IRAN

sunceKOtepsija

#28076 Re: IRAN

Post by sunceKOtepsija »

Kikibombona wrote: 13/01/2020 09:06
sunceKOtepsija wrote: 13/01/2020 07:57ti vidio? onda cemo vjerovati :lol:

pa zar ne bi bilo logika da okinu ovog majmuna sa tvog videa, za primjer drugima? ja bih, bez razmisljanja. jer odmah znam da je simpatizer americke isis agende, koja se ogleda i u mek teroristickoj organizaciji.

sta zelis s ovom postavljenom slikom reci? demonstranti nosaju oruzje? je li on upucao te zene? mislim wtf :?

ovo je ta slobodarska ekipa

Image

"pritisak svjetske javnosti" mi je najjaci :lol:
Postavio sam video ubistva zena.

Lik sa puskom je rezimski terorista.
ko ju je ubio? hajmo sada logicki - kako znas da je "rezimski terorista"? sto ce rezimu neko u civilu da puca po narodu, kada to, po vasim tvrdnjama, sasvim komotno uniformisani rade? mislim, hajmo malo logike.

znaci, ko god da puca, bio uniformisan ili ne, je "rezimski terorista"?! to ono nesto kao win-win situacija za amere/cioniste? :-)
Kikibombona

#28077 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

sunceKOtepsija wrote: 13/01/2020 09:13ko ju je ubio? hajmo sada logicki - kako znas da je "rezimski terorista"? sto ce rezimu neko u civilu da puca po narodu, kada to, po vasim tvrdnjama, sasvim komotno uniformisani rade? mislim, hajmo malo logike.

znaci, ko god da puca, bio uniformisan ili ne, je "rezimski terorista"?! to ono nesto kao win-win situacija za amere/cioniste? :-)

Image
Point.

#28078 Re: IRAN

Post by Point. »

tetejac wrote: 13/01/2020 08:21 Baš to! Ja jedno, ti i dalje drugo. Ja rekao da je duplo više amera nastradalo na Japanu nego u Vijetnamu. Ti se na tu moju konstataciju grohotom nasmijao. Ja ti iznio službene podatke. Ti se počeo gubit’ i spinovat’ :)
Drugi put manje bahatosti, provjeriš info prije nego bubneš nešto i ok. Nema da se ljutiš :thumbup:
Dijete, ne znam kako da ti objasnim više. Grohotom sam se nasmijao na činjenicu da si podatak o izginulim Amerikancima u Japanu uzeo kao argument da ne bi dobili da nisu bacili bombu, a ne na zvanične cifre. To je samo u tvojoj glavi, pucaš ćorcima. Čak sam ti i objasnio u prvom postu zašto je ih je zaplatilo više u Japanu nego u Vijetnamu. Džzaba ba trolaš, moraš još pure jesti da "šukneš" nekome. Zaletio si se, uletio si u priču a nisi razumio kontekst ni suštinu, dešava se jebiga.
General War

#28079 Re: IRAN

Post by General War »

ja71 wrote: 13/01/2020 09:08 evo misljenje jednog gospodina sa fejsbuka cije misljenje jako a cijenim
a zasigurno nema dlake na jeziku niti je zadojen ikakvom ideologijom niti ima za cilj materijalnu korist
Image
:lol:
Kako vas samo ne mrzi mantrat istu pricu? :-)
tetejac

#28080 Re: IRAN

Post by tetejac »

Point. wrote: 13/01/2020 09:19
tetejac wrote: 13/01/2020 08:21 Baš to! Ja jedno, ti i dalje drugo. Ja rekao da je duplo više amera nastradalo na Japanu nego u Vijetnamu. Ti se na tu moju konstataciju grohotom nasmijao. Ja ti iznio službene podatke. Ti se počeo gubit’ i spinovat’ :)
Drugi put manje bahatosti, provjeriš info prije nego bubneš nešto i ok. Nema da se ljutiš :thumbup:
Dijete, ne znam kako da ti objasnim više. Grohotom sam se nasmijao na činjenicu da si podatak o izginulim Amerikancima u Japanu uzeo kao argument da ne bi dobili da nisu bacili bombu, a ne na zvanične cifre. To je samo u tvojoj glavi, pucaš ćorcima. Čak sam ti i objasnio u prvom postu zašto je ih je zaplatilo više u Japanu nego u Vijetnamu. Džzaba ba trolaš, moraš još pure jesti da "šukneš" nekome. Zaletio si se, uletio si u priču a nisi razumio kontekst ni suštinu, dešava se jebiga.
A gdje sam ja to rekao da Ameri nebi dobili da nisu bacili atomsku? To je samo u tvojoj glavi stari :) I šta ti meni imaš objašnjavati zašto ih je više poginulo na Japanu? Kao da je to kvantna fizika. Nego, tebe opasno jebe ego. Hajde da ostavimo temu za Iran a tebe ako nešto žulja, otvori novu pa možemo tamo. :thumbup:
sumirprimus

#28081 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

ououou saLik nam se vratio uououou :D
geralt

#28082 Re: IRAN

Post by geralt »

https://www.dw.com/en/kimia-alizadeh-ir ... a-51977049
Amid rising unrest in Iran following the accidental shooting down of a Ukrainian plane and simmering tensions with the USA, Iran's only female Olympic medallist, Taekwondo athlete Kimia Alizadeh, has announced that she has defected.

In an Instagram post on Sunday, the 21-year-old said she didn't want to be a part of "hypocrisy, lies, injustice and flattery" as "one of the millions of oppressed women in Iran".

"I wore whatever they told me and repeated whatever they ordered. Every sentence they ordered I repeated. None of us matter for them, we are just tools," she added.
Milenkov buraz

#28083 Re: IRAN

Post by Milenkov buraz »

Dexx1 wrote: 13/01/2020 02:40 Iranci su napravili tragičnu grešku kad su oborili putnički avion, mnogo nevinih života je ugašeno tim činom.. ali - ako ništa - barem su priznali svoju grešku i izrazili žaljenje za razliku od nekih drugih nekada :cry: .

Ali kako su ujedinjeni protiv Irana: SAD, tj Trampova destruktivna ratnohuškačka linija u SAD, njeni saveznici širom svijeta, cionisti, arapske naftne monarhije, Isilovci, domaće vehabije kao onaj što je pao na sedždu kad su ubili Sulejmanija, domaći amerofili itd.

Nešto razmišljam, čim su svi oni na istoj strani mora da taj Iran stvarno vrijedi. :)
Ti ne možeš fulati, samo budi na suprotnoj strani vehabističke ideologije.
King Theoden

#28084 Re: IRAN

Post by King Theoden »

Kratko i jasno :thumbup:
Point.

#28085 Re: IRAN

Post by Point. »

tetejac wrote: 13/01/2020 09:30
A gdje sam ja to rekao da Ameri nebi dobili da nisu bacili atomsku? To je samo u tvojoj glavi stari :) I šta ti meni imaš objašnjavati zašto ih je više poginulo na Japanu? Kao da je to kvantna fizika. Nego, tebe opasno jebe ego. Hajde da ostavimo temu za Iran a tebe ako nešto žulja, otvori novu pa možemo tamo. :thumbup:
Čuj gdje si rekao, onaj lik je napisao da ameri ne bi dobili rat da nisu bacili atomsku, drugi mu je odgovorio da trolla sa tim a ti si se nadovezao da i nije puno fulio ovaj što je rekao da ne bi dobili rat. Prati malo jebem ga ja.
AleksoMKD

#28086 Re: IRAN

Post by AleksoMKD »

Point. wrote: 13/01/2020 11:59
tetejac wrote: 13/01/2020 09:30

Čuj gdje si rekao, onaj lik je napisao da ameri ne bi dobili rat da nisu bacili atomsku, drugi mu je odgovorio da trolla sa tim a ti si se nadovezao da i nije puno fulio ovaj što je rekao da ne bi dobili rat. Prati malo jebem ga ja.
Ima tema kolege
japan-vijetnam-t157279.html
tetejac

#28087 Re: IRAN

Post by tetejac »

‘Nije puno fulio’ ne znači da sam mislio ili rekao kako bez atomske nebi dobili rat. ‘Nije puno fulio’ = Morali su baciti atomske jer bez njih bi imali ogromne žrtve a rat takoreći završen. Da ne kvarimo topik, imaš ovdje pa samo piši japan-vijetnam-t157279.html :thumbup:
asurbanipal

#28088 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

Zabavite se crtanjem mape Bliskog Istoka, budite i vi kolonijalni gospodar na kratko:
Vucite linije razgraničenja bez obzira na veru, etnicitet ili jezike.
Bliski Istok je igralište za vaš kapital, prostor za isisavanje nafte i savršen je za smeštaj za vaše vojne baze.
Ako i izbiju međuverski i međunacionalni sukobi zbog vaših razigranih linija, nije do vas - trusno je to područije, ima i manjak tolerancije u njemu: bure baruta bez LGBTQ+ prava.
Naoružajte ih i posvađajte dobro i pošto se pobiju delite im lekcije o civilizaciji, radu i redu, pravima, slobodnom tržištu, integracijama...
Kad vam pustinja i nafta dosade, nudimo vam i ekspanziju za prave posvećenike koji jednostavno ne mogu a da ne vuku neke linije:
Balkan i Afriku.

*Blanko mape kolonijalnih gospodara za vaše linije dostavljamo Vam na kućnu adresu.
Pre toga neophodno je da izvršite uplatu na žiro račun:
205-123456789-00
Dafiment banka

Image

Smetlište istorije
asurbanipal

#28089 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

Kikibombona wrote: 13/01/2020 07:06

Dodiku i ostaloj ekipi, negatorima genocida i presudjenih zlocina, zabraniti ulazak u EU, staviti na sve moguce crne liste, sve dok ne priznaju sudske cinjenice.

Dodik je američki čovjek. :)
asurbanipal

#28090 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

Kikibombona wrote: 13/01/2020 07:06

Porucio bih da kriminalna i korumpirana BiH ne moze biti dio zajednice evropskih naroda, da se Evropa mora zastiti i izolovati od BiH sve dok ne postane normalna drzava. Pa neka onda seljacine, glasaci SDA, HDZ i SNSD rade za 300km dok im ne dodje iz guzice u glavu

Mi smo ideal države kakva treba biti.

Kod nas je stanje upravo takvo, kakvo je - SAVRŠENO!
Kikibombona

#28091 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

Peshmerga Kurdistani, svjeze fotkice

Image

Image
muzicar_iz_parka

#28092 Re: IRAN

Post by muzicar_iz_parka »

Kiki opet pocinješ po starome, postavljao si slike tih ljutitih boraca, pa kad ih pritisnuše Iračani, nigdje nikog.
Jebeš poziranje, to može svako.
swanfilter

#28093 Re: IRAN

Post by swanfilter »

A, koji Kurdistan je to? Prvi? Drugi? Treci?
espn

#28094 Re: IRAN

Post by espn »

:-?
Last edited by espn on 04/01/2021 09:27, edited 1 time in total.
Kikibombona

#28095 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

muzicar_iz_parka wrote: 13/01/2020 13:41 Kiki opet pocinješ po starome, postavljao si slike tih ljutitih boraca, pa kad ih pritisnuše Iračani, nigdje nikog.
Jebeš poziranje, to može svako.
Gubitak Kirkuka je tezak politicki poraz. Barzani je proglasio nezavisnost uz protivljenje Amerike, Velike Britanije i drugih velikih sila. Niko ziv ga nije podrzao. Kirkuk je prodan.

...

Iracani su vojno pokusali izbiti na granicu sa Turskom sto bi bila katastrofa. I tu su dozivjeli vojni poraz i odustali od namjere.

...

Granicni prelaz Semalka. Da su ga Iracani uspjeli zauzeti presjekli bi vezu izmedju irackih i sirijskih Kurda sto bi bila nevidjena katastrofa. Uz to, izbili bi na granicu sa Turskom sto bi irackom Kurdistanu oduzelu bilo kakvu stratesku vrijednost. Pored Semalke prolazi naftovod Kirkuk - Cejhan, od kojeg Kurdi uzimaju znacajan procenat. Da su Iracani uzeli Semalku, Kurdi od izvoza nafte iz Kirkuka ne bi imali nista. Ovako dijele dobit.

Image

Image
exliberal-ex

#28096 Re: IRAN

Post by exliberal-ex »

Samo jos fali da postavi slike sa nekih protesta I kako igraju kolo I kompletna slika :D

Kiki postao ko Savo…..
asurbanipal

#28097 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

Kiki, doniraj barem 5 KM na Dafiment banku za nezavisni Kurdistan.
Kikibombona

#28098 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

Smrt mulanskom rezimu!

Iran's only female Olympic medalist says she has defected
"No one has invited me to Europe and I haven't been given a tempting offer. But I accept the pain and hardship of homesickness because I didn't want to be part of hypocrisy, lies, injustice and flattery," she said.
"I am one of the millions of oppressed women in Iran whom they've been playing for years... I wore whatever they told me and repeated whatever they ordered. Every sentence they ordered I repeated," she wrote.
"None of us matter for them, we are just tools."
"Should I start with hello, goodbye or condolences? Hello oppressed people of Iran, goodbye noble people of Iran, my condolences to you people who are always mourning," she wrote.
https://mobile.reuters.com/article/amp/ ... ssion=true

Veliko, veliko ZLO.
asurbanipal

#28099 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

Kikibombona wrote: 13/01/2020 13:23 Peshmerga Kurdistani, svjeze fotkice

Image

Kobasica party? :oops:
Kikibombona

#28100 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

asurbanipal wrote: 13/01/2020 15:20 Kiki, doniraj barem 5 KM na Dafiment banku za nezavisni Kurdistan.
Donirao sam za porodicu ovog Pehmerga borca, oca jedanaestero maloljetne djece, kojem je ISIL ritualno odrubio glavu u centru Mosula

Image
Post Reply