Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Locked
CPT

#3176 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 22:21
CPT wrote: 07/02/2020 22:19 Kakve sad veze imaju te slike?! :?
Samo te pitam jel' to G. Maoca ? :D
Who cares?! Na onoj sigurno nije bila...
Ono da pokusas podvaliti fals novcanicom pa se onda vadis a pravom?! Kao da je zbog ona prava postaje prava :-)
madner

#3177 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by madner »

Kejn wrote: 07/02/2020 22:13 Čovjek je provalio i da dolazi na forum Poskoka da ubjeđuje Hrvate da su Bosanci :-) A Poskok ni nema forum :lol
Ne lupetaj.
TheCitizen

#3178 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by TheCitizen »

Bas je nekako zalosno citati ovih nekoliko posljednjih stranica i pokusaje ove nekakve mladomuslimanske ekipe da degradira Dozera.
Na kraju je ispalo da mu niste dorasli na bilo koji nacin a najmanje pamecu. Istrese vas covjek kao malu djecu. A vala vam komentari i nacin degradacije i izgledaju kao kad se djeca u obdanistu naklate nekome jer ima klempave usi.

@hAZNADAR
Nisam shvatio tvoju zadnju repliku meni. Ako se neka cjelina pod nekim nazivom sastoji od 3 elementa onda ta cjelina nikako ne moze imati ni isto ime ni isto znacenje ako se iz nje odvoje 2 elementa.
Recimo H2O se sastoji od dvije molekule hidrogena i jedne molekule oksigena i zajedno se zovu voda. Ako se odvoje dvije molekule hidrogena iz te cjeline ili jedna molekula hidrogena i jedna molekula oksigena, da li preostali element i dalje cini vodu?
Ni u snu. To je najobicnija glupost razmisljati na taj nacin jer je potpuno netacno.
Dozer

#3179 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Ma jok ba, to je i dalje voda. Samo sto se sad sastoji od samo jedne molekule, jal' hidrogena jal' oksigena, svejedno je jer je to i dalje voda. Nije voda kriva sto su se iz nje odvojile dvije druge molekule :lol:
CPT

#3180 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

TheCitizen wrote: 07/02/2020 23:00 Bas je nekako zalosno citati ovih nekoliko posljednjih stranica i pokusaje ove nekakve mladomuslimanske ekipe da degradira Dozera.
Na kraju je ispalo da mu niste dorasli na bilo koji nacin a najmanje pamecu. Istrese vas covjek kao malu djecu. A vala vam komentari i nacin degradacije i izgledaju kao kad se djeca u obdanistu naklate nekome jer ima klempave usi.

@hAZNADAR
Nisam shvatio tvoju zadnju repliku meni. Ako se neka cjelina pod nekim nazivom sastoji od 3 elementa onda ta cjelina nikako ne moze imati ni isto ime ni isto znacenje ako se iz nje odvoje 2 elementa.
Recimo H2O se sastoji od dvije molekule hidrogena i jedne molekule oksigena i zajedno se zovu voda. Ako se odvoje dvije molekule hidrogena iz te cjeline ili jedna molekula hidrogena i jedna molekula oksigena, da li preostali element i dalje cini vodu?
Ni u snu. To je najobicnija glupost razmisljati na taj nacin jer je potpuno netacno.
Image

ono pogledas spisak tema.... :lol:
Dozer

#3181 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Tesko da je moj klon. :lol:
Ako mu pogledas i kolicinu postova, bas je onako, ocito, jel'de :lol:
Last edited by Dozer on 07/02/2020 23:08, edited 1 time in total.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#3182 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by konektovan »

Ovo je je postalo Bosanci vs Bosnjaci, u stvari to je od samog pocetka, cemu, kome, zasto???? :-)
CPT

#3183 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:07 Tesko da je moj klon. :lol:
Ako mu pogledas i kolicinu postova, bas je onako, ocito, jel'de :lol:
vidi se iz aviona... :lol: covjek je aktivan samo na tri vrlo specificne teme.... slucajno :lol: :-)
Dozer

#3184 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Pa ljudi se ne smatraju Bosancima, osim kao teritorijalnom odrednicom. I onda nas, nacionalne Bosance, ubjedjuju da smo mi nasjeli na velikosrpsku pricu :lol:
Dozer

#3185 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

CPT wrote: 07/02/2020 23:09 vidi se iz aviona... :lol: covjek je aktivan samo na tri vrlo specificne teme.... slucajno :lol: :-)
Imas moderaciju, pa slobodno prijavi. Ha ja. Ko ti brani.
Evo ja cu umjesto tebe. @Bloo kloniro me covjek.
CPT

#3186 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:10
CPT wrote: 07/02/2020 23:09 vidi se iz aviona... :lol: covjek je aktivan samo na tri vrlo specificne teme.... slucajno :lol: :-)
Imas moderaciju, pa slobodno prijavi. Ha ja. Ko ti brani.
Evo ja cu umjesto tebe. @Bloo kloniro me covjek.
Ma vjerujam tebi sve... :lol: Pojavio se lik kao Afganistan u Maoci... :lol: I zanimaju ga samo 3 teme... Koje je slucajno nasao, naravno. :lol:
Dozer

#3187 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Kratka ti pamet. Poznajemo se vec preko 30 godina, i to je, mislim, i rekao kad se registrovao.
CPT

#3188 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:14 Kratka ti pamet. Poznajemo se vec preko 30 godina, i to je, mislim, i rekao kad se registrovao.
Ako je on tako rekao onda je sigurno tako... Isto kao kad su ti rekli za one nocne vozove kroz Beograd :lol: Cuj, nije "klon" vec prijatelj kojeg poznaje 30 godina koji se registirao da na tri teme hvali jednog forumasa. Vise puta zaredom... Clever! :? :lol:
Dozer

#3189 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Ti i dalje o tome, iako ti je dokazano da si ispao poglup u toj prici, kao i u svim ostalim..?
Ili da opet ponovimo sve isto o datumu tvojih slika i vremenu kada je poceo tenkovski napad na Vukovar...?
Ali, za tebe se to nije desilo jer ti tenkovi koji su napali Vukovar nisu snimljeni u po bijela dana u BG, jel' tako? Jeste.
CPT

#3190 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:18 Ti i dalje o tome, iako ti je dokazano da si ispao poglup u toj prici, kao i u svim ostalim..?
Kojoj? Mislis na tajne nocne vozove sa tenkovima kroz Beograd?
Image

:? :D

U Vukovar si isli tenkovi iz druge kasarne (grad). Ne iz onog kojeg si ti spomenuo. Sasvim svejedno koji datum, koja doba, koja relativna vlaga.... Lagao si i to. :wink:
Last edited by CPT on 07/02/2020 23:23, edited 1 time in total.
Dozer

#3191 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Koji je datum tog snimka, jadan ne bio :lol:
Mah...zaboravi. TI si 100% u pravu. Kao i svaki drugi nenadjebivi lik krcat "argumentima". Haj' laku noc. :D
Last edited by Dozer on 07/02/2020 23:24, edited 1 time in total.
CPT

#3192 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:22 Koji je datum tog snimka, jadan ne bio :lol:
Sasvim svejedno... Nisu isli iz te kasarne/grada. Kojeg hoces datuma... Izaberi, random, koji zelis... Nisu isli. Kontas?
Dozer

#3193 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Ono sto 100% kontam jeste da si ti gkk.
Da se vratimo i na onu tvoju tragikomediju sa BK? :D
CPT

#3194 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:25 Ono sto 100% kontam jeste da si ti gkk.
Da se vratimo i na onu tvoju tragikomediju sa BK? :D
Ne mogu vjerovati da ti jos nisi shvatio :lol: :-) btw, tvoje lazi ce i dalje ostati lazi :wink:
Dozer

#3195 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Dozer »

Poput ove tvoje zadnje da jesi zivio u Maoci, pa da nisi, pa da zapraov ne znas jesili ili nisi? :lol:

Eeeee, moj gkk...
CPT

#3196 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by CPT »

Dozer wrote: 07/02/2020 23:34 Poput ove tvoje zadnje da jesi zivio u Maoci, pa da nisi, pa da zapraov ne znas jesili ili nisi? :lol:

Eeeee, moj gkk...
Jesam, nisam, svejedno... Kao hint, pogledaj moje postove u temi o Siriji :lol:

U svakom slucaju je ono slika iz Afganistana i ti si lagao.
hAZNADAR

#3197 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by hAZNADAR »

Dozer wrote: 07/02/2020 21:30
hAZNADAR wrote: 07/02/2020 17:20 Sliku ces tu nosati ko krst do Golgote - do kraja svog forumskog staza. :mrgreen: Hajd sto si podmetnuo drugu sliku za Maocu - vec kad si upitan da li je to stvarno Maoca - potvrdio da si licno tu bio i u to se uvjerio. :mrgreen:

Buduci da si cesto znao za neke svoje nebuloze reci kako si bio, vidio, putovao, sjedio sa Lovrenovicem i od njega kao cuo to sto pises, .... nista ti vise nije tacno. Uhvacen si u lazi i kod nekih to ima svoju tezinu i znacenje - kod nekih ne.
Evo i maga spina, izvrtanja i podmetanja, lika koji nema argument ni za sta, a ni citat na koji se poziva diktirajuci necija imena :lol:

Hocu sliku nosat' k'o i ti onu svoju planetarnu nebulozu da su "muslimani prelazili na islam"? Nikad mi nisi objasnio kako to muslimani prelaze na islam :lol: :lol:

Da sam bio u G. Maoci rekao sam nakon sto si ti lupio da ti ono ne lici na sjevernu Bosnu, valjda radi zelenila i brda, pa sam ti onda dao GMap sliku na kojoj se vidi zelenilo i brda, kao i tacna lokacija G.Maoce, za koju takodjer nisi imao pojma ni gdje je, kao ni da do nje vodi put kojim se moze ici autom :D
I onda si se zalijepio, po svom obicaju, za sliku koja nije prikaz samog mjesta G. Maoca, nego prikaz izgleda ljudi u njoj i ideologije koja tamo vlada. Toliko o tvom razumijevanju svega. Nigdje veze, kao i za sve ostalo :D
Al' drz' se ti slike i nastavi navijati da sam ja rekao da je ono G. Maoca.

Nadj(ost)e li igdje one slike koje sam postavio s mobitela? Ili opis koji dadoh? Nece(te)s ni naci :D
Objasnio sam ja to vise puta sto pitas, drugi je problem sto se tvoje shvatanje historije svodi samo na datume i nista vise. Pa i ako sam se pogresno izrazio oko dugotrajnog procesa islamizacije i dugotrajnog prihvatanja drugih civilizacijskih normi sa prilicno heterogenom vjerskom praksom sa izrazom prihvatali - opet nisam kao ti nista podvaljivao i lagao.

Tvoja podvala slike navodno Maoce kao odgovor na cetnike - je dno dna.
Da si eto pored toliko drugih slika Maoce koje danas postiras nekim cudnim razlogom izabrao sliku iz Afganistana za primjer ideologije - rekao bi to cim sam te upitao jeli to stvarno Maoca. Ali nisi i jos dodao da si bio tamo i licno taj krajolik vidio u Maoci i jos postirao google kartu. :mrgreen:

Da drugi forumas nije otkrio tvoju prevaru i dokazao da je Afganistan - jos bi ti ovdje potvrdjivao kako to jeste Maoca.

Ti si sliku postirao kao nesto u rangu sa cetnickom ideologijom - dakle nacionalistickom. Kako si vjerski ekstremizam stavio u istu ravan sa nacionalistickim - to samo fgr moze. U principu i nemas nekih drugih relevantnih slika bosnjackog nacionalizma u razini sa srpskim pa si pokusao kroz vehabije naci odgovor. Vjerovatno su slike Maoce bile previse soft u odnosu na cetnike pa si zagrabio malo iz Afganistana i napisao Maoca. :mrgreen:

Svako pogrijesi tu i tamo ili u procjeni, ili u terminologiji, ili u poznavanju neke materije,... ali ne sjecam se da je iko ovako podlo pokusao podvaliti i da je svjestan toga, da zna da svi to vide,... ali opet bez trunke obraza fura isto racunajuci na neizostavnu podrsku svoje sekte.
hAZNADAR

#3198 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by hAZNADAR »

TheCitizen wrote: 07/02/2020 23:00 Bas je nekako zalosno citati ovih nekoliko posljednjih stranica i pokusaje ove nekakve mladomuslimanske ekipe da degradira Dozera.

@hAZNADAR
Ih mladomuslimanske ? :lol: Pa nadao sam se da ce podrska Dozeru biti bar malo kreativnija.

Ne sjecam se svoje zadnje replike tebi,.. niti mislim da se tvoj primjer moze uporediti sa icim sto se kaci u ovoj temi. Ti li si onaj lik sa teme o YU koji stalno aplaudira Dozeru i hvali ga da je genijalac, momcina i po,...? Da mu nisi kakav rod?
hAZNADAR

#3199 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by hAZNADAR »

madner wrote: 07/02/2020 22:23
Kejn wrote: 07/02/2020 22:13 Čovjek je provalio i da dolazi na forum Poskoka da ubjeđuje Hrvate da su Bosanci :-) A Poskok ni nema forum :lol
Ne lupetaj.
Jesam rekao Kejn danas da ce Dozer dobiti podrsku od svog tabora cak i u laganju i podvalama? Evo vidis. 8-)
Kejn

#3200 Re: Etno-nacional-vjerske nedoumice i patnje Bošnjaka/Hrvata/Srbina

Post by Kejn »

hAZNADAR wrote: 08/02/2020 00:23
madner wrote: 07/02/2020 22:23
Ne lupetaj.
Jesam rekao Kejn danas da ce Dozer dobiti podrsku od svog tabora cak i u laganju i podvalama? Evo vidis. 8-)
Al ovaj mi je Madner najaci. Ukljuci se u razgovor ničim prozvan sa standardnim "ne lupetaj", "ne lupaj gluposti" :lol: Izgleda čovjek nije još savladao kako funkcioniše forum. Možda je 60+ godina :lol:
Locked