Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bingov buraz wrote: ↑15/01/2020 23:29
Dževad Aličić nikad ne iznevjeri,na dodjeli gremija je ispomjerao guzice svima u industriji,ljudi se pod stolove zavlačili da ih ne prozove,kaže Di Caprio snimio film od tri sata i odveo djevojku da gledaju,kad je napokon film završio ona postala prestara za njega
preporučam pogledati
10:00 najjače šukanje do sad... tačno dobro dođe neko poput njega da ove spusti na zemlju.
6:30-7:30 isto... ovo mislim da nije baš bila zajebancija
Last edited by MarlboroGold on 15/01/2020 23:36, edited 2 times in total.
3 Epizoda prve sezone
Nesto najgluplje sto sam u zivotu vidio je zadnjih 6-7 minuta ove epizode. Iskusni agent koji ima preko 30 godina iskustva prati ubicu i onako nasjedne. WtF
predobra druga sezona, pogotovo onaj drugi dio kad ganjaju onog lika. završila je u vrhu godišnjih listi, tako da ne znam o kakvom razočarenju pričamo.
zomri wrote: ↑16/01/2020 18:46
predobra druga sezona, pogotovo onaj drugi dio kad ganjaju onog lika. završila je u vrhu godišnjih listi, tako da ne znam o kakvom razočarenju pričamo.
Fincher radi film pa je stavio on hold. Inače produkcija traje 2 godine, ali mislim da bi ipak mogla za 2 godine nova sezona. Svakako će im odgovarati stariji glumci.
zomri wrote: ↑16/01/2020 19:04
Fincher radi film pa je stavio on hold. Inače produkcija traje 2 godine, ali mislim da bi ipak mogla za 2 godine nova sezona. Svakako će im odgovarati stariji glumci.
Ma ja za ovaj film i drugu sezonu ovih robota ce mu trebati otprilike godina i nesto malo dok se snimi treca mindhuntera i ono najave hajpanje proci ce 2 i po godine dok je ne vidimo.
Nemoj me pogresno razumjeti druga sezona je odlicna u poređenju kakav materijal danas imamo i opcenito za svaku eru je odlicna, al' je cinjenica da ne može prismrditi prvoj i da smo zamišljali da ce je drugacije odraditi u poređenju s ovim posebno Mansona i neke druge stvari a dobili smo minimum tih scena.
močno odradjeno... evo druga epizoda se odgledala... mini setija ko sherlok od 3 epizode po sezoni svaka epizoda ko film po sat i po... zasebno ali povezane glavnom pricom... preporuka
močno odradjeno... evo druga epizoda se odgledala... mini setija ko sherlok od 3 epizode po sezoni svaka epizoda ko film po sat i po... zasebno ali povezane glavnom pricom... preporuka
Druga sezona je maximalno fokusirana na Atlantu. Meni je za nijansu bolja prva sezona jer je uglavnom svaka epizoda "obrađivala" nekog narednog monstruma koji bi nanovo otkrivao detalje zločina i uvijek bismo saznali nešto novo. Ovako, Atlanta ide do kraja druge sezone a šta će biti na kraju...pogledaj.
Možda se i ne razočaraš. Ono što je sigurno je da ide i treća sezona sigurno.
nije los outsider, ali treba biti oprezan. poznavajuci kinga, on to sve super zapocne, zakuha, ali nikako ne zna i mere fino svrsiti, nego sve nekako razvodni i od svega dobrog i razradjenog, na kraju nekako - nista.