Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije to pitanje sta bi rekli hejteri, al je neozbiljno da ne postoji iOS aplikacija firme koja se bavi telekomunikacijama. I na kraju se to jos pokusava i opravdati.
Da li se Moja Web TV i Moja TV Flix naplaćuju kao dodatne usluge? Ako je to slučaj, ovu prvu uslugu su u kontekstu ovog novog poskupljenja možda mogli ponuditi svim korisnicima Moja TV a ovu drugu onim najskupljim paketima, bez vremenskog limita, odnosno tokom trajanja ugovornog odnosa.
Trenutno kod roditelja gledam Moja TV i ako bih išta izbacio iz ponude onda su to ova dva RTS kanala, koja su većinu vremena kodirani.
hipija wrote: ↑01/02/2020 19:27
Da li se Moja Web TV i Moja TV Flix naplaćuju kao dodatne usluge? Ako je to slučaj, ovu prvu uslugu su u kontekstu ovog novog poskupljenja možda mogli ponuditi svim korisnicima Moja TV a ovu drugu onim najskupljim paketima, bez vremenskog limita, odnosno tokom trajanja ugovornog odnosa.
Trenutno kod roditelja gledam Moja TV i ako bih išta izbacio iz ponude onda su to ova dva RTS kanala, koja su većinu vremena kodirani.
Ma mogli su svašta nešto ponuditi da opravdaju poskupljenje. Na primjer svim korisnicima besplatno http://www.mojatv.ba/mojatv-multiscreen.html
Pa i tu Moja Tv Flix otključanu non stop, jer nema tu puno sadržaja i ko želi pregledat će to u ovom besplatnom periodu.
Sada riskiraju odliv korisnika? Čini mi se da će ponovo morati izvlačiti 200000-og korisnika, za nekih par godina?
Hrpa ljudi napusta drzavu smanjuje se broj korisnika.
Svake godine ce oni dizati 5 KM.
Postujem svaciji ukus, ali sport me ne zanima nikako a ima 50% sportskih kanala.
Obrazovnih programa malo ili nikako, djeca nam glupa ko noc, ali bitno da ima sporta.....
PlusSA wrote: ↑01/02/2020 22:19
Logika dosta penzionera nema pojma da ce naplacivati pa nece odjaviti opciju
Logicnije da rade za korisnike a ne da ih gule
Nikakav penzioner ovu uslugu nema, niti koristi niti će mu je naplatiti, jedino ako je sam tražio i to pismeno na šalteru. Taj listing sam ja davno jednom prilikom tražio i koštao je 10 maraka jednokratno, i sastojao se od 15 listova svih poziva, odlaznih, dolaznih, sat, trajanje svakog pojedinačno itd. I sad je taj listing besplatan ako ćeš doći po njega na šalter, ili da ti ga šalju na e mail.
PlusSA wrote: ↑01/02/2020 22:19
Logika dosta penzionera nema pojma da ce naplacivati pa nece odjaviti opciju
Logicnije da rade za korisnike a ne da ih gule
Nikakav penzioner ovu uslugu nema, niti koristi niti će mu je naplatiti, jedino ako je sam tražio i to pismeno na šalteru. Taj listing sam ja davno jednom prilikom tražio i koštao je 10 maraka jednokratno, i sastojao se od 15 listova svih poziva, odlaznih, dolaznih, sat, trajanje svakog pojedinačno itd. I sad je taj listing besplatan ako ćeš doći po njega na šalter, ili da ti ga šalju na e mail.
Zar to nije onaj listing poziva uz račun koji dolazi?
Ama pise lijepo detaljni listing.
Ono sto dolazi uz racun klasicno, nije detljani listing.
Detaljni listing je listing sa svakim pozivom i sms porukom koju ste imali, sa vremenom pocetka poziva i sekunda trajanja.
Stvar je sto posta naplacuju tu dostavu i BHT zeli da se rijesi tih troskova.
Ako ih neko jos treba, trazi na mail i to je to.
Mogli su uz obavijest staviti primjer detaljnog listinga.
sime_cipol wrote: ↑01/02/2020 18:19
Da Telecom napravi iOS, dva dana poslije bi hejteri dosli i rekli, a gdje je app za Symbian
Otprilike tako...
Ili još poneki put da nam IamEldinPaJa objasni koje kanale pod hitno da uvedu, i naravno da su uhljebi...
Ko te ista pit'o? Ajde heklaj, dosta mi je vise uposlenika Telecoma na ovom forumu. Iskacete iz konzerve, da konkurencije nema jos uvijek bi limit od 2gige postojao. Hvale se ponudom HD kanala, a kanali iz Juzne Koreje, Kine i Turske, jos korida fali. BTW HD je vec odavno standard u cijelom svijetu prenesite to sefovima, jer ocito za vas 95 nikad nije zavrsila.