eeee upravo vako bi
Pa nije mu zabranjeno reci stav! Nije to predsjednik vlade koji je izgubio izbore pa u tehnickom mandatu.sherbett wrote: ↑19/02/2020 00:57Pa tek mu je prije sat vremena poceo mandatPorodice Foht wrote: ↑14/02/2020 09:44 Hoce li se napokon ocitovati Il presidente Milanovic o novom udruzenom poduhvatu Covica i Laktashenka protiv drzave BiH, ili ce mudro sacekati inauguraciju?
Porodice Foht wrote: ↑14/02/2020 09:44 Hoce li se napokon ocitovati Il presidente Milanovic o novom udruzenom poduhvatu Covica i Laktashenka protiv drzave BiH, ili ce mudro sacekati inauguraciju?
Da se ne tice pitanja mira u susjednoj zemlji i gdje uzgred godisnje koliko ono stotina miliona salje Vlada Hrvatske samo Hrvatima i institucijama u tzv.hrvatskim kantonima mozda ga se i ne bi ticalo? U tom smislu bi svako danas u Sarajevu rado da nam se i Zoran umijesa u nase stvari, kad se vec petlja i Kunto i Panto, upravo zato sto ne dolazi iz HDZ kao njegova prethodnica. Samo Zagreb, zna se i kako, moze urazumiti Covica da ne ide u avanturu rusenja BiH s Dodikom. Niko drugi.Banksy wrote: ↑19/02/2020 09:30Porodice Foht wrote: ↑14/02/2020 09:44 Hoce li se napokon ocitovati Il presidente Milanovic o novom udruzenom poduhvatu Covica i Laktashenka protiv drzave BiH, ili ce mudro sacekati inauguraciju?
Zašto bi uopće imao stav? Susjedna država, sve najbolje, doviđenja.
Nego, navikli na ona dva destruktivna zloduha, Vučića i Kolindu, pa nam neobično kad nam susjedi ne guraju nos u naše stvari.
Sam Milanović je najavio da su mu prioriteti Zapad i EU, a prvi posjeti biće Ljubljana i Beč. To su odlične vijesti. Da barem tako ostane...
Mada, vjerujem da će Čović već naći načina da ga uvuče u svoje planove, a ovaj to neće smjeti odbiti.
Ne može ih urazumiti Zagreb, nikako. Čović i društvo su pod direktnom Vasinom palicom, i nema tu puno utjecaja ni Plenković, kamoli Milanović.Porodice Foht wrote: ↑19/02/2020 10:11Da se ne tice pitanja mira u susjednoj zemlji i gdje uzgred godisnje koliko ono stotina miliona salje Vlada Hrvatske samo Hrvatima i institucijama u tzv.hrvatskim kantonima mozda ga se i ne bi ticalo? U tom smislu bi svako danas u Sarajevu rado da nam se i Zoran umijesa u nase stvari, kad se vec petlja i Kunto i Panto, upravo zato sto ne dolazi iz HDZ kao njegova prethodnica. Samo Zagreb, zna se i kako, moze urazumiti Covica da ne ide u avanturu rusenja BiH s Dodikom. Niko drugi.Banksy wrote: ↑19/02/2020 09:30Porodice Foht wrote: ↑14/02/2020 09:44 Hoce li se napokon ocitovati Il presidente Milanovic o novom udruzenom poduhvatu Covica i Laktashenka protiv drzave BiH, ili ce mudro sacekati inauguraciju?
Nego, navikli na ona dva destruktivna zloduha, Vučića i Kolindu, pa nam neobično kad nam susjedi ne guraju nos u naše stvari.
Sam Milanović je najavio da su mu prioriteti Zapad i EU, a prvi posjeti biće Ljubljana i Beč. To su odlične vijesti. Da barem tako ostane...
Mada, vjerujem da će Čović već naći načina da ga uvuče u svoje planove, a ovaj to neće smjeti odbiti.
Banksy wrote: ↑19/02/2020 09:30Porodice Foht wrote: ↑14/02/2020 09:44 Hoce li se napokon ocitovati Il presidente Milanovic o novom udruzenom poduhvatu Covica i Laktashenka protiv drzave BiH, ili ce mudro sacekati inauguraciju?

Banksy wrote: ↑19/02/2020 15:03 Josipa to jeste odmjaukala, loše je izgledalo, himna bi se morala razumjeti, da razlikuješ bar riječi, preslobodno i za moj ukus,
ali ona je bila statement, izraz njegovog političkog i društvenog i kulturološkog opredjeljenja, u smislu, ja sam to, i evo vam ga pod nos, pa što je bila drastičnija i nerazumljivija, kao tvrdi art, to mu je sigurno bilo i draže, kao kontra Thompsonovim polupsimenim hordama,
Neka je, meni je to super, treba ih u glavu, direkt...
Josipa kao jugočetnička simpatizerka se sigurno rugala presvetoj 'Rvackoj himni.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑19/02/2020 21:53 https://www.portalnovosti.com/bizarna-d ... cb549YXAkk
kamberovica polje wrote: ↑19/02/2020 22:33Josipa kao jugočetnička simpatizerka se sigurno rugala presvetoj 'Rvackoj himni.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑19/02/2020 21:53 https://www.portalnovosti.com/bizarna-d ... cb549YXAkk![]()