Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Al zato jarane kad se upali žuto kao na startu formule 1. Svi po gasu, ha hu, milion auta u minuti prođe i upali se crveno, niko nije ostao u raskrsnici... Fasciniralo me to, niko ne pegla, svi pile, ulivne trake se spajaju na glavne ceste i ljudi se samo uključuju, niko ne koči niko ne usporava samo se uklopi u kolonu i gas...
Možda više za papanluka ali, pošto je AVdi, može i ovdje. Potrudio se čojk, 17-ice su tu za svaki slučaj, mora da je ovo neka akustična folija, ipak je to premium. Slika(n)o u Banjaluci.
Indijci su posebna prica. U njihovoj tradiciji je da stalno trube.
Ziva istina... kad sam bio u Kataru, pa se potrefio kod pregleda auta i moguce kupovine. Indijac dosao...i prva stvar sta je uradio je bila isprobavanje sirene.
preludezalude wrote: ↑13/02/2020 00:08
Indijci su posebna prica. U njihovoj tradiciji je da stalno trube.
Ziva istina... kad sam bio u Kataru, pa se potrefio kod pregleda auta i moguce kupovine. Indijac dosao...i prva stvar sta je uradio je bila isprobavanje sirene.
Nek proba tako u kataru pa kad na telefon mu samo obavijest o kazni u saobracaju stigne.
profatr wrote: ↑13/02/2020 11:56
Ubja me kada mi se netko priljepi otpozadi navečer sa kineskim xenonima. Kada će se napokon na tehničkom te nezakonite i opasne preinake zaustaviti!?
To i bespotrebno paljenje zadnjih maglenki. Prednje mi stvarno nikad nisu zasmetale, ali zadnje brate izbiše oči.
Ubja me kada mi se netko priljepi otpozadi navečer sa kineskim xenonima. Kada će se napokon na tehničkom te nezakonite i opasne preinake zaustaviti!?
Kolega, to se piše ovako: "Kada će se napokon na tehničkom te nezakonite i opasne preinake zaustaviti i zašto nikad?!".
suit_up wrote: ↑13/02/2020 11:48
Passat je u pitanju, nego mi je Intensa zapala za oko. Nikad pameti nećemo doći.
pa šta fali toj gumi i savi, pa obični pišljivi passat ne treba mu mišelin pilot sport nije bentley ili slično.
a to ako je ljetna guma zimi to naravno se slažem, a za po ljeti ne vidim problem.