SDA-All about

oaza85

#44351 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

zippoo87 wrote: 24/02/2020 21:02
oaza85 wrote: 24/02/2020 20:58
zippoo87 wrote: 24/02/2020 19:37 ja da sam iz ovih minKenskih brigada,mene bi bilo stid napisati post nakon picija...covjek pise iz srca a prosao je i ratno i poratno stanje i bio,vidio,ucestvovao u svemu i onda nam dodju ovi padobranci iz dijaspore ,da nam oni otvore oci,iz udobne zapadne civilizacije,kojoj se oni samo trebaju prilagoditi a nisu je morali kreirati a i prilagodba im vrlo tesko ide...jer kako ono kazu,moze seljak iz opanaka ali ne mogu opanci iz seljaka
Pa i Forto vam je dos’o iz dijaspore oci otvarat’
a Zvizdic...odakle je on dosao ?

btw.znam da se moras javiti,pa makar i glupost napisao ali ovdje se prica o dijaspori a ne o politicarima
btw.sada da zarati,ja bi prvi otisao odavde a ako bi morao ostati,ubijao bi ove sto me regrutuju
niko pametan vise ne bi ratovao...sada ne bi mogao 10% ljudi sakupiti ni sa jedne strane...
Da, i Zvizdic isto.

A dijaspora su tamo neki vanzemaljci koji s tobom nemaju nista?
Nisu ti to rodjaci, prijatelji? Nista?
Point.

#44352 Re: SDA-All about

Post by Point. »

pici wrote: 24/02/2020 18:20
Point. wrote: 24/02/2020 18:03

Lupaš gluposti. Nisam ti ja ni glasao ni izabrao ni sda ni Bakir a niti je to uradila ona šaka od 20.000 jadnika što i dalje glasaju iz dijaspore. Kmečiš na pogrešnu adresu. Jarane, smeta ti mafijaška vlast, hajde na barikade i ruši vlast. Tako se to radi a ne danonoćno kmečati online na dijasporu i sudbu kletu. Ili možda čekaš da je ja rušim za tvoj račun?
opet ubleHe...
patriJoto 111 padobranke oHajo, onda ne polemisi o patriJotizmu kad nisi u ovoj drzavi, puna usta bosne a opojasani kokicama, pivom i zapadnim beneficijama... smuČkov patriJoto, proglasis cinicno da se stvara sarajevska republika i onda punih usta bosne odes u zagrljaj po sadaku koju bOkir ti udjeli, otvoris ventile tajkunima koji kradu vodu, zaposljavaju svoje najmilije i svalerke na budjetsku sisu, ostavis kladionice na deset metara od skola, dizes akcize za nepostojece puteve itd itd... i onda dogovoris se sa dodikom i covicem da ti navode vodu na mlin kad zapne jer si i ti njiHa vadio iz govana... podrzis rusenje prve vlade koja se otvoreno suprostavila tronozackom sistemu i uzmes ministarstva, pljunes na glasace koji su te podrzali upravo protiv tog tronozca i sad dodik kriv, cepaj mileeeee, ko vas vise ne zna.

ja bio na barikadama 92-95 preko 1400 dana da bi ovakvi mogli da serendaju i kradu...selam :bih:
Opet tučeš ublehe, opasno te prenosi. Opet ti crtam, nisam sda ni glasač ni simpatizer al džaba crtati izgleda.

Al fakat koliko politički tanak moraš biti pa svoje beznađe i neuspjeh svaljuješ na mrsku dijasporu koji svojim glasovima ne mogu uticati ni na dvije ulice u Šeheru, onda malo oprobane blabla na volej na mlin, pa začiniš o dogovoru da se izazove kriza.

Ako si ti i slični reprezentativni za tu strašnu lažnu ljevicu onda nije ni čudo što vam polupismena stranka ruljaka zvana SDA razbuca svake izbore. Nigdje plana, nigdje akcije, čitav opus vam se svodi na kuknjavu i prozivanje. Kradu te tvoje komšije i susjedi koji glasaju za stranke poput SDA svaki Božiji put al nema se muda njima sasuti u lice nego lakše ovako anonimno online po dijaspori. Busaš se lafo patriotizmom, tvoja patriotska dužnost je da izađeš na ulicu i boriš se za svoja prava posebno protiv nekoga za koga smatraš da ruši državu i krade te pored očiju al jebiga nema se vremena, treba malo na nargilu, malo ispred granapa, cigaru jednu dvije zapalit, malo kafanica laganica i gunđati za sebe na bokira, lopove, dijasporu, ciu i Vatikan. I tako u nedogled. Grdne rane.
Point.

#44353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

deny_s wrote: 24/02/2020 20:15
Point. wrote: 24/02/2020 17:55 a ljudi, bojeći se srpskog i hrvatskog nacionalizma, glasaju za neku siguricu,
Ama kakvog nacionalizma,glasaju da se negdje uhljebe i da ostanu uhljebljeni.
Sutra da se privatizuju javna preduzeća,telekom,i druga mjesta gdje je najviše sda uhljeba,u toj stranci ne bi ostalo ni stotinjak ljudi.
bunk i ostali sda botovi bi morali postati nečiji drugi botovi,mada ne vjerujem da bi im to teško palo,poso je poso,jebaji ga :D
Čisto sumnjam da baš svaki sda glasač ima zagarantovano uhljebljenje čim glasa za njih. Lično mislim da više seljaka, da tako nazovem, glasa za njih jebiga svoj je svoj i ta priča i onda oni što vide neko uhljebljenje te instant muslimani, bradice i ispijači bezalkoholne pive.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44354 Re: SDA-All about

Post by pici »

Point. wrote: 24/02/2020 21:14
pici wrote: 24/02/2020 18:20
Point. wrote: 24/02/2020 18:03

Lupaš gluposti. Nisam ti ja ni glasao ni izabrao ni sda ni Bakir a niti je to uradila ona šaka od 20.000 jadnika što i dalje glasaju iz dijaspore. Kmečiš na pogrešnu adresu. Jarane, smeta ti mafijaška vlast, hajde na barikade i ruši vlast. Tako se to radi a ne danonoćno kmečati online na dijasporu i sudbu kletu. Ili možda čekaš da je ja rušim za tvoj račun?
opet ubleHe...
patriJoto 111 padobranke oHajo, onda ne polemisi o patriJotizmu kad nisi u ovoj drzavi, puna usta bosne a opojasani kokicama, pivom i zapadnim beneficijama... smuČkov patriJoto, proglasis cinicno da se stvara sarajevska republika i onda punih usta bosne odes u zagrljaj po sadaku koju bOkir ti udjeli, otvoris ventile tajkunima koji kradu vodu, zaposljavaju svoje najmilije i svalerke na budjetsku sisu, ostavis kladionice na deset metara od skola, dizes akcize za nepostojece puteve itd itd... i onda dogovoris se sa dodikom i covicem da ti navode vodu na mlin kad zapne jer si i ti njiHa vadio iz govana... podrzis rusenje prve vlade koja se otvoreno suprostavila tronozackom sistemu i uzmes ministarstva, pljunes na glasace koji su te podrzali upravo protiv tog tronozca i sad dodik kriv, cepaj mileeeee, ko vas vise ne zna.

ja bio na barikadama 92-95 preko 1400 dana da bi ovakvi mogli da serendaju i kradu...selam :bih:
Opet tučeš ublehe, opasno te prenosi. Opet ti crtam, nisam sda ni glasač ni simpatizer al džaba crtati izgleda.

Al fakat koliko politički tanak moraš biti pa svoje beznađe i neuspjeh svaljuješ na mrsku dijasporu koji svojim glasovima ne mogu uticati ni na dvije ulice u Šeheru, onda malo oprobane blabla na volej na mlin, pa začiniš o dogovoru da se izazove kriza.

Ako si ti i slični reprezentativni za tu strašnu lažnu ljevicu onda nije ni čudo što vam polupismena stranka ruljaka zvana SDA razbuca svake izbore. Nigdje plana, nigdje akcije, čitav opus vam se svodi na kuknjavu i prozivanje. Kradu te tvoje komšije i susjedi koji glasaju za stranke poput SDA svaki Božiji put al nema se muda njima sasuti u lice nego lakše ovako anonimno online po dijaspori. Busaš se lafo patriotizmom, tvoja patriotska dužnost je da izađeš na ulicu i boriš se za svoja prava posebno protiv nekoga za koga smatraš da ruši državu i krade te pored očiju al jebiga nema se vremena, treba malo na nargilu, malo ispred granapa, cigaru jednu dvije zapalit, malo kafanica laganica i gunđati za sebe na bokira, lopove, dijasporu, ciu i Vatikan. I tako u nedogled. Grdne rane.
o cemu trunis 111 padobranska, kakva ljevica, koji patriJotiza, kakvo kukanje, veze ti nemas kakvo je stanje u BiH... koje nargila barovi, ispred granapa, cigaru zapalit, pa kafanica laganica jesil ti svjestan o cemu pricas... pa ovdje narod quqa za placenim poslom, za jeftine namirnice, cigare i kafane su pojam za vecinu pa i za mene... ko si ti da definises moju gradjansku duznost i umotavas u celofan patriotizma, nabijem ja na qurac sve patrijote koji prizivaju ulicu, barikade, rat, itd iza patriJotizma se kriju najvece hulje, kod nas u BiH to dokazano milion puta... dijasporac, okan se BiH bice lakse i tebi a pogotovo meni... selam :bih:
oaza85

#44355 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

pici wrote: 24/02/2020 21:28
Point. wrote: 24/02/2020 21:14
pici wrote: 24/02/2020 18:20 opet ubleHe...

o cemu trunis 111 padobranska, kakva ljevica, koji patriJotiza, kakvo kukanje, veze ti nemas kakvo je stanje u BiH... koje nargila barovi, ispred granapa, cigaru zapalit, pa kafanica laganica jesil ti svjestan o cemu pricas... pa ovdje narod quqa za placenim poslom, za jeftine namirnice, cigare i kafane su pojam za vecinu pa i za mene... ko si ti da definises moju gradjansku duznost i umotavas u celofan patriotizma, nabijem ja na qurac sve patrijote koji prizivaju ulicu, barikade, rat, itd iza patriJotizma se kriju najvece hulje, kod nas u BiH to dokazano milion puta... dijasporac, okan se BiH bice lakse i tebi a pogotovo meni... selam :bih:
Valjda 82nd airborne.
Nema 111th.
nehora

#44356 Re: SDA-All about

Post by nehora »

Volio bih samo vidjeti iskompleksirane forumske ćorbađijske govnare da dodju u usk i krenu pljuvati po dijaspori...krv bi vam se pila do sarajeva:)
Abate Fetel

#44357 Re: SDA-All about

Post by Abate Fetel »

Image
oaza85

#44358 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

Abate Fetel wrote: 24/02/2020 21:53 Image
Fali ona italijanska sto je Damir Niksic tempere maltretir’o u njoj.
zippoo87

#44359 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

oaza85 wrote: 24/02/2020 21:04

btw.znam da se moras javiti,pa makar i glupost napisao ali ovdje se prica o dijaspori a ne o politicarima
btw.sada da zarati,ja bi prvi otisao odavde a ako bi morao ostati,ubijao bi ove sto me regrutuju
niko pametan vise ne bi ratovao...sada ne bi mogao 10% ljudi sakupiti ni sa jedne strane...
Da, i Zvizdic isto.

nemam nikoga u dijaspori od rodbine a ni od ratnih i poratnih prijatelja...ali to mozemo zahvaliti Bogu,jer moj grad nije pao u ratu a bio je na granici
jedinu rodbinu koju imam vani je tetka u Australiji,od koje imam koristi koliko i od lanjskog snijega...skoro da se nikada i ne javi a dodje ovdje svakih 5-6 godina

ali ovo je promasena tema...glupo je kada se dijaspora mijesa a nema vise nikakvih dodirnih tacki sa BiH a komentarise dnevnu politiku,koju oni tamo ne mogu ni po kojem osnovu dozivjeti i shvatiti
isto kao sto ni ti ne mozes shvatiti kako je trenutno palestincima ili kako je bilo sarajlijama 3 godine pod opsadom,osim ako nisi i ti tu bio i zivio te 3 godine
zato je problem ovo mijesanje dijaspore u politiku a posebno je problem sto 90% te iste dijaspore navija za SDA,valjda im je to prva asocijacija sa BiH i osjecajem pripadnosti...neki se sjecaju Alije i ratnih godina,pa i dalje bastine tu pricu,iako sadasnja SDA nema u sebi niti 1% neceg dobrog ...u ratu je ljude rastjero agresor a u miru SDA sa svojim satelitima i koalicionim partnerima (SNSD i HDZ)
oaza85

#44360 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

zippoo87 wrote: 24/02/2020 22:16
oaza85 wrote: 24/02/2020 21:04

Da, i Zvizdic isto.

nemam nikoga u dijaspori od rodbine a ni od ratnih i poratnih prijatelja...ali to mozemo zahvaliti Bogu,jer moj grad nije pao u ratu a bio je na granici
jedinu rodbinu koju imam vani je tetka u Australiji,od koje imam koristi koliko i od lanjskog snijega...skoro da se nikada i ne javi a dodje ovdje svakih 5-6 godina

ali ovo je promasena tema...glupo je kada se dijaspora mijesa a nema vise nikakvih dodirnih tacki sa BiH a komentarise dnevnu politiku,koju oni tamo ne mogu ni po kojem osnovu dozivjeti i shvatiti
isto kao sto ni ti ne mozes shvatiti kako je trenutno palestincima ili kako je bilo sarajlijama 3 godine pod opsadom,osim ako nisi i ti tu bio i zivio te 3 godine
zato je problem ovo mijesanje dijaspore u politiku a posebno je problem sto 90% te iste dijaspore navija za SDA,valjda im je to prva asocijacija sa BiH i osjecajem pripadnosti...neki se sjecaju Alije i ratnih godina,pa i dalje bastine tu pricu,iako sadasnja SDA nema u sebi niti 1% neceg dobrog ...u ratu je ljude rastjero agresor a u miru SDA sa svojim satelitima i koalicionim partnerima (SNSD i HDZ)
Kako mislis, nemaju vise nikakvih dodirnih tacaka sa BiH?
Ti si sve sveo na dozivljaj svoje tetke iz Australije.
Ovdje ljudi neobavezno pisu, nema tu nikakvih ni dodirnih ni nedodirnih. Uglavnom ubijanje dosade, sem za neke stranacke botove i agente ko zna koga a koji su placenu za to. Takve uopste nije tesko prepoznati.
Ali kad neko, a predstavlja se kao neka napredna ljevica, napise kako mu je zao sto nas cetnici nisu vise pobili jer bi to ostavilo vise prostora za nadripamet fortinu i sabininu, pa izvini momak, al’ shvatam one koji mu kazu da nije normalan, bez obzira odakle se javljali.
Kad treba skupiti pare za lijecenje nekog djeteta, onda su braca, zemljaci, hvala im do neba.
A ako kazu na ocigledne gluposti da su to gluposti, ajjj nemas se pravo mijesati, ti nisi vise Bosanac, ti si dijasporac, neka te tamo.
Eto, pokusao sam ti plasticnim primjerom objasniti kako je ruzno i besmisleno to sto pises.
zippoo87

#44361 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

ja ni od koga ne trazim tu sadaku,niti ocekujem pomoc od drugih a pusti te price ljevica,ovakvi onakvi...treba govoriti onako kako jeste ...i kada neko pogrijesi,naravno da mu treba reci ,pa bio to ja ili neko drugi

mene moja tetka ne zanima,niti ja zanimam nju (doduse vise mi nju zanimamo,jer ima se neke imovine dijeliti) a isto me tako ne zanima ni ta dijaspora...iz razloga sto nisu nista bolji nego svi mi ovdje...mozak im u BiH a tijelo u dijaspori i mnogi od njih za 20 godina nisu centa sebi uĆerali u glavu...dok njihova djeca jesu naravno a ti stariji su najveci navijaci nacionalistickih stranaka...to ti je ona prica,ja sam SDA,SDS;HDZ,Komunjara do smrti i oni ne mijenjaju svoj stav,ma koliko pogresan bio

i sta ti sada ocekujes ,da mi takvim ovdje popustimo i ne govorimo da se mane BiH...tacnije ili da prestanu navijati za nase grobare ili da se vrate u BiH pa da dijele sudbinu sa nama ovdje
sta je pogresno u ovom ?
oaza85

#44362 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

zippoo87 wrote: 24/02/2020 22:43 ja ni od koga ne trazim tu sadaku,niti ocekujem pomoc od drugih a pusti te price ljevica,ovakvi onakvi...treba govoriti onako kako jeste ...i kada neko pogrijesi,naravno da mu treba reci ,pa bio to ja ili neko drugi

mene moja tetka ne zanima,niti ja zanimam nju (doduse vise mi nju zanimamo,jer ima se neke imovine dijeliti) a isto me tako ne zanima ni ta dijaspora...iz razloga sto nisu nista bolji nego svi mi ovdje...mozak im u BiH a tijelo u dijaspori i mnogi od njih za 20 godina nisu centa sebi uĆerali u glavu...dok njihova djeca jesu naravno a ti stariji su najveci navijaci nacionalistickih stranaka...to ti je ona prica,ja sam SDA,SDS;HDZ,Komunjara do smrti i oni ne mijenjaju svoj stav,ma koliko pogresan bio

i sta ti sada ocekujes ,da mi takvim ovdje popustimo i ne govorimo da se mane BiH...tacnije ili da prestanu navijati za nase grobare ili da se vrate u BiH pa da dijele sudbinu sa nama ovdje
sta je pogresno u ovom ?
Ama, to su sve besmislene generalizacije.
Odakle ti podatak da svi listom glasaju za nacionaliste, ili da svi listom uopste glasaju?
Niko ne ocekuje od tebe da nekom nesto popustis, pa nije pitanje zivota i smrti pobogu.
Al’ moze se bez ovog besmislenog etiketiranja, pogotovo ako se oglasi ekipa koja je preuzela narativ sa dokazanih sovinistickih glasila, tipa poskok i sl.
Odjednom je Komsic alkoholicar, nelegitimni, izrod, izdajnik, bla bla bla.
A takvi stavovi dolaze iz tabora dokazanih boraca za socijalnu pravdu, vrhunskih ekonomista, sabine, forte, niksica i konakovica? Cime su to oni matere ti zaduzili taj narod i zemlju?
Pa je li to tebi u redu?
Ko god kaze, stani ba ljudi, koji vam je qrac, odjednom je uhljeb, poludjeli dijasporac, majmun.
Ne ide to tako.
zippoo87

#44363 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

oaza85 wrote: 24/02/2020 22:57
zippoo87 wrote: 24/02/2020 22:43 ja ni od koga ne trazim tu sadaku,niti ocekujem pomoc od drugih a pusti te price ljevica,ovakvi onakvi...treba govoriti onako kako jeste ...i kada neko pogrijesi,naravno da mu treba reci ,pa bio to ja ili neko drugi

sta je pogresno u ovom ?
Odakle ti podatak da svi listom glasaju za nacionaliste, ili da svi listom uopste glasaju?
Niko ne ocekuje od tebe da nekom nesto popustis, pa nije pitanje zivota i smrti pobogu.
Al’ moze se bez ovog besmislenog etiketiranja, pogotovo ako se oglasi ekipa koja je preuzela narativ sa dokazanih sovinistickih glasila, tipa poskok i sl.
A takvi stavovi dolaze iz tabora dokazanih boraca za socijalnu pravdu, vrhunskih ekonomista, sabine, forte, niksica i konakovica? Cime su to oni matere ti zaduzili taj narod i zemlju?
Pa je li to tebi u redu?
Ko god kaze, stani ba ljudi, koji vam je qrac, odjednom je uhljeb, poludjeli dijasporac, majmun.
Ne ide to tako.
ja nisam rekao da glasaju svi za SDA;nego da podrzavaju nacionalisticke stranke...a neki od njih glasaju,drugi posalju 100eura za stranku ,treci kazu svojima u BiH,obavezno glasaj za naseg Baketa ,on je veliki musliman i tako...znaci ima raznih nacina porske,sto direktne sto indirektne

sto se Komsica tice...sve smo rekli o njemu od polovine decembra i malo ko o njemu ima lijepo misljenje...ukljucujuci i mene...doduse ja ga ne vrijedjam na toj prizemnoj osnovi ali sve sto mu se pripisuje stoji

sto se zaduzivanja BiH tice...ne znam ni po cemu nas je to SDA zaduzila ...pa nije SDA kao stranka branila BiH i ratovala...ratovali su ljudi a tu je bilo svih vjera,nacija,ovakvih i onakvih...a kasnije ,poslije rata,pocelo je preuzimanje svih zasluga u ratu od strane SDA a cega se SDA uhvatila,toga vise nema...sve su unistili

da su Kojovic i takva klika ljudi duze u politici i da su bili vise pitani,sigurno bi bolje uradili od ovih sada...a drugi par opanaka je sto mnogi ljudima prvo gledaju ime pa onda sve ostalo...takvi se inace zovu fasisti,sovinisti,nacionalisti a takvih je najvise ostalo u SDA...pa svaka izjavanjihovih prvaka im je kesonofobicna i sovinisticka
oaza85

#44364 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

zippoo87 wrote: 24/02/2020 23:11
oaza85 wrote: 24/02/2020 22:57

sta je pogresno u ovom ?
Pa je li to tebi u redu?
Ne ide to tako.
ja nisam rekao da glasaju svi za SDA;nego da podrzavaju nacionalisticke stranke...a neki od njih glasaju,drugi posalju 100eura za stranku ,treci kazu svojima u BiH,obavezno glasaj za naseg Baketa ,on je veliki musliman i tako...znaci ima raznih nacina porske,sto direktne sto indirektne

sto se Komsica tice...sve smo rekli o njemu od polovine decembra i malo ko o njemu ima lijepo misljenje...ukljucujuci i mene...doduse ja ga ne vrijedjam na toj prizemnoj osnovi ali sve sto mu se pripisuje stoji

sto se zaduzivanja BiH tice...ne znam ni po cemu nas je to SDA zaduzila ...pa nije SDA kao stranka branila BiH i ratovala...ratovali su ljudi a tu je bilo svih vjera,nacija,ovakvih i onakvih...a kasnije ,poslije rata,pocelo je preuzimanje svih zasluga u ratu od strane SDA a cega se SDA uhvatila,toga vise nema...sve su unistili

da su Kojovic i takva klika ljudi duze u politici i da su bili vise pitani,sigurno bi bolje uradili od ovih sada...a drugi par opanaka je sto mnogi ljudima prvo gledaju ime pa onda sve ostalo...takvi se inace zovu fasisti,sovinisti,nacionalisti a takvih je najvise ostalo u SDA...pa svaka izjavanjihovih prvaka im je kesonofobicna i sovinisticka
Da su Kojovic i takva klika duze u politici...?
:lol:
Ovdje si me bas nasmijao.

Mozemo ovako do sutra, bezveze je.
Glasovi dijaspore nemaju nikakvu prevagu.
Sda je kriminalna hobotnica.
Pedja, Forto, Damir i sl, su bezveznjakovici.
Komsic je ljudina i po’!
zippoo87

#44365 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

mozes misliti kakva je ljudina,kada ga jos jedino SDAovci brane :D
a nekada je bio u mrskom SDPu,pa onda u "mrskom" (fol lijevom) DFu a sada kada je SDA pomogao da vrate najbogatiji kanton,odmah je ljudina iz "dobrog" DFa :D

ko vas ne zna...

meni samo nije jasno,kako ti mozes podrzavati stranku za koju si svjestan da je stetna,da nas je unazadila vise nego rat,da nam je otjerala trecinu ljudi iz drzave u miru...pa bila to SDA ili DF i njima slicni ?
koji je tvoj licni i nacionalni interes da podrzavas ovakve stranke i ljude ?
oaza85

#44366 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

Moj licni interes?
Podrzavam sda?
Ako kazem da su jedni dokazani lopovi, a drugi bezvezni levati, onda garant imam neki licni interes.
Hocu da budem mjesto Novalica. :lol:

Komsic je najbolje sto se moglo desiti BiH u ovim turbulentnim vremenima.
Progurao je Nato agendu, skupa s Baketom navukao Mileta na tanak led, navukli mu americki state department na vrat...odlicno odradjene stvari.

Te vase lokalne kantonalne zajebancije me ne zanimaju, tim prije sto imate duplo bolji standard od ostatka zemlje.
drug_profi

#44367 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

wow.... :?
oaza85 wrote: 25/02/2020 00:09 Komsic je najbolje sto se moglo desiti BiH u ovim turbulentnim vremenima.
Ima jedan dobar doktorski savjet:
Ponasaj se u skladu sa svojom terapijom.
oaza85

#44368 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

drug_profi wrote: 25/02/2020 00:16 wow.... :?
oaza85 wrote: 25/02/2020 00:09 Komsic je najbolje sto se moglo desiti BiH u ovim turbulentnim vremenima.

Evo.
I sta ja sad tebi trebam odgovoriti na ovo?
Da uzvratim istom mjerom?
drug_profi

#44369 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

oaza85 wrote: 25/02/2020 00:19

Evo.
Pa et' probaj, š'a ja 'nam.
oaza85

#44370 Re: SDA-All about

Post by oaza85 »

drug_profi wrote: 25/02/2020 00:21
oaza85 wrote: 25/02/2020 00:19

Evo.
Pa et' probaj, š'a ja 'nam.
Strasno.
I ono je sebi umislilo da je nekakva avangarda, tobejarabi.
drug_profi

#44371 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Pa kad fisnes ovakvu izvalu ja ne znam sta drugo da ti kazem.
Covjek dokazani stetocina. Unistio hrvatsku opoziciju i ojacao Covica i HDZ kao nikad do sad.
Izdao gradjansku opciju i gotovo obesmislio izbore.

Zeljko Komsic je najbolje sto se moglo dasiti za HDZ. Bas tako. A i za SDA donekle.
stranacc

#44372 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

zippoo87 wrote: 24/02/2020 19:37 ja da sam iz ovih minKenskih brigada,mene bi bilo stid napisati post nakon picija...covjek pise iz srca a prosao je i ratno i poratno stanje i bio,vidio,ucestvovao u svemu i onda nam dodju ovi padobranci iz dijaspore ,da nam oni otvore oci,iz udobne zapadne civilizacije,kojoj se oni samo trebaju prilagoditi a nisu je morali kreirati a i prilagodba im vrlo tesko ide...jer kako ono kazu,moze seljak iz opanaka ali ne mogu opanci iz seljaka
Ma pici je puko :mrgreen:
Ne zna ni kud udara
Zajebao je njega neko za radno mjesto :kiss:
stranacc

#44373 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

U svakom ratu uvjek se prvo treba rijesiti pete kolone..
Ako
Se zarati sretan put do beograda , pa vidi kakvi su i njihovi sendvici :sax:
stranacc

#44374 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

drug_profi wrote: 25/02/2020 00:51 Pa kad fisnes ovakvu izvalu ja ne znam sta drugo da ti kazem.
Covjek dokazani stetocina. Unistio hrvatsku opoziciju i ojacao Covica i HDZ kao nikad do sad.
Izdao gradjansku opciju i gotovo obesmislio izbore.

Zeljko Komsic je najbolje sto se moglo dasiti za HDZ. Bas tako. A i za SDA donekle.
Ako se FGR slaze s tim,mislim vas desetak nehljebovica na forumu, e onda je garant tako.

Vas nivo razmisljanja i komunikavije je zastrasujuci.

Mi smo iz sarajva i ostali su svi za :run:
kluz franjo

#44375 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

bunk wrote: 24/02/2020 20:00
kluz franjo wrote: 24/02/2020 17:08
bunk wrote: 24/02/2020 14:44 Kazem ti,na sastanku u Vijecnici sve je receno sve se znali i niko nije izasao na press i rekao " ne treba ic u reviziju"...
Svi su sutili,neki se nadali pozitivnom a bgm kako vidimo mnogi su se nadali i negativnom ishodu..ne bi li ubrali koji poen na tome..
Kolega bunk,
Elvis iz Bakirovog kabineta ti je poručio, da nema ništa od onog obećanog radnog mjesta u termoelektrani bez dimnjaka, ako nastaviš tvrditi da Bakir laže.
Pa eto, ti vidi...
Ja sam te branio, samo da znaš.
Evo ga jedan... :mrgreen:
"S tom revizijom, bilo mi je rečeno, tamo je jedna ozbiljna grupa pravnika, mojih savjetnika, advokata i tako dalje, koji su mi kazali 'čujete, nemamo legitimaciju, ali se ne treba na to obazirati. Mi moramo ovo završiti, idemo nastaviti. Nemojte uopšte spominjati u javnosti da nemamo legitimaciju za tu stvar, da nemamo agenta'. I ja sam ih poslušao, tu ih nisam trebao poslušati, trebao sam tu stvar otvoriti javnosti", kazao je Izetbegović.
Naveo je da je o tome u Vijećnici na skupu trebao upoznati i druge bošnjačke lidere poput Fahrudina Radončića (SBB) i Nermina Nikšića (DF).
"Nisam to uradio i to je bila jedna od tih grešaka", kazao je lider SDA u intervjuu za TV1.
Franjo,mogao bi ti malo otkaciti od druga bunka.
Jer ja te rijetko prozivam a ti se zadas svaki puta da nesto dokazes.
Pogledaj sta je trenutni predsjedavajuci rekao na tu temu.Samo sam prenio to.
Svi su bili upoznati sa svime i niko se nije tada javio ili pokusao stopirati nego su cekali da prodje .
Nije mi jasno likovanje..
Prodali ste se svi za male pare..
Pa druže bunk, kako da te se otkačim? Eto, ti mi reci.
Ti meni dođeš k'o eksperimentalni primjerak... zamorče takoreći... Molim, samo u dijaloškom kontekstu.
I naravno da me ne možeš prozivati. Ne lažem i ne izmišljam. Hebiga.
Nego samo nastavi. Ja te podržavam. Šta te briga za Bakira i u njega mu Elvisa.
Ja vjerujem u tebe. Čestitosti mi tvoje i obraza mi "trenutno predsjedavajućeg".
Post Reply