Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
-
putokaz1
#6051 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Trolarali su i drugi kad su govorili
Haris SDA igrač
Fahro SDA igrač
Željko SDA igrač
Peco SDA igrač
Delić SDA igrač
Šuhret SDA igrač
Ja sam im govorio da su budale,da lažu,da trolaju,da izmišljaju,bili su mi dosadni
Ispadoše ljudi u pravu
Kako se sad ponaša Dino sve podjeća na Fahru pred 2015 ili Delića pred 2018
Jednostavno ista šema
Historia est magistra vitae
Haris SDA igrač
Fahro SDA igrač
Željko SDA igrač
Peco SDA igrač
Delić SDA igrač
Šuhret SDA igrač
Ja sam im govorio da su budale,da lažu,da trolaju,da izmišljaju,bili su mi dosadni
Ispadoše ljudi u pravu
Jednostavno ista šema
- seoBIH
#6052 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ne, nisu svi isti. Koliko god pokušavali to uvesti u raspravu i svima nametnuti, NE NISU SVI ISTI!
- cvrčak_na_hedonizmu
#6053 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Sta bolan ti znas sta se desava u Sarajevu ? Sto lupas gluposti ?putokaz1 wrote: ↑26/01/2020 13:17 Trolarali su i drugi kad su govorili
Haris SDA igrač
Fahro SDA igrač
Željko SDA igrač
Peco SDA igrač
Delić SDA igrač
Šuhret SDA igrač
Ispadoše ljudi u pravu
Jednostavno ista šema
Ne znas kvotati post, a kamoli da upratis politicka desavanja u KS.
Sjasi malo vol 10, bas si naporan i bas pises nebuloze o stvarima o kojima veze nemas.
- Prpa.ba
#6054 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Elektronsko glasanje drasticno olaksava blatantne kradje kompletnih izbora. Postojeci sistem je superioran bilo kakvim tehnoloskim inovacijama koje omogucavaju da se na par klikova promijeni kompletna izborna demografija.
Svako ko podrzava elektronsko glasanje je ili zainteresovan za apsolutnu kradju izbora, ili neupucen u problematiku.
Svako ko podrzava elektronsko glasanje je ili zainteresovan za apsolutnu kradju izbora, ili neupucen u problematiku.
- bunk
#6055 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ovo pod b.Prpa.ba wrote: ↑26/01/2020 13:22 Elektronsko glasanje drasticno olaksava blatantne kradje kompletnih izbora. Postojeci sistem je superioran bilo kakvim tehnoloskim inovacijama koje omogucavaju da se na par klikova promijeni kompletna izborna demografija.
Svako ko podrzava elektronsko glasanje je ili zainteresovan za apsolutnu kradju izbora, ili neupucen u problematiku.![]()
- Kikibombona
#6056 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Profa je covjek velikog znanja i iskustva, dokazan na svjetskoj sceni. Poslusaj njegovo proslosedmicno obracanje, odmah ces prepoznati moderno zapadno razmisljanje.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑26/01/2020 13:11Kiki, postujem tvoj anti SDA stav, jer sam isti, ako ne i gori, ali grijesis oko Platforme. Prema svemu vidjenom, ljudi koji su se okupili tu imaju cilj da uzmu mandat, dva i onda to unovce. SDA ima svojih standardnih desetak mandata, SBB, DF uzmu po jedan, dva mandata, BOSS/BPS jedan, papak ako treba, Platforma dva i opet, tijesna, vecina - pricam o KS konkretno.
NS, NiP i SDP ( barem sarajevski ) su dokazali da nece sa konjokradicama. Ne treba izmisljati toplu vodu i bezveze rasipati glasove.
Moje misljenje, naravno, a neka radi ko sta hoce.
Mi smo primitivni, zatvoreni u smradu, tesko mozemo sami napraviti veci iskorak.
...
Ja ovdje moram gledati siru sliku i malo dalje od sarajevskog kantona ili lokalnih zajednica. Profa je zainteresovan za promjenu nacina razmisljanja sto je osnovni preduslov za ubrzan napredak. Shvati druze, mi smo zatucani i zaostali. Svi mi. Moramo usvojiti nacin razmisljanja naprednih naroda. To je najlakse postici tako sto cemo vratiti nase ljude koji su izgradjeni u normalnim drustvima. Nastojanje profe da animira dijasporu je veliki korak. Nesto slicno radi Irska sa svojom ogromnom dijasporom.
...
Poneki hostapler ce se uvuci, kao sto se uvlaci u sve stranke. Ko moze garantovati za zastupnike SDP-a ili NiP-a da nece prihvatiti nemoralne ponude SDA? Mi smo kao narod smece. Koliko znas ljudi da bi odbili milion maraka za dizanje ruke u korist SDA?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#6057 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ne moze jos, ima jos par sedmica obuke u rusiji pa onda ide elektronsko glasanjebunk wrote: ↑26/01/2020 13:12 Najbolje i najsigurnije je elektronsko glasanje.
Edukacija glasaca mjesecima uoci izbora.Mislim na edukaciju kako se glasa a ne za koga![]()
Kladim se u sleper kinder maxi kinga da ce se nakon prvih izbora na kojima se bude glasalo elektronski pocet pricat o hakerima iz turske,rusije ili odakle vec dolaze![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#6058 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
A skeneri ?Prpa.ba wrote: ↑26/01/2020 13:22 Elektronsko glasanje drasticno olaksava blatantne kradje kompletnih izbora. Postojeci sistem je superioran bilo kakvim tehnoloskim inovacijama koje omogucavaju da se na par klikova promijeni kompletna izborna demografija.
Svako ko podrzava elektronsko glasanje je ili zainteresovan za apsolutnu kradju izbora, ili neupucen u problematiku.![]()
Na proslim opstim izborima sno imali haman 65-70k nevazecih listica, skoro 40k praznih listica. Pricam o KS.
To je bas puno
- Kikibombona
#6059 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
U pojedinim irackim provincijama su uveli elektronsko glasanje. Desila se nezapamcena kradja i masovni naredi nakon izbora.Prpa.ba wrote: ↑26/01/2020 13:22 Elektronsko glasanje drasticno olaksava blatantne kradje kompletnih izbora. Postojeci sistem je superioran bilo kakvim tehnoloskim inovacijama koje omogucavaju da se na par klikova promijeni kompletna izborna demografija.
- SmokingMan
#6060 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Vjerujem da će sve učinitida skeniranje glasačkih listića na licu mjesta nikada ne zaživi kod nas. 
- cvrčak_na_hedonizmu
#6061 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Lijepim rijecima ne vjerujem. Iskustvo me naucilo. Samo djela, konkretna. Svi su lopovi dok se ne dokaze suprotno, to je moja postavka i gledanje stvari.Kikibombona wrote: ↑26/01/2020 13:24Profa je covjek velikog znanja i iskustva, dokazan na svjetskoj sceni. Poslusaj njegovo proslosedmicno obracanje, odmah ces prepoznati moderno zapadno razmisljanje.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑26/01/2020 13:11Kiki, postujem tvoj anti SDA stav, jer sam isti, ako ne i gori, ali grijesis oko Platforme. Prema svemu vidjenom, ljudi koji su se okupili tu imaju cilj da uzmu mandat, dva i onda to unovce. SDA ima svojih standardnih desetak mandata, SBB, DF uzmu po jedan, dva mandata, BOSS/BPS jedan, papak ako treba, Platforma dva i opet, tijesna, vecina - pricam o KS konkretno.
NS, NiP i SDP ( barem sarajevski ) su dokazali da nece sa konjokradicama. Ne treba izmisljati toplu vodu i bezveze rasipati glasove.
Mi smo primitivni, zatvoreni u smradu, tesko mozemo sami napraviti veci iskorak.
...
Ja ovdje moram gledati siru sliku i malo dalje od sarajevskog kantona ili lokalnih zajednica. Profa je zainteresovan za promjenu nacina razmisljanja sto je osnovni preduslov za ubrzan napredak. Shvati druze, mi smo zatucani i zaostali. Svi mi. Moramo usvojiti nacin razmisljanja naprednih naroda. To je najlakse postici tako sto cemo vratiti nase ljude koji su izgradjeni u normalnim drustvima. Nastojanje profe da animira dijasporu je veliki korak. Nesto slicno radi Irska sa svojom ogromnom dijasporom.
...
Poneki hostapler ce se uvuci, kao sto se uvlaci u sve stranke. Ko moze garantovati za zastupnike SDP-a ili NiP-a da nece prihvatiti nemoralne ponude SDA? Mi smo kao narod smece. Koliko znas ljudi da bi odbili milion maraka za dizanje ruke u korist SDA?
Profa lijepo prica i to je to. Stvari na terenu govore drugacije. Pametan covjek ce glasati za dokazane stranke koje nece izdati, a mogle su. To je napredak odnosu na proteklih dvadeset godina.
Sto bih skinuo glas NS-u da rizikujem sa Platformom ?
- MarshalDodik
#6062 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ne moras ti skidati svoj glas svoj NS-u, neka platforma skine glasove Df-a i Sbb-a pa da je vidimo kome ce se postizborno prikloniti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6063 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kiki jesi ti naivan
-
MUNAFIK
#6064 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Pa i SDA se nada da glasovi DFa i SBBa nece otici KIFLI i NIPu nego da ce otici Platformi. Bake bi milijardu istreso da se to desi.MarshalDodik wrote: ↑26/01/2020 14:04 Ne moras ti skidati svoj glas svoj NS-u, neka platforma skine glasove Df-a i Sbb-a pa da je vidimo kome ce se postizborno prikloniti.
-
mali_balon
#6065 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Sve se moze kaf se hoce pa uvesti i elektronsko glasanje bez mogucnosti malverzacije, ali to nije u interesu vladajucim elitama....kako bi inace vidjeli svoje mrtve na dan izbora.......
-
izvrsni direktor
#6066 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Lijepo prica a na terenu aktivno skuplja ljude koji su dokazani sda preletaci.Kikibombona wrote: ↑26/01/2020 13:24Profa je covjek velikog znanja i iskustva, dokazan na svjetskoj sceni. Poslusaj njegovo proslosedmicno obracanje, odmah ces prepoznati moderno zapadno razmisljanje.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑26/01/2020 13:11Kiki, postujem tvoj anti SDA stav, jer sam isti, ako ne i gori, ali grijesis oko Platforme. Prema svemu vidjenom, ljudi koji su se okupili tu imaju cilj da uzmu mandat, dva i onda to unovce. SDA ima svojih standardnih desetak mandata, SBB, DF uzmu po jedan, dva mandata, BOSS/BPS jedan, papak ako treba, Platforma dva i opet, tijesna, vecina - pricam o KS konkretno.
...
...
Bas si naivan, realno
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6067 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
hadzikadic sa zasad ostaje na ledu... nema potrebe bacati glasove na njegovu platformu jer ce oslabiti cetvorku, recimo 50 000 glasova je otislo hadzikadicu za predsjednistvo sto je prevagnulo da uleti dzaferovic mjesto becirevica... ja strankama jednog lica vise ne vjerujem...
-
izvrsni direktor
#6068 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Pa upravo zbog toga se i osniva ova platforma. Kao i bijediceva sp.MarshalDodik wrote: ↑26/01/2020 14:04 Ne moras ti skidati svoj glas svoj NS-u, neka platforma skine glasove Df-a i Sbb-a pa da je vidimo kome ce se postizborno prikloniti.
Valja spasiti df i sbb glasove da ostanu unutar sda
-
izvrsni direktor
#6069 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Moze se i glasanje koje mi imamo sprovesti bez malverzacije..mali_balon wrote: ↑26/01/2020 14:11 Sve se moze kaf se hoce pa uvesti i elektronsko glasanje bez mogucnosti malverzacije, ali to nije u interesu vladajucim elitama....kako bi inace vidjeli svoje mrtve na dan izbora.......
U teoriji je sve moguce
-
MUNAFIK
#6070 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
To je to... Cak i da profa ne misli o tome sad, SDA ce lahko i brzo uspjet sve to navest na svoj mlin...izvrsni direktor wrote: ↑26/01/2020 14:15Pa upravo zbog toga se i osniva ova platforma. Kao i bijediceva sp.MarshalDodik wrote: ↑26/01/2020 14:04 Ne moras ti skidati svoj glas svoj NS-u, neka platforma skine glasove Df-a i Sbb-a pa da je vidimo kome ce se postizborno prikloniti.
Valja spasiti df i sbb glasove da ostanu unutar sda
Glasati za platformu u ovom trenutku je vise nego rizicno... Ima 4tvorka provjerena i dokazana i toga se treba drzati.
- pici
#6071 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
samo cetvorka ako ostanu ovako dosljedni... ostali su sdO preletaci... tu me niko vise nece pokolebat da tito ustane iz groba i kaze glasaj za hadzikadica il one zlatkove nove sdO privjeske... ko pocne vaziti o patriotizmu i mahat zastavama, mrrssshh od mene
- MarshalDodik
#6072 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
I ja bih volio da glasovi ove dvojice rahmetlija odu direktno ili "cetvorci" ili begu Izetu pa da se to lijepo iskristalise.
Medjutim to se skoro pa sigurno nece desiti nego cemo imati novo kockanje sada sa PzP-om.
Sta znam, mozda ovog puta klackalica prevagne na drugu stranu?
Bijedicevci su svima kristalno jasni.
Medjutim to se skoro pa sigurno nece desiti nego cemo imati novo kockanje sada sa PzP-om.
Sta znam, mozda ovog puta klackalica prevagne na drugu stranu?
Bijedicevci su svima kristalno jasni.
-
MUNAFIK
#6073 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Malo sam se rapitao ko mi jenu mahali u ovoj platformi... Eto skintah 3..4 mlade osobe, fina raja, normalna ali isto tako raja kojoj nikakav problem ne bi bio uci u koaliciju sa SDA... Bar za ovog jednog sam siguran i on im je predsjednik... Stalno samo neka "patriotska" prica i neka svi su nasi...
- pici
#6074 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
umene mi je sin u PzP ono ko neki clan i nebi koaliro s sdO nema sanMse ali ima dosta mlade raje koja je naivna i tek se pocinju baviti politikom... sto kod mene sin velli eeee kad bi mi ponudili posao moglo bi se razmotritiMUNAFIK wrote: ↑26/01/2020 14:24Malo sam se rapitao ko mi jenu mahali u ovoj platformi... Eto skintah 3..4 mlade osobe, fina raja, normalna ali isto tako raja kojoj nikakav problem ne bi bio uci u koaliciju sa SDA... Bar za ovog jednog sam siguran i on im je predsjednik... Stalno samo neka "patriotska" prica i neka svi su nasi...
-
mrgreen
#6075 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kiki još jednom, ko su istaknuti pojedinci u PzP-u osim Hadzikadica, može top 3?
NiP kadrovi nisu nešto pa nisu ni oni moj izbor, ali njihovo jedno lice bazira svoje postojanje na antiSDA politici i to vrlo dobro radi.
NiP kadrovi nisu nešto pa nisu ni oni moj izbor, ali njihovo jedno lice bazira svoje postojanje na antiSDA politici i to vrlo dobro radi.