bolji je.. .
Moderator: Benq
Koji paket koristiš, pa ću ti reći koje filmove/kataloge možeš gledati.shape of despair wrote: ↑25/01/2020 13:04 Staaa je ovo,pa nijedan skoro film u videoteci nemoze,niste pretplaceni,za 67KM????
Eon ovaj trio 67kmcrnivrag wrote: ↑25/01/2020 13:15Koji paket koristiš, pa ću ti reći koje filmove/kataloge možeš gledati.shape of despair wrote: ↑25/01/2020 13:04 Staaa je ovo,pa nijedan skoro film u videoteci nemoze,niste pretplaceni,za 67KM????
Pretragu vršiš po katalozima, da bi mogao pristupiti svakom sadržaju iz svoje pretplate, jer na početnoj stranici stavljaju sadržaje iz svih kataloga.
Kanali 13 i 14 nisu dostupni na routerima u Europi.aditon wrote: ↑25/01/2020 16:59 kako na Ubee modemu podesiti "control channel" kod WI-FI-a, a da je iznad 10. Trenutno je channel 11 (jer je naštimano na "auto") ali u opcijama pored "Auto" odabira ima još 9 kanala koji se ručno mogu odabrati. Wi-fi analyzer mi pokazuje da je channel 14 najbolji za mene, eventualno 13 ali nikako ručno ne mogu odabrati ove kanale?
znači prosto onda nije moguće podesiti na najbolji način ovaj wifi...svi ostali kanali su s max 3 zvjezdice, dakle velika ometanja od drugih mreža iz okoline...a jbg onda...neće mi na 2.4 GHz da izbaci preko 2 ili 3 megabita..inače ranije sam imao bolje prolaze, 30tak u prosjeku i to je meni ok, ne treba mi na wi fi-u više od toga, ali ovo sad je fakat sporocrnivrag wrote: ↑25/01/2020 17:01Kanali 13 i 14 nisu dostupni na routerima u Europi.aditon wrote: ↑25/01/2020 16:59 kako na Ubee modemu podesiti "control channel" kod WI-FI-a, a da je iznad 10. Trenutno je channel 11 (jer je naštimano na "auto") ali u opcijama pored "Auto" odabira ima još 9 kanala koji se ručno mogu odabrati. Wi-fi analyzer mi pokazuje da je channel 14 najbolji za mene, eventualno 13 ali nikako ručno ne mogu odabrati ove kanale?
imam ja i 5 ghz ali često koči protok (dok je brzina daleko veća) obzirom da sam dosta udaljen od modema...ova 2,4 ima bolju pokrivenost ali u zadnje vrijeme baš se vuče ko prebijena mačka..typeOnegative wrote: ↑25/01/2020 17:11 Dok sam imao cisco 3928 imao sam 13 kanal I uvijek sam ga i koristio ( prosjek je bio oko 45 Mbps45. Na ovom Tc 2921 nisam ni gledao jer ni ne koristim 2.4 GHz mrezu, bas cu pogledat kad dodjem kuci.
Defiinitivno prepremalo je to.

Telemach ne garantuje brzinu putem WiFi mreže, samo putem direktnog spajanja kablom.shandrprcSA wrote: ↑25/01/2020 17:56 Koristim Cisco EPC3928S i net je 140/10 Mbps . Brzina na wifi je katastrofa, prva slika je prije nego sam modem iskljucio iz struje dok je druga slika poslije restarta modema, izmjenjeno svih 11 kanala...Ima li jos sta da se moze uraditi osim da ga razbijem![]()
![]()
Šta preporučuješ @crnivrag?crnivrag wrote: ↑25/01/2020 18:00Telemach ne garantuje brzinu putem WiFi mreže, samo putem direktnog spajanja kablom.shandrprcSA wrote: ↑25/01/2020 17:56 Koristim Cisco EPC3928S i net je 140/10 Mbps . Brzina na wifi je katastrofa, prva slika je prije nego sam modem iskljucio iz struje dok je druga slika poslije restarta modema, izmjenjeno svih 11 kanala...Ima li jos sta da se moze uraditi osim da ga razbijem![]()
![]()
Ako želiš bolju WiFi brzinu, potreban ti je dobar router i dobar uređaj na kojem ćeš se spajati na internet, a koji je novije proizvodnje i jačih hardverskih specifikacija.
Bilo koji router sa makar dvije eksterne antene, četiri su optimalne, a više njih je naravno bolje
Možeš koristiti HBO GO aplikaciju na 4 uređaja na bilo kojoj mreži, ali se prvo moraš na istu registrovati putem koda koji ti je prikazan na "Moj Telemach" portalu pod sekcijom Teelvizija -> HBO GO.
Piše 1656crnivrag wrote: ↑25/01/2020 20:08Možeš koristiti HBO GO aplikaciju na 4 uređaja na bilo kojoj mreži, ali se prvo moraš na istu registrovati putem koda koji ti je prikazan na "Moj Telemach" portalu pod sekcijom Teelvizija -> HBO GO.
To su svi naslovi, odnosno pod 16000 naslova se računa i svaka epizoda neke serije.
I ja na EON Premium paketu imam toliko naslova u Video Klubu.