Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Company85
#100051 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da smo se prebrzo odrekli Letica, povrijedio se prvi dan kad je dosao i nije nikako odradio pripreme
- Analiticarr
-
Company85
#100053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitao sam danas Nama za to, kaze ne radi se na tome uopste
- Analiticarr
#100054 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo da ovdje odgovorim na privatne poruke jer ne mogu svima odgovoriti a neke nisam ni otvorio:
Ne mogu vam reci ime reprezentativca sa kojim nasi pregovaraju, znam samo da je A reprezentativac I da razmislja, ponuda je astronomska!
Sto se tice mladog reprezentativca, jedan je zavrsen i pregovara se sa jos jednim.
Takodje se pregovara sa nekim kako rekose kapitalcem koji je 10 klasa iznad nase lige.
Ne mogu vam reci ime reprezentativca sa kojim nasi pregovaraju, znam samo da je A reprezentativac I da razmislja, ponuda je astronomska!
Sto se tice mladog reprezentativca, jedan je zavrsen i pregovara se sa jos jednim.
Takodje se pregovara sa nekim kako rekose kapitalcem koji je 10 klasa iznad nase lige.
- budzetlija
#100055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Škrbić ne potpisuje, toliko o Sinanovoj insajderskoj 
https://sportske.ba/napadac-stigao-u-sa ... ordo-klub/
A nije ni ova bila losa
https://scsport.ba/bordo-tim-ce-dobiti- ... -sarajevo/
https://sportske.ba/napadac-stigao-u-sa ... ordo-klub/
A nije ni ova bila losa
https://scsport.ba/bordo-tim-ce-dobiti- ... -sarajevo/
- Dinostula
#100056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jedina veca ubleha od Letica je bio Antiparmakovski. 
-
velaxsa
#100057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bio je i onaj kloc iz Australije...
- kokuz_sa
#100058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel ovo vec se obreo u onoj dudlaoni
-
sencobih
- Dinostula
#100060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prevelik pritisak sa istoka pa je otisao jednu da popusi. 
- kokuz_sa
#100061 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni to samo znaci smanjen kapacitet pluca.. i manje kondicije..
Tako da tog igraca vec ne lajkam
Tako da tog igraca vec ne lajkam
- Logovan
- Maharadza
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#100064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sliver wrote: Pitaru s Kariba, posto si mu izdo sobu?![]()
Jes` vidio levata....
PS. Sad sam pricao sa njim, kaze sve je OK!
- Grean
#100065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisi kakav karakter, anonimno se obracunavas sa ljudima na forumu i drustvenim mrezama, uz to si dokaz da smo i dalje mahalski klub i sredina ali sto se vjerodostojnosti tice mozemo mi pricati ovdje sta hocemo ali ti najavi jedan od najboljih mladih reprezentativaca kad niko ni u peti nije imao Mustedanagica i evo skoro pa gotovo. Znaci imas informacije, tu sumnje neme. Zato se nadam da si obavijesten i za Serbecica.
Sto se reprezentativaca tice, necu te pitati na pp kao ti koji pominjes ali logicki po nekom statusu a i parama moze se raditi o Zukanovicu koji nam bas i ne treba jer Lazic ostaje a uz toi bio je u podmlatku Zelje, Todorovicu kojeg bas ne ide u Salzburgu ili Zakaricu ciji profil odgovara potrebama. Iako ne vidim cetvrtog na kraju ce biti taj neki skroz deseti ako uopste bude.
Ne zamjeri na kritikama ali i sam znas da je to istina.
Btw, sto se kapitalca tice nadam se da nije istina i da nismo opet na putu Benka, Jajala i slicnih igraca. To ne bi trebala biti vizija FKS, nekontrolisana potrosnja za instant rezultat.
- Dinostula
#100066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko znam da je Zukanovic igrao i lijevog beka ako se dobro sjecam mozda bi mogao biti zamjena za Letica.Grean wrote: ↑16/01/2020 23:05Nisi kakav karakter, anonimno se obracunavas sa ljudima na forumu i drustvenim mrezama, uz to si dokaz da smo i dalje mahalski klub i sredina ali sto se vjerodostojnosti tice mozemo mi pricati ovdje sta hocemo ali ti najavi jedan od najboljih mladih reprezentativaca kad niko ni u peti nije imao Mustedanagica i evo skoro pa gotovo. Znaci imas informacije, tu sumnje neme. Zato se nadam da si obavijesten i za Serbecica.
Sto se reprezentativaca tice, necu te pitati na pp kao ti koji pominjes ali logicki po nekom statusu a i parama moze se raditi o Zukanovicu koji nam bas i ne treba jer Lazic ostaje a uz toi bio je u podmlatku Zelje, Todorovicu kojeg bas ne ide u Salzburgu ili Zakaricu ciji profil odgovara potrebama. Iako ne vidim cetvrtog na kraju ce biti taj neki skroz deseti ako uopste bude.
Btw, sto se kapitalca tice nadam se da nije istina i da nismo opet na putu Benka, Jajala i slicnih igraca. To ne bi trebala biti vizija FKS, nekontrolisana potrosnja za instant rezultat.
- kokuz_sa
#100067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Grean
Sta fali dovodjenju igraca tipa Jajala?
Radi tog jajala si napravio najveci transfer u historiji kluba .
Cimi je uz njega sazrio kao igrac..
Iaplatio se jajalo puno za to malo vremena
Sta fali dovodjenju igraca tipa Jajala?
Radi tog jajala si napravio najveci transfer u historiji kluba .
Cimi je uz njega sazrio kao igrac..
Iaplatio se jajalo puno za to malo vremena
- budzetlija
#100068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci sad kad ne dovedemo Zukanovica jebacemo mater kome?
- Analiticarr
#100069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam zasto mislis da se ja obracunavam sa ljudima na forumu??? Nikad nikom nisam nista ruzno napisao.Grean wrote: ↑16/01/2020 23:05Nisi kakav karakter, anonimno se obracunavas sa ljudima na forumu i drustvenim mrezama, uz to si dokaz da smo i dalje mahalski klub i sredina ali sto se vjerodostojnosti tice mozemo mi pricati ovdje sta hocemo ali ti najavi jedan od najboljih mladih reprezentativaca kad niko ni u peti nije imao Mustedanagica i evo skoro pa gotovo. Znaci imas informacije, tu sumnje neme. Zato se nadam da si obavijesten i za Serbecica.
Na drustvene mreze uopste ne ulazim niti imam profile na bilo kojoj mrezi ili forumu osim ovog ovdje.
Nas klub cini sve da ne bude mahalski. To sto sam ja najavio pojacanja na forumu ne znaci nista, nisam rekao o kojim igracima se radi, nisam ni garantovao da ce doci, samo sam rekao da pregovaramo i to najvise zbog nezadovoljstva i nestrpljivosti pojedinih forumasa. Ljudi su navikli da se igraci dovode i tjeraju tek onako ili samo zbog necijih licnih interesa, pa su se unervozili sto ne dovodimo nikoga.
Ja se ne slazem sa tobom da nam ne treba jedan ekstra dobar igrac i nadam da cemo uspjeti dovesti bar jednog takvog, ali svidja mi se nacin na koji razmisljas i komuniciras.
I ne radi se o instant rezultatu nego postoji jedan, po mom misljenju odlican, dugorocni plan koji se pokusava sprovesti u djelo.
- Grean
#100070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam za to iz vise razloga.
Prvo ni ti kapitalci nam nisu garantovali rezultat, sezona u kojoj su uzeli titulu bila je turbulentnija nego prosla.
Drugo takvi igraci prave zavist u svlacionici i povecavaju apetite svih ostalih a mi vec trosimo puno vise od konkurenata.
Trece i najvaznije, to nije put za samoodrziv klub, prije vodi modelu Milana koji je harao dok je bio jedan babo zainteresovan za svoju igracku. Nikad nisu postali brend, nikad nisu naucili praviti pare poput Unateda ili Bayerna, ostali su dijete ovisno o babi a kad babo nestane onda dolaze problemi.
Ja sam za kapitalce poput Serbecica, Mustedanagica a i Mujakica i Djokanovica. Njihova afirmacija je i afirmacija kluba u svakom pogledu.
Uvijek to ponavljam, te pare bih prije ulozio u B tim koji bi se takmicio u federalnoj. Djeca izlaze sa 19 godina iz juniora i nemaju gdje dalje, kako nasa djeca tako i iz drugih klubova.
Pravilom od cetiri stranca ti si prisiljen dovoditi Letice, Guzine, Milanovice a da su nasi juniori tipa Kurdic, Resic, Salcin i oni koji bi nam dosli iz drugih klubova imali priliku igrati jos dvije godine dok ne sazriju bili bi mozda ne kapitalci ali korisniji igraci od ovih i ne bi ih dovodio u panici i na silu. B ili U21 tim je uz bolji teren na Kosevu prioritet broj 1 za nas.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#100071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nije ovo dudlaona, koliko znam, restoran po istom principu kao i onaj preko puta Careve dzamije, Gonul kahveci.
A dudlaona je na suprotnoj strani...
Osim ako se nesto nije promijenilo u međuvremenu.
- tovarish
#100072 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima logike u tome što pričaš, ali isto tako jedan takav igrač može podići ekipu i biti uzor mladima svojim ponašanjem. Da se razumijemo, nisam ni ja za gomilanje skupih igrača, ali jedan takav u ekipi bi bio sasvim ok. Al taj treba da bude neko sa karakterom, sportista i lider, a ne neko ko je došao da uzme još koju paru pred kraj karijere, a da ga pritom boli kurac za klub i igru.Grean wrote: ↑17/01/2020 07:18Nisam za to iz vise razloga.
Prvo ni ti kapitalci nam nisu garantovali rezultat, sezona u kojoj su uzeli titulu bila je turbulentnija nego prosla.
Drugo takvi igraci prave zavist u svlacionici i povecavaju apetite svih ostalih a mi vec trosimo puno vise od konkurenata.
Trece i najvaznije, to nije put za samoodrziv klub, prije vodi modelu Milana koji je harao dok je bio jedan babo zainteresovan za svoju igracku. Nikad nisu postali brend, nikad nisu naucili praviti pare poput Unateda ili Bayerna, ostali su dijete ovisno o babi a kad babo nestane onda dolaze problemi.
Ja sam za kapitalce poput Serbecica, Mustedanagica a i Mujakica i Djokanovica. Njihova afirmacija je i afirmacija kluba u svakom pogledu.
Uvijek to ponavljam, te pare bih prije ulozio u B tim koji bi se takmicio u federalnoj. Djeca izlaze sa 19 godina iz juniora i nemaju gdje dalje, kako nasa djeca tako i iz drugih klubova.
Pravilom od cetiri stranca ti si prisiljen dovoditi Letice, Guzine, Milanovice a da su nasi juniori tipa Kurdic, Resic, Salcin i oni koji bi nam dosli iz drugih klubova imali priliku igrati jos dvije godine dok ne sazriju bili bi mozda ne kapitalci ali korisniji igraci od ovih i ne bi ih dovodio u panici i na silu. B ili U21 tim je uz bolji teren na Kosevu prioritet broj 1 za nas.
- SmokingMan
-
todd_smith
#100074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
sve bi to bilo da kod nas ne traze navijaci glavu cim izgubis protiv jedne ekipe, kamoli da provedes sezonu dvije tri ili vise u afirmaciji igracaGrean wrote: ↑17/01/2020 07:18Nisam za to iz vise razloga.
-
sencobih
#100075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odoše naše laste na jug