Jesi li ti siguran da si odslušao?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
°u°
#10827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Piše se ali pod nadimcima, anonimno pa se rahat možeš raspištoljitBanksy wrote: ↑11/01/2020 12:46 Ništa novo ja nisam čula. Sve ispričano danas već pričaju pred granapom, a piše se na ovom forumu ima i više od deset godina. Ako je danas nadoš'o na ovakve stavove, onda je njegova analitika tanka k'o papir.
Da ne govorim koliko plitak i glup, žao mi je, moraš biti da poslije svega, na zadnjim izborima, bučno medijski navijaš i glasaš za Komšića. A kao novinar si s iskustvom i znanjem i pameću.
Prije će biti da Komšić, nakon izbora, nije pripazio svog gurua i logističara Safu onako kako je ovaj očekivao i kako je dogovoreno.
Da se ukine anonimnost forum bi bio prazan.
U meču Komšić vs Čović zna se zbog čega, ko i za koga se birala strana.
- Banksy
#10828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
edit, nebitno...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- zateznistub
- armin071
#10831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Što je Bake popeškešio “akademika” kako emisija ide ispašće Bake rambo do kraja emisije. Jebem ti čovjeka koji se prokurva za 100 maraka. E moj Sidrane... 
-
The BEN10
- zateznistub
#10833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Napatio se Sidran, Aljo i Bake mu dok su se, na poziv muvelije, probijali do dobrinje na iftar. Rizikovao Bake život a samim tim nije bio u trezoru. A svega na sofri.
Koje pišanje po sitnoj buraniji koja ni hljeba nije imala...
-
The BEN10
#10834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj, fakat, ljudi nisu imali šta jesti u ratu, a pred nekima sofre bile...zateznistub wrote: ↑11/01/2020 19:29Napatio se Sidran, Aljo i Bake mu dok su se, na poziv muvelije, probijali do dobrinje na iftar. Rizikovao Bake život a samim tim nije bio u trezoru. A svega na sofri.
-
zippoo87
#10835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto se Pecanina tice...dobar intervju a vidi se i da je licno razocaran ovim sto je Komsic uradio...pa malo i licno to gleda i komentarisezateznistub wrote: ↑11/01/2020 19:29Napatio se Sidran, Aljo i Bake mu dok su se, na poziv muvelije, probijali do dobrinje na iftar. Rizikovao Bake život a samim tim nije bio u trezoru. A svega na sofri.
a sto se tice Sidrana...iako ga gotivim,veceras je izgleda poceo pokazivati da je ostario i da se sve teze i teze bori i sa sobom i svim ovim sivilom u drzavi...takodjer mu ne kontam onu pricu o Bakiru...mislim kontam da potencira da je javni diskurs medju politicarima potpuno urusen i da se koriste neke kolokvijalne rijeci i da je to ruzno...ali ne vidim poentu Baketa kao muckog momka koji pod snajperskom vatrom ide na iftar kod mutevelije,bez pratnje ili zastite
pa toliku zrtvu je davao svaki gradjanin Sarajeva koji je bio u opkoljenom gradu,svaki izlazak van ti je mogao doci glave...zasto je eto Baketov izlazak iz podruma Predsjednistva toliko dojmio Sidrana...ko ce ga znati ?
- Porodice Foht
#10836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve mi se cini da niko kao Sidran u Face TV sinoc nije pokazao toliko (sa)milosti prema Scepinoj kesi pri dolasku iz Gusinja u Sarajevo i hrabro Bakirovo drzanje trezora tokom agresije na BiH.
U Tornju i Centrali ce to sigurno znati cijeniti.
-
mrgreen
#10837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lako je pričati protiv Komšića nakon ove godine dana u kojoj je zaista ogoljen kao SDA pijuncic, zahvaljujuci odbijanju NS da koalira sa SDA i odbijanju SDP-a da to učini nakon što je SDA predala Dom naroda HDZ-u.
Da se jedna od ove dvije stvari nije desila, Komšić bi i dalje bio mesija građanske BiH.
Jedina nepoznanica je šta Pecanin dobiva ovim intervjuom?
Da se jedna od ove dvije stvari nije desila, Komšić bi i dalje bio mesija građanske BiH.
Jedina nepoznanica je šta Pecanin dobiva ovim intervjuom?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pećanin dobiva medijski prostor, da bi sutra bio pozvan na neku Tv kao analitičar i uzeo honorar ili da bi mu netko naručio članak. Da li dobiva nešto iz političke pozadine, ne znam i neću da špekuliram
Općenito, pun nam je medijski prostor analitičara koji samo melju samljeveno, pričaju prepričano, prognoze im se ostvaruju u 1% slučajeva, ukratko ni znanja, ni sposobnosti za taj posao koji je inače ili bi trebao biti vrlo ozbiljan. Političke analize pravimo svi svakodnevno, politički analitičar je ili bi trebao biti iznad toga, ići korak unaprijed u analizama i predviđanjima. Ovi naši samo prepričaju ono što smo inače čuli tog jutra u tramvaju ili juče tipkali na forumu. Da ne spominjem Dinu Mustafića i njemu slične koji se nekim jako glupim diskursom nastoje diferencirati na medijskoj sceni da bi dobili na cijeni. A samo se sunovrate. Ali, ni po jada što se oni sunovrate, nego to rade, često bar u slučaju Dine Mustafića (slučajan primjer) preko obraza građana SArajeva. Sjećam se, kad je dječak koji ima teško mentalno oboljenje u rijetkim trenucima van bolnice napao u Dobrinji pravoslavnog popa iz razloga što je imao mantiju i bio neobičan za um bolesnog dječaka dijagnosticirane teške šizofrenije, tad je ovaj "umni" analitičar izjavio da svećenici nisu sigurni u Sarajevu. Zato, kad ispod imene pročitam politički analitičar, stresem se. Potpuno devalvirano zanimanje kod nas.
Općenito, pun nam je medijski prostor analitičara koji samo melju samljeveno, pričaju prepričano, prognoze im se ostvaruju u 1% slučajeva, ukratko ni znanja, ni sposobnosti za taj posao koji je inače ili bi trebao biti vrlo ozbiljan. Političke analize pravimo svi svakodnevno, politički analitičar je ili bi trebao biti iznad toga, ići korak unaprijed u analizama i predviđanjima. Ovi naši samo prepričaju ono što smo inače čuli tog jutra u tramvaju ili juče tipkali na forumu. Da ne spominjem Dinu Mustafića i njemu slične koji se nekim jako glupim diskursom nastoje diferencirati na medijskoj sceni da bi dobili na cijeni. A samo se sunovrate. Ali, ni po jada što se oni sunovrate, nego to rade, često bar u slučaju Dine Mustafića (slučajan primjer) preko obraza građana SArajeva. Sjećam se, kad je dječak koji ima teško mentalno oboljenje u rijetkim trenucima van bolnice napao u Dobrinji pravoslavnog popa iz razloga što je imao mantiju i bio neobičan za um bolesnog dječaka dijagnosticirane teške šizofrenije, tad je ovaj "umni" analitičar izjavio da svećenici nisu sigurni u Sarajevu. Zato, kad ispod imene pročitam politički analitičar, stresem se. Potpuno devalvirano zanimanje kod nas.
- Porodice Foht
#10839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Kato, totalna fula. Covjek je finansijski neovisan, solidan advokat od cega moze pristojno zivjeti i upravo odatle dolazi njegova otvorenost i hrabrost mozda veca nego ikada, iako je i u doba urednika Dana bio britak. Koliko znam i zena mu je profesor u srednjoj skoli pa covjek ne treba kao Sidran cekati da ga neko zovne da zaradi koji honorar.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ili sam se ja krivo izrazila ili si me krivo razumio. Možda sam se nejasno izrazila. Dakle, poanta je bila da ne nagađam da li postoji politička pozadina, ali da je tržišna to. Nisam rekla da se on konkretno prodaje, ali velika većina samozvanih analitičara, da. I nije to problem, svi se mi prodajemo na tržištu rada svojim uslugama profesije, nego što ne nude ništa novo,..Porodice Foht wrote: ↑12/01/2020 11:48 @Kato, totalna fula. Covjek je finansijski neovisan, solidan advokat od cega moze pristojno zivjeti i upravo odatle dolazi njegova otvorenost i hrabrost mozda veca nego ikada, iako je i u doba urednika Dana bio britak. Koliko znam i zena mu je profesor u srednjoj skoli pa covjek ne treba kao Sidran cekati da ga neko zovne da zaradi koji honorar.
-
zippoo87
#10841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma covjek nema potrebu da se prodaje,mislim na Pecanina a nije on ni analiticar...on je sinoc samo lijepo upakovao sve sto je vec receno i javno,pa je cijeli dijalog bio lijep i citak i britak
ne znam zasto odmah prica o prodaji
ne znam zasto odmah prica o prodaji
- navedeni
#10842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Porodice Foht wrote: ↑12/01/2020 11:48 @Kato, totalna fula. Covjek je finansijski neovisan, solidan advokat od cega moze pristojno zivjeti i upravo odatle dolazi njegova otvorenost i hrabrost mozda veca nego ikada, iako je i u doba urednika Dana bio britak. Koliko znam i zena mu je profesor u srednjoj skoli pa covjek ne treba kao Sidran cekati da ga neko zovne da zaradi koji honorar.
Tako je zato i može realno govoriti. Znam druga što ne smije ni pred nama reći nešto na jednog političara od straha jer mu tetka radi za lika koji je u stranci gdje je taj u top 20 ljudi samo hahah
- Kockasti
#10843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I onaj vise u krug goste dovodi. Pecanin, Sidran, Komsic, Brabonjak, itd. pa opet sve tako. Postalo obicno sranje od CD
- Santic_Aleksa
#10844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kvota da će Kljuić bit u sljedećem CD-u - 1.25
- mayab
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
haahahah ja Senčija budaletine
- zateznistub
#10847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Opet Latić cd ličnost godine...

-
sikstinajn
#10848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ka'e pop simonija
senad: kako, kako?
ka'e pop
simonija
simonija je izraz poznat i prosječno obrazovanom čovjeku, kao vid korupcije u kleru.
ali eto, senad nikad nije čuo za pojam simonija pa tu riječ ponavlja kao ime lijepe žene koju je upoznao negdje.
ovo bi komforno moglo i pod novinarsku ako ne nepismenost onda slabopismenost.
generalno, dobar intervju, pogodak...
senad: kako, kako?
ka'e pop
simonija
simonija je izraz poznat i prosječno obrazovanom čovjeku, kao vid korupcije u kleru.
ali eto, senad nikad nije čuo za pojam simonija pa tu riječ ponavlja kao ime lijepe žene koju je upoznao negdje.
ovo bi komforno moglo i pod novinarsku ako ne nepismenost onda slabopismenost.
generalno, dobar intervju, pogodak...
- HakanSukur
#10849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Treba Mamića dovesti u CD, jedan od rijetkih većih egomanijaka i svakako osoba sa dužim iskustvom u oblasti skijanja. Dva takva načeta centralna nervna sistema, cirkus zagarantovan.
- ¤ jelena ¤
#10850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jest, jest, dobar je intervju, ali samo zato što je gost rado viđeni neprijatelj naših neprijatelja...
da je umjesto njega bio neki prijatelj naših neprijatelja, pa sa iste stolice i s istom kapom na glavi samo par puta rekao da je rat '92-95. nesretni građanski rat, sad bi ovdje let'lo sajber perje - a zbog ostalih ispada, bilo bi i kolektivnog nongratanja.