KatarinaKosaca wrote: ↑11/01/2020 00:04
A_A_AKCIJA wrote: ↑11/01/2020 00:00
Svakako je sve što pišeš ovdje zbog nečega što tebi fali, a ne for the sake of argument.
Šta reći nego da sa ovakvom opaskom ne ide spočitavanje argumenta. I opet ponoviti da je tužno da foruma tvog kalibra spadne na ovakve ad hominem opaske. Ja vrijeđam političara kojem izdržavao, ne tebe. To je velika razlika. A ti lično doživljavaš.
Ne, srećo draga.
Ti vrijeđaš zdrav razum i ljudsku rasu beskonačnim ponavljanjem neistina. Maltretiraš ljude koji ti ko najveće budale dokazuju, a ti vintaš li vintaš. Ljude, kojima je za razliku od tebe, stalo.
Oduvijek sam prezirao tu vrstu. Patološke egoiste koji su u stanju zasrati apsolutno sve, samo da bi se istresli i sutra nastavili kao da se ništa nije desilo. Drama Queen na desetu.
Tvoje pisanje nema nikakve veze sa razumom, logikom, a niti sa temama na ovom podforumu. Jedini ti je cilj da se ko emotivni vampir napojiš tuđom energijom, dok se ne izbistri vani za klofanja.
Mislim, dopusti nama budalama da ozbiljno bistrimo stvari koje nam se tiču života. Ja sve što pišem, pišem iz uvjerenja i potkrijepljujem argumentima. Ti imaš negativnu energiju koju moraš istovariti na nekoga, da ti bude bolje.
Ti si tu samo da podjebavaš, i kao što upravo priznaješ, vrijeđaš. Da, nažalost znam da ima takvih ljudi, da ih vrijeđanje i provociranje čini sretnim.
Bujrum, nastavi, slobodna smo država, niko te ne može zaustaviti, osim tvog zdravog razuma.