Adis Arapovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Nero Histrion

#951 Re: Adis Arapovic

Post by Nero Histrion »

Haris.ba wrote: 12/02/2020 20:32 Kad većina političara kaže neku glupost i ogavnost, to nekako se i podrazumjeva. Niski su standardi.

Ali, fakat sam mislio da je mnogo pametniji. Pa zbog toga i bude čovjeku žao. Iako manevar učlanjivanja u sbb je trebao da bude dovoljan dokaz. Nadam se da je profil "hakovan". Nek izmisli nešta. Fejk njuz. Bolje u to vjerovati, nego da je stvarno ono napisano.
ma da, fake news otprilike kao i paljevina vozila

moras doista imati duboki problem da ne kazem sta drugo pa onakvim teksotm pokusati odaslati pozitivnu poruku, pogubio si se, covjece
Kamper

#952 Re: Adis Arapovic

Post by Kamper »

Evo i Tegeltija ne zna u cemu je problem kao neki ovde na forumu.
Image
bunk

#953 Re: Adis Arapovic

Post by bunk »

...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#954 Re: Adis Arapovic

Post by plain vanilla »

koji debil, Tito dragi :-)
Horke

#955 Re: Adis Arapovic

Post by Horke »

G. Arapovicu (g od govno) ovom porukom si jos jednom silovao sve zene koje su dozivjele silovanje, a i one koje nisu. U skladu sa tim, od srca ti zelim da te stigne kazna kakva i treba da stigne silovatelja. I jos ti zelim da imas cerku (mozda i imas) pa kad poraste i nadje ovaj post da te pita - tata jesi ovo ti stvarno napisao. A da je ti moras pogledati u oci i reci jesam.
Vitezanin

#956 Re: Adis Arapovic

Post by Vitezanin »

Izgleda da je gospon izbrisao ovo s FB-a. :lol:
sinuhe

#957 Re: Adis Arapovic

Post by sinuhe »

Zanimljiv uvodni komentar ove teme sto samo potvrdjuje da nema gradjanske drzave gdje nema prosperiteta ili barem necega lijepog.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#958 Re: Adis Arapovic

Post by plain vanilla »

treba njega neko silovat, pa nek nam pokaze kako se brani cast
elk

#959 Re: Adis Arapovic

Post by elk »

Sta ce mu sef iz gusinja reci na ovu groznu i maloumnu fulu? Novo auto da sa zenom opet samozapali? :? Sebe ne moze, boli jebiga.
tranquil

#960 Re: Adis Arapovic

Post by tranquil »

Nikada ga nisam volio, ali sam mislio da je barem inteligentan, pokvaren ali inteligentan, a ono pokvaren i kreten, i to ne samo kompletan kreten, već i sa rezervnim dijelovima.

Nagađanje: Moguće je da mu ovo nije slučajno "izletilo", možda je "pecao" podršku ove "nove desnice", što se fura juna "alfa-mužjaštvo" ne znajući ni šta "alfa" u životinjskom svijetu znači, preziru feminizam, vole provocirati...

Pošto je očito glup, nije znao kako da to uradi kako treba.
sadie_forever

#961 Re: Adis Arapovic

Post by sadie_forever »

Kamper wrote: 12/02/2020 15:39 Ipak nije ukino FB nego mene blokirao. :)

I nisam tacno prenio sta je napisao (nisam mnogo ni fulio) pa evo screenshot.

Image

ovo je u biti istina,a ja sam zena,i anti SBB
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#962 Re: Adis Arapovic

Post by JoseMujica »

baš nam je u javnom prostoru falilo ovih ngo mudrijaša...ko da nekako nismo dovoljno gluposti imali za slušati bez njih :roll:
Kamper

#963 Re: Adis Arapovic

Post by Kamper »

sadie_forever wrote: 13/02/2020 09:14 ovo je u biti istina,a ja sam zena,i anti SBB
Anti SBB ali u koaliciji s njima. Od SDA i ocekujemo da se slaze s ovim ipak je to imam napisao a ovaj punim objavio na svom profilu. I Tegeltija je anti SBB i isto kao ti se slaze sa napisanim. A pogledaj jos jednom dole, mozda ipak nisi zena.

Image

Sta ti mislis, jesu li? Ne moras odgovoriti, znamo sta mislis.

A i zene, bile za ili protiv SBBa, mogu biti fasisti.
basicm

#964 Re: Adis Arapovic

Post by basicm »

Jeste ljigavac, ali sa ovom pricom nije nista uradio, samo prenijeo ono sto kruzi po internetu, prica sa poukom koja nema veze sa silovanjem nego ljudskim vrijednostima. Ne znam cemu napadi. Danas se u svakoj prici moze neko pronaci, da li to daje pravo da odmah napada i reaguje?
Nero Histrion

#965 Re: Adis Arapovic

Post by Nero Histrion »

sadie_forever wrote: 13/02/2020 09:14

Image

Da je i trunke zdravog razuma i ljudskosti imao upotrijebio bi prikladniju metaforu.

Nije niko glup da ne shvati kako je ovo metafora, no postoji i neseto sto se zove emaptiaje, stanje koje je izgleda ovom gospodinu, u ovomo trenutku, strano. Politicari polako gupe kontkat sa bazom koja ih bira i postaju svrha samim sebi, dopisuju se sa sobom i sebi slicnim pri tome gubeci minimalni osjecaj za to kako ce njihove rijeci odzvoniti mejdu ranjivom populacijom. Stavise, ucinit ce ih glupim, neobrazovanim, nesposobnim da prodru u sustinu onog sto je pisac htio reci u napadu insiracije. Porazavajuce je ovo.
sadie_forever

#966 Re: Adis Arapovic

Post by sadie_forever »

Ma vjerovatno flertuje sa konzervativnim djelom drustva,koji je ipak veliki dio nase populacije.Kod njih ti je popularan izraz "da nije kuja mahala repom nebi pas ni letio za njom" :-)
Nero Histrion

#967 Re: Adis Arapovic

Post by Nero Histrion »

sadie_forever wrote: 13/02/2020 09:50 Ma vjerovatno flertuje sa konzervativnim djelom drustva,koji je ipak veliki dio nase populacije.Kod njih ti je popularan izraz "da nije kuja mahala repom nebi pas ni letio za njom" :-)
Nije on ni razmisljao flertuje li ili ne flertuje. Cinjenica da nije povukao post, izvinio se, bilo kakav redak napisao dovoljno govori koliko su politicari i svi koji im naginju argonatni u svojoj samouvjerenosti i odvojeni od naroda. Kome onda oni sluze? Sebi i svojoj promociji? Vodji koji ih placa?
Nekada sam veoma cijenio ovog covjeka, sad me stid u njegovo ime. Jer on kategoriju stida ne poznaje, ocigledno, inace mu na um ne bi palo da, u moru prikladnih metafore, odabere upravo ovu. Imam u porodici silovanih zena, nekoliko, smatram ovo ne losim tajmingom nego krajnje odvratnim, zapravo.
Kamper

#968 Re: Adis Arapovic

Post by Kamper »

sadie_forever wrote: 13/02/2020 09:14 ovo je u biti istina,a ja sam zena,i anti SBB
sadie_forever wrote: 13/02/2020 09:50 Ma vjerovatno flertuje sa konzervativnim djelom drustva,koji je ipak veliki dio nase populacije.Kod njih ti je popularan izraz "da nije kuja mahala repom nebi pas ni letio za njom" :-)
:-) :-) :-)
Kamper

#969 Re: Adis Arapovic

Post by Kamper »

Nero Histrion wrote: 13/02/2020 09:53
Nije on ni razmisljao flertuje li ili ne flertuje. Cinjenica da nije povukao post, izvinio se, bilo kakav redak napisao dovoljno govori koliko su politicari i svi koji im naginju argonatni u svojoj samouvjerenosti i odvojeni od naroda. Kome onda oni sluze? Sebi i svojoj promociji? Vodji koji ih placa?
Nekada sam veoma cijenio ovog covjeka, sad me stid u njegovo ime. Jer on kategoriju stida ne poznaje, ocigledno, inace mu na um ne bi palo da, u moru prikladnih metafore, odabere upravo ovu. Imam u porodici silovanih zena, nekoliko, smatram ovo ne losim tajmingom nego krajnje odvratnim, zapravo.
Izgleda da je obrisao post sto opet mnogo govori o njemu i postu. Od samog posta meni je jos gore ovo...
Image
A slabo ko reaguje na to.
Jedva cekam da vidim kako ce se pravdati u raznoraznim emisijama.
Nero Histrion

#970 Re: Adis Arapovic

Post by Nero Histrion »

Kamper wrote: 13/02/2020 10:01
Nero Histrion wrote: 13/02/2020 09:53
Izgleda da je obrisao post sto opet mnogo govori o njemu i postu. Od samog posta meni je jos gore ovo...
Image
A slabo ko reaguje na to.
Jedva cekam da vidim kako ce se pravdati u raznoraznim emisijama.
Odvratno. Ne znam ni sta je pitalica htjela pitanjem, Je li kao ona rzumjela metaforu pa prosvjeljuje narod ili ukazuje na posljedice upotrebe ovakve metafore i ukazuje u kakvom mraku zive politcari, zajendo sa drustvom.

Konstatacija: Ubise cast da bi zivjela sramota - ne pamtim da sam ista odvratnije procitao u zivotu. Nije cak ni iz kontkesta izvuceno, Čovjek objavio sve i to je sad kao eto nesto na sto ukazuje. Na sta? Da se ubila cast kako bi sramota zaživjela, sramota zena koje su silovane. Uzas.
Hajlac

#971 Re: Adis Arapovic

Post by Hajlac »

sadie_forever wrote: 13/02/2020 09:14
Image
:roll: :roll:
Sta je "u biti istina"? To sto je doticni ljigavac napisao?

Jeste li vi normalni, ljudi?!

Okarakterisati GRUPNO silovane zenske osobe(dakle fizicki slabije) od strane HORDE naoruzanih muskih(dakle fizicki jacih) monstruma nadrogiranih i pijanih po selima i gradicima, po BH koncentracionim logorima kao SRAMOTU TIH ZENA, kao nesto zbog cega se kao trebaju zavuci u misiju rupu jer su kao "izgubile CAST" time sto nisu bile hebeni RAMBO u tim gnusnim trenucima HARANJA i PUSTOSENJA od strane fasistickih dzelata?

Svak ko takvu "anegdotu" koristi kao "metaforu" je MAJMUN primitivni koji nema pojma o KONTEKSTU u kom su se desavala (masovna) silovanja u toku protjerivanja tj. takozvanog "etnickog ciscenja" 1990-ih i tacka :!:

Pa pod prvo, SANU monstrumi su MJESECIMA pa i godinama unazad uvlacili STRAH citavim populacijama u ex-YU od 'onog drugog', dakle davno prije nego je krenulo etnicko "ciscenje".

Onda pod drugo, bili su naoruzani, nadrogirani i nacugani, nafurani Seseljevskim morbidnim 'dizalicama' zlocinackog "morala" tj. govorima, sa podrskom lokalnog prethodno sistematski INDOKTRINIRANOG i jednako zaplasivanog stanovnistva - famoznih "komsija" koji su na vrhuncu podrzali 'kokardase'. Te zrtve bile su bez ikakve ZASTITE, bilo policijske bilo samoorganizovane, za sto je jednim dijelom kriva i nasa bajna vlast u Sarajevu, koja je sve cistke u najbitnijim strukturama drzave nijemo posmatrala, pa cak i ignorisala prve agresije(Ravno...).

Da ne pricamo o pshiholoskim aspektima tj. stanju zrtve u tim momentima siledzijstva, gdje se cesto mozak prakticno 'iskljuci' zbog prevelikog stresa i osoba padne u vrstu transa, polusvijesti tokom silovanja... :roll:

I majmuni SOVINISTICKO-MIZOGINI jedno takvo stanje-dogadjaj-kontekst, nazalost nama vrlo blizak, uzimaju kao osnovu svojih morbidnih "metafora", "anegdota", poruka za Drustvo :run:
FUJ!
sadie_forever

#972 Re: Adis Arapovic

Post by sadie_forever »

hajte bogati vise,vama dragi Allah ne moze valjat :zzzz: :lol:b imal ko da valja
Nero Histrion

#973 Re: Adis Arapovic

Post by Nero Histrion »

bunk wrote: 13/02/2020 07:25...
Jesi li to ostao bez teksta?
Kamper

#974 Re: Adis Arapovic

Post by Kamper »

Nero Histrion wrote: 13/02/2020 10:02
Konstatacija: Ubise cast da bi zivjela sramota - ne pamtim da sam ista odvratnije procitao u zivotu. Nije cak ni iz kontkesta izvuceno, Čovjek objavio sve i to je sad kao eto nesto na sto ukazuje. Na sta? Da se ubila cast kako bi sramota zaživjela, sramota zena koje su silovane. Uzas.
Citav post je jedno govno ali taj dio demaskira citavu analogiju. Nije mi jasno kako poslije te recenice neki mogu braniti post, cak i pojedine zene. Kako im se kad to procitaju ne upali alarm u mozgu. Znaci sve zene koje su prezivjele silovanje su sramota. Strasno!
sadie_forever

#975 Re: Adis Arapovic

Post by sadie_forever »

Kamper wrote: 13/02/2020 10:53
Nero Histrion wrote: 13/02/2020 10:02
Citav post je jedno govno ali taj dio demaskira citavu analogiju. Nije mi jasno kako poslije te recenice neki mogu braniti post, cak i pojedine zene. Kako im se kad to procitaju ne upali alarm u mozgu. Znaci sve zene koje su prezivjele silovanje su sramota. Strasno!
Znas li da je u Srbiji poznat slucaj djevojcice koja je 1970ih skocila kroz prozor da bi izbjegla silovanje? mislim da je svetac u crkvi danas,nisu je samo pravoslavci dizali vec i katolici

cudo
Locked