Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TheWatcher wrote: ↑12/01/2020 12:38
ajde dobicemo zadruga kanale kao zamjenu
Nećeš ni to, jer se posebno plaćaju
Najavili su 3 "nova" kanala, zapravo jedan već imamo samo će ga prebaciti u HD, drugi kanal je Cinestar 2 koji će prikazivati sve što je već viđeno na ostalim Cinestar kanalima, a HGTV će biti neka kao zamjena za Fine Living. Ukratko, ne dobija se ništa novo, samo su nas oštetili za 6 dobrih kanala
Na Fine Livingu ima nekih emisija sa HGTV
Na TLC-u takodjer idu HGTV blokovi sa "HGTV on TLC" logotipom.
HGTV je garant zamnjena za Fine Living.
fusion_ba wrote: ↑12/01/2020 12:41
Spisak kanala nije sastavni dio ugovora. Samo cijena jeste, zato ako se cijena poveca ugovor se moze raskinuti. Zbog kanala ne.
Znači, po toj nekoj logici, ugovor smo potpisali samo za internet, a što se tiče kanala nemamo prava glasa? Ne bih se baš složio sa tvojom konstatacijom, ipak postoje neka prava potrošača. Da se opet vratimo na ono prethodno napisano, ako se vodimo tom logikom, onda oni imaju pravo izbaciti skoro sve kanale a mi imamo pravo samo da šutimo, klimamo glavom i plaćamo račune.
Mislim da postoji deklarisan samo minimalni broj kanala koji mora biti u ponudi a sama ponuda kanala nigdje ne pise. Volio bih i ja da je tako kako kazes ali ipak mislim da nije.
Dali je UniFi u svim gradovima ovako loš? Bez obzira na jačinu signala par sekundi radi i više nije dostupan. U pitanju je Zenica, bez obzira na lokaciju grada isto se dešava?
Nećeš ni to, jer se posebno plaćaju
Najavili su 3 "nova" kanala, zapravo jedan već imamo samo će ga prebaciti u HD, drugi kanal je Cinestar 2 koji će prikazivati sve što je već viđeno na ostalim Cinestar kanalima, a HGTV će biti neka kao zamjena za Fine Living. Ukratko, ne dobija se ništa novo, samo su nas oštetili za 6 dobrih kanala
Na Fine Livingu ima nekih emisija sa HGTV
Na TLC-u takodjer idu HGTV blokovi sa "HGTV on TLC" logotipom.
HGTV je garant zamnjena za Fine Living.
allem_77 wrote: ↑12/01/2020 14:22
Dali je UniFi u svim gradovima ovako loš? Bez obzira na jačinu signala par sekundi radi i više nije dostupan. U pitanju je Zenica, bez obzira na lokaciju grada isto se dešava?
Radi uredno, pišem upravo sa Unifi. Vidi na portalu da nisi potrošio 5GB.
I u mene Unifi katastrofa, gdje god se povežen ne valja, pun signal a više ne radi nego što radi tako da sam odustao od njeg, aktiviram sebi paket interneta i ne patim se sa Unifiem
allem_77,
Možete nam dostaviti podatke kako bismo izvršili provjere.
ja unifi nikada nisam natjerao da mi radi
radim po upustvu sa portala i nista
e sada,kada mi trazi one login podatke,jesu li to podaci od logina za telemach portal ?
i jos jedno mozda i glupo pitanje ali u svrhu testiranja
mogu li se ulogovati na unifi na svom routeru,na kojem je i wifi...imam signal i oznaku unifi?
Ako hoces vani brz i kvalitetan internet onda koristi mobilni internet.Unifi je nepouzdan i ne toliko pokriven da bi se covjek u njega mogao pouzdati.
bilo nekad, jedno vrijeme... dok sam i ja im'o unifi... tad, djegod, kudgod u raj'voSa se zadesis im'o si dobar unifi net...
Danas... j'bo to, nije to oto, jok vala, sad je raspad opci
zippoo87 wrote: ↑12/01/2020 17:32
ja unifi nikada nisam natjerao da mi radi
radim po upustvu sa portala i nista
e sada,kada mi trazi one login podatke,jesu li to podaci od logina za telemach portal ?
i jos jedno mozda i glupo pitanje ali u svrhu testiranja
mogu li se ulogovati na unifi na svom routeru,na kojem je i wifi...imam signal i oznaku unifi?
I meni isto nije moglo sa podatcima sa mojtelemech. Pisao i ovdje i zvao i nista dok nisam pitao moze li se to sve nekako ponistiti i kaze moze da me obrise i da se ponovo registrujem na mojtelemach. I obrise me registrujem se i proradi.
@Telemach
moze li se sta uraditi povodom ovog unifija,da se to nesto obrise pa da nanovo dodam ili sta vec treba
mogu vam dostaviti podatke u pp
ja mislim da sam jednom uspio natjerati unifi da mi radi,nekako odmah na pocetku kada sam prvi puta uveo telemach,prije mozda 3 godine i ne sjecam se koji sam tada telefon imao...sada ne radi,sta god da pokusam
Ako hoces vani brz i kvalitetan internet onda koristi mobilni internet.Unifi je nepouzdan i ne toliko pokriven da bi se covjek u njega mogao pouzdati.
Ma imam ja mobilni Internet. Samo me zanimalo dali je situacija sa tim UniFi ista u svim gradovima, ili je katastrofa što se toga tiče samo u Zenici?
Imam dvije kartice u mobitelu, i na obe aktiviran mobilni internet, ako jedna zakaže prebacim na drugu.
@Telemach
moze li se sta uraditi povodom ovog unifija,da se to nesto obrise pa da nanovo dodam ili sta vec treba
mogu vam dostaviti podatke u pp
ja mislim da sam jednom uspio natjerati unifi da mi radi,nekako odmah na pocetku kada sam prvi puta uveo telemach,prije mozda 3 godine i ne sjecam se koji sam tada telefon imao...sada ne radi,sta god da pokusam
odmor wrote: ↑January 11th, 2020, 4:53 pm
Kako se zavrsi farsa, moze li se odjavit Telemach bez penala obzirom da su ukinuti udarni kanali Discovery grupacije? Cisto da se razjasni.
@Telemach
U vezi sa pravima i obavezama iz pretplatničkog odnosa, Telemach je zadržao pravo da kreira i unapređuje programsku listu i sadržaj programskih paketa, u skladu sa vlastitim procjenama i detaljno provedenim analizama, kako bi svoju ponudu učinio što kvalitetnijom.
Shodno tome, umjesto programskih sadržaja koji prestanu biti dio Telemach ponude, o čemu korisnike obavještavamo blagovremeno i na transparentan način, programsku listu ćemo upotpuniti sa kvalitetnim programskim sadržajima koji će unaprijediti gledanost i zadovoljiti potrebe korisnika.
U tom smislu, odredbe naših uslova poslovanja koje propisuju mogućnost raskida pretplatničkog ugovora u toku minimalnog obaveznog trajanja i bez naknade se ne odnose na navedeni slučaj.
Ma imam ja mobilni Internet. Samo me zanimalo dali je situacija sa tim UniFi ista u svim gradovima, ili je katastrofa što se toga tiče samo u Zenici?
Imam dvije kartice u mobitelu, i na obe aktiviran mobilni internet, ako jedna zakaže prebacim na drugu.
unifi je katastrofa, 90% vremena uopšte ne radi, i mogu potvrditi da jačina signala nema nikakve veze, jednostavno, često se ne može spojiti uopšte a kad se spoji, opet izbacuje non stop...
Telemach wrote: ↑13/01/2020 09:16
U vezi sa pravima i obavezama iz pretplatničkog odnosa, Telemach je zadržao pravo da kreira i unapređuje programsku listu i sadržaj programskih paketa, u skladu sa vlastitim procjenama i detaljno provedenim analizama, kako bi svoju ponudu učinio što kvalitetnijom.
Shodno tome, umjesto programskih sadržaja koji prestanu biti dio Telemach ponude, o čemu korisnike obavještavamo blagovremeno i na transparentan način, programsku listu ćemo upotpuniti sa kvalitetnim programskim sadržajima koji će unaprijediti gledanost i zadovoljiti potrebe korisnika.
U tom smislu, odredbe naših uslova poslovanja koje propisuju mogućnost raskida pretplatničkog ugovora u toku minimalnog obaveznog trajanja i bez naknade se ne odnose na navedeni slučaj.
hvala što se se konačno odvažili očitovati po ovom pitanju
možda ne dozvoljavate sada raskid usgovora ali on je neminovan prije ili kasnije. Ovo zovete kvalitetnijom ponudom i zadovoljenjem potreba korisnika? Sramota!!
Kako se zavrsi farsa, moze li se odjavit Telemach bez penala obzirom da su ukinuti udarni kanali Discovery grupacije? Cisto da se razjasni.
@Telemach
Moj vam je dobronamjeran savjet da ovakve recenice vise ne pisete jer ste ih do sada napisali veliki broj, jer nije u redu korisnke smatrati ljudima koji ne vide svojim ocima i ne znaju sta je kvalitet i sta je zelja korisnika, ako se vodite zeljama korisnika onda svakom korisniku ostavite da bira koje kanale zeli gledati a koje ne, a ne da mu namecete kanale koje ne zeli gledati a mora ih placati.
Sramota kako smatrate svoje korisnike i to u zvanicnom pisanju
U vasim sestrisnskim firmama se moze raskinuti ugovor. Tako da moze i ovdje jer degradirate uslugu koju nudite
Last edited by kakaljin on 13/01/2020 09:59, edited 1 time in total.
@Telemach
Kako možete nazivati unapređenjem programske šeme-izbacivanje 6 kanala i dodavanje dva i na osnovu čega možete unaprijed tvrditi da ćete unaprijediti gledanost i zadovoljiti potrebe korisnika sa dva ni po čemu posebna kanala?
Nakon one lakrdije sa kanalom Nova Sport i silnog marketinga kojeg ste podigli oko tog kanala , nije ni za očekivati da vas korisnici shvaćaju ozbiljno.?
I na kraju kako se onda po istom osnovu može raskinuti ugovor u SBB i Telemach Slovenija?
@Telemach
Kako možete nazivati unapređenjem programske šeme-izbacivanje 6 kanala i dodavanje dva i na osnovu čega možete unaprijed tvrditi da ćete unaprijediti gledanost i zadovoljiti potrebe korisnika sa dva ni po čemu posebna kanala?
Nakon one lakrdije sa kanalom Nova Sport i silnog marketinga kojeg ste podigli oko tog kanala , nije ni za očekivati da vas korisnici shvaćaju ozbiljno.?
I na kraju kako se onda po istom osnovu može raskinuti ugovor u SBB i Telemach Slovenija?
Pa zato sto ovdje love u mutnom, jer svugdje gdje degradiraju uslugu korisnik ima rpavo raskinuti ugovor.