Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banksy wrote: ↑05/02/2020 10:46
Ojačao HDZ do krajnjih granica, ujedinio sve bh Hrvate, razbio im totalno opoziciju, zavadio do kraja s Bošnjacima, kroz neviđenu hajku, unio mržnju i njihove odnose nepopravljivo zatrovao,
I sve za najmanje milion koji je stekao služeći tom cilju, samo kroz plaću,
Skupo nas je koštao zlikovac.
Jebi ga, pa nisu za njega glasali Marsovci, već u 95% slučajeva Bošnjaci.
Mislim nije on nikoga zavadio, ta zavada nije prevladana još od rata, već je taj jaz još više produbio. Treba biti objektivan.
Kako jeftin pokušaj skretanja pažnje sa KS na izborni zakon, ali opet će luster, sprečko, pazi čvarak i ekipa naći opravdanje za ove ublehaše ..i neka, takvi su garancija za prosperitet UBosni....
Edit: da se bunk ne uvrijedi i on je dio reprezentacije....
Kafana Tito - prvi red kadrova. Šank - savjetnici; stolovi - ambasadorska mjesta; ljetna bašta - entitetski nivo.
Razne dobre kafane na čitavom teritoriju BiH - kantonalni ministri i činovnici.
Birvaktilske birtije u kojima zna biti pravo dobro kada te gazda počasti kruškom ispod šanka, dok ostaloj klijenteli sipa šećerušu, meza na novinskom papiru (ogledni primjer - slika sa početka mandata negdje na periferiji Bugojna) - kandidati za načelnike i općinska vijeća.
Dok čovjek pronađe kadrove, prošao i mandat. Vrijeme leti...
drug_profi wrote: ↑05/02/2020 09:03
Ne pratim lika. Meni je ovo sto pise ovdje korektno. Niti u ovom boldanom mogu da shvatim sta te to uvrijedilo.
Biti ucesnik rata ne podrazumjeva da si zlocinac. Da smo se sreli prije 27 godina poubijali bi se. Ovako imamo sansu da zivimo i da se pokusamo razumjeti.
Gdje to ja Advokatu rekoh da je zlocinac?....za tebe nije uvreda sto kaze da ja placam cvaju da nadzorisu 20 Hrvata ovo ti nije direktna uvreda,a sta je onda ako nije uvreda i lazno optuzivanje ,i jos kazes da ne pratis lika a tvrdis da nesto nije zasluzio.Skim ja gubim vrijeme
I dalje te kontam? Jel cifra mala? Da je rekao petoba?
Ma nemoj gubit vrijeme. Dijaspore je i meni pun q.
spreca wrote: ↑04/02/2020 19:45
ti si ocito Bosnjake vidjao u konvojima 92-95...imas koji frizider ili perilicu
Po cemu je hafis zasluzio biti tako ocrnjen?
Ozbiljen su to optuzbe koje su teska uvreda. Ako vam je to plan kako ujediniti BiH, bojim se da je pun rupa.
Otkako je Bosnjake, onako kolektivno, nazvao krezubim cucavcima sto pamet kupe u mejtefu.
Mislim, ako cemo se vec gadjati uvredama/predrasudama, treba biti dosljedan, a ne kmecati kada bumerang u vidu
pozivanja na sverc s cetnicima i pljacku konvoja, a sto je samo podsjecanje na dokumentirane cinjenice glede "gospodarstva" u zapadnih Hercegovaca u ratu i poracu , mlatne po labrnji.
Bojim se da bosnjaci imaju takav imidz pa sad ne znam do koga je.
Ja takodjer svasta ovdje procitam sto direktno vrijedja mene i moju djecu. Toliko da mi se Bosna ogadila. Sve zajedno nam to otvara svijetle perspektive.
drug_profi wrote: ↑05/02/2020 09:03
Ne pratim lika. Meni je ovo sto pise ovdje korektno. Niti u ovom boldanom mogu da shvatim sta te to uvrijedilo.
Biti ucesnik rata ne podrazumjeva da si zlocinac. Da smo se sreli prije 27 godina poubijali bi se. Ovako imamo sansu da zivimo i da se pokusamo razumjeti.
Gdje to ja Advokatu rekoh da je zlocinac?....za tebe nije uvreda sto kaze da ja placam cvaju da nadzorisu 20 Hrvata ovo ti nije direktna uvreda,a sta je onda ako nije uvreda i lazno optuzivanje ,i jos kazes da ne pratis lika a tvrdis da nesto nije zasluzio.Skim ja gubim vrijeme
I dalje te kontam? Jel cifra mala? Da je rekao petoba?
Ma nemoj gubit vrijeme. Dijaspore je i meni pun q.
Pa sto nekazes odmah sta te boli i da znas da me zaboli kita sta ti i slicni tebi mislite...i naravno da ne kontas ,jer ocito nemas cime da kontas....sta bi ti uradio za petobu eto to najvise govori o tebi sta bi za petobu uradio.
drug_profi wrote: ↑04/02/2020 20:31
Po cemu je hafis zasluzio biti tako ocrnjen?
Ozbiljen su to optuzbe koje su teska uvreda. Ako vam je to plan kako ujediniti BiH, bojim se da je pun rupa.
Otkako je Bosnjake, onako kolektivno, nazvao krezubim cucavcima sto pamet kupe u mejtefu.
Mislim, ako cemo se vec gadjati uvredama/predrasudama, treba biti dosljedan, a ne kmecati kada bumerang u vidu
pozivanja na sverc s cetnicima i pljacku konvoja, a sto je samo podsjecanje na dokumentirane cinjenice glede "gospodarstva" u zapadnih Hercegovaca u ratu i poracu , mlatne po labrnji.
Ja takodjer svasta ovdje procitam sto direktno vrijedja mene i moju djecu. Toliko da mi se Bosna ogadila. Sve zajedno nam to otvara svijetle perspektive.
Aha, znaci kriv imidz, a ne ADZ soven sto prosipa bljuvotine?
A tebe ako neko vrijedja prijavi, nece ti pomoci razvodnjavanje i prvadanje majmuna.
Last edited by LBVIEW on 05/02/2020 13:27, edited 1 time in total.
Ojačao HDZ do krajnjih granica, ujedinio sve bh Hrvate, razbio im totalno opoziciju, zavadio do kraja s Bošnjacima, kroz neviđenu hajku, unio mržnju i njihove odnose nepopravljivo zatrovao,
Ma nije samo to, kazu da je im je i asisistirao kad su se igrali "Samoprave".
To k'o ono horsko onomad na ovom podforumu:"Silajdzic je stvorio Dodika".
Ah, znaci kriv imidz, a ne ADZ soven sto prosipa bljuvotine?
A tebe ako neko vrijedja prijavi, nece ti pomoci razvodnjavanje i prvadanje majmuna.
Vas problem je sto se pronadjete u uvredi. U svemu ima neka osnova. Malo se ljudi osvrnite oko sebe.
drug_profi wrote: ↑05/02/2020 12:54
Vas problem je sto se pronadjete u uvredi. U svemu ima neka osnova. Malo se ljudi osvrnite oko sebe.
A jel', pa sta mislis da ii mi onda krenemo s uvredama na racun Skuca?
Prvi bi ti kmecao do neba.
A to za osnovu, samo naprijed druskane, i prosli put ste se pozivali na tu "osnovu", pa zavrsili kod brace cetnika na Vlasicu.
Nista, osim UZP-a niste bili sposobni napraviti, sta mislis kakva je vasa osnova?
Last edited by LBVIEW on 05/02/2020 13:36, edited 1 time in total.
Nije, u to vrijeme, tek je bio na obuci, kod meštra Lagumdžije.
I teško da on može bilo kome u bilo čemu "asistirati". Kapacitiran je tek za poslušnika i izvođača radova, i nekad kod Lagumdžije i danas kod Bakira.
Ni blizu to nije, kamoli isto. To horsko onomad, tu ublehu, lansirali su, gle opet, Lagumdžija uz asistenciju Bakira i Fahre, svi stari drugari, svi vezani višedecenijskim kriminalnim radnjama. Komšić je tu, koliko pamtim, kao podrška, tek pljeskao ručicama.
Nije, u to vrijeme, tek je bio na obuci, kod meštra Lagumdžije.
I teško da on može bilo kome u bilo čemu "asistirati". Kapacitiran je tek za poslušnika i izvođača radova, i nekad kod Lagumdžije i danas kod Bakira.
Ni blizu to nije, kamoli isto. To horsko onomad, tu ublehu, lansirali su, gle opet, Lagumdžija uz asistenciju Bakira i Fahre, svi stari drugari, svi vezani višedecenijskim kriminalnim radnjama. Komšić je tu, koliko pamtim, kao podrška, tek pljeskao ručicama.
Ok, to za Lagumdziju stoji, samo podsjetih kako je HDZ suprostavljen interesima BiH jos od sastanka u Grazu.
Mora da je Bakir naredio Komšiću da aktivira političke bombe s namjerom da raznese političku opoziciju KS, svoju stranku DF, ljevicu i hrvatsku politiku. U njegovu korist, naravno.
LBVIEW wrote: ↑05/02/2020 13:20
A to za osnovu, samo naprijed druskane, i prosli put ste se pozivali na tu "osnovu", pa zavrsili kod brace cetnika na Vlasicu.
Nista, osim UZP-a niste bili sposobni napraviti, sta mislis kakva je vasa osnova?
Novak20 wrote: ↑05/02/2020 13:40
Čudan način političkog samoubojstva DF.
Mora da je Bakir naredio Komšiću da aktivira političke bombe s namjerom da raznese političku opoziciju KS, svoju stranku DF, ljevicu i hrvatsku politiku. U njegovu korist, naravno.
Vidim ja da tebe malo zanosi u okukama.
Tebe je vec davno zanijelo kad si poceo pravdati onog sovena.
A jel'de kako je fino kad se prica o "osnovama" vrati k'o bumerang.
Glede Hafisa, ni po jednom pitanju se ne slažem s njim, blago rečeno, počesto smo se i kačili i udarali jedno po drugom. I nisam redovno pratila sve te " hrvatske teme" koje otvarate zadnjih godina, ali po pročitanom, njegove uvrede su najblaža kamilica prema onome kako ste, dijaspora pogotovo (dijaspora isključivo, edit), vi kvalificirali i njega i cijeli hrvatski narod. I to obično u grupama, deset na njega samog. Za tu gomilu jada, uvreda, šovinističkog divljanja i bljuvanja, na tragu gurua Suljagića, porijetko ste dobijali ban, za razliku od njega koji je, vjerujem, rekorder u prisilnim odmorima. Sigurno je da je i on sam nacionalista, možda i šovinista, ali vas je dobro nosio na leđima svih ovih godina. Zaboravimo Hafisa.
Sad kad vidite da je matrica na kojoj ste sve vrijeme jahali bijedna ubleha, laž i prevara - koja je na koncu najviše pogodovala uprabo onima na koje ste kidisali - vrijeme je da malo sagnete nos i glavu i prestanete s besmislenim hejtanjem i loženjem. Vi iz Minhena, pogotovo. Ako ste nekad i uspijevali da ubodete zrno, ko kakva ćorava koka, sad od sebe zaista i istinski samo pravite budale, trolate teme i smarate cijeli forum. Odmor i triježnjenje, pod hitno.
sumirprimus wrote: ↑05/02/2020 13:44
proslo je njegovo s 200k...
Sve ove njegove propuste će anulirati jedna ciljana snažna prljava kampanja popraćena odanim medijima. Pa pogledaj likove koji su mu preostasli u stranci. Kompletan intelekt je programiran kako nekog olajati i ocrniti i gdje se uhljebiti.
I na prošlim izborima je za mjesec dana one, ispod svake moralne razine prljave kampanje, kompenzirao 4 godine češkanja muda u parlamentu...i to po koji put kad bi navratio.
Treba računati da je u ovoj zemlji 80% ljudi medijski u potpunosti nepismeno i pale se isključivo na prljave negativne kampanje usmjerene prema onim tamo, koje mogu razumjeti, a ostala ih priča ne interesira.
Hafis wrote: ↑05/02/2020 13:44
Da se pijan posere javno ispred vječne vatre u izravnom TV prijenosu, opet će dobiti minimalno 200 000 glasova na izborima. Ovdje je vrijeme stalo.
To naravno nije tačno, i nikada se više neće desiti. ŽK je mrtav konj i SDA ga više nikad neće mamuzati pumpanjem i lažiranjem glasova, gotovo, kraj.
Mada, nema sumnje da HDZ ne bi imao ništa protiv da ga gledaju još neko vrijeme. Jači argument za potvrdu preglasavanja i ugroženosti nisu imali u ovih teideset godina.
sumirprimus wrote: ↑05/02/2020 13:44
proslo je njegovo s 200k...
Sve ove njegove propuste će anulirati jedna ciljana snažna prljava kampanja popraćena odanim medijima. Pa pogledaj likove koji su mu preostasli u stranci. Kompletan intelekt je programiran kako nekog olajati i ocrniti i gdje se uhljebiti.
I na prošlim izborima je za mjesec dana one, ispod svake moralne razine prljave kampanje, kompenzirao 4 godine češkanja muda u parlamentu...i to po koji put kad bi navratio.
Treba računati da je u ovoj zemlji 80% ljudi medijski u potpunosti nepismeno i pale se isključivo na prljave negativne kampanje usmjerene prema onim tamo, koje mogu razumjeti, a ostala ih priča ne interesira.
slazem se al opet nada umire zadnja.
sad kad tetka odapne