Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote: ↑19/01/2020 22:26
Vjerujem da o istom krompiru pisemo- mada , kad se tek pojavio, Kanadjani ga - odgojili- bio je super- sada vec ima varijanti- tak... nadjem najbolji u nasem walmartu -organski..oh- prosle sedmice pravila krompirusu- nevjerovatan ukus..
.
Taj sam ja koristio nedavno kad sam se osramotio...onaj zaledjeni
Vjerujem da o istom krompiru pisemo- mada , kad se tek pojavio, Kanadjani ga - odgojili- bio je super- sada vec ima varijanti- tak... nadjem najbolji u nasem walmartu -organski..oh- prosle sedmice pravila krompirusu- nevjerovatan ukus..
.
.
pricaj na , imam vremena
taj gospoja uzela, pod rukom bas dobar ..tvrd , ali dok sam ga gulio osjetio sam da je cudan...vlazan,
par ih je bilo da su bili malo crni . njih sam eliminisao odmah ali ostali kad su se ispekli....pocrnili, slatki...fuj
.
Hm,
..svo se povrce cuva u friziderima. vjerujem i ovaj moj- i meni stoji i po sedam dana, na sobnoj temperaturi- pocinje i da klice baca- meni se to svidja - jer bude sladak nakon kuvanja..
Zoya wrote: ↑19/01/2020 21:53
Bila sam i ja kad je tema bila grah pa smo ja i arzuhal zakrvili oko zaprške
aha , ok i gdje je bio problem??
Pa problem je bila zaprška. On je rekao da ne ide zaprška u grah, ja sam na to odgovorila nesto u stilu 'kakav je to grah bez zaprške' i riječ po riječ ispade svađa na kraju. Nisam mu još halalila.
Još kad neko reče da stavi krompir u grah