#44387 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

u kombinaciji sa cifrom od 26,34% glasova za sda u glavnom gradu i glavnom gradu uhljebljenja - jasno je da je "ideoloških" i nekupljenih glasova za njih ustvari jako malo. to nisu ni komplet uže familije direktno uhljebljenih.
drug_profi

#44388 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Treba imat dobar razlog pa pred svojom savjesti opravdat glas za SDA.
Razumijem samo one koji su direktno zavisni.
JThomas

#44389 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

njih je puno više, a ne manje nego što se to popularno misli. koliki dio radnih mjesta u privatnom sektoru ovisi o tenderima, o dozvolama, o certifikatima. pa šta ti mogu napraviti kontrolama i inspekcijama kad hoće. eh.
Point.

#44390 Re: SDA-All about

Post by Point. »

pici wrote: 24/02/2020 21:28
Point. wrote: 24/02/2020 21:14
pici wrote: 24/02/2020 18:20 opet ubleHe...
patriJoto 111 padobranke oHajo, onda ne polemisi o patriJotizmu kad nisi u ovoj drzavi, puna usta bosne a opojasani kokicama, pivom i zapadnim beneficijama... smuČkov patriJoto, proglasis cinicno da se stvara sarajevska republika i onda punih usta bosne odes u zagrljaj po sadaku koju bOkir ti udjeli, otvoris ventile tajkunima koji kradu vodu, zaposljavaju svoje najmilije i svalerke na budjetsku sisu, ostavis kladionice na deset metara od skola, dizes akcize za nepostojece puteve itd itd... i onda dogovoris se sa dodikom i covicem da ti navode vodu na mlin kad zapne jer si i ti njiHa vadio iz govana... podrzis rusenje prve vlade koja se otvoreno suprostavila tronozackom sistemu i uzmes ministarstva, pljunes na glasace koji su te podrzali upravo protiv tog tronozca i sad dodik kriv, cepaj mileeeee, ko vas vise ne zna.

ja bio na barikadama 92-95 preko 1400 dana da bi ovakvi mogli da serendaju i kradu...selam :bih:
Opet tučeš ublehe, opasno te prenosi. Opet ti crtam, nisam sda ni glasač ni simpatizer al džaba crtati izgleda.

Al fakat koliko politički tanak moraš biti pa svoje beznađe i neuspjeh svaljuješ na mrsku dijasporu koji svojim glasovima ne mogu uticati ni na dvije ulice u Šeheru, onda malo oprobane blabla na volej na mlin, pa začiniš o dogovoru da se izazove kriza.

Ako si ti i slični reprezentativni za tu strašnu lažnu ljevicu onda nije ni čudo što vam polupismena stranka ruljaka zvana SDA razbuca svake izbore. Nigdje plana, nigdje akcije, čitav opus vam se svodi na kuknjavu i prozivanje. Kradu te tvoje komšije i susjedi koji glasaju za stranke poput SDA svaki Božiji put al nema se muda njima sasuti u lice nego lakše ovako anonimno online po dijaspori. Busaš se lafo patriotizmom, tvoja patriotska dužnost je da izađeš na ulicu i boriš se za svoja prava posebno protiv nekoga za koga smatraš da ruši državu i krade te pored očiju al jebiga nema se vremena, treba malo na nargilu, malo ispred granapa, cigaru jednu dvije zapalit, malo kafanica laganica i gunđati za sebe na bokira, lopove, dijasporu, ciu i Vatikan. I tako u nedogled. Grdne rane.
o cemu trunis 111 padobranska, kakva ljevica, koji patriJotiza, kakvo kukanje, veze ti nemas kakvo je stanje u BiH... koje nargila barovi, ispred granapa, cigaru zapalit, pa kafanica laganica jesil ti svjestan o cemu pricas... pa ovdje narod quqa za placenim poslom, za jeftine namirnice, cigare i kafane su pojam za vecinu pa i za mene... ko si ti da definises moju gradjansku duznost i umotavas u celofan patriotizma, nabijem ja na qurac sve patrijote koji prizivaju ulicu, barikade, rat, itd iza patriJotizma se kriju najvece hulje, kod nas u BiH to dokazano milion puta... dijasporac, okan se BiH bice lakse i tebi a pogotovo meni... selam :bih:
Nisu mi ni velikosrbi okanili BiH pa nećeš ni ti. Ti ko neka mustra. Pa ti i slični upravo doprinosite ovom stanju u državi sa vašim neaktivizmom i kukanjem u prazno. Bolan, polupismeni sda ruljci vam srušili vladu u vašem gradu vi kurcem mrdnuli niste osim što ste glasni na forumu i pazi ti filozofije, prozivaju dijasporu :lol:.

Pa veću hrpu nesposobnjakovića odavno nisam vidio. Jebote, pa i oni sa zatucanim režimom u Iranu protestuju kad im povećaju cijene benzina, u Francuskoj ljudi izlaze na ulice kad im povećaju cijenu jebene krofne a u Sarajevu sruše demokratski izabranu vladu i niko kurcem nije mrdnuo. U stvari jest, online, anonimno. I onda ti ja kriv. Kakva ublehaška i bolimekurac filozofija, samo još u Sarajevu se izgleda povezuje građanska dužnost izlaženja na proteste i ulicu sa nekim ratom, to je ta filozofija nemoj mene molim te de ti. Niko ne spominje rat, opet te prenosi, nego plakat u ruke i pred vladu. Šta se ufatio foruma i megabajta, ovdje se ne pokreće revolucija za bolje sutra.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44391 Re: SDA-All about

Post by pici »

Point. wrote: 25/02/2020 09:40
pici wrote: 24/02/2020 21:28
Point. wrote: 24/02/2020 21:14
Opet tučeš ublehe, opasno te prenosi. Opet ti crtam, nisam sda ni glasač ni simpatizer al džaba crtati izgleda.

Al fakat koliko politički tanak moraš biti pa svoje beznađe i neuspjeh svaljuješ na mrsku dijasporu koji svojim glasovima ne mogu uticati ni na dvije ulice u Šeheru, onda malo oprobane blabla na volej na mlin, pa začiniš o dogovoru da se izazove kriza.

Ako si ti i slični reprezentativni za tu strašnu lažnu ljevicu onda nije ni čudo što vam polupismena stranka ruljaka zvana SDA razbuca svake izbore. Nigdje plana, nigdje akcije, čitav opus vam se svodi na kuknjavu i prozivanje. Kradu te tvoje komšije i susjedi koji glasaju za stranke poput SDA svaki Božiji put al nema se muda njima sasuti u lice nego lakše ovako anonimno online po dijaspori. Busaš se lafo patriotizmom, tvoja patriotska dužnost je da izađeš na ulicu i boriš se za svoja prava posebno protiv nekoga za koga smatraš da ruši državu i krade te pored očiju al jebiga nema se vremena, treba malo na nargilu, malo ispred granapa, cigaru jednu dvije zapalit, malo kafanica laganica i gunđati za sebe na bokira, lopove, dijasporu, ciu i Vatikan. I tako u nedogled. Grdne rane.
o cemu trunis 111 padobranska, kakva ljevica, koji patriJotiza, kakvo kukanje, veze ti nemas kakvo je stanje u BiH... koje nargila barovi, ispred granapa, cigaru zapalit, pa kafanica laganica jesil ti svjestan o cemu pricas... pa ovdje narod quqa za placenim poslom, za jeftine namirnice, cigare i kafane su pojam za vecinu pa i za mene... ko si ti da definises moju gradjansku duznost i umotavas u celofan patriotizma, nabijem ja na qurac sve patrijote koji prizivaju ulicu, barikade, rat, itd iza patriJotizma se kriju najvece hulje, kod nas u BiH to dokazano milion puta... dijasporac, okan se BiH bice lakse i tebi a pogotovo meni... selam :bih:
Nisu mi ni velikosrbi okanili BiH pa nećeš ni ti. Ti ko neka mustra. Pa ti i slični upravo doprinosite ovom stanju u državi sa vašim neaktivizmom i kukanjem u prazno. Bolan, polupismeni sda ruljci vam srušili vladu u vašem gradu vi kurcem mrdnuli niste osim što ste glasni na forumu i pazi ti filozofije, prozivaju dijasporu :lol:.

Pa veću hrpu nesposobnjakovića odavno nisam vidio. Jebote, pa i oni sa zatucanim režimom u Iranu protestuju kad im povećaju cijene benzina, u Francuskoj ljudi izlaze na ulice kad im povećaju cijenu jebene krofne a u Sarajevu sruše demokratski izabranu vladu i niko kurcem nije mrdnuo. U stvari jest, online, anonimno. I onda ti ja kriv. Kakva ublehaška i bolimekurac filozofija, samo još u Sarajevu se izgleda povezuje građanska dužnost izlaženja na proteste i ulicu sa nekim ratom, to je ta filozofija nemoj mene molim te de ti. Niko ne spominje rat, opet te prenosi, nego plakat u ruke i pred vladu. Šta se ufatio foruma i megabajta, ovdje se ne pokreće revolucija za bolje sutra.
za tvoju info velikobOsnjače, velikosrbi i velikohrvati su isti par opanaKa ko i TI tj VI, oHajo padobranac samo tebe cekamo da nam uredujesH preko fHoruma... sreca pa ste daaaaleeko, pa nas zaboli qita za vasim svetim lujis misljenjem... sad ce fOdilj u posjete dzematima po HameriKi pa se doguraj do korpe da ubacis koju kintu, kako ono rece onaj hodzin mali spiker na hayatu sinocke... majorizaciji bosnjaka :lol: :lol: :lol: :lol: pu pik prvi se kauri dosetili... selam :bih:
pici

#44392 Re: SDA-All about

Post by pici »

JThomas wrote: 25/02/2020 09:37 njih je puno više, a ne manje nego što se to popularno misli. koliki dio radnih mjesta u privatnom sektoru ovisi o tenderima, o dozvolama, o certifikatima. pa šta ti mogu napraviti kontrolama i inspekcijama kad hoće. eh.
nije samo da zavise nego se i boje... ko ne komunicira sa obicnim zivljem po uhljebljenim javnim ustanovama nema pojma koliki pritisak i strah vlada medju njima od takozvanih sefova, direktora, ulizica koji prenose i sta treba i ne treba... to su fasisticke metode... bukvalno posten svijet se boji za svoju egzistenciju... trebaju nam dijasporci da nam kazu sta napisat na plakatu i demonstrirat :lol: :lol: :lol:
Styling

#44393 Re: SDA-All about

Post by Styling »

pici wrote: 25/02/2020 10:30
JThomas wrote: 25/02/2020 09:37 njih je puno više, a ne manje nego što se to popularno misli. koliki dio radnih mjesta u privatnom sektoru ovisi o tenderima, o dozvolama, o certifikatima. pa šta ti mogu napraviti kontrolama i inspekcijama kad hoće. eh.
nije samo da zavise nego se i boje... ko ne komunicira sa obicnim zivljem po uhljebljenim javnim ustanovama nema pojma koliki pritisak i strah vlada medju njima od takozvanih sefova, direktora, ulizica koji prenose i sta treba i ne treba... to su fasisticke metode... bukvalno posten svijet se boji za svoju egzistenciju... trebaju nam dijasporci da nam kazu sta napisat na plakatu i demonstrirat :lol: :lol: :lol:
Kod nas imas cetiri kategorije ljudi:
1. Uhljebi, kojima je dobro i nemaju potrebe da demonstriraju
2. Radnike u privatnom sektoru, koji obicno rade za SDA tajkune i jadni od straha ne smiju na demonstracije jer bi ih otkaz docekao slijedeci dan
3. Zaposlene po medjunarodnim organizacijama i raznim NVO, kojih se u velikoj mjeri socijalna situacija ne dotice jer zive u svom nekom svijetu
4. Ostali, kojih je mali broj, ali koji ne zele na demonstracije jer cekaju da neko drugi za njih rijesi probleme.

Zato nema nikoga na demonstracijama, ili se pojavi sramotno mali broj koji nije vrijedan ni spomena.
palermo

#44394 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Styling wrote: 25/02/2020 10:47
2. Radnike u privatnom sektoru, koji obicno rade za SDA tajkune i jadni od straha ne smiju na demonstracije jer bi ih otkaz docekao slijedeci dan
3. Zaposlene po medjunarodnim organizacijama i raznim NVO, kojih se u velikoj mjeri socijalna situacija ne dotice jer zive u svom nekom svijetu
4. Ostali, kojih je mali broj, ali koji ne zele na demonstracije jer cekaju da neko drugi za njih rijesi probleme.

Zato nema nikoga na demonstracijama, ili se pojavi sramotno mali broj koji nije vrijedan ni spomena.
Kad bi zaista tako bilo onda demonstracije nisu ni potrebne.

Ono, naravo da nije tako.
pici

#44395 Re: SDA-All about

Post by pici »

nas konstantno ove naci stranke bombarduju referendumima, ocepljenjima, majorizacijama, cetnicima, ustasama itd i kad krene covjek da pita direktora hoceli se povecat plata, to je koda si najveci izdajnik... prvo krene filozofija kako su teska vremena, kako se jedva prezivljava, kako ce firma kljuc u bravu i onda postepeno prelazi na ucjene, kako treba biti sretan sto radis i primas platu, kako ima pola miliona ne zaposlenih, kako bi trebalo voditi racuna o svom radnom mjestu da ne postanes tehnoloski visak i dobijes otkaz itd itd... masa ljudi dozivljava ove mobinge koji prolaze u ovom tronozackom sistemu... ovo je raj za pojedine a pakao za vecinu... sad ce nama nasa dijaspora objasnit kako to patrijotski da izguramo :lol: :lol: :lol: :lol:
Styling

#44396 Re: SDA-All about

Post by Styling »

palermo wrote: 25/02/2020 10:53

Kad bi zaista tako bilo onda demonstracije nisu ni potrebne.

Ono, naravo da nije tako.
Pa, i nisu. Nema ih, niko se ne odaziva. Protesti za Dzenana, jedva hiljadica neka da se skupila.
kluz franjo

#44397 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

bunk wrote: 25/02/2020 08:37

Aferim.
Čitaš li ti moj post prije nego se objaviš?
Nego, ništa se ne brini. Ostaješ moj omiljeni uzorak forumaša.
Niko Bakira i bulumentu mu ne opisuje bolje od tebe.
Evo ga jedan, samo za tebe... :mrgreen:
PS: Sredio sam ti ono sa Elvisom. Sve je opet u redu.
Novak20

#44398 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Stav SDA nam otkriva petokolonaše i izdajnike.

Ima li poganijeg napada na političara/e opcije koja još nikada nije uradila ništa kontra stava SDA u Parlamentu BiH, F BiH, Predsjedništvu ???

https://stav.ba/sdp-i-nasa-stranka-u-ulozi-pete-kolone/
Vrijeme je da se ovakvo skandalozno ponašanje u kriznim vremenima prestane promatrati kao uobičajena stupidarija i nazove onim što i jeste – petokolonaštvo. Otvoreno i besramno petokolonaštvo! Možda to ima veze i s onim što je tvrdio Zlatko Lagumdžija, bivši predsjednik SDP-a, da ima dokaze za postojanje čak trojice agenata obavještajnih službi susjednih država u vrhu SDP-a
S druge strane, ponekad se nađe netko da djelomično zagrebe čime se bavi/la SDA politika u suradnji sa drugim obavještajnim službama poput one iranske. O suradnji sa MIT ili arapskim službama se ne piše. Znači li to da takve paradržavne, a u stvari stranačke suradnje nema ?

Ako ima, što je to drugo nego petokolonašenje za koje se lako optuži politički protivnik kojemu je grijeh što se nije stavio u službu SDA.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... a_bih.html
SPECIJALNI FELJTON "SB"; IRAN I BIH, TAJNE I TRAJNE VEZE: Bošnjački lideri su nakon rata u Sarajevu i Teheranu krili i uništavali ratne protokole o suradnji na čijim je memorandumima pisalo "ISLAMSKA REPUBLIKA BIH!"
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... ijenu.html
Niko od članova Predsjedništva BiH nije imao pojma zbog čega nam je u posjetu došao Warren Christopher, osim Alije Ieztbegovića, naravno", svjedočio je ovom novinaru jedan od članova kolektivnog šefa države. Prema njegovim riječima, američki državni sekretar nije nimalo diplomatski nastupio, niti je okolišao, bio je direktan i odmah je rekao da je svrha njegovog dolaska da na licu mjesta od najodgovornijih poltičara u Sarajevu čuje kako se provodi obaveza koja je preuzeta u Daytonu da će svi strani borci napustiti Bosnu i Herecegovinu u roku od 60 dana nakon pitpisivanja Mirovnog sporazuma. (Na dan njegove posjete istjecao je taj rok).
JThomas

#44399 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

kriterij je samo jedan i vrlo jasan i jednostavan. ako je ispoštovan može ti i savjetnik pozivati na vjeru u vučića, to neće biti petokolonašenje, nego mudrost, dalekovidnost i odgovorna državnička politika.
Spejs Radovan

#44400 Re: SDA-All about

Post by Spejs Radovan »

Kriminalna i teroristička organizacija šta drugo reći!
Post Reply