jedino sta bi dodao da se ni po cemu ne razlikuju od ustasa i drugih fashista po zlocinima.MorningStar wrote: ↑27/01/2020 23:16Postao je sinonim ali ti koji su cinili ta zvjerstva zlocine i slicno, mozemo reci divljaci poremeceni - i koji se definisu cetnicima (iako postoji odredjen broj koji zna sta je definicija cetnika) nemaju pojma da je osnova pojma cetnik zapravo Srpski rojalista (monarhista) kralju koji ne postoji (mislim krvno postoji ali kao i da ne postoji) a kojeg cekaju i zavjestali su se da nece kratiti brade tj. brijati se dok isti se ne vrati na prijestolje (izgleda da ce se nacekatiMaraschino wrote: ↑27/01/2020 23:07sinonim za stravicne zlocineMorningStar wrote: ↑27/01/2020 22:21 Interesantno i banalno, ali ko zna sta to znaci biti cetnik, mislim da vecina Srba ne zna tacno sta to podrazumjeva al sad necemo u detalje...dakle vase misljenje ?
![]()
) Medjutim daleko su poremeceni divljaci od toga da razumiju pojmove monarhista itd... za njih je cetnik cetri s idi ubijaj muslimane ustase i nabij kokardu na glavu.. tragikomicno
![]()
znam i drugi cine zlocine ali ovi su poznati i po masovnosti zlocina.