fritule

Moderator: anex

Ne dovoljno dugo ocito
A zar nije bolje -otici na godisnji sa ''zalihom'',exliberal-ex wrote: ↑04/02/2020 00:02 [
A nisam nista drugo napravio kao prilog, supa dovoljno jaka netreba nista vise...a bio bi red i malo smrsat, treba na godisnji![]()
ma nisam izjelica, vise volim pojesti malo ali kako valja nego se prejest kao komsije ti.....a zaliha ima i previsemoonca wrote: ↑04/02/2020 00:13A zar nije bolje -otici na godisnji sa ''zalihom'',exliberal-ex wrote: ↑04/02/2020 00:02 [
A nisam nista drugo napravio kao prilog, supa dovoljno jaka netreba nista vise...a bio bi red i malo smrsat, treba na godisnji![]()
pa manje jesti, tamo gdje si..ili je do selfie...
.ne vjerujem da imas previshe- ako dodjes na atribute- tj pokazes se... tacno cu ti reci..exliberal-ex wrote: ↑04/02/2020 00:43
ma nisam izjelica, vise volim pojesti malo ali kako valja nego se prejest kao komsije ti.....a zaliha ima i previse![]()

Kakve atribute...nekontam?moonca wrote: ↑04/02/2020 02:05.ne vjerujem da imas previshe- ako dodjes na atribute- tj pokazes se... tacno cu ti reci..exliberal-ex wrote: ↑04/02/2020 00:43
ma nisam izjelica, vise volim pojesti malo ali kako valja nego se prejest kao komsije ti.....a zaliha ima i previse![]()
![]()
....jao, moje komsije-- glavna prica s kruzenja brodom- jedes, pijes u izobilju-moras to probati..
neka, samo vi.
.. onda, ne smiju dr na kontrolu, mjesecima--- vec cekaju da se 'duhovi ' u njima smire..![]()
Imas na pf bez cenzure -klik atribute- i otvori se opcija da postas svoj atribut..exliberal-ex wrote: ↑04/02/2020 04:23
Kakve atribute...nekontam?
A sto se tice izjedanja....ja ako odem u all inclusive oni na meni bas zarade...kad vidim engleze ili one iz quebec koji se ubijaju od jeftine pive meni muka...udju u bazen parkiraju se na sank i cijeli dan piju...a niko neizlazi iz bazena. ...tito dragi.
Imam ...Miss Moonlight wrote: ↑04/02/2020 09:57 Ima li neko dobar recept za leću ili sočiva? Kontam danas da pravim, jako volim, ali nisam nikad pravila.
Ramzess Veliki wrote: ↑04/02/2020 10:15Imam ...Miss Moonlight wrote: ↑04/02/2020 09:57 Ima li neko dobar recept za leću ili sočiva? Kontam danas da pravim, jako volim, ali nisam nikad pravila.
Pospes jagnjetu pa kad malo naraste ...![]()
Riza sa morskim plodovima- zato nije savrseno razabrana...+ surimi
Ja sutra planirala
Ko je jeo u ratuMiss Moonlight wrote: ↑04/02/2020 10:18Ramzess Veliki wrote: ↑04/02/2020 10:15Imam ...Miss Moonlight wrote: ↑04/02/2020 09:57 Ima li neko dobar recept za leću ili sočiva? Kontam danas da pravim, jako volim, ali nisam nikad pravila.
Pospes jagnjetu pa kad malo naraste ...![]()
Sad znamo ko ne voli leću
![]()