Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
propuh1975

#77476 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by propuh1975 »

invincible1921 wrote: 20/02/2020 13:42 Da je komsic najveci govnar(a njje daleko od toga) ne vidim zaista nijedan razlog da je bolje da na njegovom mjestu sjedi covic ....sta vi kontate, da je covic izabran on ni reko "hvala sto nisam peglasan sad cemo gradit BiH ja odustajem od tudjmanove politike"...

Nek nas i zaj.ebaju kad sml takvi levati. Nakon izbora reko sam da je komisc levat, ali i simbol...simbol separatistickjm hrvatima da ne mogu onako kako su bas zamislili...ni u kom smislu.

Uostalom evo ja sam po prirordi sebe vise za liberalne i ljevicarske struje , za gradjanske 101%, ali zasto se dosta vas prave budale? Uzimate kao konstantu da je nacionalni problem nesto nebitno i da je to izvikana prica....u sustini je prica drufacija.

Ma koliko bili lopovi i Bakir i SDA i peti deseti, ono sto nas najvise koci je ovakva polutika i opcenito rahmisljanje srba i hrvata...kako politicara tako i javnosti.

Hajde eto puna im usta demokratije, slobode, obespravljenosti ...pa dje su im gradjanske stranke? Koliko su u zadnjih 10 godina gradjanske stranke osvojile glasova u "separatistickim" dijelovima BiH...ustvari da li postoje tamo uopste? Srbi da izaberz nekog svog gandija u RS, sve bi bilo ok alk primarni interrs je radit protiv jacanja drzave...

Medjutim naravno Bosnjaci su krivi za sve, Bakir je kriv, SDA, mujo sto stavi ljiljanje, suljo kad osbrusi nekom srbinu ili hrvatu itd...

Gradjanske stranke poput SDP su posebna prica...forsiraju neku pricu multikulti ,sto je ok, ali forisras to i optuzujes SDA da su nacionalisticka stranka, a za tebe iskljucivo glasaju Bosnjaci..bar 99posto. Onda na kraju svega se jos drznes i pocnes pricu da su ustvari ti isti bosnjaci krivi za nesto, a nacionalisticke teznje srba i hrvata stavljas po strani, pravis se da se to ne desava..."nije bitno ko je ko, svi smo ljudi....podrzavam, al dokle jesi covjek....a ne "ko nas zavadi", bicemo jarani do Boga, al ja cu ti uredno je.bat mater sutra i pokusat sjeb.at drzavu..
To im je naj veci uspijeh i domet izjednacavat branioce BIH s fasistima .Sta je to opozicija u rs-u. Oni se takmice ko je veci cetnik prvi Vukanovic pitajte ga sta je bilo u Srebrenici i sta misli o Mladicu i Karadzicu itd .onda onaj sto se slika s drazom itd itd itd .Samo da znate tamo s one strane nema jos opozicije jer za mene je opozicija samo oni koi priznaju genocid i pokaju se osude ratne zlocince to se gospodo nije desilo . :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#77477 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

SDS-ovci nisu znali o čemu raspravljaju u NSRS-u: Pričali o vremenskim uslovima :mrgreen:

Zakon o metrologiji su “prekrstili” u Zakon o meteorologiji, pa su pričali o unapređenju i zaštiti poljoprivredne proizvodnje, kao i o zaštiti od poplava, požara i ostalih elementarnih nepogoda.

Ovu blamažu prekinuo je narodni poslanik Srđan Mazalica, koji je naveo da poslanici treba da se drže dnevnog reda, te im poručio da su trebali barem malo da pročitaju zakon, zato što se u zakonu jasno govori o obrazovanju, laboratorijama i načinima na koje laboratorije ispunjavaju određene standarde i dodao da se radi o mjerilima, o mjerenju, o laboratorijama, a ne o predviđanju elementarnih nepogoda…

Metrologija (ili meriteljstvo) jeste nauka o mjerenju, koja uključuje sve teoretske i praktične aspekte mjerenja – bavi se metodama mjerenja fizičkih veličina, ostvarivanjem i održavanjem etalona fizikalnih veličina, razvojem i izradom mjerila (mjernih instrumenata, uređaja i mjernog pribora), te analizom mjernih rezultata.

Meteorologija proučava promjene vremena oko nas.
:lol: :lol: :lol:

I eto s kim PreCjednik treba da koalira i gradi državu :(
DonieBrasco

#77478 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Sad ce napraviti ovo sa prijedlogom zakonona koji pada u stratu, ali reda radi da se produbi problem, a nadam se da je uskoro i odluka Ustavnog suda o zastavi koja mu također smeta, vjerovatno ce i tu da popusi a onda opet na instrukcije u Beograd i Rusku ambasadu, zajedno sa Covicem.
House

#77479 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

pici wrote: 20/02/2020 13:29 Image

Image

et mene samo jurišššššššššššššššššš

Image
oaza85

#77480 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oaza85 »

GAU8 wrote: 20/02/2020 08:58
oaza85 wrote: 20/02/2020 01:48 Svez’o mu Nelson samarcinu od uha do uha, jos mu zuji u glavi, ne zna kud udara.
Mozda je BiH kao zemlja Amerima na miliontoj stranici prioriteta, ali nije njihova skoro pa jedina diplomatska pobjeda u zadnje vrijeme, dejtonski sporazum.
Gdje god se umijesaju masu njime kao primjerom kako je moguce popraviti nepopravljivo.
Mileta je neko neozbiljan nagovorio da se zaleti na stoc.
Ubice ga Billy k’o zeca.
Nikakvu ja samarcinu ne vidim ovdje.
Naprotiv, Dodik sere jos vise.
Ok
SanskiBiser

#77481 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SanskiBiser »

House wrote: 20/02/2020 14:57
pici wrote: 20/02/2020 13:29 Image

Image

et mene samo jurišššššššššššššššššš

Image

Ma tanko to samo In Maidjan dolazi u obzir :D

pezzar

#77482 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pezzar »

4. Narodna skupština Republike Srpske obavezuje predstavnike Republike Srpske u institucijama BiH da obustave donošenje bilo kakvih odluka u organima BiH do usvajanja Zakona o prestanku mandata stranih sudija i izboru domaćih sudija u Ustavnom sudu BiH i njegovog stupanja na snagu.

Kako će usvojti Zakon kad obustavljaju donošenje bilo kakvih odluka do usvajanja Zakona?

:mrgreen:
daddy-kool

#77483 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Tomahawk11 wrote: 20/02/2020 14:23 Nego, spomenu neko
Spoiler
Show
ovaj neki forum
otvaranje na vlastitu odgovornost
Spoiler
Show
https://--- NO LINKS ---/forum/politika/hrvatska-i-srbijanska-nova-ste-evina-nakon-rs-exita-i-raspada-bih-t17910.html?start=0
Ovo nije smiješno, nego ovi linkovi trebaju ići sa upozorenjem. Bolesno.
Trebamo skupa sa Srbima organizirat referendum i napustit ovaj međunarodni protektorat a nakon toga jedni druge međunarodno priznati i krenuti u borbu protiv terorizma.

Zapravo mi je to najviše u glavi, i to je ono što Muslimani čekaju, povratak Klinton klike, i zato Čović i HDZ moraju skupit muda i ići do kraja, ne danas, ne sutra, nego jučer. Vrate li se bolesni Demokrati jedina nam je nada da nas Rusi i Kinezi uzmu pod kišobran.

Kakav je naš odgovor? Nemamo ni mi što čekati, zbog ove izjave odmah treba povući privremeno financiranje Federacije.
Itd.
Ne preporučujem čitanje.
"I award you no points, and may God have mercy on your soul."

https://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Tomahawk11
Globalni moderator

#77484 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Zato i navedoh na vlastitu odgovornost - CODE RED, CODE RED :!:
Altsa

#77485 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

Tomahawk11 wrote: 20/02/2020 14:47
SDS-ovci nisu znali o čemu raspravljaju u NSRS-u: Pričali o vremenskim uslovima :mrgreen:

Zakon o metrologiji su “prekrstili” u Zakon o meteorologiji, pa su pričali o unapređenju i zaštiti poljoprivredne proizvodnje, kao i o zaštiti od poplava, požara i ostalih elementarnih nepogoda.

Ovu blamažu prekinuo je narodni poslanik Srđan Mazalica, koji je naveo da poslanici treba da se drže dnevnog reda, te im poručio da su trebali barem malo da pročitaju zakon, zato što se u zakonu jasno govori o obrazovanju, laboratorijama i načinima na koje laboratorije ispunjavaju određene standarde i dodao da se radi o mjerilima, o mjerenju, o laboratorijama, a ne o predviđanju elementarnih nepogoda…

Metrologija (ili meriteljstvo) jeste nauka o mjerenju, koja uključuje sve teoretske i praktične aspekte mjerenja – bavi se metodama mjerenja fizičkih veličina, ostvarivanjem i održavanjem etalona fizikalnih veličina, razvojem i izradom mjerila (mjernih instrumenata, uređaja i mjernog pribora), te analizom mjernih rezultata.

Meteorologija proučava promjene vremena oko nas.

I eto s kim PreCjednik treba da koalira i gradi državu :(
Postoji drzavni institut za mjeriteljstvo/metrologiju. Koja je svrha postojanja entitetskog?
Tomahawk11
Globalni moderator

#77486 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Altsa wrote: 20/02/2020 15:20
Postoji drzavni institut za mjeriteljstvo/metrologiju. Koja je svrha postojanja entitetskog?
Išaretiš da i to ukine US BiH :?
Altsa

#77487 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

daddy-kool wrote: 20/02/2020 12:52
Altsa wrote: 20/02/2020 12:47
Mrzitelji Komsica i kroz temu o Dodiku plasiraju svoje nebuloze. :lol:
Nemoj tako, koliko bi bilo bolje da je umjesto Komšića izabran južni brat. :lol: :lol:
ovi sto jos uvijek zamijeraju (nakon svega sto se izdesavalo) sto je Komsic izabran u predsjednistvo ili su ludi ili su gori i od Laktasenka i juznog srbina.
Maraschino

#77488 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

daddy-kool wrote: 20/02/2020 15:17
Ovo nije smiješno, nego ovi linkovi trebaju ići sa upozorenjem. Bolesno.
Trebamo skupa sa Srbima organizirat referendum i napustit ovaj međunarodni protektorat a nakon toga jedni druge međunarodno priznati i krenuti u borbu protiv terorizma.

Zapravo mi je to najviše u glavi, i to je ono što Muslimani čekaju, povratak Klinton klike, i zato Čović i HDZ moraju skupit muda i ići do kraja, ne danas, ne sutra, nego jučer. Vrate li se bolesni Demokrati jedina nam je nada da nas Rusi i Kinezi uzmu pod kišobran.

Kakav je naš odgovor? Nemamo ni mi što čekati, zbog ove izjave odmah treba povući privremeno financiranje Federacije.
Itd.
Ne preporučujem čitanje.
"I award you no points, and may God have mercy on your soul."

https://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
:lol: :lol:

aj ne zajebaji i ti. balavci ne znaju nos obrisati ali bi se odvojili. pa odvojite se, imate autobus za zagreb u pola sest.
daddy-kool

#77489 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Maraschino wrote: 20/02/2020 15:44

:lol: :lol:

aj ne zajebaji i ti. balavci ne znaju nos obrisati ali bi se odvojili. pa odvojite se, imate autobus za zagreb u pola sest.
Ne komentarišem ja suštinu napisanog, nego one izljeve frustracija, mržnje, rasizma, nacionalizma i ko zna čega još ne u onim povr.... postovima.
Zajebah se čim sam otvorio onaj forum.
daddy-kool

#77490 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Tomahawk11 wrote: 20/02/2020 15:19 Zato i navedoh na vlastitu odgovornost - CODE RED, CODE RED :!:
Eh sad core red, code red ... :mrgreen:
invincible1921

#77491 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

propuh1975 wrote: 20/02/2020 14:46
invincible1921 wrote: 20/02/2020 13:42 Da je komsic najveci govnar(a njje daleko od toga) ne vidim zaista nijedan razlog da je bolje da na njegovom mjestu sjedi covic ....sta vi kontate, da je covic izabran on ni reko "hvala sto nisam peglasan sad cemo gradit BiH ja odustajem od tudjmanove politike"...

Nek nas i zaj.ebaju kad sml takvi levati. Nakon izbora reko sam da je komisc levat, ali i simbol...simbol separatistickjm hrvatima da ne mogu onako kako su bas zamislili...ni u kom smislu.

Uostalom evo ja sam po prirordi sebe vise za liberalne i ljevicarske struje , za gradjanske 101%, ali zasto se dosta vas prave budale? Uzimate kao konstantu da je nacionalni problem nesto nebitno i da je to izvikana prica....u sustini je prica drufacija.

Ma koliko bili lopovi i Bakir i SDA i peti deseti, ono sto nas najvise koci je ovakva polutika i opcenito rahmisljanje srba i hrvata...kako politicara tako i javnosti.

Hajde eto puna im usta demokratije, slobode, obespravljenosti ...pa dje su im gradjanske stranke? Koliko su u zadnjih 10 godina gradjanske stranke osvojile glasova u "separatistickim" dijelovima BiH...ustvari da li postoje tamo uopste? Srbi da izaberz nekog svog gandija u RS, sve bi bilo ok alk primarni interrs je radit protiv jacanja drzave...

Medjutim naravno Bosnjaci su krivi za sve, Bakir je kriv, SDA, mujo sto stavi ljiljanje, suljo kad osbrusi nekom srbinu ili hrvatu itd...

Gradjanske stranke poput SDP su posebna prica...forsiraju neku pricu multikulti ,sto je ok, ali forisras to i optuzujes SDA da su nacionalisticka stranka, a za tebe iskljucivo glasaju Bosnjaci..bar 99posto. Onda na kraju svega se jos drznes i pocnes pricu da su ustvari ti isti bosnjaci krivi za nesto, a nacionalisticke teznje srba i hrvata stavljas po strani, pravis se da se to ne desava..."nije bitno ko je ko, svi smo ljudi....podrzavam, al dokle jesi covjek....a ne "ko nas zavadi", bicemo jarani do Boga, al ja cu ti uredno je.bat mater sutra i pokusat sjeb.at drzavu..
To im je naj veci uspijeh i domet izjednacavat branioce BIH s fasistima .Sta je to opozicija u rs-u. Oni se takmice ko je veci cetnik prvi Vukanovic pitajte ga sta je bilo u Srebrenici i sta misli o Mladicu i Karadzicu itd .onda onaj sto se slika s drazom itd itd itd .Samo da znate tamo s one strane nema jos opozicije jer za mene je opozicija samo oni koi priznaju genocid i pokaju se osude ratne zlocince to se gospodo nije desilo . :bih:
Imas kod srba:

POcetnike popout Draska
Cetnike poput Dodika
ULTRAcetnike- poput SDS

Imas kod Hrvata:

HDZ- ustvari nemas ni HDZ imas DRAGANA COVICA KAO LIK I DJELO

Al bosnjaci su kriiv za sve oni su za diktaturu i ugnjetavanje
detroit-mercy

#77492 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by detroit-mercy »

emmir1 wrote: 20/02/2020 13:52 Javlja li se onaj guzičar iz Hercegovine

Rodio bi se da ga USA stavi na crnu listu, a nije daleko od toga
Previse se Dodo oslanja na Latine :mrgreen:.
Latini za sekundu prevrnu list :skoljka:
House

#77493 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

i kinezi odjebaše precjednika :roll:
Maraschino

#77494 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

House wrote: 20/02/2020 16:23 i kinezi odjebaše precjednika :roll:
ko ce normalan djikana podrzavati osim samih djikana.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#77495 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Pitar sa Kariba »

Prn'o je vala PreCednik u šišu kad ga Klix raskrinkava....

https://www.klix.ba/vijesti/bih/o-cemu- ... /200220127
Milenkov buraz

#77496 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Milenkov buraz »

Ne sam NIko, ne sam.
Lozančić se ogradio od politike HDZ-a: Dragane, u čije ime i za čiji račun podržavaš Dodika?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lozanci ... /200220121
Point.

#77497 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Milenkov buraz wrote: 20/02/2020 17:26 Ne sam NIko, ne sam.
Lozančić se ogradio od politike HDZ-a: Dragane, u čije ime i za čiji račun podržavaš Dodika?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/lozanci ... /200220121
Ta će on, nelegitiman je svakako.
LSD

#77498 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LSD »

invincible1921 wrote: 20/02/2020 16:02

Imas kod srba:

POcetnike popout Draska
Cetnike poput Dodika
ULTRAcetnike- poput SDS
Upratiti i zapamtiti dobro ovo o cemu Spahić prica, ko su istinski četnici

34:24
https://www.youtube.com/watch?v=KEVAalzHpsc&t=786s
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#77499 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

neg se jebe i ovaj kinez, nedade podrku prdCeniku u borbi protiv mrske Be i Ha...
statixx

#77500 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by statixx »

Slomili se jadni da uvale kredit za TB7 i sad kad trebaju krenuti sa radovima Precednik bi da rusi drzavu. :D
Locked