Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Isplati li se nastaviti Ray Donovan? Pregledao sam cetvrtu sezonu davno kad je izasla? Kakva je serija sada?
Koliko sezona ce jos biti. Jel sedma zadnja?
5 je dobra sezona iznad prosjeka, a 6ta kad presele u New York je najbolja od svih..
7 poprilicna karina vidi se da to treba završavati mislim da je 8 zadnja sezona još samo tv kuca treba potvrditi.
Naravno ako si fan serije kao što sam ja bice ti i 7 zanimljiva, al' je kvalitet pao.
karanana wrote: ↑18/01/2020 05:35
nije los outsider, ali treba biti oprezan. poznavajuci kinga, on to sve super zapocne, zakuha, ali nikako ne zna i mere fino svrsiti, nego sve nekako razvodni i od svega dobrog i razradjenog, na kraju nekako - nista.
Meni ovo dobro za sad. Al što kažeš King to usere na kraju, vidjećemo ovaj put.
SPOILER
Spoiler
Show
izgide Jason Bateman u drugoj epizodi a na IMDB stoji da je u 10 epizoda. Hoće li se vraćati njegov lik, iako je ubijen, ili ovo IMDB lista ove epizode što je režisirao a ne glumi u njima?
nije los outsider, ali treba biti oprezan. poznavajuci kinga, on to sve super zapocne, zakuha, ali nikako ne zna i mere fino svrsiti, nego sve nekako razvodni i od svega dobrog i razradjenog, na kraju nekako - nista.
SPOILER
Spoiler
Show
izgide Jason Bateman u drugoj epizodi a na IMDB stoji da je u 10 epizoda. Hoće li se vraćati njegov lik, iako je ubijen, ili ovo IMDB lista ove epizode što je režisirao a ne glumi u njima?
Ja se nadam da ce Price uspjeti da napravi dobar kraj.
SPOILER
Spoiler
Show
SPOILER
Spoiler
Show
kako mi je sjeo taboo za vikend, bolje nego prvi put kad sam gledala! odlicno.
dracula je njh. prva epizoda okej, druga ajde moze nekako, treca odron. sve u svemu prosjek i bacene pare na n-ti, nezanimljiv i nepotreban tejk on drakula. bolno banalan u obzervacijama, plitak i nekonzistentan.
jedini problem je sto sad hocu jos , a mister holivud nema vremena za posvecenost i obaveze koju ova serija iziskuje. kao ni steven knight, aj ges. boktepita kad ce druga sezona, trecu da ne spominjem...
omar little wrote: ↑20/01/2020 17:36
jedini problem je sto sad hocu jos , a mister holivud nema vremena za posvecenost i obaveze koju ova serija iziskuje. kao ni steven knight, aj ges. boktepita kad ce druga sezona, trecu da ne spominjem...
Ima dosta serija koje bih preporucio, ali ovi su mi trenutno na serveru. Neki nisu kompletni jer mi se ne da skinuti prijasne sezone koje sam vec pogledao.