Who cares?! Na onoj sigurno nije bila...
Ono da pokusas podvaliti fals novcanicom pa se onda vadis a pravom?! Kao da je zbog ona prava postaje prava
TheCitizen wrote: ↑07/02/2020 23:00 Bas je nekako zalosno citati ovih nekoliko posljednjih stranica i pokusaje ove nekakve mladomuslimanske ekipe da degradira Dozera.
Na kraju je ispalo da mu niste dorasli na bilo koji nacin a najmanje pamecu. Istrese vas covjek kao malu djecu. A vala vam komentari i nacin degradacije i izgledaju kao kad se djeca u obdanistu naklate nekome jer ima klempave usi.
@hAZNADAR
Nisam shvatio tvoju zadnju repliku meni. Ako se neka cjelina pod nekim nazivom sastoji od 3 elementa onda ta cjelina nikako ne moze imati ni isto ime ni isto znacenje ako se iz nje odvoje 2 elementa.
Recimo H2O se sastoji od dvije molekule hidrogena i jedne molekule oksigena i zajedno se zovu voda. Ako se odvoje dvije molekule hidrogena iz te cjeline ili jedna molekula hidrogena i jedna molekula oksigena, da li preostali element i dalje cini vodu?
Ni u snu. To je najobicnija glupost razmisljati na taj nacin jer je potpuno netacno.

Ma vjerujam tebi sve...
Ako je on tako rekao onda je sigurno tako... Isto kao kad su ti rekli za one nocne vozove kroz Beograd
Kojoj? Mislis na tajne nocne vozove sa tenkovima kroz Beograd?

Objasnio sam ja to vise puta sto pitas, drugi je problem sto se tvoje shvatanje historije svodi samo na datume i nista vise. Pa i ako sam se pogresno izrazio oko dugotrajnog procesa islamizacije i dugotrajnog prihvatanja drugih civilizacijskih normi sa prilicno heterogenom vjerskom praksom sa izrazom prihvatali - opet nisam kao ti nista podvaljivao i lagao.Dozer wrote: ↑07/02/2020 21:30Evo i maga spina, izvrtanja i podmetanja, lika koji nema argument ni za sta, a ni citat na koji se poziva diktirajuci necija imenahAZNADAR wrote: ↑07/02/2020 17:20 Sliku ces tu nosati ko krst do Golgote - do kraja svog forumskog staza.Hajd sto si podmetnuo drugu sliku za Maocu - vec kad si upitan da li je to stvarno Maoca - potvrdio da si licno tu bio i u to se uvjerio.
![]()
Buduci da si cesto znao za neke svoje nebuloze reci kako si bio, vidio, putovao, sjedio sa Lovrenovicem i od njega kao cuo to sto pises, .... nista ti vise nije tacno. Uhvacen si u lazi i kod nekih to ima svoju tezinu i znacenje - kod nekih ne.![]()
Hocu sliku nosat' k'o i ti onu svoju planetarnu nebulozu da su "muslimani prelazili na islam"? Nikad mi nisi objasnio kako to muslimani prelaze na islam![]()
Da sam bio u G. Maoci rekao sam nakon sto si ti lupio da ti ono ne lici na sjevernu Bosnu, valjda radi zelenila i brda, pa sam ti onda dao GMap sliku na kojoj se vidi zelenilo i brda, kao i tacna lokacija G.Maoce, za koju takodjer nisi imao pojma ni gdje je, kao ni da do nje vodi put kojim se moze ici autom
I onda si se zalijepio, po svom obicaju, za sliku koja nije prikaz samog mjesta G. Maoca, nego prikaz izgleda ljudi u njoj i ideologije koja tamo vlada. Toliko o tvom razumijevanju svega. Nigdje veze, kao i za sve ostalo
Al' drz' se ti slike i nastavi navijati da sam ja rekao da je ono G. Maoca.
Nadj(ost)e li igdje one slike koje sam postavio s mobitela? Ili opis koji dadoh? Nece(te)s ni naci![]()
Ih mladomuslimanske ?TheCitizen wrote: ↑07/02/2020 23:00 Bas je nekako zalosno citati ovih nekoliko posljednjih stranica i pokusaje ove nekakve mladomuslimanske ekipe da degradira Dozera.
Na kraju je ispalo da mu niste dorasli na bilo koji nacin a najmanje pamecu. Istrese vas covjek kao malu djecu. A vala vam komentari i nacin degradacije i izgledaju kao kad se djeca u obdanistu naklate nekome jer ima klempave usi.
@hAZNADAR
Nisam shvatio tvoju zadnju repliku meni. Ako se neka cjelina pod nekim nazivom sastoji od 3 elementa onda ta cjelina nikako ne moze imati ni isto ime ni isto znacenje ako se iz nje odvoje 2 elementa.
Recimo H2O se sastoji od dvije molekule hidrogena i jedne molekule oksigena i zajedno se zovu voda. Ako se odvoje dvije molekule hidrogena iz te cjeline ili jedna molekula hidrogena i jedna molekula oksigena, da li preostali element i dalje cini vodu?
Ni u snu. To je najobicnija glupost razmisljati na taj nacin jer je potpuno netacno.
Al ovaj mi je Madner najaci. Ukljuci se u razgovor ničim prozvan sa standardnim "ne lupetaj", "ne lupaj gluposti"