Treba ali daj primjer, a ne da ništa ne valja. Izuzetno sam zadovoljan mobilnom i 4 G mrežom, net 50/8 moja tv full radi odlicno, Jos dokopali optiku do kuće. Sve sporta što ima nalazi se u ponudi. Evo najavljuju i set novih HD kanala pa vidjecemo od toga šta će biti. Imam moj izbor umanjio račun dva puta po 30KM prošle godine, to je po 5 maraka manje mjesečno, ipak nije ni to za baciti.uvijek nekome od porodice kupujem mobitel na 24 rate. Imam i od Telemaha kablovsku koja mi je otišla sa 12 na 21,5KM i onaj ci modul i znam o čemu pričam jer imam s čim uporediti. Ali tvrdnje da ništa ne valja ti ne stoje ni najmanje, ali da može bolje to stoji.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
sencobih
#68901 Re: BHTelecom All About
- Abate Fetel
#68902 Re: BHTelecom All About
nije telemah ovde tema već zajebancija od usluge zvana moja tv, što se 4G tiče može i 2 puta bolje posebno GO usluga.
HD kanali najveći problem koji me odbija od bilo kojeg paketa moja tv.
Nema H2, nema FOX u HD, ne znam jesu li HBO pustili u HD, pa onda SCIFI HD, HBO GO usluga, naše kanale i ne pratim, što više dokumentarnih kanala u HD, putopisni kanali itd.
Ozbiljno razmišljam o kombinaciji Total Tv i NetFlat-Go, izađe me sa ovom akcijom Totala sve zajedno 45 maraka.
Nema H2, nema FOX u HD, ne znam jesu li HBO pustili u HD, pa onda SCIFI HD, HBO GO usluga, naše kanale i ne pratim, što više dokumentarnih kanala u HD, putopisni kanali itd.
Ozbiljno razmišljam o kombinaciji Total Tv i NetFlat-Go, izađe me sa ovom akcijom Totala sve zajedno 45 maraka.
-
jarobot
#68903 Re: BHTelecom All About
Šta misliš kako je nama korisnicima BHtelekom usluga muka od Telemah trolova. Idi čovječe brini svoju brigu nemoj smarati na temi koja te se ne tiče. Ne odgovara ti usluga ok naši novu i ne smatraj vipeIamPajaELdin wrote: ↑02/02/2020 02:19Ko te ista pit'o? Ajde heklaj, dosta mi je vise uposlenika Telecoma na ovom forumu. Iskacete iz konzerve, da konkurencije nema jos uvijek bi limit od 2gige postojao. Hvale se ponudom HD kanala, a kanali iz Juzne Koreje, Kine i Turske, jos korida fali. BTW HD je vec odavno standard u cijelom svijetu prenesite to sefovima, jer ocito za vas 95 nikad nije zavrsila.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑01/02/2020 18:25Otprilike tako...sime_cipol wrote: ↑01/02/2020 18:19 Da Telecom napravi iOS, dva dana poslije bi hejteri dosli i rekli, a gdje je app za Symbian![]()
Ili još poneki put da nam IamEldinPaJa objasni koje kanale pod hitno da uvedu, i naravno da su uhljebi...![]()
-
sencobih
#68904 Re: BHTelecom All About
Moja tv go je tek krenula, vidjecemo na šta će to ličiti, ima potencijala da napreduje. Znači ti ne koristiš uslugu, a komentaris da ne valjaju paketi, mislim da to nije u redu. U pravu si tema nije Telemah, ali nije ni SDA pa je stalno potenciraš . Svi smo tražili sport klubove, a sad kad su ih uveli kukanje na kvadrat i to najviše od onih koji nemaju Moju TV.Satelitskih antena tipa total sam prevazisao davnih dana, hvala Bogu pa sam se riješio te hrđe s balkona.Abate Fetel wrote: ↑02/02/2020 08:56 nije telemah ovde tema već zajebancija od usluge zvana moja tv, što se 4G tiče može i 2 puta bolje posebno GO usluga.
- Abate Fetel
#68905 Re: BHTelecom All About
Zašto bi koristio usluge moja tv kad mi ista ne odgovara, mobilnu telekoma koristim odavno, ovde se konstantno svaka kritika obara nakvim telećim odgovorima a nigdje akcije istih da se usluga poboljša?sencobih wrote: ↑02/02/2020 09:27Moja tv go je tek krenula, vidjecemo na šta će to ličiti, ima potencijala da napreduje. Znači ti ne koristiš uslugu, a komentaris da ne valjaju paketi, mislim da to nije u redu. U pravu si tema nije Telemah, ali nije ni SDA pa je stalno potenciraš . Svi smo tražili sport klubove, a sad kad su ih uveli kukanje na kvadrat i to najviše od onih koji nemaju Moju TV.Satelitskih antena tipa total sam prevazisao davnih dana, hvala Bogu pa sam se riješio te hrđe s balkona.Abate Fetel wrote: ↑02/02/2020 08:56 nije telemah ovde tema već zajebancija od usluge zvana moja tv, što se 4G tiče može i 2 puta bolje posebno GO usluga.
Ne koristim ni telemah ( smatram da je preskup), već Total Tv i mislim da je omjer cijene i ponuđenih paketa daleko najjači i od telemaha i od bh telekoma.
Opet ponavljam HD i 4K kanali toga se držit treba, ne interesuju me lokalne televizije i kamere.
-
amer.t
#68906 Re: BHTelecom All About
Pa TotalTV ti je Telemach, i on sad od 01.03. opet poskupljuje
- tovarish
#68907 Re: BHTelecom All About
Da pretjeruje, slažem se, ali SDA ima itekako veze sa telekomom. To im je zlatna koka za uhljebljavanje nesposobnjakovića. Ali sa druge strane, nije sve tako crno. Imaju oni i sposobnih ljudi koji rade posao kako treba, a neki od njih ovdje pomažu forumašima.sencobih wrote: ↑02/02/2020 08:27Isto ko i ti, svaki post o SDA ? Niđe veze sa BH Telecomom
Da im usluge mogu biti bolje, slažem se. Sigurno zaostaju za telemachom, ali ni blizu koliko neki to ovdje predstavljaju.
-
sencobih
#68908 Re: BHTelecom All About
Da bi nešto kritikovao ili hvalio morao bi to nešto koristiti barem određeno vrijeme, sve ostalo je šuplja priča. Tvoje je pravo kao i svačije da tražiš najbolje za sebe, eto uzmi taj total i taj net flet go i super, riješio si svoje potrebe. Nema potrebe da nas ostale ubjeđujes kako koristimo nešto što ne valja. I ja sam kao i ti vagao ponude dok nisam odabrao ono što mi odgovara
-
jarobot
#68909 Re: BHTelecom All About
Koristiš a ne znaš šta koristiš. Total tv je također telemah.Abate Fetel wrote: ↑02/02/2020 09:33Zašto bi koristio usluge moja tv kad mi ista ne odgovara, mobilnu telekoma koristim odavno, ovde se konstantno svaka kritika obara nakvim telećim odgovorima a nigdje akcije istih da se usluga poboljša?sencobih wrote: ↑02/02/2020 09:27Moja tv go je tek krenula, vidjecemo na šta će to ličiti, ima potencijala da napreduje. Znači ti ne koristiš uslugu, a komentaris da ne valjaju paketi, mislim da to nije u redu. U pravu si tema nije Telemah, ali nije ni SDA pa je stalno potenciraš . Svi smo tražili sport klubove, a sad kad su ih uveli kukanje na kvadrat i to najviše od onih koji nemaju Moju TV.Satelitskih antena tipa total sam prevazisao davnih dana, hvala Bogu pa sam se riješio te hrđe s balkona.Abate Fetel wrote: ↑02/02/2020 08:56 nije telemah ovde tema već zajebancija od usluge zvana moja tv, što se 4G tiče može i 2 puta bolje posebno GO usluga.
Ne koristim ni telemah ( smatram da je preskup), već Total Tv i mislim da je omjer cijene i ponuđenih paketa daleko najjači i od telemaha i od bh telekoma.
Opet ponavljam HD i 4K kanali toga se držit treba, ne interesuju me lokalne televizije i kamere.
- zateznistub
#68910 Re: BHTelecom All About
Volio bih znati ko je ovaj abate jer neko ko je tek 2 mjeseca ovdje ne piše ovako po temama o provajderima...
Kako li se ranije zvao?
Kako li se ranije zvao?
-
Sarabon96
- Abate Fetel
#68912 Re: BHTelecom All About
mitjashaft eto kakozateznistub wrote: ↑02/02/2020 10:25 Volio bih znati ko je ovaj abate jer neko ko je tek 2 mjeseca ovdje ne piše ovako po temama o provajderima...
Kako li se ranije zvao?
- Abate Fetel
- REDDEVILS
#68914 Re: BHTelecom All About
Samo pogledaj datum registracije na forumu i sve ce ti biti jasnojarobot wrote: ↑02/02/2020 10:14Koristiš a ne znaš šta koristiš. Total tv je također telemah.Abate Fetel wrote: ↑02/02/2020 09:33Zašto bi koristio usluge moja tv kad mi ista ne odgovara, mobilnu telekoma koristim odavno, ovde se konstantno svaka kritika obara nakvim telećim odgovorima a nigdje akcije istih da se usluga poboljša?sencobih wrote: ↑02/02/2020 09:27
Moja tv go je tek krenula, vidjecemo na šta će to ličiti, ima potencijala da napreduje. Znači ti ne koristiš uslugu, a komentaris da ne valjaju paketi, mislim da to nije u redu. U pravu si tema nije Telemah, ali nije ni SDA pa je stalno potenciraš . Svi smo tražili sport klubove, a sad kad su ih uveli kukanje na kvadrat i to najviše od onih koji nemaju Moju TV.Satelitskih antena tipa total sam prevazisao davnih dana, hvala Bogu pa sam se riješio te hrđe s balkona.
Opet ponavljam HD i 4K kanali toga se držit treba, ne interesuju me lokalne televizije i kamere.![]()
![]()
Covjek je se registrovao da bi trolao na BHT temi, a 100% sam siguran da je korisnik drugog operatera
-
bumerangss
#68915 Re: BHTelecom All About
Podržavam tvoje mišljenje... jer ni mene sport ne zanima a sad cu samo zbog SK placati 5 KM a ukinuli su mi Novu BH koju sam gledao
Mislim da nije fer sto su svima poskupili isto... phon su trebali za npr 3 KM, net paket za 4 a ful za 5 KM a ne ovako oguli ovu sitnu uglavnom penzionersku populaciju koja ima phone paket
- navedeni
#68916 Re: BHTelecom All About
Jarane sport te ne zanima, puno ti 5 km, gledaš “Azra” i gluposti ostale na Novoj, ne znam šta da ti kažem torbice mibumerangss wrote: ↑02/02/2020 11:46Podržavam tvoje mišljenje... jer ni mene sport ne zanima a sad cu samo zbog SK placati 5 KM a ukinuli su mi Novu BH koju sam gledao![]()
Mislim da nije fer sto su svima poskupili isto... phon su trebali za npr 3 KM, net paket za 4 a ful za 5 KM a ne ovako oguli ovu sitnu uglavnom penzionersku populaciju koja ima phone paket![]()
- PlusSA
#68917 Re: BHTelecom All About
Ispade najbolje da niko ništa ne gleda na mojaTV jbg
Šta cemo za baraž i utakmice repke?
Voliš sport ne volis, barem ce biti tad euforija.
Šta ce iz BHT reci, ne daju nam a ubacili nam live kamere.
Šta cemo za baraž i utakmice repke?
Voliš sport ne volis, barem ce biti tad euforija.
Šta ce iz BHT reci, ne daju nam a ubacili nam live kamere.
- PajaELdin
#68918 Re: BHTelecom All About
Ovdije izgleda cim se pise nesto protiv Telecoma ili si trol, ili si korisnik Telemacha. Pa ovako nikad nisam bio korisnik Telemacha, a sad ozbiljno razmisljam da budem, korisnik sam Moje TV od njenog samog pocetka, kao i svih ostalih usluga BH Telecoma i ne samo ja nego i svi ukucani. Sad ja vas pitam imam li se ja pravo buniti nakon toliko godina? Misa mu naravno da imam, mislim da bi ljudi puno lakse presli preko poskupljenja da se poradilo na usluzi. Evo ponavljam se po ko zna koji put: Zasto nema trazene aplikacije za IOS? Cemu milon paketa kada se to moze svesti na tri paketa? Zasto sa povecanjem cijene se nije povecala i brzina interneta? Ubjedljivo najgora ponuda kanala u BiH, a svakako i u regiji, o HD ponudi vise i na Marsu znaju. Uveli su kanale UG koji mene licno ne zanimaju, a vidim i dosta ljudi djeli isto misljenje, brate hoces te kanale napravi dodatni paket i cao. Gdje su tu penzioneri da ne zaboravim koji jos siguran sam nemaju veze za ovo poskupljenje, a Boga mi kad im dodje racun sigurno im nece biti svejedno. Zasto se godinama ne radi nista na apdejtu VI Moje TV? Ubjedljivo najgora oprema, konkurencija uvodi android boxove, mi koristimo kinesko ZTE smece, daljinski nakon mjesec dana jedva radi, a zamjenski sada naplacuju. Jedina pozitivna stvar zadnjih godina je bilo uvidjenje 4G mreze koja ni dan danas ne funkcionise kako treba i sad ljudi se zale kako su ne dostupni, al hajde valjda vremenom bude uredu. I dalo bi se to jos nabrajati, i onda BUM pretplata skoci za 5km i zovnem 1444 kako bi se uvjerio, jer nisam mogao vjerovati kad lik iz call centra pa nije kaze gospodine 5km nego 4 i 90 sa PDV-om, ajde reko druze ubi se i prekinuo. I jos da ne zaboravim od kad su najavljene ove promjene meni konstantno internet stop, spor, slika ledi, u neka doba nestane svega. I ti dodjes ovdije jer je tema BH Telecom i cim se izrazis kako nisi zadovoljan necim evo sad i skakanjem cijene odmah si trol, spamer, korisnik nekog drugog operatera posebno Telemacha, jer je taj operater vama trn u oko. Zasto? Zato jer vas je natjerao da radite nesto, kao sto sam naveo u predhodnim postovima i sad bi mi imali limit i Bog zna sta sve ne da vas konkurencija ne podera. Kada ovaj Telemach krene sa mobilnom, a krenut ce jer je u ovoj drzavi sve moguce, tu je definitivno vas kraj. LP svima na forumu!
-
sencobih
#68919 Re: BHTelecom All About
Dobili su za kanal NovaBH nacionalnu frekvenciju besplatno, može se gledati na riblju kost, mada se ne bih čudio da baš tada budu neke "smetnje". Može se gledati.npr.u kafani, može kod nekog rođaka koji ima taj kanal, može se i otići na utakmicu, ima rješenja koliko hoćeš.... A ti ostatak vremena gledaj Azru , praktičnu ženu , Karleušu i uživaj uz Leu Kiš
-
sencobih
#68920 Re: BHTelecom All About
I onda je svizac zamotao čokoladuIamPajaELdin wrote: ↑02/02/2020 12:32 Ovdije izgleda cim se pise nesto protiv Telecoma ili si trol, ili si korisnik Telemacha. Pa ovako nikad nisam bio korisnik Telemacha, a sad ozbiljno razmisljam da budem, korisnik sam Moje TV od njenog samog pocetka, kao i svih ostalih usluga BH Telecoma i ne samo ja nego i svi ukucani. Sad ja vas pitam imam li se ja pravo buniti nakon toliko godina? Misa mu naravno da imam, mislim da bi ljudi puno lakse presli preko poskupljenja da se poradilo na usluzi. Evo ponavljam se po ko zna koji put: Zasto nema trazene aplikacije za IOS? Cemu milon paketa kada se to moze svesti na tri paketa? Zasto sa povecanjem cijene se nije povecala i brzina interneta? Ubjedljivo najgora ponuda kanala u BiH, a svakako i u regiji, o HD ponudi vise i na Marsu znaju. Uveli su kanale UG koji mene licno ne zanimaju, a vidim i dosta ljudi djeli isto misljenje, brate hoces te kanale napravi dodatni paket i cao. Gdje su tu penzioneri da ne zaboravim koji jos siguran sam nemaju veze za ovo poskupljenje, a Boga mi kad im dodje racun sigurno im nece biti svejedno. Zasto se godinama ne radi nista na apdejtu VI Moje TV? Ubjedljivo najgora oprema, konkurencija uvodi android boxove, mi koristimo kinesko ZTE smece, daljinski nakon mjesec dana jedva radi, a zamjenski sada naplacuju. Jedina pozitivna stvar zadnjih godina je bilo uvidjenje 4G mreze koja ni dan danas ne funkcionise kako treba i sad ljudi se zale kako su ne dostupni, al hajde valjda vremenom bude uredu. I dalo bi se to jos nabrajati, i onda BUM pretplata skoci za 5km i zovnem 1444 kako bi se uvjerio, jer nisam mogao vjerovati kad lik iz call centra pa nije kaze gospodine 5km nego 4 i 90 sa PDV-om, ajde reko druze ubi se i prekinuo. I jos da ne zaboravim od kad su najavljene ove promjene meni konstantno internet stop, spor, slika ledi, u neka doba nestane svega. I ti dodjes ovdije jer je tema BH Telecom i cim se izrazis kako nisi zadovoljan necim evo sad i skakanjem cijene odmah si trol, spamer, korisnik nekog drugog operatera posebno Telemacha, jer je taj operater vama trn u oko. Zasto? Zato jer vas je natjerao da radite nesto, kao sto sam naveo u predhodnim postovima i sad bi mi imali limit i Bog zna sta sve ne da vas konkurencija ne podera. Kada ovaj Telemach krene sa mobilnom, a krenut ce jer je u ovoj drzavi sve moguce, tu je definitivno vas kraj. LP svima na forumu!
- PlusSA
#68921 Re: BHTelecom All About
Ma najviše volimo da gledamo mojatv info kanal i glupostima koje nudesencobih wrote: ↑02/02/2020 12:56Dobili su za kanal NovaBH nacionalnu frekvenciju besplatno, može se gledati na riblju kost, mada se ne bih čudio da baš tada budu neke "smetnje". Može se gledati.npr.u kafani, može kod nekog rođaka koji ima taj kanal, može se i otići na utakmicu, ima rješenja koliko hoćeš.... A ti ostatak vremena gledaj Azru , praktičnu ženu , Karleušu i uživaj uz Leu Kiš
Live kamere, radio kanale te veliku BH ligu u nogometu u HD rezoluciji
- Kiki_Musampa
#68922 Re: BHTelecom All About
Bez ljutnje, ali je ovo drzava debila. Kada narodu ne smeta poskupljenje benzina,komunalnih usluga,telekomunikacijskih usluga itd, nego sta nego su debili. Uveli su sad sk,pa poskupljuju, a gdje je bilo pojeftinjenje kad je izbacen viasat set, i ostali kanali sa pocetka ,kada sam se prikljucio.
I kao sto je neko napisao,trebali su izostaviti barem moja tv phone paket,jer to penzioneri koriste.
I kao sto je neko napisao,trebali su izostaviti barem moja tv phone paket,jer to penzioneri koriste.
- turbofolk
#68923 Re: BHTelecom All About
Hoće li se ikada proširiti lista kanala na moja web tv-u tipa da se dodaju Sport klubovi, za neki mjesečni iznos kao što to mogu pinkovi. Hoće li se ikad u okviru moja web tv-a moći kupiti HBO OD i da li u ponudi regularnih paketa moja tv-a postoji mogućnost kupnje HBO OD.
Ja sam recimo telemachov korisnik kad je u pitanju televizija, a imam bh telecomov ADSL i fiksni telefon. Moja web TV je servis koji mnogo koristim i baš bih volio da mi neko ko zna, odgovori na ova pitanja. Hvala.
Ja sam recimo telemachov korisnik kad je u pitanju televizija, a imam bh telecomov ADSL i fiksni telefon. Moja web TV je servis koji mnogo koristim i baš bih volio da mi neko ko zna, odgovori na ova pitanja. Hvala.
- Abate Fetel
#68924 Re: BHTelecom All About
Nema od toga ništa, telemah BiH je statičan, šta im centrala naredi to i rade, sve ostalo je u domenu naučne fantastike.IamPajaELdin wrote: ↑02/02/2020 12:32 Kada ovaj Telemach krene sa mobilnom, a krenut ce jer je u ovoj drzavi sve moguce, tu je definitivno vas kraj. LP svima na forumu!
Telemah je preskup.
-
sencobih
#68925 Re: BHTelecom All About
Penzioneri najviše koriste paket moja tv bh , koji košta oko 13KM i taj paket ne poskupljujeKiki_Musampa wrote: ↑02/02/2020 13:09 Bez ljutnje, ali je ovo drzava debila. Kada narodu ne smeta poskupljenje benzina,komunalnih usluga,telekomunikacijskih usluga itd, nego sta nego su debili. Uveli su sad sk,pa poskupljuju, a gdje je bilo pojeftinjenje kad je izbacen viasat set, i ostali kanali sa pocetka ,kada sam se prikljucio.